Annemarie van Rosmalen
Annemarie van Rosmalen

Drs. Annemarie van Rosmalen

BIG-nummer: 49056555901

Visie van Drs. van Rosmalen

Dokter Annemarie van Rosmalen studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Vervolgens heeft zij twee jaar op de afdeling algemene chirurgie gewerkt in het Maasstad Ziekenhuis. Hierna heeft zij drie jaar lang ervaring opgedaan met plastische chirurgie in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen. Ook werkte zij zes jaar lang als cosmetisch arts in een zelfstandig behandelcentrum in Mill. Naast chirurgische behandelingen heeft zij hier ook laser- en injectable behandelingen uitgevoerd. In de jaren hierna werkte zij als cosmetisch arts in de Bergman Kliniek en Medisch Centrum Scheveningen.

Na ruim tien jaar ervaring te hebben opgedaan in andere klinieken en ziekenhuizen heeft Annemarie in 2008 haar eigen cosmetische kliniek opgericht in Nijmegen. In 2011 volgende de kliniek in Rotterdam. Haar deskundige, persoonlijke aanpak en eigen visie op schoonheid maken haar uniek in haar vakgebied.

Dokter Annemarie heeft veel ervaring met het uitvoeren van verschillende cosmetische behandelingen, zoals botox, injectables, peelings en laserbehandelingen. Haar specialiteit is de liquid facelift en behandelingen rondom de ogen, zoals de traangootjes en wallen. Annemarie heeft een feilloos oog voor welke behandeling het meest passend is bij een gezicht.

Drs. Annemarie van Rosmalen is gespecialiseerd in behandelingen met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Bekijk agenda
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Beroepsverenigingen
NVCG
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Laser / IPL, Chemische peeling, Chirurgie
Ervaring
16 Jaar
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Annemarie van Rosmalen is werkzaam bij

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Van Rosmalen Kliniek Rotterdam
Van Rosmalen Kliniek Rotterdam
Rotterdam, Wijnhaven 10A
Botox zone v.a.
€ 225,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Van Rosmalen Kliniek Nijmegen
Van Rosmalen Kliniek Nijmegen
Nijmegen, Carbatinastraat 5a
Botox zone v.a.
€ 225,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen

Waar biedt Drs. Annemarie van Rosmalen injectables behandelingen aan?

Je kunt met Drs. Annemarie van Rosmalen een afspraak maken voor een cosmetische behandeling bij Van Rosmalen Kliniek Rotterdam in Rotterdam en Van Rosmalen Kliniek Nijmegen in Nijmegen.

Welke cosmetische behandelingen biedt Drs. Annemarie van Rosmalen aan?

Maak een afspraak met Drs. Annemarie van Rosmalen voor één van de volgende cosmetische behandelingen: Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Laser / IPL, Chemische peeling en Chirurgie.

Wat voor reviews heeft Drs. Annemarie van Rosmalen ontvangen?

Lees ervaringen van consumenten met Drs. Annemarie van Rosmalen bij de klinieken waar Drs. Annemarie van Rosmalen werkt. Kies een kliniek en bekijk de reviews.