Neuscorrectie met fillers

15-10-2020

Zoek je een arts of kliniek voor een neuscorrectie? Klik hier om alle klinieken en artsen bij jou in de buurt met elkaar te vergelijken.

De neus is een van de plekken die veel mensen gecorrigeerd willen zien bij zichzelf. Een neuscorrectie met fillers is dus behoorlijk populair, maar het is wel een lastige behandeling. Doe daarom goed je huiswerk voordat je een kliniek of arts kiest. Omdat je neus letterlijk gezichtsbepalend is, maakt iedere 0,1 millimeter verschil. Overweeg jij een neus correctie met fillers? Dit artikel legt uit welke overwegingen je kunt maken, welke producten daar geschikt voor zijn en wat je kunt verwachten.

Neuscorrectie met fillers

Neuscorrectie met fillers in Nederland

Niet iedere injectables arts in Nederland voert neuscorrecties uit. Dat komt door de complexiteit. Veel mensen storen zich er aan als de neusbrug niet volledig recht is. Bijvoorbeeld als er een bobbel of een deukje zichtbaar is, bijvoorbeeld door het neusbotje. Door de deuk of bobbel lijkt de neus soms ook groter dan dat hij is, hij valt in ieder geval meer op. Ook de neuspunt, scheve neus of haakneus zijn vaak effectief te corrigeren met hyaluronzuur fillers. 

Fillerbehandeling neus

Een fillerbehandeling van de neus is altijd op behulp van een hyaluronzuur filler. Hyaluronzuur is een stof die van nature al in het menselijk lichaam voorkomt. Omdat de neus niet wordt bewogen, in tegenstelling tot de ogen, wangen en mond, blijft het resultaat van de behandeling wel tot 9 maanden optimaal. Het is wel belangrijk dat de arts gebruik maakt van de juiste hyaluronzuur filler. Er zijn diverse merken hyaluronzuur fillers die allen weer verschillende varianten hebben. Merken als Restylane, Juvéderm en Aliaxin hebben al jarenlang een goede, veilige en effectieve reputatie. Kijk hier voor de complete lijst met A-merk fillers.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Arts neus correctie

Niet iedere arts voert neusbehandelingen met injectables uit. Bij de meeste artsen zijn een eerder gebroken neus of eerdere neusoperaties een contra indicatie; je kunt dan geen neus fillers laten uitvoeren. Dat komt doordat een neus complex en delicaat is. Complex met haar aderen, zenuwen, bot en huid structuur. En delicaat omdat een mislukte correctie of complicatie vaak grote gevolgen kan hebben. Het is voor jou als cliënt belangrijk om goed helder te krijgen of de arts waar jij op consult gaat voor neusfillers wel veel ervaring heeft met neus fillers. Ervaring is belangrijk om complicaties te voorkomen en het resultaat optimaal te krijgen.

-----------------------

Vind een behandeling bij jou in de buurt

Amsterdam

Den Haag

Rotterdam

Utrecht

Haarlem
Eindhoven

Zoek bij jou in de buurt (klik hier)

-----------------------

Tarieven neus correctie met fillers

Voor een neuscorrectie is het aan te raden niet op basis van prijs voor een kliniek te kiezen. Dus geen kliniek die goedkope fillers aanbiedt. Het is een lastige behandeling, ga daarvoor naar de arts waarover je goede verhalen hebt gehoord, die gespecialiseerd is in neus-behandelingen of die al vele jaren ervaring heeft als injectables arts.

Cosmetisch arts neus fillers

Zoek goed naar dé arts die bij jou past. Een arts met een goede reputatie, die A-merk fillers gebruikt en ervaring heeft met neusbehandelingen. Injectablesbooking.nl brengt alle artsen in Nederland in kaart met hun specialisaties. Zoek je een neus filler behandeling bij jou in de buurt? Zoek, vergelijk en boek jouw neus filler behandeling op Injectablesbooking.nl.

Zoek, vergelijk en boek een Botox of filler behandeling