Filler De Weere

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van De Weere. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

De Weere

Kengetallen binnen 15 km van De Weere:

Aantal afspraken in De Weere in de afgelopen periode
325
Gemiddelde prijs per ml Filler in De Weere
€ 396,85
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van De Weere
27
Vind een kliniek in de buurt van De Weere

De gemiddelde prijs in De Weere voor behandeling met één ML filler is € 396,85. Een behandeling met één ML filler in De Weere  is gemiddeld 12% duurder dan het landelijk gemiddelde (€ 355,66).

Top 5 populaire fillerbehandelingen in Nederland

In de omgeving van De Weere zijn fillers populair. Top 5 van fillerbehandelingen:

Traangoot fillers
Lippen opvullen
Kaaklijn fillers
Neuscorrectie met fillers
Kin fillers

Vergelijk cosmetische klinieken in De Weere

Vergelijk de filler prijzen in de buurt van De Weere. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Geboekte afspraken in de buurt van De Weere

De volgende 2 filler klinieken in de buurt van De Weere zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Filler kliniek De Weere

Boek een filler behandeling in De Weere. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in De Weere. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in De Weere. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van De Weere.

5 cosmetische klinieken in de omgeving van De Weere!

Dit zijn 5 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van De Weere in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in De Weere is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen De Weere

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van De Weere die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in De Weere?

Behandeling van wallen in De Weere

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van De Weere kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Profhilo is geen filler, het activeert je huid om te stralen! Vergelijk alle klinieken voor een Profhilo behandeling in De Weere.

Filler reviews De Weere

Echt super tevreden over dr. Snel. Mijn oude lipfillers heb ik laten oplossen door dr. Snel, hij neemt echt de tijd voor je en ligt goed voor. De kliniek is relaxed en personeel is vriendelijk. Ik kom zeker terug!
2 juni 2022 09:09
Ik heb al meerdere soorten behandelingen ondergaan bij SwanBeauty en ben elke keer weer zo tevreden! Lorrain en de andere dames zijn super lief en gastvrij. Zeer professioneel en nemen echt de tijd voor hun gasten! Mijn vrienden en familie laat ik hier ook graag komen en die zijn ook altijd zeer tevreden! Kan deze kliniek zeer aanraden voor Botox, fillers, p... Toon meer »
Ik heb al meerdere soorten behandelingen ondergaan bij SwanBeauty en ben elke keer weer zo tevreden! Lorrain en de andere dames zijn super lief en gastvrij. Zeer professioneel en nemen echt de tijd voor hun gasten! Mijn vrienden en familie laat ik hier ook graag komen en die zijn ook altijd zeer tevreden! Kan deze kliniek zeer aanraden voor Botox, fillers, prp en gezichtsbehandelingen!! Toon minder »
Robin Riphagen
The Swan Beauty Center
19 januari 2023 15:03
Geweest voor lipfillers, ik kom hier al enige tijd. Daarnaast loop ik hier ook voor huid verbetering. Ik ben heel erg tevreden met het resultaat. Vakkundig, proffesioneel een eerlijk. Ik raad The Swan aan!
16 februari 2023 16:04
Bekijk meer Filler ervaringen in De Weere

Boek je injectables behandeling in De Weere

Natuurlijk Jong!
4.9
Natuurlijk Jong!
Hoorn, Nieuwe Steen 52
9 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Heike Schicketanz Beauty & Wellness Hoorn
Heike Schicketanz Beauty & Wellness Hoorn
Hoorn, Wilhelminalaan 2
10 km
Botox zone v.a.
€ 149,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Dokter Poelma Kliniek
5
Dokter Poelma Kliniek
Hoorn, Achter de Vest 56
10 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Skin Solutions
5
Skin Solutions
Hoorn, Nieuwe Noord 16
10 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 

Veelgestelde vragen in De Weere

Wat zijn de kosten van één ML filler in De Weere?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in De Weere is gemiddeld € 396,85. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in De Weere.

Wat is de beste filler kliniek in De Weere?

In de omgeving van De Weere (straal van 15 km) zijn 27 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van De Weere en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in De Weere op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in De Weere?

Kies de beste cosmetisch arts in De Weere op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van De Weere te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in De Weere is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van De Weere zijn 13 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.