Botox Maastricht

08-09-2020

Ben je op zoek naar fillers of Botox Maastricht? Klik hier om alle klinieken en artsen in de buurt van Maastricht met elkaar te vergelijken.

Maastricht is dé cosmetische hub van Zuid-Nederland. Kenners gebruiken ook wel het adagium; Hoe zuidelijker je komt, des te verzorgder zijn de mensen. En dat klopt ook! In Limburg waren 10 tot 15 jaar geleden al veel injectables klinieken gevestigd. Waar de cosmetische behandelingen momenteel in heel Nederland worden omarmd, is dit in Zuid Limburg dus al veel langer gangbaar. Voor fillers of Botox hoef je in Maastricht dan ook nooit ver te zoeken. Wil jij alles weten over fillers, Profhilo of Botox in Maastricht? Lees dan deze blog!

Botox Maastricht

Injectables Maastricht

Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine en filler behandelingen. Botox is een merknaam botulinetoxine, zoals Azzalure, Bocouture en Dysport dat ook zijn. In Maastricht en haar omgeving zijn meerdere cosmetisch artsen en klinieken gevestigd. Ook o.a. in Heerlen, Valkenburg en Meerssen zijn cosmetische klinieken gevestigd die zich richten op injectables behandelingen. Met botulinetoxine behandelingen worden zogeheten ‘mimische’ rimpels behandeld. Bijvoorbeeld de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes. Deze rimpels worden geactiveerd door kleine spiertjes als je boos kijkt, lacht, verbaasd bent, etc. Met fillers worden rimpels opgevuld, wordt afgenomen huidvolume aangevuld (ja, ja, naarmate we ouder worden neemt het huidvolume af) en kan de gezichtscontour verbeterd worden, denk bijvoorbeeld aan lipfillers.

Botox kosten Maastricht

In Maastricht liggen de Botox kosten ver uit elkaar. Een Botox behandeling varieert tussen de € 90 en € 220 per zone. De Botox kosten in Maastricht worden mede bepaald door het merk botulinetoxine (Botox, Azzalure/Dysport en Bocouture zijn de A-Merken botulinetoxine). Maar de Botox prijzen worden ook bepaald door de ervaring van de arts en de reputatie van de kliniek. Het loont de moeite om af en toe in Maastricht de Botox prijzen te vergelijken op Injectablesbooking.nl.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetische kliniek Maastricht

In Maastricht zijn verschillende cosmetische klinieken gevestigd. Bijzonder aan Maastricht is dat er enkele cosmetisch artsen actief zijn die zich al meer dan 10 jaar op cosmetische behandelingen richten. Zo zijn drs. Roger Kroll, drs. Hub Swerts en drs. Pascal Meijer echte autoriteiten op het gebied van injectables, alle drie gevestigd in de omgeving van Maastricht.

Botox kliniek Maastricht:

Gerenommeerde Botox klinieken in Maastricht zijn:
Kliniek aan de Maas
Faceland Maastricht
Beautifier Maastricht
Beauty Center Maastricht

Beste Botox arts Maastricht

Wanneer je op zoek bent naar de beste Botox arts in de omgeving van Maastricht dan kan Injectablesbooking.nl jou helpen. Voer je locatie in en vind alle cosmetische klinieken en artsen bij jou in de omgeving. Of je nu bij het Vrijthof, langs de Maas, in de wijk Mariaberg of in buurdorp Meerssen bent; op loopafstand vind je een cosmetische kliniek in Maastricht.

Meer cosmetische behandelingen in Maastricht:
Filler behandeling Maastricht
Lipfillers Maastricht

Boek je injectables behandeling in Maastricht

Kliniek
Injectabelles

Injectabelles

Sint Servaasklooster 41, Maastricht
Kliniek opgericht
2021
Prijs botox per zone
v.a. € 120
Prijs filler per ml
v.a. € 250
Kliniek bekijken
Afspraak maken
Arts
Nicole Hanssen

Drs. Nicole Hanssen

Injectabelles
Functie
Basisarts
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Praktijk Swijgman

Praktijk Swijgman

Praktijk Swijgman
Kliniek opgericht
2019
Kliniek bekijken