Botox Meppel

Kies een cosmetische kliniek in de omgeving van Meppel. Bekijk alle klinieken in jouw omgeving. Plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal afspraken in Meppel in de afgelopen periode
1
Gemiddelde prijs per zone Botox in Meppel
€ 145,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Meppel
4
Boek een kliniek in Meppel

De gemiddelde prijs in Meppel voor een Botox behandeling per zone ligt 7% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 155,47).

Bekijk alle cosmetische klinieken in Meppel

Vergelijk de Botox prijzen van injectables klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetische klinieken in Meppel

In de omgeving van Meppel zijn 4 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Meppel. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Meppel wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Meppel. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Boek je injectables behandeling in Meppel

Kliniek
Glimlach Plus

Glimlach Plus

4.6
Werkhorst 42, Meppel (2 km)
Kliniek opgericht
2020
Prijs botox per zone
v.a. € 145
Prijs filler per ml
v.a. € 380
Kliniek bekijken
Afspraak maken
Arts
Galit Bar

Drs. Galit Bar

Glimlach Plus (2 km)
Prijs botox per zone
v.a. € 145
Prijs filler per ml
v.a. € 380
Profiel bekijken
Afspraak maken
Arts
Shelly Gangapersad

Drs. Shelly Gangapersad

Alberta Beauty Store Wolvega (24 km) Kliniek dokter Shelly (44 km) Mijn Huidspecialist Drachten (46 km) Puur Beauty Hoeve (49 km)
+ 3 meer
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Behandelingen per jaar
1500
Ervaring
11 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 120
Prijs filler per ml
v.a. € 250
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Derma Medical Clinics Vollenhove

Derma Medical Clinics Vollenhove

4.1
Voorpoort , Vollenhove (16 km)
Kliniek opgericht
2022
Kliniek bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Meppel

Wat kost een behandeling met Botox in Meppel?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Meppel € 145,00. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Meppel?

In Meppel zijn 4 injectables klinieken gevestigd. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Meppel op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Meppel?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Meppel vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Meppel en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.