Filler Zaanstad

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Ben je geïnteresseerd in een filler behandeling in Zaanstad? Dan zit je goed bij Injectablesbooking.nl. Op deze pagina vind je alle informatie over de verschillende behandelingen met fillers, de verchillende A-merk fillers die er bestaan en lees je tips voor het kiezen van de juiste kliniek en arts. 

Boek vandaag nog een gratis consult in Zaanstad en laat je informeren over de mogelijkheden.

Aantal afspraken in Zaanstad in de afgelopen periode
8.478
Laagste prijs per ml Filler in Zaanstad
€ 130,00
Gemiddelde prijs per ml Filler in Zaanstad
€ 372,06
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Zaanstad
464
Bekijk filler klinieken in de buurt van Zaanstad

De gemiddelde prijs per ML filler is in Zaanstad € 372,06. Dat is 4% duurder dan de gemiddelde prijs in Nederland (€ 358,58).

Boek je injectables behandeling in

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Waterland Kliniek Amsterdam
Waterland Kliniek Amsterdam
Amsterdam, Palestrinastraat 1
11 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
ProfhiloRadiesse (1,5 ML)Restylane
Bekijk agenda
Onlangs 10x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Aēstec Cosmetische Kliniek Amsterdam
Aēstec Cosmetische Kliniek Amsterdam
Amsterdam, George Gershwinlaan 687
13 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Tom and Bart Esthetics
Tom and Bart Esthetics
Amsterdam, Valeriusstraat 55
11 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 470,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 260,00
Profiel bekijken
Your Amsterdam injectable clinic to stay naturally beautiful
ProfhiloRestylaneSculptra (per flacon 10 ML)
Onlangs 14x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Annebethkroeskop.com BV
Annebethkroeskop.com BV
Amsterdam, Prins Hendriklaan 28
11 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 540,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Op een natuurlijke wijze jonger, vrouwelijker, aantrekkelijk
ProfhiloRadiesse (1,5 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)
Onlangs 3x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
ONE Aesthetics
ONE Aesthetics
Amsterdam, Pedro de Medinalaan 67
15 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 270,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Xavier Clinics
Xavier Clinics
Amsterdam, Merwedeplein 61
13 km
Botox zone v.a.
€ 140,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
BIG-geregistreerde cosmetisch artsen en huidtherapeuten.
ProfhiloRadiesse (1,5 ML)Sculptra (per flacon 10 ML)Stylage
Onlangs 18x geboekt
Body Unlimited Zaandam
Body Unlimited Zaandam
Zaandam, Paltrokstraat 16
1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Cotton Clinic Zaandam
Cotton Clinic Zaandam
Zaandam, Gedempte Gracht 2E
1 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 320,00
Profiel bekijken

Filler reviews Zaanstad

Lieve Junior leren kennen in Beverwijk. Nadat hij zijn eigen plekje is gestart in Amsterdam ben ik nog altijd klant bij Skin miracle. Jeronimo is echt een professionel in zijn werk. Hij luistert naar je wensen, geeft advies en gaat voor een natuurlijke uitstraling! Echt een topper! #fillers#botox
Debby Engelbarts
Skinmiracle Clinic
30 september 2021 08:08
Na weken van geduld, wil ik eindelijk mijn persoonlijke ervaring met Medikliniek delen. Ik heb gewacht tot na de behandeling mijn PRP haar-behandeling en gezicht fillers, zodat ik een goed beeld kon vormen en kennis kon maken met het team. Eerlijk gezegd, de resultaten hebben me verrast - in de beste zin van het woord. Hoewel per persooon ervaringen verschil... Toon meer »
Na weken van geduld, wil ik eindelijk mijn persoonlijke ervaring met Medikliniek delen. Ik heb gewacht tot na de behandeling mijn PRP haar-behandeling en gezicht fillers, zodat ik een goed beeld kon vormen en kennis kon maken met het team. Eerlijk gezegd, de resultaten hebben me verrast - in de beste zin van het woord. Hoewel per persooon ervaringen verschillen, kan ik met zekerheid zeggen dat ik een tevreden persoon ben.

Medikliniek is niet zomaar een cosmetische kliniek; het is een toevluchtsoord voor mannen, vrouwen en mensen van alle genderidentiteiten die worstelen met haar- en gezichtsproblemen. Met behandelingen variërend van haartransplantaties tot botox- en fillerprocedures, bieden ze kwaliteit met hoogwaardige ingrediënten.

Als inwoner van Nieuw-West in Amsterdam prijs ik mezelf gelukkig met de nabijheid van deze kliniek en haar uitmuntende arts en medewerkers. Ze hebben me vanaf het begin goed begeleid, tijdens en na elke behandeling. En het beste van alles is dat de prijs-kwaliteitverhouding binnen elk budget past. Je hoeft dus niet naar Turkije voor een haartransplantatiebehandeling. Bij Medikliniek ben je in gouden handen, en het feit dat Dokter Talat Kara zelf van Turkse afkomst is.

Hoewel Medikliniek aan de buitenkant misschien bescheiden lijkt, schuilt er van binnen een schat aan kennis en ervaring. Dokter Kara, in mijn ogen een getalenteerde cosmetische arts, is een toonbeeld van bescheidenheid, wat alleen maar spreekt voor zijn expertise op het gebied van haartransplantaties en esthetische behandelingen met botox en fillers. Dit geldt ook voor zijn jonge team.

"Ik raad deze kliniek zeker aan, ook voor gratis advies." Toon minder »
22 april 2024 20:08
Er werd mij aangeraden om threadlift te doen ipv de fillers. Een paar dagen thuis gebleven om de blauwe plekken maar daarna een prachtig resultaat. Frisser en jonger en veel natuurlijker.
Drs Ahmed ben er super blij en zal je bij iedereen aanraden.
Liza Janssen
7 juli 2023 09:09
Ben voor de lipfillers gegaan dit keer… zo tevreden over! Wauw! En Wat een goeie service!
S La oui
6 juli 2023 17:05
Ik heb fillers laten zetten door Zainab. Ik ben zeer tevreden. Ze is vriendelijk en professioneel. Ook heeft ze goed geluisterd naar mijn wensen. Ik kom zeker terug. Dankjewel 😍
Berivan Abdelkarim
Injection Queen Amsterdam
10 september 2023 19:07
Ik ben vandaag voor de tweede keer bij Injection Queen geweest voor lip fillers. Zainab heeft het weer super mooi gedaan, mijn lippen zien er fantastisch uit! Ze is ontzettend aardig, kundig en neemt alle tijd en rust voor je. Als je top kwaliteit en mooie lippen wil zou ik zeker naar Injection Queen gaan! Thank you Zainab voor de mooie lippen en tot de volg... Toon meer »
Ik ben vandaag voor de tweede keer bij Injection Queen geweest voor lip fillers. Zainab heeft het weer super mooi gedaan, mijn lippen zien er fantastisch uit! Ze is ontzettend aardig, kundig en neemt alle tijd en rust voor je. Als je top kwaliteit en mooie lippen wil zou ik zeker naar Injection Queen gaan! Thank you Zainab voor de mooie lippen en tot de volgende keer ❤️ Toon minder »
2 december 2023 13:01
behandelingen gehad voor lippen bij Zainab, ik ben zeer tevreden! Hiervoor was ik geweest bij
hous of bratz voor lipfillers behandeling maar was toen niettt tevreden. Alleen bij Zainab zie ik het mooie natuurlijke eindresultaat. Dus echt een aanrader 👍

Groetjes,
Zeynep
24 januari 2024 15:03
Bij injection Queen geweest voor lipfillers, en wat een fijne evaring! Alles werd tot in de detail uitlegd en ze stelt je erg gerust. het resultaat mag er wezen! een aanrader! Ik kom zeker terug😁
Sanne van de voort
Injection Queen Amsterdam
16 maart 2024 21:09
Goed geholpen door Zaineb voor de lipfiller behandeling! Ik vond het heel spannend maar ze stelde me gerust en het viel achteraf heel erg mee. Blij met het resultaat😊
6 maart 2024 14:02
Ik ben heel tevreden.
Mijn lippen zien er perfect uit.
Ontzettend mooi resultaat ook met de fillers tegen wallen😘 en de botox. Gewoon super werk!
Ga zo door!
18 juni 2024 19:07
Ik ben al jaren een trouwe klant van dr Njoo, en wil alleen zeggen dat het een geweldige dokter is en zeer bekwaam. Hij doet alleen datgene wat kan en bij je past , en nooit teveel. Voor fillers en botox kan ik hem zeker aanraden. Wat betreft laser heb ik geen ervaring mee, maar hoorde dat hij daar ook een expert is. Vijf sterren !
Floor Castelijn
Dr David Clinic
7 december 2021 13:01
Ik kwam bij dokter Njoo op advies van mijn eigen dermatoloog voor laserbehandelingen van mijn melasma. Het moment dat ik zijn kamer binnenstapte voelde meteen goed. Wat een prettige arts. Hij legt goed uit wat de behandeling inhoudt. Wat ben ik blij dat ik bij deze dermatoloog ben beland. Na iedere behandeling worden de vlekken vager. Ik ben er nog niet maar... Toon meer »
Ik kwam bij dokter Njoo op advies van mijn eigen dermatoloog voor laserbehandelingen van mijn melasma. Het moment dat ik zijn kamer binnenstapte voelde meteen goed. Wat een prettige arts. Hij legt goed uit wat de behandeling inhoudt. Wat ben ik blij dat ik bij deze dermatoloog ben beland. Na iedere behandeling worden de vlekken vager. Ik ben er nog niet maar durf weer mijn haar op te steken. Na zulke goede resultaten gezien te hebben besloot ik een nasobiale fillerbehandelingen te nemen. Ik had nooit gedacht ooit met fillers te beginnen, maar had zoveel vertrouwen in dokter Njoo dat ik besloot ervoor te gaan. Wat ben ik blij met het resultaat. Mooi en natuurlijk. Bedankt dokter Njoo!! Toon minder »
11 juni 2024 13:01
Bekijk meer Filler ervaringen in Zaanstad

Vergelijk filler prijzen 2024 in Zaanstad

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste 1 ML filler prijzen in de buurt van Zaanstad. Vul je locatie in en vergelijk de 2024 prijzen van alle 166 klinieken binnen 15 km van Zaanstad. Wil je eerst meer informatie? Een eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Filler1,0 ML€ 130,00
Lipfiller1,0 ML€ 130,00
Traangoot filler1,0 ML€ 146,38
Wallen onder ogen1,0 ML€ 146,38
Jukbeenderen1,0 ML€ 130,00
Lippen opvullen1,0 ML€ 130,00
Neuslippenplooi1,0 ML€ 130,00
Marionetlijnen1,0 ML€ 130,00
Rimpels onder ogen1,0 ML€ 146,38
Rimpels bovenlip1,0 ML€ 146,38
Neus filler1,0 ML€ 146,38
Liquid facelift-€ 259,00

Filler voor en na foto's

In de omgeving van Zaanstad kun je terecht voor een cosmetische behandeling met fillers. De meeste mensen vergelijken klinieken zorgvuldig. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier voor en na foto's van filler behandelingen in de buurt van Zaanstad.

Rimpels rond de mond voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Rimpels rond de mond voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Rimpels rond de mond voor en na foto's van Dikrama Clinics
Neus-lippenplooi voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Neus-lippenplooi voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Neus-lippenplooi voor en na foto's van Dikrama Clinics
Liquid facelift voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Liquid facelift voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Liquid facelift voor en na foto's van Dikrama Clinics

Filler behandeling informatie

Tijdens een filler behandeling wordt de huid opgevuld met een vloeistof, met als resultaat minder rimpels, een gladdere, jeugdigere huid, volumeherstel en/of verbeterde gezichtscontouren. Meestal wordt hiervoor hyaluronzuur gebruikt, een stof die van nature voorkomt in het lichaam en water bindt om rimpels op te vullen. Er bestaan ook andere soorten fillers, bijvoorbeeld op basis van polymelkzuur of calcium microsferen. Deze fillers worden vaker gebruikt in het geval van diepere rimpels. Al deze fillers lossen geleidelijk op in het lichaam en zijn dus van tijdelijke aard.

Fillers kunnen worden gebruikt voor het gezicht, zoals de lippen, jukbeenderen en wangen, maar ook voor vollere billen. De zichtbaarheid en duur van het effect variëren per behandelgebied. Een cosmetisch arts brengt de filler aan met een dunne naald of canule. Soms wordt verdoving toegepast. De behandelmethode wordt afgestemd op de indicatie. Doorgaans wordt er weinig tot geen pijn ervaren tijdens de behandeling. Na een filler behandeling is goede nazorg essentieel voor herstel en optimale resultaten, inclusief het voorkomen van blauwe plekken en zwelling. Laat je hierover informeren door je arts.

Vaak worden fillers verward met botox. Lees meer over het onderscheid tussen fillers en botox.

Hoelang werkt een filler?

Gemiddeld blijven de resultaten van een fillerbehandeling ongeveer 9 maanden zichtbaar. Hoe lang het effect aanhoudt, verschilt per behandelde plek. Lipfillers, bijvoorbeeld, lossen sneller op (binnen 6 tot 9 maanden) vanwege hun zachtere samenstelling. Terwijl fillers in de jukbeenderen of de kaaklijn wel tot 10 of zelfs 12 maanden hun effect behouden. Bij bilfillers kan het resultaat zelfs tot 2 jaar zichtbaar blijven.

Daarnaast is ook het merk van de filler van invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en zijn bewezen effectief voor verschillende behandelingen. Lees hier een overzicht van de meest bekende merken hyaluronzuurfillers. Wil je de fillers vroegtijdig laten verwijderen? Lees dan meer over het laten oplossen van fillers

Is een filler veilig?

In Nederland worden uitsluitend tijdelijke fillers gebruikt. Het gebruik van permanente fillers, die niet oplosbaar zijn, is sinds 2015 verboden in ons land vanwege de ernstige complicaties die ze konden veroorzaken. Voorbeelden van gerenommeerde en betrouwbare merken fillers zijn Restylane en Juvéderm. Andere vooraanstaande fillermerken zijn onder andere Belotero, Teosyal en Aliaxin.

Meestal worden hyaluronzuurfillers gebruikt. Deze zijn veilig in gebruik, mits ze deskundig worden aangebracht door een professionele en bevoegde arts. Je kunt fillers nemen vanaf de leeftijd van 18 jaar. Het is belangrijk om altijd te kiezen voor een arts met deze kwalificaties en niet simpelweg voor een goedkope kliniek. Ga altijd met je arts in gesprek over de potentiële risico's van fillers. Er is altijd een kans op complicaties, die zich in ongeveer 1% van de gevallen voordoen. 

Bekijk filler klinieken in de omgeving van Zaanstad

Op zoek naar een goede kliniek die filler behandelingen aanbiedt bij jou in de buurt? Op onze website vergelijk je gemakkelijk en snel de beste klinieken uit Zaanstad. Lees ervaringen, vergelijk kosten en kies voor een deskundige arts met goede beoordelingen.

Geplande filler afspraken in de omgeving van Zaanstad

Bij welke 5 klinieken in de buurt van Zaanstad is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Populaire filler behandelingen in Zaanstad

In Zaanstad zijn diverse filler behandelingen mogelijk. Hier lees je een overzicht van de meest populaire behandelingen:

 • Lipfillers: Deze fillers herstellen het natuurlijke volume van de lippen, verminderen rimpeltjes rond de mond en vullen dunne lippen op. Lees verder over lipfillers.

 • Kin- en kaaklijnfillers: Een krachtige optie voor een strakkere kaaklijn en het (tijdelijk) tegengaan van een onderkin door hydratatie en stimulatie van de huid, wat leidt tot een natuurlijk strakkere uitstraling die tot ongeveer een jaar aanhoudt. Lees verder over kin- en kaaklijnfillers.

 • Jukbeenderen fillers: Met ouder worden verliezen de jukbeenderen kracht en vorm door afnemende huidvolume en zwaartekracht. Deze behandeling vult de jukbeenderen op, wat zorgt voor een verjongde uitstraling in het gezicht. Lees verder over jukbeenderen fillers.

 • Marionetlijnen fillers: Gericht op het aanpakken van hangende mondhoeken. Hierbij worden de marionetlijnen (de verticale lijntjes aan beide kanten van de kin) behandeld met huidvullers.  Lees verder over marionetlijnen fillers.

 • Traangootfillers: Deze populaire cosmetische ingreep vermindert wallen onder de ogen door subtiel fillers in de traangoten te injecteren voor een frissere uitstraling. Lees verder over traangootfillers.

 • Neusfillers: Met deze behandeling worden fillers ingezet om de vorm en structuur van de neus te verbeteren zonder operatie. Denk aan het opvullen van specifieke delen van de neus, zoals het aanpassen van de neusbrug, de verfijnen van de neustip, het verbergen van bobbels en het corrigeren van asymmetrie. Lees verder over neusfillers.

 • Haarfillers: Moderne oplossing voor haaruitval, het verdikken van dunner wordend haar en het behandelen van kale plekken. Lees meer over haarfillers.

 • Bilvergroting met fillers: Zorgt voor vollere billen en een gladdere huid. De behandeling duurt ca. 1 uur en het resultaat is zichtbaar na enkele weken. Lees meer over een bilvergroting met fillers.

Klaar om je eerste behandeling te boeken? Via Injectablesbooking vergelijk je eenvoudig de beste klinieken in Zaanstad. Maak vandaag nog een afspraak voor een consult bij een ervaren arts.

Welke filler merken zijn er?

Kies altijd voor een betrouwbare kliniek met ervaren artsen die veilige merken fillers gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn de merken:

 • Juvéderm: een filler op basis van hyaluronzuur die rimpels vermindert en de huid opvult. De effecten kunnen 6 tot 18 maanden aanhouden, afhankelijk van de gekozen variant. Meer over Juvéderm.

 • Teosyal: een gerenommeerd merk van hyaluronzuur fillers ontwikkeld door het Teoxane laboratorium. Ze bieden verschillende opties voor diverse huidproblemen, zoals fijne lijntjes en diepe plooien. Meer over Teosyal.

 • Restylane: een erkend merk van hyaluronzuur fillers dat al sinds 1997 op de markt is en diverse varianten heeft voor verschillende doelen, waaronder het verminderen van rimpels en het verbeteren van de huid. Meer over Restylane.

 • Belotero: deze filler levert een natuurlijk ogend resultaat en is geschikt voor langdurig gebruik in de huid. Het wordt vaak toegepast in klinieken, is klinisch getest en als veilig beoordeeld. Meer over Belotero.

 • Stylage: bekend merk hyaluronzuur fillers met een wereldwijde bekendheid in de esthetische industrie. Lees meer over Stylage.

 • Aliaxin: een hyaluronzuur filler ontwikkeld door het Zwitserse bedrijf IBSA, ontworpen om rimpels te verminderen en de huid gladder te maken. Meer over Aliaxin.

 • Saypha: een merk van hyaluronzuur fillers met verschillende producten in hun assortiment, aangepast aan specifieke behoeften van de klant.

Fillerklinieken in Zaanstad

Een behandeling met Botox in Zaanstad is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de buurt van Zaanstad. Vergelijk reviews, tarieven en het aantal boekingen bij alle klinieken in Zaanstad. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost ML filler per kliniek? Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Zaanstad?

Aanbevolen klinieken in Zaanstad

Op basis van kwaliteit en beoordelingen hebben wij een aantal klinieken in Zaanstad voor je geselecteerd:

Gesponsord
Xavier Clinics - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Xavier Clinics
Wordt nu
bekeken
Xavier Clinics
Amsterdam, Merwedeplein 61
Botox zone v.a.
€ 140,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
BIG-geregistreerde cosmetisch artsen en huidtherapeuten.
Onlangs 18x geboekt
ProfhiloRadiesse (1,5 ML)Sculptra (per flacon 10 ML)Stylage
Gesponsord
SkinSensible - Bekijk prijzen en maak een afspraak
SkinSensible
Wordt nu
bekeken
SkinSensible
Amsterdam, Rapenburg 45
Botox zone v.a.
€ 95,00
Filler per ml v.a.
€ 335,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 240,00
Profiel bekijken
Cosmetische behandelingen door dermatologen
Onlangs 30x geboekt
BeloteroProfhiloRadiesse (1,5 ML)

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Zaanstad

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Zaanstad:

Dit overzicht gaat over het aantal gemaakte afspraken in Zaanstad in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een filler kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Filler reviews in Zaanstad

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Zaanstad die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Filler behandelingen in Zaanstad

Welke arts voor lippen opvullen in Zaanstad?

Het is verstandig om secuur een cosmetisch arts uit te zoeken. De volgende 3 tips kunnen daarbij helpen:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen met lippen opvullen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Profhilo behandeling in Zaanstad

Door het toedienen van Profhilo in de huid stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. Op deze manier verbetert de kwaliteit van de huid zichtbaar en krijg je een jongere uitstraling. Deze behandeling is geschikt tegen huidverslapping.

Traangoot filler in Zaanstad

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Veelgestelde vragen in Zaanstad

Wat kost een behandeling met fillers in Zaanstad?

Wat is de beste kliniek voor fillers in Zaanstad?

Waar is de beste filler behandelaar in Zaanstad?

Wat is de beste lipfiller kliniek in Zaanstad?