Filler Leiderdorp

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Leiderdorp. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Leiderdorp:

Aantal afspraken in Leiderdorp in de afgelopen periode
1.148
Gemiddelde prijs per ml Filler in Leiderdorp
€ 313,32
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Leiderdorp
107
Bekijk klinieken in de buurt van Leiderdorp

De prijs voor behandeling met één ML fillers is in Leiderdorp gemiddeld 11% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 352,37). De gemiddelde prijs van één ML filler is in Leiderdorp: € 313,32 per ML. Vul je adres in en vergelijk de fillerprijzen bij jou in de buurt.

Informatie over filler behandelingen

Een filler behandeling is een behandeling om de huid op te vullen. Met een dunne naald of canule wordt de filler door de cosmetisch arts heel subtiel in de huid verdeeld. Een fillerbehandeling wordt uitgevoerd om de gezichtscontour te verbeteren of om rimpels op te vullen.  Dankzij verdoving of een geschikte behandeltechniek hoeft de behandeling geen pijn te doen. Een filler is meestal gemaakt van hyaluronzuur. Dat is een stof die van nature al in het lichaam voorkomt en volledig wordt opgelost.

Zijn fillers veilig?

De huidige fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Dat zijn hyaluronzuur fillers zoals Restylane en Juvéderm. Andere goede fillermerken zijn: Belotero, Teosyal, Restylane en Aliaxin. Sinds 10 jaar zijn permanente fillers bij wet verboden, die gaven veel complicaties. Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde arts wordt een fillerbehandeling als veilig beschouwd. Praat wel altijd met je arts over de mogelijke risico's. Lees verder: Fillerbehandeling risico's

Hoelang geeft een filler resultaat?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden resultaat. De duurzaamheid is afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Een zachtere filler is over het algemeen sneller opgelost. Ook het fillermerk heeft invloed op de effectiviteit. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse behandelingen.

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

Injectables kliniek Leiderdorp

Er zijn diverse cosmetische klinieken in de omgeving van Leiderdorp. Bij deze klinieken zijn de volgende injectables behandelingen populair:

Vind fillerkliniek in Leiderdorp

Vergelijk de tarieven en Google reviews van fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers Leiderdorp

In de buurt van Leiderdorp kun je bij alle filler klinieken ook terecht voor cosmetische lipbehandelingen. Een lipbehandeling is gewild omdat het volume van onze lippen afneemt naarmate we ouder worden. Daarnaast zijn lipfillers gewild bij mensen die mooie volle lippen wensen. Kies de beste lipfiller kliniek op Injectablesbooking.

Populaire klinieken in Leiderdorp

Een aantal filler klinieken in de omgeving van Leiderdorp krijgen momenteel extra attentie. 
Advertentie:

Gesponsord
B-Esthetics Voorschoten
baa222e4-e31b-473b-9544-ea53b6e9e75f
Wordt nu
bekeken
5
B-Esthetics Voorschoten
Voorschoten, Treubstraat 13
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 298,95
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 15x geboekt
profhilo-logo
Gesponsord
Vinci Kliniek Leiden
442C89E5-0E34-485E-AB65-361CC28EA75E
Wordt nu
bekeken
5
Vinci Kliniek Leiden
Leiden, Pompoenweg 9
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 17x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Gesponsord
Van Lennep Kliniek Oegstgeest
VANLENNEP-original jpg
Wordt nu
bekeken
4.7
Van Lennep Kliniek Oegstgeest
Oegstgeest, De Kempenaerstraat 28
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 349,00
Profiel bekijken
Cosmetische kliniek voor Injectables & huidverbetering
Afspraak maken
 
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo

Geplande filler afspraken in de omgeving van Leiderdorp

Bij welke 5 klinieken in de buurt van Leiderdorp is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Filler behandeling in Leiderdorp

In de buurt van Leiderdorp zijn 107 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Leiderdorp. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Leiderdorp wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Leiderdorp. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Filler indicaties

Mensen willen een fillerbehandeling om rimpels op te vullen of de gezichtscontour te verbeteren. Voorbeelden:

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Leiderdorp

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Leiderdorp:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Leiderdorp. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Leiderdorp

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Leiderdorp die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Leiderdorp

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Leiderdorp. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Leiderdorp traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Leiderdorp

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is geen filler, Profhilo activeert je huid om te stralen. Vergelijk alle klinieken in Leiderdorp.

Filler reviews Leiderdorp

Beste arts in Leiden! Ik kom altijd voor Botox en fillers
gabriella cudnock
Cynthia Injectables Leiderdorp
19 januari 2023 10:10
De beste plek in Leiden e.o. voor je injectables, zoals Botox en Fillers! Bij dokter Priscilla ben je echt in goede handen. Je wordt altijd vriendelijk geholpen en super goed resultaat. Aanrader!
30 maart 2021 12:12
Deskundig, vriendelijk en professioneel. Ik ben zeer tevreden over Marsha Wichers. Ik heb al verschillende behandelingen gehad van Marsha Wichers zoals botox en fillers en altijd zeer tevreden over het mooie en natuurlijke resultaat.
Natascha Musquetier
Praktijk Dokter Marsha Wichers
13 augustus 2020 16:04
Bekijk meer Filler ervaringen in Leiderdorp

Boek je injectables behandeling in Leiderdorp

Salon Vie
5
Salon Vie
Leiderdorp, Hoogmadeseweg 5
<1 km
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 255,00
Profiel bekijken
Cynthia Injectables Leiderdorp
3.6
Cynthia Injectables Leiderdorp
Leiderdorp, Draadbaan 31
1 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Faceland Leiden
Faceland Leiden
Leiden, Haarlemmerstraat 228
3 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Beauty Slim Kliniek Leiden
5
Beauty Slim Kliniek Leiden
Leiden, Flevoweg 35C
3 km
Botox zone v.a.
€ 115,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Leiderdorp

Wat kost een behandeling met fillers in Leiderdorp?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Leiderdorp € 313,32. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Leiderdorp?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Leiderdorp. In een straal van 15 kilometer rond Leiderdorp zijn  107 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Leiderdorp op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Leiderdorp?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Leiderdorp op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Leiderdorp zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Leiderdorp wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Leiderdorp. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.