Botox Lelystad

Vergelijk alle cosmetische klinieken in de omgeving van Lelystad. Lees alle informatie en maak direct een afspraak!

Lelystad

Boekingen binnen 15 km van Lelystad:

Aantal afspraken in Lelystad in de afgelopen periode
50
Gemiddelde prijs per zone Botox in Lelystad
€ 122,80
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Lelystad
12
Bekijk klinieken in de buurt van Lelystad

De gemiddelde prijs per zone Botox is € 122,80 in de omgeving van Lelystad. Dat is 12% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 139,97).

Fronsrimpel behandeling in Lelystad

Bij alle Botox klinieken in de omgeving van Lelystad kun je terecht voor de populaire Botox behandelingen:

Kraaienpootjes
Voorhoofdsrimpels
Fronsrimpels
Hyperhidrosis
Faceslimming

Vergelijk Botox klinieken in Lelystad

Vergelijk Botox tarieven en reviews van cosmetische behandelingen in Lelystad. Vul je locatie in en kies een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling in Lelystad

Boek een Botox behandeling in Lelystad. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Lelystad. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Lelystad. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Lelystad.

Populairste behandelingen in Lelystad

Sinds Botox in december 1989 werd goedgekeurd als medicijn wordt het bij vele behandelingen toegepast. Onder andere in de neurologie en urologie heeft botulinetoxine medische toepassingen. Cosmetisch gezien zijn de volgende 10 behandelingen het populairst:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lipflip
  5. Faceslimming
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Platysma bands
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetische kliniek Lelystad

Injectablesbooking.nl heeft alle cosmetische klinieken van Nederland in haar database. In Lelystad zijn meer dan 10 artsen en klinieken die zich bezighouden met cosmetische behandelingen. Ben je benieuwd naar reviews, prijzen of kwaliteit? Vergelijk alle botox klinieken in Lelystad op Injectablesbooking.nl en maak direct een afspraak.

Botox Lelystad

Botox behandeling Lelystad

In Lelystad kun je bij meer dan 12 artsen en klinieken terecht voor een Botox behandeling. Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere bekende merken zijn Azzalure en Bocouture. Met botulinetoxine kun je zeer nauwkeurig rimpels verwijderen. Je kunt terecht bij de gerenommeerde plastisch chirurg Werner Beekman, maar ook bij de klinieken Lumière Aesthetics en Cosmetic Clinics. Ook komt er in diverse salons in Lelystad periodiek een arts voor injectables behandelingen.

Injectables Lelystad

Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine en filler behandelingen. In 2021 worden er naar schatting 600.000 injectables behandelingen uitgevoerd in Nederland. Wanneer de inwoners van Lelystad net zo open staan voor cosmetische behandelingen als de rest van Nederland, dan worden er in Lelystad meer dan 2000 injectables behandelingen per jaar uitgevoerd! Tot 2005 maakten voornamelijk BN’ers gebruik van injectables. Inmiddels maken in Nederland dus honderdduizenden mensen uit alle lagen van de bevolking gebruik van cosmetische behandelingen, ook in Lelystad

Botox Lelystad

Veel mensen denken dat je met botulinetoxine ook lippen kunt opvullen. Dat is niet het geval. Met botulinetoxine worden dynamische rimpels voor ca. 16 weken 'gepauzeerd.' Zolang de toxine effectief is, zijn bijvoorbeeld de voorhoofdslijnen of fronsrimpels niet zichtbaar. Botox lippen bestaan dus niet.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botulinetoxine zowel medisch als cosmetisch

Botulinetoxine wordt sinds de jaren ’80 veelvuldig gebruikt in de medische wereld. Er zijn inmiddels meer dan 200 miljoen behandelingen uitgevoerd met botulinetoxine. Een botulinetoxine behandeling is ongeveer 12-16 weken effectief. Lees hier hoe Botox exact werkt. Met botulinetoxine worden zowel medische als cosmetische behandelingen uitgevoerd. Botulinetoxine voorkomt als medische behandeling overmatige spierspanning bij bijvoorbeeld spasmes. Behandeling van de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels, kraaienpootjes, tandvleesglimlach en hyperhidrosis (overmatig zweten) zijn cosmetisch gezien het populairst.

Lees verder:
Botox ervaringen
Botox in Almere

Botox voor mannen
Aanbieding Botox

Lipfillers Lelystad

In Lelystad kun je dus terecht voor botulinetoxine én voor fillerbehandelingen. Met fillers kun je rimpels opvullen, slapper wordende huid opvullen en de gezichtscontour nog mooier maken. In Lelystad zijn lipfillers het populairst. Lipfillers zijn sinds 2015 enorm populair. In dat jaar bekende Kylie Jenner (zij heeft begin 2021 meer dan 207 miljoen volgers op Instagram) dat zij haar lippen laat opvullen. Lipfillers zijn op basis van hyaluronzuur en zijn ca. 9 maanden effectief. Daarna worden zij door het lichaam opgenomen. Daarnaast is er in Lelystad veel vraag naar neuscorrecties met fillers. Een neus wordt zo heel subtiel gelijkmatig gemaakt. Ook de behandeling van rimpels rond de mond wordt veelvuldig uitgevoerd. De meeste fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van natura al in het lichaam voor. Lees hier alle informatie over fillers.

Botox kosten Lelystad?

De prijs van een Botox en filler behandeling verschilt flink bij de diverse klinieken. De prijs voor een zone Botox in Lelystad en omgeving varieert tussen de € 90 en € 180 per behandeling. Het loont dus de moeite om klinieken en artsen in de omgeving van Lelystad te vergelijken. Daarnaast is het raadzaam om te kiezen voor een ervaren arts. Een Cosmetisch Arts KNMG of een arts die lid is van de beroepsvereniging NVCG heeft in ieder geval veel ervaring met injectables. Vergelijk alle cosmetische klinieken en artsen in de buurt op Injectablesbooking.nl.

Lees verder:
Filler kliniek Lelystad

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Bekijk 4 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Lelystad

Dit zijn 4 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Lelystad. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Lelystad

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Lelystad die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in Lelystad

Kliniek
Beekman Klinieken

Beekman Klinieken

4.2
Middendreef 273, Lelystad (1 km)
Kliniek bekijken
Afspraak maken
Arts
Werner Beekman
Kliniek
CC_logo_embleem_vrijstaand
profhilo-logo

Aestas Wellness Centrum - Cosmetic Clinics

4.3
Schoener 41, Lelystad (1 km)
Kliniek opgericht
2016
Prijs botox per zone
v.a. € 134
Prijs filler per ml
v.a. € 399
Kliniek bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Lelystad

Wat zijn de kosten van Botox in Lelystad?

De prijs van een zone Botox in Lelystad is gemiddeld € 122,80. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Lelystad.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Lelystad?

In de omgeving van Lelystad zijn 5 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Lelystad en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Lelystad op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Lelystad?

Kies de beste Botox arts in Lelystad op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Lelystad te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Botox is eigenlijk een spierontspanner. Veel rimpels, zoals fronsrimpels of kraaienpootjes, worden veroorzaakt door actieve spiertjes. Met een cosmetische spierontspanner kun je deze rimpels voor 12-16 weken inactief maken.

Andere steden in de buurt