Botox Lemmer

Vergelijk alle cosmetische klinieken in de omgeving van Lemmer. Lees alle informatie en maak direct een afspraak!

Lemmer

Boekingen binnen 15 km van Lemmer:

Gemiddelde prijs per zone Botox in Lemmer
€ 195,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Lemmer
2
Bekijk klinieken in de buurt van Lemmer

De gemiddelde prijs per zone Botox is in Lemmer 35% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 144,19).

Kraaienpootjes verwijderen in Lemmer

Bij alle cosmetische klinieken kun je terecht voor een Botox behandeling van de kraaienpootjes. Ook de volgende behandelingen kun je bij de diverse botox klinieken in Lemmerlaten uitvoeren:
Fronsrimpels
Kraaienpootjes
Voorhoofdsrimpels
Hyperhidrosis
Lipflip
Baby Botox

Vergelijk Botox klinieken in Lemmer

Vergelijk de Botox tarieven in de buurt van Lemmer. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling in Lemmer

Boek een Botox behandeling in Lemmer. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Lemmer. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Lemmer. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Lemmer.

Populairste behandelingen in Lemmer

Sinds Botox in december 1989 werd goedgekeurd als medicijn wordt het bij vele behandelingen toegepast. Onder andere in de neurologie en urologie heeft botulinetoxine medische toepassingen. Cosmetisch gezien zijn de volgende 10 behandelingen het populairst:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lipflip
  5. Faceslimming
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Platysma bands
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

Botox reviews Lemmer

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Lemmer. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Lemmer. Bekijk ervaringen bij 2 esthetische praktijken in de buurt van Lemmer.

Vergelijk meningen:

Ik ben heel tevreden over BM clinics
Aantal behandelingen gehad met botox voor mijn hoofdpijn .
Altijd goed geïnformeerd , vriendelijk en korte wachttijden . Fijne sfeer en er wordt je niets opgedrongen . De prijzen zijn echt redelijk dus ik raad het iedereen aan om naar deze kliniek te komen.
Ellen
Ellen Hudepool
17 maart 2022 10:10
Ik kom al jaren bij dr. Roopram. Om de 5 maanden wat botoxbehandelingen en dat gaat tot volle tevredenheid. Prijs is ook zeer schappelijk. Ik raad deze kliniek zeker aan.
J.
23 maart 2022 18:06
ik had al jaren last van zeer overmatig zweten met grote natte en wit uitgeslagen kringen in mijn kleding. Dokter Alexandra Stein heeft mij heel erg goed uitgelegd dat de behandeling met botox in de oksels een hele veilige, natuurlijke en zeer lang houdbare manier is om van het zweten af te komen. nu twee weken later kan ik zeggen dat ik er helemaal geen las... Toon meer »
ik had al jaren last van zeer overmatig zweten met grote natte en wit uitgeslagen kringen in mijn kleding. Dokter Alexandra Stein heeft mij heel erg goed uitgelegd dat de behandeling met botox in de oksels een hele veilige, natuurlijke en zeer lang houdbare manier is om van het zweten af te komen. nu twee weken later kan ik zeggen dat ik er helemaal geen last van heb, ik heb geen natte plekken meer en weet niet wat ik meemaak. Toon minder »
6 oktober 2019 13:01
Bekijk meer Botox ervaringen in Lemmer

Boek je injectables behandeling in Lemmer

Alexandra Stein Kliniek
5
Alexandra Stein Kliniek
Sloten, Voorstreek 118
7 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Wordt nu
bekeken
Waterland Kliniek Volendam
Waterland Kliniek Volendam
Volendam, Heideweg 1B
59 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 3x geboekt
Wordt nu
bekeken
Waterland kliniek Amsterdam
Waterland kliniek Amsterdam
Amsterdam, Palestrinastraat 1
78 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
 
Marie-José Meijer – Cosmetic Clinics
4.9
Marie-José Meijer – Cosmetic Clinics
Emmeloord, Scandinaviëlaan 31
15 km
Botox zone v.a.
€ 134,00
Filler per ml v.a.
€ 399,00
Profiel bekijken
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Lemmer

Wat zijn de kosten van Botox in Lemmer?

De prijs van een zone Botox in Lemmer is gemiddeld € 195,00. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Lemmer.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Lemmer?

In de omgeving van Lemmer zijn 1 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Lemmer en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Lemmer op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Lemmer?

Kies de beste Botox arts in Lemmer op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Lemmer te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Botox is eigenlijk een spierontspanner. Veel rimpels, zoals fronsrimpels of kraaienpootjes, worden veroorzaakt door actieve spiertjes. Met een cosmetische spierontspanner kun je deze rimpels voor 12-16 weken inactief maken.