Botox Leiden

10-09-2020

Ben je op zoek naar fillers of Botox Leiden? Klik hier om alle klinieken en artsen in de buurt van Leiden met elkaar te vergelijken.

Ben jij op zoek naar een Botox behandeling in Leiden? Leiden heeft veel cosmetische klinieken in haar omgeving. Botox is een merknaam botulinetoxine. Azzalure en Bocouture zijn andere botulinetoxine merken die in Nederland worden gebruikt. In Leiden zijn meerdere injectables klinieken. Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine, Profhilo en filler behandelingen. 

Botox Leiden

Botox Leiden, leiderdorp, Voorschoten en Oegstgeest

Botox wordt met name toegepast om fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels te behandelen. In Leiden is Botox een populaire behandeling. Leidenaren staan door hun heerlijke accent bekend als ‘Leidse Glibbers’. Maar Leidenaren houden ook van fillers. Filler behandelingen worden toegepast om rimpels op te vullen, om afgenomen huid volume aan te vullen (naarmate je ouder wordt neemt het huidvolume af), en om de gezichtscontour te verbeteren. 

Injectables in Leiden

Leiden is een wonderschone stad. Na Amsterdam is het de Nederlandse stad met de meeste grachten per vierkante kilometer. Mooie klassieke kerken en historische gebouwen sieren de binnenstad. Leiden heeft ook een feestcultuur. Onder andere naar de 3 oktoberfeesten en de Lakenfeesten wordt door échte Leidenaren al lang van tevoren uitgekeken. In de cosmetische behandelingen zie je het karakter van de Leidenaren terug. Leidenaren zijn verzorgd. Of je nu behoort tot de chiquere professoren wijk, bij studenten vereniging Minerva of tot de meer volkse Merenwijk; Leidenaren verzorgen zichzelf graag goed. Toch zijn bepaalde behandelingen in specifieke kringen meer in trek. 

Studenten en jongeren hechten waarde aan mooie lippen. Mensen van middelbare leeftijd kiezen sneller voor een behandeling om rimpels en slapper wordende huid te voorkomen. 

Injectables worden vaak toegepast als rimpelbehandeling. Botulinetoxine wordt ingezet tegen mimische of 'dynamische' rimpels. Fillers worden gebruikt om rimpels op te vullen, om verslapte huid weer volume te geven of om de gezichtscontour te verbeteren. Denk daarbij aan een mooie kaaklijn, lipfillers of jukbeenderen. Vergelijk allen cosmetische klinieken in de omgeving van Leiden op Injectablesbooking.nl.

Kosten Botox Leiden

In Leiden, maar ook in omliggende plaatsen zoals Voorschoten, Leiderdorp, Oegstgeest en Wassenaar zijn meerdere cosmetische klinieken te vinden. Het loont de moeite om deze klinieken te vergelijken. Met welk merk filler werken zij? Wat is de ervaring van de behandelend arts? Wat zijn de kosten van een zonde Botox in Leiden? Het prijsverschil van een zone Botox in Leiden is fors. De goedkoopste Botox is € 100 per zone in Leiden en de duurste is € 220 per zone. Vergelijk de Botox kosten in Leiden op Injectablesbooking.nl!

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Fillerbehandeling in Leiden

In Leiden zijn fillerbehandelingen ook erg in trek. Met fillers kunnen rimpels en volumeverlies worden opgevuld. Vaak wordt dit uitgevoerd met 'hyaluronzuur fillers'. Hyaluronzuur is een stof die van nature al in je lichaam voorkomt. Fillerbehandelingen zijn ca. 9 maanden effectief, daarna is de filler door het lichaam opgenomen. Met fillers kun je bijvoorbeeld traangoten opvullen, een strakke kaaklijn creeeren of rimpels rond de mond opvullen. Ook lipfillers zijn in Leiden in trek. Lees hier alles over lipfillers in Leiden

Cosmetische kliniek Leiden

In Leiden en haar omgeving heb je de keuze uit meerdere behandellocaties. Deze behandellocaties variëren in luxe, in ervaring en in achtergrond. Praktijk Marsha Wichers en Kliniek Vrijdag behoren tot de toonaangevende injectables klinieken in Lieden en Leiderdorp. Jij kunt een kliniek kiezen die bij jou past. Wil je graag door een Cosmetisch arts KNMG worden behandeld? Of wil je een kliniek die 24/7 bereikbaar is? Of wil je ’s avonds behandeld worden? Zoek, vergelijk en boek jouw Botox behandeling in Leiden op Injectablesbooking.nl. 

Boek je injectables behandeling in Leiden

Kliniek
442C89E5-0E34-485E-AB65-361CC28EA75E

Vinci Kliniek

Pompoenweg 9, Leiden
Kliniek opgericht
2020
Prijs botox per zone
v.a. € 99
Prijs filler per ml
v.a. € 249
Kliniek bekijken
Arts
Imraan Muradin

Drs. Imraan Muradin

Vinci Kliniek
Functie
Arts lid van NVCG
Ervaring
2 jaar
Profiel bekijken