Fillers Enschede of Hengelo?

19-01-2021

Ben je op zoek naar filler kliniek Enschede of filler kliniek Hengelo? Vergelijk de reviews en tarieven van alle klinieken in de omgeving van Enschede.

Vergelijk fillerklinieken in Enschede

Fillerbehandeling Enschede informatie

Prijs
v.a. € 169
Behandeltijd
30-45 minuten
Effect
Gemiddeld 9+ maanden
Pijnscore (1-10)
2-4

Filler behandelingen zijn sinds de jaren ’90 aan een opmars bezig. Met fillers kun je rimpels laten opvullen, verloren huid volume herstellen en de contour verbeteren. In Nederland worden ca. 200.000 filler behandelingen per jaar (2021) uitgevoerd. Ook in Enschede en Hengelo kun je terecht voor cosmetische behandelingen met fillers. In dit artikel beschrijven we welke klinieken en cosmetisch artsen in Hengelo en Enschede toonaangevend zijn en welke filler behandelingen in Hengelo en Enschede het populairst zijn.

Fillers Enschede of Hengelo?

Filler behandeling Hengelo en Enschede

Fillers, ook wel huidvullers genoemd, zijn producten waarmee rimpels of huidvolume opgevuld kan worden. Aan het begin van de 20e eeuw zijn artsen begonnen met filler behandelingen. Zij behandelden mensen die door ziekte of ongeval ernstige afwijkingen hadden. In de loop van de eeuw veranderden de fillers voortdurend. Sinds eind jaren ’90 worden met name hyaluronzuur fillers gebruikt. Dit zijn tijdelijke fillers, die volledig door het lichaam worden afgebroken. Dit is belangrijk, omdat permanente fillers na vele jaren nog voor complicaties konden zorgen. Permanente fillers zijn al jaren verboden in Nederland. In Enschede worden bij onder andere Velthuis Kliniek Enschede, City Clinics Enschede en ARC of Beauty hyaluronzuur fillers gebruikt. In Hengelo zijn o.a. Clinique Dr. Don en Fienouk Aesthetics toonaangevend.

Fillers Enschede of Hengelo?

Injectables Hengelo

In Enschede en Hengelo zijn lipfillers het populairst. Deze behandelingen heeft in 2015 een vlucht genomen met de update van Kyle Jenner op social media dat zij haar lippen liet opvullen. Een arts in Amerika heeft later gerapporteerd dat de vraag naar lipfillers daarna met 70% is gestegen. In Enschede en Hengelo zijn ook neus fillers, fillers tegen rimpels rond de mond en fillers voor de traangoten (tegen wallen onder de ogen) erg populair. 

Rimpels en verloren huidvolume kunnen worden opgevuld met fillers. Veel mensen storen zich aan rimpels, groeven en verslapte huid. Dit wordt in de loop van jaren vaak erger. Dit komt doordat het huidvolume afneemt. Naarmate wij ouder worden neemt de stevigheid van onze huid namelijk af en wordt de huid dunner en slapper. Ook wint de zwaartekracht de wedstrijd; de huid zakt naar beneden. Met een filler behandeling in Enschede of Hengelo is dit proces tegen te houden. 

-----------------------
Meer cosmetische behandelingen in Hengelo/Enschede

Botox behandeling Enschede

Filler Kliniek Enschede
Filler Kliniek Hengelo
Traangoot filler Enschede

-----------------------

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste Kliniek Hengelo

Veel consumenten zijn op zoek naar de beste arts of kliniek voor injectables in Enschede of Hengelo. Het is lastig om daar een eenduidig antwoord op te geven. Injectables behandelingen maken verschil op de millimeter. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een arts met de juiste opleiding en ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie. Velthuis Kliniek Enschede en Zipper Clinics Enschede zijn dergelijke klinieken. Vervolgens is het belangrijk dat je zelf een goed gevoel hebt bij de arts. Heb je het gevoel dat er een klik is? Voel je je begrepen? Vind je het een prettige omgeving? Als je er een goed gevoel bij hebt en graag wilt doen dan kun je vervolgens een afspraak maken voor een behandeling

Kliniek Enschede

Filler klinieken in de omgeving van Hengelo zijn:
Madam Care Enschede
Fienouk Aesthetics Hengelo
Zipper Clinics Enschede
Velthuis Kliniek Enschede
Kliniek dokter Don Hengelo

Kosten fillerbehandeling Enschede

Een fillerbehandeling heeft zelden een vaste prijs. De prijs is afhankelijk van hoeveel product er nodig is. Een ML hyaluronzuur filler varieert tussen de € 250 en € 500 bij de diverse klinieken. Toch zegt dit prijsverschil niet alles. Een getalenteerde en ervaren arts kan toveren met 1 a 2 ML. Een minder vaardige arts kan 4 ML laten verdwijnen zonder enig resultaat. Het is daarom belangrijk om voor een arts te kiezen met de gewenste opleiding en ervaring. Vergelijk alle artsen en klinieken in de omgeving van Hengelo en Enschede op Injectablesbooking.nl.

Boek je injectables behandeling in Hengelo

Assink Pure Identity - Fienouk
4.6
Assink Pure Identity - Fienouk
Hengelo
<1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Clinique Dokter Don Hengelo
4
Clinique Dokter Don Hengelo
Hengelo
2 km
Botox zone v.a.
€ 89,00
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
Belotero logo
Afspraak maken
Onlangs 10x geboekt
Villa Vital
4.7
Villa Vital
Hengelo
4 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs 4x geboekt
The Beauty Room Borne - Fienouk
5
The Beauty Room Borne - Fienouk
Borne
4 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt