Botox Haelen

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Haelen. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Haelen:

Aantal afspraken in Haelen in de afgelopen periode
247
Gemiddelde prijs per zone Botox in Haelen
€ 100,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Haelen
18
Vind een kliniek in de buurt van Haelen

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Haelen is gemiddeld € 100,00 per zone. Dit is 29% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 139,97) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Haelen

In Haelen kun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile
Hyperhidrosis

Bekijk alle cosmetische klinieken in Haelen

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Alle Botoxklinieken in Haelen

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Haelen worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Haelen zijn 9 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Geheimzinnig

Nog niet alle consumenten zijn open over hun behandelingen. Dat hoeft natuurlijk ook niet. Er valt wel een parallel te trekken met het verven van grijs haar in de jaren '90. Destijds werd daar geheimzinnig over gedaan, inmiddels is iedereen wel open over het gebruik van haarverf. Vergelijk de Botox klinieken in Haelen. Lees reviews, vergelijk tarieven per botox behandeling en bekijk welke artsen werken in Haelen. Welke cosmetische klinieken in Haelen worden het vaakst geboekt? Lees alle info op Injectablesbooking.nl.

Informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Haelen? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk 6 cosmetische klinieken in de buurt van Haelen

Bekijk 6 injectables klinieken in de omgeving van Haelen. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Haelen waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Haelen Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Haelen, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in Haelen

Kliniek
BBO Clinics Swalmen
profhilo-logo

BBO Clinics Swalmen

4.6
Boutestraat 6, Swalmen (5 km)
Kliniek opgericht
2016
Prijs botox per zone
v.a. € 100
Prijs filler per ml
v.a. € 199
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Olga Akse

Drs. Olga Akse

BBO Clinics Swalmen (5 km) Beautysalon Cassiopeia (7 km) BBO Clinics Gemert (41 km) BBO Clinics Maastricht (47 km)
Functie
Arts lid van NVCG
Prijs botox per zone
v.a. € 99
Prijs filler per ml
v.a. € 199
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Beauty Clinic Roermond

Beauty Clinic Roermond

4.8
Schuitenberg 9, Roermond (5 km)
Kliniek opgericht
2020
Prijs botox per zone
v.a. € 140
Prijs filler per ml
v.a. € 350
Kliniek bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Haelen

Wat kost een behandeling met Botox in Haelen?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Haelen € 100,00. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Haelen?

Binnen 15 kilometer van Haelen zijn 9 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Haelen op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Haelen?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Haelen vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Haelen en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.