Botox Roermond

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Roermond. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Roermond:

Aantal afspraken in Roermond in de afgelopen periode
248
Gemiddelde prijs per zone Botox in Roermond
€ 120,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Roermond
16
Vind een kliniek in de buurt van Roermond

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Roermond is gemiddeld € 120,00 per zone. Dit is 14% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 139,97) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Roermond

In Roermond kun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile
Hyperhidrosis

Bekijk alle cosmetische klinieken in Roermond

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetische klinieken in Roermond

In de omgeving van Roermond zijn 16 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Roermond is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Roermond zijn 8klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Google reviews lezen

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Roermond. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Roermond wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Roermond. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Populaire botox behandelingen in Roermond

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Roermond zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

Vergelijk 6 cosmetische klinieken in de buurt van Roermond

Bekijk 6 injectables klinieken in de omgeving van Roermond. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Roermond waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Roermond Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Roermond, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in Roermond

Kliniek
Beauty Clinic Roermond

Beauty Clinic Roermond

4.8
Schuitenberg 9, Roermond (<1 km)
Kliniek opgericht
2020
Prijs botox per zone
v.a. € 140
Prijs filler per ml
v.a. € 350
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Kliniek
Private Mediclinic Roermond
profhilo-logo

Private Mediclinic Roermond

Minderbroederssingel 6, Roermond (<1 km)
Kliniek opgericht
2019
Prijs botox per zone
v.a. € 110
Prijs filler per ml
v.a. € 240
Kliniek bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Roermond

Wat kost een behandeling met Botox in Roermond?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Roermond € 120,00. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Roermond?

Binnen 15 kilometer van Roermond zijn 8 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Roermond op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Roermond?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Roermond vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Roermond en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.