Annemarie van Rosmalen

Drs. Annemarie van Rosmalen

BIG-nummer: 49056555901

Dokter Annemarie van Rosmalen studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Vervolgens heeft zij twee jaar op de afdeling algemene chirurgie gewerkt in het Maasstad Ziekenhuis. Hierna heeft zij drie jaar lang ervaring opgedaan met plastische chirurgie in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen. Ook werkte zij zes jaar lang als cosmetisch arts in een zelfstandig behandelcentrum in Mill. Naast chirurgische behandelingen heeft zij hier ook laser- en injectable behandelingen uitgevoerd. In de jaren hierna werkte zij als cosmetisch arts in de Bergman Kliniek en Medisch Centrum Scheveningen.

Na ruim tien jaar ervaring te hebben opgedaan in andere klinieken en ziekenhuizen heeft Annemarie in 2008 haar eigen cosmetische kliniek opgericht in Nijmegen. In 2011 volgende de kliniek in Rotterdam. Haar deskundige, persoonlijke aanpak en eigen visie op schoonheid maken haar uniek in haar vakgebied.

Dokter Annemarie heeft veel ervaring met het uitvoeren van verschillende cosmetische behandelingen, zoals botox, injectables, peelings en laserbehandelingen. Haar specialiteit is de liquid facelift en behandelingen rondom de ogen, zoals de traangootjes en wallen. Annemarie heeft een feilloos oog voor welke behandeling het meest passend is bij een gezicht.

Drs. Annemarie van Rosmalen is gespecialiseerd in behandelingen met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Beroepsverenigingen
NVCG
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Laser / IPL, Chemische peeling
Ervaring
14 Jaar
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzaam bij klinieken

van_rosmalen_kliniek_logo
Belotero logo

Van Rosmalen Kliniek Rotterdam

4.2
Wijnhaven 10A, Rotterdam
Kliniek opgericht
2011
Kliniek bekijkenAfspraak maken
van_rosmalen_kliniek_logo
Belotero logo

Van Rosmalen Kliniek Nijmegen

5
Prins Bernhardstraat 2, Nijmegen
Kliniek opgericht
2008
Kliniek bekijkenAfspraak maken