Xavier Clinics - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Xavier Clinics

Xavier Clinics

Ons doel is om al onze klanten de beste versie van zichzelf te geven. Jong of oud, iedereen beschouwen wij als uniek. Door goed te luisteren naar de wensen en de tijd te nemen voor een intakegesprek zetten wij graag uw schoonheid extra kracht bij. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van injectables kunnen wij u persoonlijk adviseren. Wij staan voor natuurlijke resultaten en laten u graag inzien dat met behulp van injectables subtiele verbeteringen kunnen worden behaald zonder dat uw omgeving daar direct iets van merkt. Wij werken enkel met A-producten, maar wel tegen een schappelijke prijs. Niets is mooier dan een zelfverzekerd spiegelbeeld die u dagelijks toelacht.

Xavier Clinics onderscheid zich door een divers aanbod van behandelingen zodat er voor ieder wat wils is. Jong volwassen of middelbare leeftijd, wij denken altijd mee en kijken samen met u naar de geschikte behandeling die bij uw leeftijd past. Door het behoud van een natuurlijke uitstraling is het taboe op injectables verleden tijd.

Xavier Clinics uit Amsterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Ons doel is om al onze klanten de beste versie van zichzelf te geven. Jong of oud, iedereen beschouwen wij als uniek. Door goed te luisteren naar de wensen en de tijd te nemen voor een intakegesprek zetten wij graag uw schoonheid extra kracht bij. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van injectables kunnen wij u persoonlijk adviseren. Wij staan voor natuurlijke resultaten en laten u graag inzien dat met behulp van injectables subtiele verbeteringen kunnen worden behaald zonder dat uw omgeving daar direct iets van merkt. Wij werken enkel met A-producten, maar wel tegen... Meer lezen »

BIG-geregistreerde cosmetisch artsen en huidtherapeuten.

Bekijk acties van Xavier Clinics

Lipfillers v.a. €185
Lipfillers v.a. €185
Xavier Clinics
Amsterdam, Merwedeplein 61
Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Azzalure)
V.a. € 140 per zone
1 zone botox (merk: Dysport)
V.a. € 140 per zone
2 zones
V.a. € 220 per behandeling
3 zones
V.a. € 300 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 450 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 90 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Controle
Gratis
Second opinie
Gratis
Fillers
Lipfiller
V.a. € 300 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse (1,5 ML)
V.a. € 450 per 1,5 ml
StylageStylage
V.a. € 300 per ml
Teosyal
V.a. € 350 per ml
Traangoot filler
V.a. € 350 per ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 185 per behandeling
2 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 550 per behandeling
3 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 725 per behandeling
Lanluma X (100 ML)
V.a. € 3.000 per behandeling
Lanluma X (per flacon van 50 ML)
V.a. € 1.500 per behandeling
Liquid Facelift
V.a. € 1.200 per behandeling
Sculptra (per flacon 10 ML)Sculptra (per flacon 10 ML)
V.a. € 650 per behandeling
Overige
Belkyra / Kybella (deoxycholinezuur)
V.a. € 1.250 per behandeling
Haarfillers
V.a. € 185 per behandeling
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. € 150 per behandeling
Lemon Bottle 10 ML (onderkin)
V.a. € 140 per per behandeling
PRP
V.a. € 400 per behandeling
Skinbooster
Profhilo (2 ML)Profhilo (2 ML)
V.a. € 350 per behandeling
Profhilo Body (6 ML)
V.a. € 750 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
11000
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Vet oplossen, Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, PDO-draadlift, Haarfillers, Chemische peeling, Body contouring, Fillers met lidocaïne, Huidversteviging, Filler oplossen, Collageen stimuleren
Kliniek opgericht
2017
Adres
Merwedeplein 61, Amsterdam
Xavier Clinics
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Ineke Zegstroo
Drs. Ineke Zegstroo
Functie
Huisarts
Botox zone v.a.
€ 140,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Imane Takhama
Drs. Imane Takhama
Functie
Tandarts
Botox zone v.a.
€ 140,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Charlotte van Laar
Dr. Charlotte van Laar
Functie
Medisch specialist (overige)
Botox zone v.a.
€ 140,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Anne Marie Schorer
Drs. Anne Marie Schorer
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 140,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Rahik Ahmed
Drs. Rahik Ahmed
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 140,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken

Xavier Clinics Reviews

4.9
144 reviews
Ik laat mijn lippen doen bij Drs. I. Takhama. Een aantal jaar geleden heb ik een slechte ervaring gehad bij een andere kliniek met lipfillers. Ik heb deze toen laten oplossen en heb daarna 4 jaar lang geen lipfillers meer durven nemen. Uiteindelijk kwam ik het werk van Drs. I. Takhama tegen en wilde ik het toch weer proberen. Ik vond dat zij hele mooie natuu... Toon meer »
Ik laat mijn lippen doen bij Drs. I. Takhama.
Een aantal jaar geleden heb ik een slechte ervaring gehad bij een andere kliniek met lipfillers. Ik heb deze toen laten oplossen en heb daarna 4 jaar lang geen lipfillers meer durven nemen. Uiteindelijk kwam ik het werk van Drs. I. Takhama tegen en wilde ik het toch weer proberen. Ik vond dat zij hele mooie natuurlijke Russian Flat Lips maakte. Ik ben op consult geweest en heb mijn slechte ervaring verteld en aangegeven dat ik het heel erg belangrijk vond dat het zo natuurlijk mogelijk bleef. Zij luistert naar je wensen en geeft je een eerlijk advies. Zij heeft toen mijn lippen behandeld met 0,5 ml en heeft hiermee een prachtig resultaat geleverd. Dit was 8 maanden geleden en ik ben nu voor een tweede keer bij haar geweest. Zij heeft opnieuw mijn lippen behandeld met 0,5 ml. Opnieuw een prachtig en natuurlijk resultaat! Ik ben ontzettend blij, dankjewel!! Toon minder »
Chantal
19 maart 2024 11:11
Super tevreden!! Drs. Takhama geeft een eerlijk advies, stelt je op je gemak en ik vertrouwde haar meteen! Heel goed geholpen en super mooi resultaat.
Hatice Catak
5 maart 2024 11:11
Ik ben in december en februari geholpen door I. Takhama, zowel I. Takhama als de dames (en heer) aan de balie zijn super vriendelijk en komen professioneel over. Takhama luistert naar je wensen maar is ook eerlijk! Een zaak waar je je op je gemak voelt en tevreden naar buiten gaat.
Delenn
6 februari 2024 14:02
Mijn dochter is onlangs hier geweest de lip filler, en haar lippen zijn nu volledig misvormd. Ze heeft bobbels op haar bovenlip, en wanneer ze lacht, worden deze bobbels duidelijker zichtbaar. De huisarts heeft haar doorverwezen naar een plastische chirurg. De plastische chirurg gaf aan dat de injecties op een onjuiste manier zijn toegediend. Hierdoor heeft... Toon meer »
Mijn dochter is onlangs hier geweest de lip filler, en haar lippen zijn nu volledig misvormd. Ze heeft bobbels op haar bovenlip, en wanneer ze lacht, worden deze bobbels duidelijker zichtbaar. De huisarts heeft haar doorverwezen naar een plastische chirurg.
De plastische chirurg gaf aan dat de injecties op een onjuiste manier zijn toegediend. Hierdoor heeft ze voortdurend last van ontstekingen, wat het verwijderen van de fillers niet mogelijk is. Toon minder »
Neziha Ikan
2 februari 2024 19:07
Ik ben zeer tevreden over mijn behandeling bij Xavier Clinics voor tandenknarsen. Het professionele team bood uitstekende zorg en gaf duidelijke uitleg over het behandelproces. Mijn ervaring was positief, en ik merk aanzienlijke verbeteringen. Zeker een aanrader!!
Herman Smit
23 januari 2024 10:10
Ik ben super blij met mijn behandeling bij deze kliniek! De fillers en Botox hebben echt goed gewerkt, en het fijne is dat je ze altijd makkelijk even kunt bellen. Echt top! Ik zou deze kliniek aan iedereen aanraden, ze zijn gewoon de beste. 😊
anna bakker
11 januari 2024 13:01
Ik ben buitengewoon tevreden over de kliniek. Het personeel is vriendelijk en betrouwbaar, altijd beschikbaar voor advies. De behandelingen met Botox en fillers hebben verbluffende resultaten opgeleverd. Kortom, ik ben super tevreden en beveel ze van harte aan!!
Esra Karakas
11 januari 2024 13:01
Heel erg vriendelijk personeel en goede arts, ben er blij met het resultaat. Ik kom snel weer terug.
The Caller 7
10 januari 2024 16:04
Zeer professioneel geholpen! Heel blij met het resultaat. Geduldige en kundige artsen en hele vriendelijke dames bij de balie.
J F
14 december 2023 12:12
fijn geholpen bij Xavier Clinics.
Vriendelijk personeel voel mij erg op me gemak, ben super blij mee met resultaat!
Sharon Louter
14 november 2023 12:12
Ik ben hier al meerdere keren geweest voor mijn lipfillers en mijn eerste ervaring met Xavier was heel fijn, goed advies van de artsen en mijm lippen zijn elke keer heel mooi gedaan naar mijn tevredenheid. 🤍
Niquacha B
31 oktober 2023 10:10
Ben pas geweest en zeer tevreden over mijn behandeling. Werd prettig ontvangen. En goed advies gekregen, wat bij mij past. Prijs en kwaliteit goed in verhouding 😘 bedankt xavier clinics
Ellie Terlouw
25 september 2023 09:09
Omdat ik mijn slechte ervaring deel betekent het niet gelijk dat het om een neppe review gaat! Heb vandaag weer contact opgenomen maar zoals gewoonlijk nemen jullie niet op. Botox en fillers laten zetten, geen resultaat gehad. Ook zijn ze heel slecht telefonisch bereikbaar. Na 2 weken lang elke dag gebeld te hebben, alsnog mogen langskomen voor een nieuwe a... Toon meer »
Omdat ik mijn slechte ervaring deel betekent het niet gelijk dat het om een neppe review gaat! Heb vandaag weer contact opgenomen maar zoals gewoonlijk nemen jullie niet op.

Botox en fillers laten zetten, geen resultaat gehad. Ook zijn ze heel slecht telefonisch bereikbaar. Na 2 weken lang elke dag gebeld te hebben, alsnog mogen langskomen voor een nieuwe afspraak voor botox. Zo gezegd zo gedaan. 2 weken later, weer geen resultaat. €300 weggegooid. Ik raad deze kliniek absoluut af, 1 ster is zelfs teveel!! (Disclaimer: Ik doe al 7 jaar lang botox en fillers, dus weet inmiddels echt wel wat goed of slecht is.) Toon minder »
Y C
21 september 2023 15:03
Ik heb botox in me oksels laten doen en ben er erg tevreden over. De arts nam de tijd en begreep mij meteen. Zweten doen we niet meer!
Gokhan Calayir
21 september 2023 14:02
Ik kom al jaren bij Xavier Clinics voor mijn traangootbehandeling en botox behandelingen. Paar dagen terug geweest en werd weer vriendelijk ontvangen. De arts begreep van wat ik wilde en heeft me fijn ermee geholpen. Al mijn vriendinnen komen inmiddels naar jullie ❤️
Tulay Guner
21 september 2023 13:01
Ik heb fillers gezet bij Xavier clinics en Ben zeer tevreden met het resultaat. Ik werd op m’n gemak gesteld en het exacte resultaat wat ik wilde heb ik ook daadwerkelijk gekregen. Alle medewerkers zijn behulpzaam en geven je alle informatie die je nodig hebt. Supper blij mee zeker een aanrader!!!!
Aicha samry
18 september 2023 17:05
Alle dames zijn heel vriendelijk en dat is het fijne aan binnenkomen :) Ik vond het superrr spannend om een behandeling te ondergaan, maar ik ben gerustgesteld en zeer goed geholpen. Mijn arts was eerlijk in wat wel en niet kon en respecteerde mijn wensen. Heel blij met het resultaat, enige waar ik spijt van heb is dat ik het niet eerder heb laten doen!! Tha... Toon meer »
Alle dames zijn heel vriendelijk en dat is het fijne aan binnenkomen :) Ik vond het superrr spannend om een behandeling te ondergaan, maar ik ben gerustgesteld en zeer goed geholpen. Mijn arts was eerlijk in wat wel en niet kon en respecteerde mijn wensen. Heel blij met het resultaat, enige waar ik spijt van heb is dat ik het niet eerder heb laten doen!! Thank you ladies and see you next time :) Toon minder »
Ajdi H
17 juli 2023 17:05
Iedere keer als ik er ben voel ik me erg welkom, iedereen is heel aardig en professioneel. De arts bij wie ik mijn behandelingen laat doen, denkt erg fijn mee. Ben tevreden met alle behandelingen die ik bij Xavier ben ondergaan.
Aleyna A
26 juni 2023 23:11
Werd leuk ontvangen door de dame achter de balie, de arts wat duidelijk van wat wel kon en wat niet. Heb het advies gevolgt van de arts en ben enorm blij met mijn behandeling. Jullie zijn top!
S Syk
24 juni 2023 19:07
Ik wordt altijd enorm fijn ontvangen door de dames aan de balie. De arts geluisterd altijd goed naar mijn wensen en heeft me weer fijn behandeld. Ben blij dat ik de faceslimming behandeling doe bij Xavier clinics. Ik heb geen pijn meer aan me kaken. Om de zoveel tijd herhaal ik de behandeling bij ze. 👍😁
Hakan Osman Aslan
14 mei 2023 08:08
Super fijne behandeling rondom de ogen gehad, de fijne lijntjes en het hangende vel als sneeuw voor de zon verdwenen! Zeer goede prijs kwaliteit verhouding! Bij de meeste klinieken betaal je veeel meer voor dezelfde behandeling. Behandeld door Imane super deskundig! Ik boek mijn behandelingen altijd bij haar in!
kraamzorg Roze Wolkje
23 maart 2023 18:06
Vandaag langs geweest bij Xavier clinics voor een lip filler behandeling. Dit was mijn allereerste keer dus ik was erg zenuwachtig. Meteen bij aankomst werd ik op mijn gemak gestelt en ook nam de arts lang de tijd voor me. Ik ben zeer tevreden over deze kliniek en raad het iedereen aan. Ik kom zeker terug!!
denise hendricks
23 maart 2023 17:05
Altijd super tevreden over de behandelingen, alle artsen zijn super professioneel en aardig, luisteren naar je en denken met je mee. Alle meiden die er werken zijn altijd super lief en ik voel mij echt welkom al heel lang.
Kim Dullaart
7 januari 2023 23:11
Een hele goede kliniek! Nemen echt de tijd voor je. Ik heb een slechte ervaring gehad bij een andere kliniek, lipfiller die volledig verkeerd gezet was ik had bobbels en het was ongelijk. Xavier clinics heeft het super mooi gecorrigeerd! Echt een aanrader 🙌🏼
Kirsten B
7 januari 2023 13:01
Een hele goede kliniek! Nemen echt de tijd voor je. Ik heb een slechte ervaring gehad bij een andere kliniek, lipfiller die volledig verkeerd gezet was ik had bobbels en het was ongelijk. Xavier clinics heeft het super mooi gecorrigeerd! Echt een aanrader 🙌🏼
Kirsten Bal
7 januari 2023 13:01
Ik ben super tevreden over m’n lippen sinds ik ze heb laten corrigeren bij Xavier Clinics. De artsen zijn altijd erg vriendelijk en werken zeer professioneel. Deze kliniek raad ik oprecht 100% aan!
Zehra Karaltili
29 december 2022 10:10
Bij binnenkomst meteen een fijne sfeer, er was veel ruimte om vragen te stellen en om advies te vragen. Super blij met het resultaat.
Kimmy Bijlard
4 november 2022 10:10
Ik ben al jaren klant van Xavier Clinic. Zij geven eerlijk advies en doen geen overbodige behandelingen die je niet nodig hebt. Altijd blij geweest met de resultaten. Als je eerlijk advies zoekt en een mooi natuurlijk resultaat is dit het adres waar je moet zijn.
R A
2 november 2022 09:09
Ik ben al jaren klant van Xavier Clinic. Zij geven eerlijk advies en doen geen overbodige behandelingen die je niet nodig hebt. Altijd blij geweest met de resultaten. Als je eerlijk advies zoekt en een mooi natuurlijk resultaat is dit het adres waar je moet zijn.
Rabiya Akbay
2 november 2022 09:09
Alle artsen zijn eerlijk, vriendelijk, realistisch en ervaren. In die paar jaar dat ik er kom nog nooit een slechte review gezien, top kliniek.
Noah Sanli
24 oktober 2022 11:11
Behandeling voor tandenknarsen gehad. Ik had consult + behandeling ingepland. Netjes uitleg van te voren gehad met alle informatie mbt de behandeling en de nasleep ervan.
Dames bij de receptie zijn ook erg professioneel.
Zainab Omar
25 juli 2022 17:05
In één woord, super!! Het personeel is supervriendelijk en ik voel me altijd op me gemak. De artsen luisteren altijd goed naar mijn wensen en zorgen voor het beste resultaat. Top, top, top!
F
23 juni 2022 18:06
Ik ben meerdere keren behandelt door Imane ! Echt super blij mee en super goed ontvangst in de Clinic !
Mocht je een behandeling willen ga dan hier naar toe t is super goed !
Rob Straver
23 juni 2022 11:11
Hele vriendelijke personeel. Super blij met het resultaat Zeker aangeraden🥰
Salma Lakbich
15 juni 2022 11:11
Beste kliniek ooit!

Bij Dr. Ayubi geweest, super lieve arts en stelt je goed gerust. Ik ben super tevreden met het eindresultaat! Krijg dagelijks complimenten van mijn omgeving.
Zara Al zubaidi
24 mei 2022 17:05
Ik heb voor het eerst mijn lippen laten doen. Echt een super leuk team. Ze helpen je ook als je ze uitlegt dat je een beetje zenuwachtig bent. Echt een aanrader om hier heen te gaan! Zelfs als je ver weg woont! Ik moest er 2 uur voor rijden, maar het is echt de moeite waard! Heb alweer een afspraak staan! Ga zo door xavier 👍 tot gauw!
Daan Peters
18 mei 2022 10:10
Ik werd behandeld door drs. Takhama. Ik werd voorzien van duidelijke uitleg en instructie m.b.t. lipfillers. Bovendien wist zij mij goed te kalmeren tijdens de behandeling
eda sahin
31 maart 2022 06:06
Wat een fijne mensen daar!! Eerlijk, oprecht, vriendelijk, meedenkend, en het allerbelangrijkste je loopt met een smile naar buiten!! Dank je wel Xavier!!
Wendy Dillisse
27 maart 2022 17:05
Beste- en meest natuurlijke resultaat wat je kan hebben. Ik ga nooit meer ergens anders heen!
Vita
25 maart 2022 16:04
Ik ben 2 keer geweest bij Xavier Clinics voor een Botox behandeling voor overmatig zweten en voor tandenknarsen. Beide keer super goed geholpen door de artsen, ben blij met het resultaat. Heel leuk team!
yahia salloom
24 maart 2022 13:01
Top kliniek !

Ik ben nu 2 keer bij xavier clinics geweest en kan niets anders zeggen dan top zaak ! De kliniek is erg mooi en schoon. De gastvrouwen ontvangen je met open armen en maken een leuk praatje met je terwijl je aan het wachten bent. Dr zegstroo is een fijne arts ze luister naar je wensen. Deze kliniek is zeker een aanrader.
Zoë Bosch
12 februari 2022 10:10
Ik heb via mijn buurvrouw terecht gekomen bij Xavier Clinics. Ik was best zenuwachtig want komt zelf helemaal uit Eindhoven. Bij aankomst werd ik vriendelijk ontvangen. En na een kopje koffie gedronken te hebben was ik aan de beurt voor mijn behandeling. Dr Zegstroo heeft mij heel fijn alles duidelijk uitgelegt en heb haar advies gevolgt. Ben super blij met... Toon meer »
Ik heb via mijn buurvrouw terecht gekomen bij Xavier Clinics. Ik was best zenuwachtig want komt zelf helemaal uit Eindhoven. Bij aankomst werd ik vriendelijk ontvangen. En na een kopje koffie gedronken te hebben was ik aan de beurt voor mijn behandeling. Dr Zegstroo heeft mij heel fijn alles duidelijk uitgelegt en heb haar advies gevolgt. Ben super blij met het resultaat en zal zeker vaker langs gaan naar Xavier Clinics! Toon minder »
Nurdan Aslan
8 januari 2022 12:12
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost één zone Botox bij Xavier Clinics?

Één zone Botox bij Xavier Clinics kost € 140,00.

Wat kost een filler behandeling bij Xavier Clinics?

1 ML filler kost bij Xavier Clinics v.a. € 300,00. Tijdens een vrijblijvend consult kun je bespreken wat jouw behandeling gaat kosten.

Wat voor reviews heeft Xavier Clinics?

Op basis van 42 Google reviews heeft Xavier Clinics 4.9 van de 5 sterren.

Waar is Xavier Clinics gevestigd?

Op Merwedeplein 61 is Xavier Clinics gevestigd in Amsterdam.