VANLENNEP-original jpg

Van Lennep Kliniek Oegstgeest

De Van Lennep Kliniek behandelt zowel mannen als vrouwen en focust zich op professionele huidverzorging, injectables en medische behandelingen. Bij de Van Lennep Kliniek richten we ons op de gebieden van anti-aging en beautification, en nemen daarbij een integrale aanpak van cosmetische behandelingen door de artsen, samen met professionele huidverzorging en verbetering door gediplomeerde huidtherapeutes en een compleet advies en aanbod van de juiste huidverzorging - skincare. De Van Lennep Kliniek in Oegstgeest is gevestigd aan De Kempenaerstraat. Het is de locatie voor cliënten uit Oegstgeest, Leiden, Noordwijk, Katwijk en de bollenstreek.

Onze cosmetische kliniek behandelt zowel mannen als vrouwen en focust zich op professionele huidverzorging, injectables en medische behandelingen.
Het Van Lennep Kliniek team is gespecialiseerd in huidverbetering, huidverjonging en biedt al haar cliënten veiligheid en zekerheid. U kunt rekenen op medewerkers met de juiste certificaties (NVCG, KNMG, BIG) en een flinke dosis ervaring. Onze gecertificeerde cosmetisch artsen zijn aantoonbaar bekwaam in de uitvoering van medisch cosmetisch behandelingen. Zo weet je dus of je te maken hebt met echte cosmetisch artsen. Zij voldoen aan de hiertoe door de NVCG opgestelde visitatie-registratie eisen. De door de NVCG gecertificeerde cosmetisch artsen onderscheiden zich door hun specialisatie in behandelingen met injectables.

Van Lennep Kliniek Oegstgeest from Oegstgeest is specialized in cosmetic treatments, including botulinetoxine (Botox) and fillers

De Van Lennep Kliniek behandelt zowel mannen als vrouwen en focust zich op professionele huidverzorging, injectables en medische behandelingen. Bij de Van Lennep Kliniek richten we ons op de gebieden van anti-aging en beautification, en nemen daarbij een integrale aanpak van cosmetische behandelingen door de artsen, samen met professionele huidverzorging en verbetering door gediplomeerde huidtherapeutes en een compleet advies en aanbod van de juiste huidverzorging - skincare. De Van Lennep Kliniek in Oegstgeest is gevestigd aan De Kempenaerstraat. Het is de locatie voor cliënten uit Oegst... Meer lezen »

Cosmetische kliniek voor Injectables & huidverbetering

Bekijk agenda
Tarieven
Botulinetoxine
Botox (1 zone)
V.a. € 150 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. € 95 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Controle
Gratis
Fillers
BeloteroBelotero logo
V.a. € 349 per ml
Juvéderm
V.a. € 495 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse logo
V.a. € 595 per 1,5 ml
Restylane
V.a. € 450 per ml
Sculptra (per flacon 10 ML)
V.a. € 650 per ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 350 per behandeling
Overige
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. € 150 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 575 per 2 oksels
Skinbooster
Belotero Revive Skinbooster
V.a. € 349 per behandeling
Juvéderm Volite
V.a. € 349 per behandeling
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. € 349 per behandeling
Restylane Skinboosters
V.a. € 349 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
2500
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Laser / IPL, Chemische peeling, Chirurgie
Kliniek opgericht
2010
Adres
De Kempenaerstraat 28, Oegstgeest
Van Lennep Kliniek Oegstgeest
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Ludy Holst
Drs. Ludy Holst
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 349,00
Profiel bekijken
Carina Domingues
Drs. Carina Domingues
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 349,00
Profiel bekijken
Markwin Statius Muller
Dr. Markwin Statius Muller
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 349,00
Profiel bekijken

Van Lennep Kliniek Oegstgeest Reviews

4.7
11 reviews
Super fijne ervaring gehad bij Drs. van de Klundert. Kom zeker terug!
Fabyola Schaap
20 oktober 2022 13:01
Ik had een hele fijne ervaring in deze kliniek. De artsen en de medewerkers aan de balie waren erg vriendelijk en verwelkomend waardoor de behandeling gelijk een stuk minder spannend voelde. Sarah heeft me goed en eerlijk over mijn behandeling geïnformeerd en ik ben tevreden met het resultaat. Ik kan deze kliniek zeker aanbevelen!
Loïs K
26 juli 2022 11:11
Ik had een hele fijne ervaring in deze kliniek. De artsen en de medewerkers aan de balie waren erg vriendelijk en verwelkomend waardoor de behandeling gelijk een stuk minder spannend voelde. Sarah heeft me goed en eerlijk over mijn behandeling geïnformeerd en ik ben tevreden met het resultaat. Ik kan deze kliniek zeker aanbevelen!
Loïs
26 juli 2022 11:11
Ik had een hele fijne ervaring bij cosmetisch arts Sarah, ze stelt je echt gerust en verteld duidelijk hoe ze gaat behandelen en wat ze aan het doen is. Ze adviseert goed en denkt echt met je mee. Het was de eerste keer dat ik een filler behandeling onderging en het is zeer prettig gegaan. De kliniek ik ook heel schoon en het personeel is heel vriendelijk en... Toon meer »
Ik had een hele fijne ervaring bij cosmetisch arts Sarah, ze stelt je echt gerust en verteld duidelijk hoe ze gaat behandelen en wat ze aan het doen is. Ze adviseert goed en denkt echt met je mee. Het was de eerste keer dat ik een filler behandeling onderging en het is zeer prettig gegaan. De kliniek ik ook heel schoon en het personeel is heel vriendelijk en professioneel! Ik zou het zeker aanraden Toon minder »
Laila Fantozzi
17 mei 2022 14:02
Ik ben zo tevreden over de professionaliteit, vriendelijke houding en de behandeling die ik heb gekregen bij van Lennep kliniek. En natuurlijk het resultaat, ik ging erheen voor lipfillers en ze maakten mijn droom toegekomen. Precies zoals ik wilde, natuurlijke, vollere lippen. De genezing was erg goed, ik had geen blauwe plekken. Ik kan van Lennep kliniek 1... Toon meer »
Ik ben zo tevreden over de professionaliteit, vriendelijke houding en de behandeling die ik heb gekregen bij van Lennep kliniek. En natuurlijk het resultaat, ik ging erheen voor lipfillers en ze maakten mijn droom toegekomen. Precies zoals ik wilde, natuurlijke, vollere lippen. De genezing was erg goed, ik had geen blauwe plekken. Ik kan van Lennep kliniek 100% aanbevelen. Voor de volgende behandelingen kom ik zeker terug. Toon minder »
Maja Maja
10 mei 2022 08:08
Goed advies mooie resultaten.
Ditty De la Rie
13 augustus 2021 09:09
Van Lennep Kliniek is een echte all-round kliniek als het gaat om huidverbetering. Effectieve behandelingen en een top service! De HydraFacial behandeling geeft een fantastisch resultaat van mijn huid. Absoluut mijn favo behandeling!
Fleur Dwars
21 oktober 2020 10:10
Een fijne kliniek een zeer positieve ervaring gehad met IPL behandeling. er wordt ruimschoots de tijd genomen om je van een zo'n goed mogelijk advies te voorzien m.b.t. eventuele behandelingen en/of producten. Een absolute aanrader!
Linda Verharen
20 oktober 2020 09:09
Op zich was ik over de behandelingen tevreden. Ik had nog een stuk of 5 bindweefsel massages in de planning, van de zomer de injectables en na de zomer de laser voor de ouderdomsvlekjes. Nu had ik in december een cleasing oil en een reinigingsgel gekocht, dacht ik. Toen ik de gel van de week wilde gebruiken kwam ik erachter dat ik geen gel meegekregen had m... Toon meer »
Op zich was ik over de behandelingen tevreden. Ik had nog een stuk of 5 bindweefsel massages in de planning, van de zomer de injectables en na de zomer de laser voor de ouderdomsvlekjes. Nu had ik in december een cleasing oil en een reinigingsgel gekocht, dacht ik. Toen ik de gel van de week wilde gebruiken kwam ik erachter dat ik geen gel meegekregen had maar een tonic. Die tonic had ik niet nodig, dus heb ik gevraagd of ik het product kon ruilen voor de reinigingsgel. Dit ging niet omdat ik het doosje niet meer had, en ze ging ervan uit dat ik voordat ik het doosje weg zou gooien er op had gekeken of ik het juiste product had gekregen. Ik ga ervan uit dat wanneer ik een gel bestel, ik mag verwachten dat ik een gel krijg.

De juffrouw was niet bereidt het product te ruilen, dat was tegen de policy van de kliniek. Dit nog tot daaraan toe, maar er werd ook helemaal geen compensatie aangeboden, of een korting mocht ik alsnog de gel willen lopen, laat staan een oprecht excuses. Heel jammer dit en absoluut niet klantvriendelijk.

Ik wil best goed betalen voor een behandeling, maar ik verwacht dat ik ook klantvriendelijk behandeld word als ik dan iets wil omruilen. iets dat ik in de eerste plaats niet eens besteld had, maar dat mij verkeerd is meegegeven. Oprecht een gemiste kans deze houding van de van Lennepkliniek. En dan die starre houding van de medewerkster toen ik zei dat ik dan liever afzie van verdere behandelingen als dit dan de policy blij van Lennep is, was rond uit teleurstellen. Dit zegt heel veel over de van Lennep Kliniek. Gelukkig zijn er meerdere huidklinieken. Toon minder »
Nathalie Antriti
14 februari 2020 15:03
Super fijne kliniek, er word de tijd voor je genomen en je voelt je hier echt op je gemak
Heel erg tevreden!!
Cc
18 juni 2019 18:06
Zeer professionele en betrouwbare kliniek waar de cliënt écht centraal staat. Door de samenwerking tussen de cosmetisch artsen en de huidtherapeut zijn de behandelmogelijkheden zeer uitgebreid!
Danique van der Meulen
10 april 2018 18:06
Schrijf een review