Filler Maastricht

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op zoek naar een geschikte filler kliniek bij jou in de buurt? Op deze pagina lees je alles over de filler behandelingen in Maastricht én de zaken waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste kliniek en arts. 

Boek direct een gratis consult bij een betrouwbare kliniek in Maastricht en ontdek de mogelijkheden!

Aantal afspraken in Maastricht in de afgelopen periode
3.915
Gemiddelde prijs per ml Filler in Maastricht
€ 349,31
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Maastricht
82
Bekijk klinieken in de buurt van Maastricht

De prijs voor behandeling met één ML fillers is in Maastricht gemiddeld 1% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 353,01). De gemiddelde prijs van één ML filler is in Maastricht: € 349,31 per ML. Vul je adres in en vergelijk de fillerprijzen bij jou in de buurt.

Informatie over filler behandelingen

Onder een filler behandeling wordt het opvullen van de huid met een vloeistof (huidvuller) bedoeld. Hierdoor verminderen rimpels, wordt de huid gladder en jeugdiger en verbeteren het volume en de gezichtscontouren. De meeste fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur: een natuurlijke stof die al van nature voorkomt in ons lichaam. Fillers lossen uiteindelijk volledig op in het lichaam en zijn dus tijdelijk van aard. Afhankelijk van de gewenste effecten, kunnen ook andere fillers worden gebruikt. Denk aan fillers op basis van calcium microsferen of polymelkzuur. De cosmetisch arts informeert en adviseert je over het te gebruiken product.

Gezichtsfillers kunnen gebruikt worden in gebieden als de lippen, de neus-lippenplooi, de geultjes onder de ogen of in de wangen. Maar fillers worden ook gebruikt voor het creëren van vollere billen. De zichtbaarheid en de duur van het effect variëren op basis van het behandelgebied.

De filler wordt door een cosmetisch arts nauwkeurig geïnjecteerd met een dunne naald of canule. Soms wordt het behandelgebied verdoofd. De arts kiest voor elke situatie de beste aanpak. De meeste mensen ervaren weinig tot geen pijn tijdens de procedure. Na de behandeling is een goede nazorg essentieel voor een optimaal herstel en resultaat. Blauwe plekken en zwelling wordt hierbij zoveel mogelijk voorkomen. De arts adviseert je over de juiste verzorging en dingen die je wel en niet moet doen tijdens de herstelperiode.

Lees ook eens over de verschillen tussen botox en fillers. Deze twee behandelingen worden vaak met elkaar verward.

Hoelang geeft een filler resultaat?

Over het algemeen zijn fillers zo'n 9 maanden zichtbaar. Hoe lang het effect precies aanhoudt, varieert per behandelgebied. Zo blijven lipfillers ongeveer 6 tot 9 maanden zichtbaar. Fillers in de kin en kaaklijn kunnen tot wel 12 maanden te zien zijn. En in de wangen kan het effect zelfs 18 maanden aanhouden. 

Bovendien heeft ook het merk van de gebruikte filler invloed op de duur van de resultaten. Merken van hoge kwaliteit (de A-Merk fillers) bieden meer veiligheid en zijn bewezen effectief voor diverse behandelingen. Je vindt hier hier een overzicht van de meest bekende merken van hyaluronzuurfillers. Als je overweegt om de fillers eerder te laten verwijderen, kun je hier meer lezen over het proces van het oplossen van fillers.

Zijn fillers veilig?

In Nederland zijn alleen tijdelijke fillers toegestaan. Sinds 2015 zijn permanente fillers, die niet oplossen, verboden vanwege de ernstige problemen die ze kunnen veroorzaken. Voorbeelden van bekende en betrouwbare merken fillers zijn Juvéderm en Restylane. Andere vooraanstaande merken in de fillerwereld zijn onder andere Aliaxin, Teosyal en Belotero.

Bovengenoemde merken zijn hyaluronzuurfillers. Deze zijn veilig in gebruik, mits ze worden aangebracht door een professionele en gekwalificeerde arts. Het is van groot belang om altijd te kiezen voor een arts met deze expertise, en dus niet zomaar voor een goedkope kliniek. De leeftijdsgrens van fillers is 18 jaar.

Let op: er bestaat altijd een kans op complicaties (deze treden in zo'n 1% van de gevallen op). Daarnaast kleven er ook andere risico's aan het gebruik van fillers. Ga daarom altijd in gesprek met je arts en laat je hierover informeren. 

Vind fillerkliniek in Maastricht

Vergelijk kosten en lees ervaringen van alle fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in, bekijk het aanbod en vind een geschikte kliniek bij jou in Maastricht. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Populaire klinieken in Maastricht

Op zoek naar een goede kliniek in Maastricht? De volgende klinieken worden goed beoordeeld:

Gesponsord
Beauty Centre Maastricht
Beauty Centre Maastricht Logo
Wordt nu
bekeken
5
Beauty Centre Maastricht
Maastricht, Sint Annalaan 21
Botox zone v.a.
€ 110,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Boek nu uw afspraak bij ons! (Vrijblijvend consult)
Bekijk agenda
Onlangs 25x geboekt
Belotero logoprofhilo-logo

Geplande filler afspraken in de omgeving van Maastricht

Bij welke 5 klinieken in de buurt van Maastricht is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Populaire filler behandelingen in Maastricht

In Maastricht zijn diverse opties beschikbaar voor filler behandelingen. Hieronder vind je een overzicht van de meest populaire behandelingen:

 • Lipfillers: worden gebruikt om het natuurlijke volume van de lippen te herstellen, fijne lijntjes rond de mond te verminderen en dunne lippen op te vullen. Ontdek meer over lipfillers.

 • Marionetlijnen fillers: marionetlijnen zijn de verticale lijntjes aan beide zijden van de kin. Deze kunnen worden behandeld fillers. Dit zijn huidvullers waarmee hangende mondhoeken worden aangepakt. Ontdek meer over marionetlijnen fillers.

 • Kin- en kaaklijnfillers: deze behandeling kan helpen bij het verbeteren van de kaaklijn en het tijdelijk verminderen van een onderkin. Het resultaat houdt meestal ongeveer een jaar aan. Ontdek meer over kin- en kaaklijnfillers

 • Traangootfillers: deze populaire ingreep vermindert wallen onder de ogen door subtiele vullers in de traangoten te injecteren voor een frissere uitstraling. Ontdek meer over traangootfillers.

 • Jukbeenderen fillers: behandelinggericht op het herstellen van verloren volume in de jukbeenderen, wat leidt tot een verjongde uitstraling. Ontdek meer over fillers in de jukbeenderen.

 • Haarfillers: Een moderne oplossing voor haaruitval, waarbij fillers worden gebruikt om dunner wordend haar te verdikken en kale plekken te behandelen. Ontdek meer over haarfillers

 • Neusfillers: worden gebruikt om de vorm en structuur van de neus te verbeteren zonder chirurgische ingreep, zoals het aanpassen van de neusbrug, het verfijnen van de neustip en het corrigeren van asymmetrie. Ontdek meer over neusfillers.

 • Bilvergroting met fillers: deze behandeling resulteert in vollere billen en een gladdere huid. Het effect wordt zichtbaar na enkele weken. Ontdek meer over een bilvergroting met fillers

Als je overweegt om een van deze behandelingen te ondergaan, kun je via Injectablesbooking eenvoudig de beste klinieken in Maastricht vergelijken. Maak vandaag nog een afspraak voor een consult met een ervaren arts.

Filler merken

Kies niet zomaar voor de eerste de beste kliniek. Check altijd de beoordelingen en ga na welk merk fillers de artsen gebruiken. Veilige merken zijn bijvoorbeeld:

 • Juvéderm: een hyaluronzuur filler die is ontworpen om rimpels te verminderen en de huid te verjongen. De resultaten houden meestal tussen de 6 en 18 maanden aan. Lees meer over Juvéderm.

 • Teosyal: een vooraanstaand merk van hyaluronzuur-fillers, gemaakt door het Teoxane laboratorium. Het merk biedt verschillende soorten huidvullers aan, geschikt voor verschillende huidproblemen, zoals fijne lijntjes en diepe rimpels. Lees meer over Teosyal

 • Restylane: gevestigd merk hyaluronzuur-fillers dat al sinds 1997 beschikbaar is. Lees meer over Restylane

 • Aliaxin: filler op basis van hyaluronzuur, ontwikkeld door het Zwisterse bedrijf IBSA. Lees meer over Aliaxin

 • Stylage: vooraanstaand merk van hyaluronzuur fillers dat diverse soorten fillers biedt voor het verminderen van rimpels en het verbeteren van de gezichtscontouren. Lees meer over Stylage.

 • Saphya: merk hyaluronzuur-fillers met meerdere producten in het assortiment, aangepast aan specifieke individuele behoeften. 

Beste klinieken voor een filler behandeling in Maastricht

In de buurt van Maastricht zijn 82 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Maastricht. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Maastricht wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Maastricht. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Boek een fillerbehandeling in Maastricht

Informatie

Prijs
v.a. € 169
Behandeltijd
30-45 minuten
Resultaat
9-18 maanden
Pijnscore (1-10)
2-4

Fillerkliniek Maastricht

Maastricht is één van Nederlands oudste steden. De stad heeft een prachtige binnenstad. Traditioneel gezien hechten Maastrichtenaren aan een mooi uiterlijk. Cosmetische behandelingen met fillers (en andere injectables) zijn al 10 jaar in opkomst. 15 jaar geleden werden er per hoofd van de bevolking in Maastricht meer filler behandelingen uitgevoerd dan het gemiddelde in de rest van Nederland. Hoe dat komt? In deze blog lees je alles over cosmetische filler behandelingen in Maastricht.

filler-kliniek-maastricht

Fillers in Maastricht

De meeste fillers zijn tegenwoordig op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature ook in je huid voorkomt. Dit product lost na 6 tot 18 maanden volledig op, afhankelijk wat je laat behandelen. Het ene merk heeft een langere levensduur dan de andere en op de ene plek in het gezicht verdwijnt de hyaluronzuur ook sneller.

Het is aan te raden om te kiezen voor een A-merk hyaluronzuur. Deze merken hebben vaak een hele range aan fillers. Voor iedere indicatie is er een specifieke filler. Je kunt je vast voorstellen dat fillers in de lippen andere kenmerken moeten hebben dan fillers in de kaaklijn. In Maastricht zijn er verschillende klinieken die A-merk fillers gebruiken.

Filler Maastricht

Filler behandeling in Maastricht

In Maastricht, maar ook in omliggende plaatsen zoals Valkenburg en Meerssen, zijn diverse klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor filler behandelingen. Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine, fillers, Profhilo en skinbooster behandelingen. Klik op de link voor meer informatie over botulinetoxine in Maastricht of Profhilo. In Maastricht zijn met fillers verschillende behandelingen populair. Bijvoorbeeld lipfillers, behandelingen tegen wallen onder ogen en rimpelbehandelingen worden vaak uitgevoerd.

Filler kliniek Maastricht

Bekende klinieken in de omgeving van Maastricht zijn:

Kliniek aan de Maas
Faceland Maastricht
Beautifier Maastricht
Beauty Center Maastricht

Kosten fillers Maastricht

Bekijk de gemiddelde tarieven per behandeling en per merk filler in onderstaande tabel. Vergelijk de filler prijzen in Maastricht per kliniek door op bovenstaande button te klikken.

Filler prijzen in Maastricht  
BehandelingEenheidGemiddelde prijs
Filler behandeling0,5 ML€ 259
Filler behandeling1,0 ML€ 340
Lipfiller1 ML€ 340
Traangoot filler1 ML€ 382
Wallen onder ogen1 ML€ 382
Jukbeenderen1 ML€ 340
Kaaklijn2 ML€ 574
Lippen opvullen1 ML€ 340
Neuslippenplooi1 ML€ 340
Marionetlijnen1 ML€ 340
Rimpels onder ogen1 ML€ 382
Rimpels bovenlip1 ML€ 382
Neus filler1 ML€ 382
   
MerkEenheidGemiddelde prijs
Saypha1 ML€ 272
Stylage1 ML€ 289
Aliaxin1 ML€ 323
Belotero1 ML€ 333
Restylane1 ML€ 373
Teosyal1 ML€ 373
Juvéderm1 ML€ 441
   
Saypha2 ML€ 459
Stylage2 ML€ 488
Aliaxin2 ML€ 545
Belotero2 ML€ 562
Restylane2 ML€ 631
Teosyal2 ML€ 631
Juvéderm2 ML€ 746

Het is altijd een goed idee om de filler tarieven te vergelijken. De prijs van een A-merk hyaluronzuur varieert tussen de €275 en € 550 per ML. Ook in Maastricht zijn regelmatig filler aanbiedingen of korting op fillers. Deze publiceren we altijd op injectablesbooking.nl.

Toch is het aan te raden om verder te kijken dan alleen de prijs. De kwaliteit van een arts is eigenlijk het belangrijkst. Een goede arts kan een prachtig resultaat behalen met 1 of 2 ML. Een slechte arts kan met dezelfde hoeveelheid totaal geen resultaat behalen. Uiteindelijk geven de handen van de meester altijd de doorslag! Lees hier meer informatie over lipfillers ervaringen.

Filler behandeling afspraak maken Maastricht

Overweeg jij een afspraak te maken voor een filler behandeling bij een arts of kliniek in Maastricht of in de omgeving van Maastricht? Voer je adres in en vergelijk alle artsen en klinieken bij jou in de buurt!

Meer cosmetische behandelingen in Maastricht:
Botox Maastricht
Lipfillers Maastricht

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Maastricht

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Maastricht:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Maastricht. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Maastricht

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Maastricht die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Maastricht

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Maastricht. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Maastricht traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Maastricht

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is geen filler, Profhilo activeert je huid om te stralen. Vergelijk alle klinieken in Maastricht.

Voor en na filler in Maastricht

Veel mensen vergelijken filler klinieken op basis van voor en na resultaten. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk filler voor en na foto's uit de omgeving van Maastricht.

Filler reviews Maastricht

Dr Renate is heel aardig en ze doet uitstekend haar best om haar klanten tevreden te stellen. Ik ben echt super tevreden met mijn ervaring met haar! Ze geeft een eerlijke opinie en veel goede, nuttige informatie en uitleg voorafgaand. Mijn behandeling (lip fillers) verliep prettiger dan ik had verwacht. Vond het specifiek heel erg fijn dat ze tussendoor nog... Toon meer »
Dr Renate is heel aardig en ze doet uitstekend haar best om haar klanten tevreden te stellen. Ik ben echt super tevreden met mijn ervaring met haar! Ze geeft een eerlijke opinie en veel goede, nuttige informatie en uitleg voorafgaand. Mijn behandeling (lip fillers) verliep prettiger dan ik had verwacht. Vond het specifiek heel erg fijn dat ze tussendoor nog even checkte of het nog oké ging met me. Ben uiteraard ook heel blij met het eindresultaat. Ik raad het écht aan om bij haar kliniek langs te gaan!! Toon minder »
24 januari 2022 01:01
Zeer goed ontvangen, zeer goede uitleg gekregen over de behandelingen, botox en fillers. Voelde me helemaal op mijn gemak en super tevreden van het resultaat.
Peggy Landerloos
City Clinics Maastricht
18 april 2023 14:02
Fantastische dokter!
Ik heb in het verleden nogal wat schoonheidsspecialisten en klinieken gebruikt, maar dit is veruit mijn favoriet!
Geweldige locatie! Dr J is geweldig in wat ze doet, luistert altijd en geeft me zeer bevredigende resultaten! Ik gebruik haar voor fillers en cosmetologie! Beveel deze kliniek ten zeerste aan
Roksana Slyahtitch
Jurek Conings Maastricht
15 februari 2022 11:11
Bekijk meer Filler ervaringen in Maastricht

Boek je injectables behandeling in Maastricht

Injectabelles
Injectabelles
Maastricht, Sint Servaasklooster 41
<1 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Belotero logo
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
Mooier.nu
Mooier.nu
Maastricht, Onze Lieve Vrouwewal 10
<1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
MOOI Kliniek Maastricht
4.5
MOOI Kliniek Maastricht
Maastricht, Sphinxcour 6C-01
<1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 385,00
Profiel bekijken
Belotero logoRadiesse logo
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
Wordt nu
bekeken
Beauty Centre Maastricht
5
Beauty Centre Maastricht
Maastricht, Sint Annalaan 21
<1 km
Botox zone v.a.
€ 110,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Boek nu uw afspraak bij ons! (Vrijblijvend consult)
Belotero logoprofhilo-logo
Bekijk agenda
Onlangs 25x geboekt

Veelgestelde vragen in Maastricht

Wat kost een behandeling met fillers in Maastricht?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Maastricht € 349,31. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Maastricht?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Maastricht. In een straal van 15 kilometer rond Maastricht zijn  82 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Maastricht op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Maastricht?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Maastricht op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Maastricht zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Maastricht wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Maastricht. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.