Filler Krommenie

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op zoek naar een geschikte filler kliniek bij jou in de buurt? Op deze pagina lees je alles over de filler behandelingen in Krommenie én de zaken waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste kliniek en arts. 

Boek direct een gratis consult bij een betrouwbare kliniek in Krommenie en ontdek de mogelijkheden!

Aantal afspraken in Krommenie in de afgelopen periode
2.499
Laagste prijs per ml Filler in Krommenie
€ 180,00
Gemiddelde prijs per ml Filler in Krommenie
€ 321,46
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Krommenie
81
Bekijk filler klinieken in de buurt van Krommenie

De prijs voor behandeling met één ML fillers is in Krommenie gemiddeld 10% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 358,58). De gemiddelde prijs van één ML filler is in Krommenie: € 321,46 per ML. Vul je adres in en vergelijk de fillerprijzen bij jou in de buurt.

Boek je injectables behandeling in Krommenie

Body Unlimited Zaandam
Body Unlimited Zaandam
Zaandam, Paltrokstraat 16
6 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Elina Beauty Clinic
Elina Beauty Clinic
Zaandam, Oostzijde 15
8 km
Botox zone v.a.
€ 129,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Cotton Clinic Zaandam
Cotton Clinic Zaandam
Zaandam, Gedempte Gracht 2E
8 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 320,00
Profiel bekijken
Convenae Aesthetics Heemskerk
Convenae Aesthetics Heemskerk
Heemskerk, Starweg 44
8 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Restylane
Bekijk agenda
 
Saen Kliniek
Saen Kliniek
Zaandam, Bristolroodstraat 164
8 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
SKINiQ
SKINiQ
Castricum, Prins Bernhardstraat 1
9 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 295,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Taste of Beauty
Taste of Beauty
Velserbroek, J. Michaelpad 24
10 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
ProfhiloStylage
Bekijk agenda
 
MediDerma
MediDerma
Purmerend, Zambezilaan 189
11 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Belotero
Bekijk agenda
 

Filler reviews Krommenie

Ik ben zo ontzettend blij met het resultaat van de botoxbehandeling. De arts is zeer deskundig, nauwkeurig en vooral heel eerlijk! Ze laat je meekijken en je voelt je op je gemak, omdat ze de tijd neemt. Heel erg fijn! Gebruik al jaren fillers en botox, maar deze ervaring vind ik toch wel het fijnst. Daarnaast is de salon ook ideaal te bereiken en erg scho... Toon meer »
Ik ben zo ontzettend blij met het resultaat van de botoxbehandeling. De arts is zeer deskundig, nauwkeurig en vooral heel eerlijk! Ze laat je meekijken en je voelt je op je gemak, omdat ze de tijd neemt.

Heel erg fijn! Gebruik al jaren fillers en botox, maar deze ervaring vind ik toch wel het fijnst.

Daarnaast is de salon ook ideaal te bereiken en erg schoon.

Tot snel.

Groetjes,

Kelly Toon minder »
25 april 2022 11:11
Heel mooi resultaat van botox en fillers. Heel precies! Zeer tevreden!
Senita Mlaco
Sobeauty Alkmaar
5 februari 2023 09:09
Een afspraak bij Sobeauty kijk ik altijd naar uit.. Was eerder heel erg sceptish over botox en fillers maar het was nergens voor nodig. Hier krijg je eerlijk advies en de juiste behandelling. Ben super blij met de resultaten. Wie twijfelt raad ik met klem een afspraak te maken!
Sule Yildirim
Sobeauty Alkmaar
2 mei 2023 14:02
Ik heb botox laten zetten en 0,5 lipfiller en ben er echt zeer tevreden over. Een zeer aardige dame met verstand van haar vak. Echt een aanrader!
Melissa Steinvoorte
Sobeauty Alkmaar
15 juli 2023 19:07
Vorige week voor het eerst geweest om lipfiller te laten zetten. Mooie kliniek, je bent hier zeker geen nummer. En heel blij met de lipfiller. Precies hoe ik het wou. Kom zeker weer terug!
Sylvie Mosa
Sobeauty Alkmaar
2 maart 2024 11:11
Ik kom hier nu al een tijdje en heb regelmatig lipflip& lip fillers gehad. Ik kan niks anders zeggen dan dat ik echt tevreden ben! Sariye is super lief, geeft goed advies & neemt echt haar tijd met je. 10/10
Ruby de Goede
Sobeauty Alkmaar
13 april 2024 13:01
Echt super tevreden over dr. Snel. Mijn oude lipfillers heb ik laten oplossen door dr. Snel, hij neemt echt de tijd voor je en ligt goed voor. De kliniek is relaxed en personeel is vriendelijk. Ik kom zeker terug!
2 juni 2022 09:09
Ik heb al meerdere soorten behandelingen ondergaan bij SwanBeauty en ben elke keer weer zo tevreden! Lorrain en de andere dames zijn super lief en gastvrij. Zeer professioneel en nemen echt de tijd voor hun gasten! Mijn vrienden en familie laat ik hier ook graag komen en die zijn ook altijd zeer tevreden! Kan deze kliniek zeer aanraden voor Botox, fillers, p... Toon meer »
Ik heb al meerdere soorten behandelingen ondergaan bij SwanBeauty en ben elke keer weer zo tevreden! Lorrain en de andere dames zijn super lief en gastvrij. Zeer professioneel en nemen echt de tijd voor hun gasten! Mijn vrienden en familie laat ik hier ook graag komen en die zijn ook altijd zeer tevreden! Kan deze kliniek zeer aanraden voor Botox, fillers, prp en gezichtsbehandelingen!! Toon minder »
19 januari 2023 15:03
Geweest voor lipfillers, ik kom hier al enige tijd. Daarnaast loop ik hier ook voor huid verbetering. Ik ben heel erg tevreden met het resultaat. Vakkundig, proffesioneel een eerlijk. Ik raad The Swan aan!
16 februari 2023 16:04
Vandaag bij The Swan geweest voor lipfillers. Ik werd geholpen door Dr Horati. Hij heeft mij voorzien van deskundig en eerlijk advies. Dit heeft een heel mooi resultaat opgeleverd. Ik kom zeker terug!
25 april 2023 09:09
Vorige week Botox 3 zones gehad en filler in de lip. Afspraak liep keurig op tijd! Professioneel behandeld. De juiste uitleg gehad en er werd echt tijd voor genomen! Heb vaker mijn lippen laten doen maar, dit is de eerste keer dat ik echt tevreden ben met het resultaat.5 sterren voor de behandeling de arts en de locatie
Mariska Gerrits
The Swan Beauty Center
2 juni 2023 11:11
2 weken geleden voor het eerst een afspraak gemaakt voor lipfillers 0.5 ml. Een afspraak maken kan vaak op hele korte termijn, bij mij al dezelfde dag. Ik heb goede uitleg gekregen en ik ben professioneel geholpen. De mensen zijn erg vriendelijk en nemen de tijd voor je. Nadat de zwelling wat weg was had ik zelf het idee dat de vulling niet heel erg zichtba... Toon meer »
2 weken geleden voor het eerst een afspraak gemaakt voor lipfillers 0.5 ml.
Een afspraak maken kan vaak op hele korte termijn, bij mij al dezelfde dag.

Ik heb goede uitleg gekregen en ik ben professioneel geholpen. De mensen zijn erg vriendelijk en nemen de tijd voor je.
Nadat de zwelling wat weg was had ik zelf het idee dat de vulling niet heel erg zichtbaar was.

Na contact te hebben opgenomen kon ik na 2 weken (vandaag) nogmaals terecht om nog extra 0.5 ml erbij te doen.
Ook kreeg ik korting omdat ik binnen een kort termijn terug ben gekomen.
Al met al, na nu 1 ml fillers, ben ik nu super tevreden met het resultaat!

Top kliniek en dus zeker aan te raden! Toon minder »
25 juli 2023 16:04
Bekijk meer Filler ervaringen in Krommenie

Vergelijk filler prijzen 2024 in Krommenie

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste 1 ML filler prijzen in de buurt van Krommenie. Vul je locatie in en vergelijk de 2024 prijzen van alle 36 klinieken binnen 15 km van Krommenie. Wil je eerst meer informatie? Een eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Filler1,0 ML€ 180,00
Lipfiller1,0 ML€ 180,00
Traangoot filler1,0 ML€ 202,68
Wallen onder ogen1,0 ML€ 202,68
Jukbeenderen1,0 ML€ 180,00
Lippen opvullen1,0 ML€ 180,00
Neuslippenplooi1,0 ML€ 180,00
Marionetlijnen1,0 ML€ 180,00
Rimpels onder ogen1,0 ML€ 202,68
Rimpels bovenlip1,0 ML€ 202,68
Neus filler1,0 ML€ 202,68
Liquid facelift-€ 725,00

Filler voor en na foto's

In de omgeving van Krommenie kun je terecht voor een cosmetische behandeling met fillers. De meeste mensen vergelijken klinieken zorgvuldig. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier voor en na foto's van filler behandelingen in de buurt van Krommenie.

Informatie over filler behandelingen

Onder een filler behandeling wordt het opvullen van de huid met een vloeistof (huidvuller) bedoeld. Hierdoor verminderen rimpels, wordt de huid gladder en jeugdiger en verbeteren het volume en de gezichtscontouren. De meeste fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur: een natuurlijke stof die al van nature voorkomt in ons lichaam. Fillers lossen uiteindelijk volledig op in het lichaam en zijn dus tijdelijk van aard. Afhankelijk van de gewenste effecten, kunnen ook andere fillers worden gebruikt. Denk aan fillers op basis van calcium microsferen of polymelkzuur. De cosmetisch arts informeert en adviseert je over het te gebruiken product.

Gezichtsfillers kunnen gebruikt worden in gebieden als de lippen, de neus-lippenplooi, de geultjes onder de ogen of in de wangen. Maar fillers worden ook gebruikt voor het creëren van vollere billen. De zichtbaarheid en de duur van het effect variëren op basis van het behandelgebied.

De filler wordt door een cosmetisch arts nauwkeurig geïnjecteerd met een dunne naald of canule. Soms wordt het behandelgebied verdoofd. De arts kiest voor elke situatie de beste aanpak. De meeste mensen ervaren weinig tot geen pijn tijdens de procedure. Na de behandeling is een goede nazorg essentieel voor een optimaal herstel en resultaat. Blauwe plekken en zwelling wordt hierbij zoveel mogelijk voorkomen. De arts adviseert je over de juiste verzorging en dingen die je wel en niet moet doen tijdens de herstelperiode.

Lees ook eens over de verschillen tussen botox en fillers. Deze twee behandelingen worden vaak met elkaar verward.

Hoelang geeft een filler resultaat?

Over het algemeen zijn fillers zo'n 9 maanden zichtbaar. Hoe lang het effect precies aanhoudt, varieert per behandelgebied. Zo blijven lipfillers ongeveer 6 tot 9 maanden zichtbaar. Fillers in de kin en kaaklijn kunnen tot wel 12 maanden te zien zijn. En in de wangen kan het effect zelfs 18 maanden aanhouden. 

Bovendien heeft ook het merk van de gebruikte filler invloed op de duur van de resultaten. Merken van hoge kwaliteit (de A-Merk fillers) bieden meer veiligheid en zijn bewezen effectief voor diverse behandelingen. Je vindt hier hier een overzicht van de meest bekende merken van hyaluronzuurfillers. Als je overweegt om de fillers eerder te laten verwijderen, kun je hier meer lezen over het proces van het oplossen van fillers.

Zijn fillers veilig?

In Nederland zijn alleen tijdelijke fillers toegestaan. Sinds 2015 zijn permanente fillers, die niet oplossen, verboden vanwege de ernstige problemen die ze kunnen veroorzaken. Voorbeelden van bekende en betrouwbare merken fillers zijn Juvéderm en Restylane. Andere vooraanstaande merken in de fillerwereld zijn onder andere Aliaxin, Teosyal en Belotero.

Bovengenoemde merken zijn hyaluronzuurfillers. Deze zijn veilig in gebruik, mits ze worden aangebracht door een professionele en gekwalificeerde arts. Het is van groot belang om altijd te kiezen voor een arts met deze expertise, en dus niet zomaar voor een goedkope kliniek. De leeftijdsgrens van fillers is 18 jaar.

Let op: er bestaat altijd een kans op complicaties (deze treden in zo'n 1% van de gevallen op). Daarnaast kleven er ook andere risico's aan het gebruik van fillers. Ga daarom altijd in gesprek met je arts en laat je hierover informeren. 

Vind fillerkliniek in Krommenie

Vergelijk kosten en lees ervaringen van alle fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in, bekijk het aanbod en vind een geschikte kliniek bij jou in Krommenie. 

Geplande filler afspraken in de omgeving van Krommenie

Bij welke 5 klinieken in de buurt van Krommenie is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Populaire filler behandelingen in Krommenie

In Krommenie zijn diverse opties beschikbaar voor filler behandelingen. Hieronder vind je een overzicht van de meest populaire behandelingen:

 • Lipfillers: worden gebruikt om het natuurlijke volume van de lippen te herstellen, fijne lijntjes rond de mond te verminderen en dunne lippen op te vullen. Ontdek meer over lipfillers.

 • Marionetlijnen fillers: marionetlijnen zijn de verticale lijntjes aan beide zijden van de kin. Deze kunnen worden behandeld fillers. Dit zijn huidvullers waarmee hangende mondhoeken worden aangepakt. Ontdek meer over marionetlijnen fillers.

 • Kin- en kaaklijnfillers: deze behandeling kan helpen bij het verbeteren van de kaaklijn en het tijdelijk verminderen van een onderkin. Het resultaat houdt meestal ongeveer een jaar aan. Ontdek meer over kin- en kaaklijnfillers

 • Traangootfillers: deze populaire ingreep vermindert wallen onder de ogen door subtiele vullers in de traangoten te injecteren voor een frissere uitstraling. Ontdek meer over traangootfillers.

 • Jukbeenderen fillers: behandelinggericht op het herstellen van verloren volume in de jukbeenderen, wat leidt tot een verjongde uitstraling. Ontdek meer over fillers in de jukbeenderen.

 • Haarfillers: Een moderne oplossing voor haaruitval, waarbij fillers worden gebruikt om dunner wordend haar te verdikken en kale plekken te behandelen. Ontdek meer over haarfillers

 • Neusfillers: worden gebruikt om de vorm en structuur van de neus te verbeteren zonder chirurgische ingreep, zoals het aanpassen van de neusbrug, het verfijnen van de neustip en het corrigeren van asymmetrie. Ontdek meer over neusfillers.

 • Bilvergroting met fillers: deze behandeling resulteert in vollere billen en een gladdere huid. Het effect wordt zichtbaar na enkele weken. Ontdek meer over een bilvergroting met fillers

Als je overweegt om een van deze behandelingen te ondergaan, kun je via Injectablesbooking eenvoudig de beste klinieken in Krommenie vergelijken. Maak vandaag nog een afspraak voor een consult met een ervaren arts.

Filler merken

Kies niet zomaar voor de eerste de beste kliniek. Check altijd de beoordelingen en ga na welk merk fillers de artsen gebruiken. Veilige merken zijn bijvoorbeeld:

 • Juvéderm: een hyaluronzuur filler die is ontworpen om rimpels te verminderen en de huid te verjongen. De resultaten houden meestal tussen de 6 en 18 maanden aan. Lees meer over Juvéderm.

 • Teosyal: een vooraanstaand merk van hyaluronzuur-fillers, gemaakt door het Teoxane laboratorium. Het merk biedt verschillende soorten huidvullers aan, geschikt voor verschillende huidproblemen, zoals fijne lijntjes en diepe rimpels. Lees meer over Teosyal

 • Restylane: gevestigd merk hyaluronzuur-fillers dat al sinds 1997 beschikbaar is. Lees meer over Restylane

 • Aliaxin: filler op basis van hyaluronzuur, ontwikkeld door het Zwisterse bedrijf IBSA. Lees meer over Aliaxin

 • Stylage: vooraanstaand merk van hyaluronzuur fillers dat diverse soorten fillers biedt voor het verminderen van rimpels en het verbeteren van de gezichtscontouren. Lees meer over Stylage.

 • Saphya: merk hyaluronzuur-fillers met meerdere producten in het assortiment, aangepast aan specifieke individuele behoeften. 

Beste klinieken voor een filler behandeling in Krommenie

In de buurt van Krommenie zijn 81 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Krommenie. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Krommenie wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Krommenie. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Krommenie

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Krommenie:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Krommenie. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Krommenie

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Krommenie die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Krommenie

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Krommenie. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Krommenie traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Krommenie

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is geen filler, Profhilo activeert je huid om te stralen. Vergelijk alle klinieken in Krommenie.

Veelgestelde vragen in Krommenie

Wat kost een behandeling met fillers in Krommenie?

Wat is de beste kliniek voor fillers in Krommenie?

Waar is de beste filler behandelaar in Krommenie?

Welke lipfiller arts in Krommenie wordt aangeraden?