Botox Schaijk

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Schaijk. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Schaijk:

Aantal afspraken in Schaijk in de afgelopen periode
88
Gemiddelde prijs per zone Botox in Schaijk
€ 148,78
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Schaijk
24
Vind een kliniek in de buurt van Schaijk

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Schaijk is gemiddeld € 148,78 per zone. Dit is 6%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 139,97) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Schaijk

In Schaijkkun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Voorhoofdsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile

Bekijk alle cosmetische klinieken in Schaijk

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox specialist Schaijk

In de omgeving van Schaijk werken 14 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Schaijk

Bij de volgende 2 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Schaijk is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botoxklinieken in Schaijk

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Schaijk worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Schaijk zijn 10 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Geheimzinnig

Nog niet alle consumenten zijn open over hun behandelingen. Dat hoeft natuurlijk ook niet. Er valt wel een parallel te trekken met het verven van grijs haar in de jaren '90. Destijds werd daar geheimzinnig over gedaan, inmiddels is iedereen wel open over het gebruik van haarverf. Vergelijk de Botox klinieken in Schaijk. Lees reviews, vergelijk tarieven per botox behandeling en bekijk welke artsen werken in Schaijk. Welke cosmetische klinieken in Schaijk worden het vaakst geboekt? Lees alle info op Injectablesbooking.nl.

Informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Schaijk? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk 3 cosmetische klinieken in de buurt van Schaijk

Bekijk 3 injectables klinieken in de omgeving van Schaijk. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Schaijk waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Schaijk Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Schaijk, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in Schaijk

Kliniek
Logo cosmetics transparant
Belotero logoprofhilo-logo

Klaver Klinieken

5
Cereslaan 2T, Heesch (9 km)
Kliniek opgericht
2019
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 395

Experts in Plastische Chirurgie en Cosmetiek

Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Roel Fresow

Drs. Roel Fresow

Klaver Klinieken (9 km)
Functie
Plastisch Chirurg
Ervaring
18 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 395
Profiel bekijkenAfspraak maken
Arts
Anna Hettinga-Grelack

Drs. Anna Hettinga-Grelack

Klaver Klinieken (9 km) Van Rosmalen Kliniek Nijmegen (19 km) Van Rosmalen Kliniek Rotterdam (81 km)
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
7 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 395
Profiel bekijken
Afspraak maken

Veelgestelde vragen in Schaijk

Wat kost een behandeling met Botox in Schaijk?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Schaijk € 148,78. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Schaijk?

Binnen 15 kilometer van Schaijk zijn 10 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Schaijk op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Schaijk?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Schaijk vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Schaijk en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.