Traangoot filler complicaties

14-03-2022

Traangoot filler complicaties zijn minder zeldzaam dan andere filler complicaties. Het is goed om daar rekening mee te houden. Dit komt deels doordat sommige mensen de genetische aanleg hebben om vocht vast te houden in de onderoogleden. Anderzijds doordat het een heel delicaat gebied is waarbij van de arts veel ervaring en kennis van de anatomie wordt verwacht. 

Traangoot filler complicaties

Voorbeeld van traangoot filler complicaties

Wanneer mensen vaak vocht vasthouden in hun traangoten (wat zichtbaar kan zijn bij het wakker worden), dan is een traangoot filler niet aan te raden. De traangoot filler is gemaakt van hyaluronzuur. Dat is een stof die van nature ook in het lichaam voorkomt. Maar dan sterk geconcentreerd. En deze stof, de hyaluronzuur, heeft als kenmerk dat het vocht bindt. Tot wel 6 liter water per gram hyaluronzuur. Wanneer je van jezelf dus al snel vocht hebt in de traangoten, dan is een traangoot behandeling niet raadzaam, de vochtvorming wordt dan mogelijk alleen maar erger.

-------------------

Meer traangoot filler informatie

Traangoot filler behandeling
Traangoot ervaringen
Traangoot filler prijs
Traangoot filler voor en na

-------------------

Dunne huid traangoten

Een andere complicatie mogelijkheid voor traangoot fillers is de ‘behandeltechniek’. De traangoot is een anatomisch risicovol gebied met belangrijke vaten. Het is raadzaam om dit gebied te behandelen met een ‘stompe canule’. Daarnaast moet de filler optimaal worden verdeeld in de traangoot. Dus kennis van de anatomie en vaardigheid met de behandeling zijn belangrijke vereisten. Kies daarvoor een ervaren cosmetisch arts, bijvoorbeeld een Cosmetisch Arts KNMG.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste traangoot filler merk

Bijna alle bekende merken hebben een filler specifiek voor traangoten in de productrange. Bekende merken zoals Restylane, Juvéderm en Belotero. Toch wordt op dit moment Teosyal Redensitiy II gezien als de beste traangoot filler

Traangoot filler verwijderen

Het kan zijn dat je na een fillerbehandeling niet tevreden bent. Doordat de filler niet goed verdeeld is, of omdat er vochtvorming optreedt. Met hyaluronidase kan een arts de hyaluronzuur filler verwijderen. Zoek in de zoekbalk om een arts bij jou in de buurt te vinden.

-----------------------

Vind een behandeling bij jou in de buurt

Traangoot behandeling Amsterdam
Traangoot behandeling Den Haag
Traangoot behandeling Rotterdam
Traangoot behandeling Utrecht
Traangoot behandeling Eindhoven
Traangoot behandeling Groningen
Zoek bij jou in de buurt (klik hier)

-----------------------

Traangoot filler complicaties voorkomen

Wanneer je graag van de wallen onder je ogen af wilt, dan kan een traangoot filler een uitkomst zijn. Complicaties zijn nooit 100% te voorkomen. Wil je het risico op complicaties minimaliseren? Kies dan een ervaren cosmetisch arts, zoals bijvoorbeeld een Cosmetisch Arts KNMG. Vraag of diegene werkt met één van de bewezen A-Merk hyaluronzuur fillers. Zoek, vergelijk en boek een cosmetisch arts op Injectablesbooking.nl.

Lees verder:
Complicaties na Botox behandeling
Lipfiller complicaties

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling