Botox Enschede

21-09-2020

Ben je op zoek naar fillers of Botox Enschede? Klik hier om alle klinieken en artsen in de buurt van Enschede met elkaar te vergelijken.

In Enschede zijn meer dan 12 klinieken en artsen die zich bezig houden met injectables behandelingen. Injectables is de verzamelnaam botulinetoxine (waarvan Botox een merknaam is) en filler behandelingen. Enschede is daarmee behoorlijk goed bedeeld qua cosmetische klinieken. In Enschede is een Botox behandeling nooit ver weg. Overweeg je een Botox behandeling in Enschede te laten uitvoeren. Lees dan deze blog.

Botox Enschede

Fillers Enschede

Met een filler behandeling kun je een rimpel laten opvullen, verslapte huid laten opvullen of de gezichtscontour verbeteren. Denk daarbij aan een asymmetrie correctie of bijvoorbeeld lipfillers. De meeste Botox klinieken in Enschede voeren ook filler behandelingen uit. De meeste fillers zijn op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature ook in het lichaam voorkomt. Hyaluronzuur fillers worden inmiddels al meer dan 15 jaar toegepast. Een behandeling blijft gemiddeld 6-18 maanden effectief. Dat is afhankelijk van het merk filler, de locatie waar het ingespoten wordt en de vaardigheid van de arts.

Kosten Botox Enschede

Het loont de moeite om de kosten van een Botox behandeling te vergelijken. In Nederland varieert de prijs van een Botox behandeling bij de diverse klinieken tussen de € 80 en € 250. Ook in Enschede is er prijsverschil bij een Botox behandeling. Voer je locatie in en ontdek wat in Enschede de actuele Botox tarieven zijn. Een behandeling met botulinetoxine is gemiddeld 12-16 weken effectief.

Cosmetische kliniek Enschede

In Enschede zijn meerdere cosmetische klinieken te vinden. Zowel filiaalbedrijven als bijvoorbeeld City Clinics en Injectables Klinieken als lokale ondernemingen zoals Arc of Beauty en Zipper Clinics. Sommige schoonheidsspecialisten hebben periodiek een arts op locatie voor een botulinetoxine behandeling, anderen zijn full time beschikbaar en hebben een achtergrond in de plastische chirurgie. Ook in omliggende plaatsen zoals Haaksbergen en Hengelo zijn cosmetische klinieken te vinden. In Enschede en omgeving kun je wat cosmetiek betreft alle kanten op! 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Enschede

Een Botox behandeling is de meest toegepaste rimpelbehandeling voor de fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. Een Botox behandeling is gemiddeld 12 tot 16 weken effectief. Lees hier alle informatie over een Botox behandeling.

Lipfillers Enschede

Lipfillers en traangoot fillers zijn in Enschede het meest populair. Met lipfillers worden asymmetrische lippen gecorrigeerd of wordt bijvoorbeeld wat volume in de lippen gebracht. Sommige mensen hebben namelijk nauwelijks lippen van zichzelf. Traangoot fillers worden gebruikt bij mensen die wallen onder ogen hebben. Een dunne filler zorgt er dan voor dat de donkere kringen niet meer zo goed zichtbaar zijn.

Botox Enschede afspraak maken

In Enschede kun je Botox en filler behandelingen boeken via Injectablesbooking.nl. Voer je locatie in en vind alle artsen en klinieken bij jou in de buurt. Zoek, vergelijk en boek een injectables consult!

Boek je injectables behandeling in Enschede

Kliniek
ARC of Beauty Enschede

ARC of Beauty Enschede

Deurningerstraat 23D, Enschede
Kliniek opgericht
2018
Prijs botox per zone
v.a. € 95
Prijs filler per ml
v.a. € 250
Kliniek bekijken
Kliniek
Zipper Clinics Enschede

Zipper Clinics Enschede

Zipper Clinics Enschede
Kliniek opgericht
2015
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 400
Kliniek bekijken
Arts
Evelien Maassen van den Brink

Evelien Maassen van den Brink

Zipper Clinics Enschede
Profiel bekijken