The B Bar - Bekijk prijzen en maak een afspraak
The B Bar

The B Bar

Meer dan tien jaar ervaring op gebied van de dermatologie en cosmetiek heeft ons doen inzien dat er een grote behoefte is aan zorg waar men met een gerust gevoel op kan vertrouwen dat deze naar de geldende maatstaven wordt uitgevoerd en dat rekening gehouden wordt met de volledige voorgeschiedenis van de cliënt/patiënt.

Wij zijn de absoluut beste op het gebied van dermatologie en injectables. Dr. Germaine Relyveld is naast specialist op het gebied van de allround dermatologie en cosmetiek ook specialist op het gebied van pigmentstoornissen en huidkanker. Naast haar werkzaamheden bij The B Bar werkt zij tevens in het Antonie van Leeuwenhoek als dermato-oncoloog.
Bij The B Bar wordt een ieder op eigen unieke wijze behandeld en geadviseerd. Bij The B Bar voelen de mensen zich vooral op hun gemak en hebben zij het vertrouwen dat ze behandeld worden door een dermatoloog met veel ervaring en ruime kennis op het gebied van hun probleem of wens.

The B Bar uit Amsterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Meer dan tien jaar ervaring op gebied van de dermatologie en cosmetiek heeft ons doen inzien dat er een grote behoefte is aan zorg waar men met een gerust gevoel op kan vertrouwen dat deze naar de geldende maatstaven wordt uitgevoerd en dat rekening gehouden wordt met de volledige voorgeschiedenis van de cliënt/patiënt. Meer lezen »

Voor en na foto's

Lippen voor en na foto's van The B Bar (voor)
Lippen voor en na foto's van The B Bar (na)
Lippen voor en na foto's van The B Bar
Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Azzalure)
V.a. € 165 per zone
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 520 per 2 oksels
Consult
1e consult
Gratis
Controle
Gratis
Fillers
HArmonyCa (1,25 ML)
V.a. € 550 per behandeling
RestylaneRestylane
V.a. € 450 per ml
Saypha
V.a. € 350 per ml
Traangoot filler
V.a. € 450 per ml
Fillers overige
2 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 850 per behandeling
3 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 1.215 per behandeling
Overige
Haarfillers
V.a. € 1.049 per behandeling
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. € 340 per behandeling
PRP
V.a. € 365 per behandeling
Skinbooster
Juvéderm Volite
V.a. € 450 per behandeling
ProfhiloProfhilo
V.a. € 365 per per 2 ml
Profhilo Body (6 ML)
V.a. € 750 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Haarfillers, PRP, Fillers met lidocaïne, Huidversteviging, Filler oplossen
Kliniek opgericht
2011
Adres
Rozengracht 232A, Amsterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Germaine Relyveld
Dr. Germaine Relyveld
Functie
Dermatoloog
Botox zone v.a.
€ 165,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken

The B Bar Reviews

4.8
21 reviews
Erg goede dermatologe. Super uitleg en vriendelijk. Ik ben best wel nerveus om naar een specialist te gaan maar hier voel je je op je gemak.
Bhakti Dharma
29 mei 2024 09:09
Top dermatoloog! Menselijk, empathisch en begripvol. Er wordt echt naar je geluisterd en geen vraag is te veel of gek. Snelle diagnose met duidelijke uitleg over de behandeling.
Shanna Veiga da Fonseca
11 april 2024 08:08
Afgelopen week voor het eerst op afspraak geweest en wat ben ik uiterst tevreden weer weg gegaan .. Ze nemen hier de tijd voor je , duidelijke communicatie , luisteren goed , denken met je mee .. Maar bovenal : wat een upliftende vrouwen ! 🤩 Ik heb werkelijk met een hartverwarmend , ongelooflijk goed en vrolijk gevoel de kliniek verlaten , alleen om deze la... Toon meer »
Afgelopen week voor het eerst op afspraak geweest en wat ben ik uiterst tevreden weer weg gegaan .. Ze nemen hier de tijd voor je , duidelijke communicatie , luisteren goed , denken met je mee .. Maar bovenal : wat een upliftende vrouwen ! 🤩 Ik heb werkelijk met een hartverwarmend , ongelooflijk goed en vrolijk gevoel de kliniek verlaten , alleen om deze laatste reden zal ik er vaker komen : ) In deze huidige maatschappij is het belangrijker dan ooit aardig en upliftend te zijn voor elkaar , de kern hiervan laten zij je daadwerkelijk voelen , een aanrader dus ! Toon minder »
MM MM
15 maart 2024 15:03
The B Bar is een hele fijne, deskundige kliniek! Hier staat een persoonlijke en mensgerichte aanpak centraal met een plezierige service!
Paul Schoots
25 juli 2023 15:03
Ik heb een aantal jaren geleden hier mijn eerste behandeling gehad en ben nooit meer weggegaan. Zeer blij met het resultaat. De meest vriendelijke ontvangst en je voelt je meteen op je gemak. Zeer kundige arts die goed naar je luistert en kijkt. Geen 'one size fits all' maar een zeer persoonlijke aanpak.
Saskia Schipper
20 juni 2023 15:03
Bij the B Bar in Amsterdam laat ik altijd mijn moedervlekken en andere onduidelijke plekjes op de huid controleren. Dr. Relyveld doet het onderzoek grondig en nauwkeurig. Ze geeft aan wat ze doet en geeft haar deskundige advies. Altijd fijn om hier een “check up” te krijgen. Ik beveel the B Bar van harte aan.
marcel kwant
13 juni 2023 15:03
The B Bar is een kliniek waar je op een laagdrempelige manier terecht kunt als je vragen of zorgen hebt over je huid. Je kan er zonder verwijzing van je huisarts terecht voor een scherpe prijs. Je wordt onderzocht door een dermatoloog met veel ervaring. Ze heeft mij zeer vriendelijk te woord gestaan en advies gegeven. Na een paar weken kon ik terug komen voo... Toon meer »
The B Bar is een kliniek waar je op een laagdrempelige manier terecht kunt als je vragen of zorgen hebt over je huid. Je kan er zonder verwijzing van je huisarts terecht voor een scherpe prijs. Je wordt onderzocht door een dermatoloog met veel ervaring. Ze heeft mij zeer vriendelijk te woord gestaan en advies gegeven.
Na een paar weken kon ik terug komen voor een nacontrole. Een fijne arts en een kliniek die goede zorg leveren! Toon minder »
Jimmy Lin
29 april 2023 17:05
Vandaag ben ik voor de skin check bij Dr. Relyveld geweest i.v.m. veelvuldig zonnebank gebruik en zonverbrandingen in het verleden. The B bar is een laagdrempelige manier om letterlijk van top tot teen door een gespecialiseerde arts onderzocht te worden. Tijdens het consult een systematisch onderzoek, uitleg en tips gekregen. Ik ben tevreden, dit was voor mi... Toon meer »
Vandaag ben ik voor de skin check bij Dr. Relyveld geweest i.v.m. veelvuldig zonnebank gebruik en zonverbrandingen in het verleden. The B bar is een laagdrempelige manier om letterlijk van top tot teen door een gespecialiseerde arts onderzocht te worden. Tijdens het consult een systematisch onderzoek, uitleg en tips gekregen. Ik ben tevreden, dit was voor mij de reis vanuit het noorden van het land waard. Echt een aanrader, ik kom zeker terug! Toon minder »
M.G Her*****
28 januari 2023 22:10
Vandaag ben ik voor de skin check bij Dr. Relyveld geweest i.v.m. veelvuldig zonnebank gebruik en zonverbrandingen in het verleden. The B bar is een laagdrempelige manier om letterlijk van top tot teen door een gespecialiseerde arts onderzocht te worden. Tijdens het consult een systematisch onderzoek, uitleg en tips gekregen. Ik ben tevreden, dit was voor mi... Toon meer »
Vandaag ben ik voor de skin check bij Dr. Relyveld geweest i.v.m. veelvuldig zonnebank gebruik en zonverbrandingen in het verleden. The B bar is een laagdrempelige manier om letterlijk van top tot teen door een gespecialiseerde arts onderzocht te worden. Tijdens het consult een systematisch onderzoek, uitleg en tips gekregen. Ik ben tevreden, dit was voor mij de reis vanuit het noorden van het land waard. Echt een aanrader, ik kom zeker terug! Toon minder »
M.G Ansink
28 januari 2023 22:10
Niet de service die je mag verwachten. Stond voor de skincheck met 5 minuten weer buiten en kon wel de volle mep betalen.
Laura Vergeer
12 januari 2023 15:03
Ik ben al 2 jaar patiënt en ben altijd blij met de resultaten en vooral de zorg van Dr. Germaine.
Talita Valente
3 december 2022 12:12
Zeer goede ervaring voor mijn eerste botox. Alles werd heel goed uitgelegd, nam de tijd en gebruikte redelijke hoeveelheden op de juiste plaatsen voor zeer natuurlijk ogende resultaten. Ik vertrouw ze 100%!
Margaux B
25 juli 2022 22:10
Erg goede ervaring gehad bij the B-Bar. Er wordt goed geluisterd naar je vragen, ook vragen die achteraf nog te binnen schieten. De behandeling wordt zorgvuldig uitgevoerd. Zeker een aanrader en een ritje naar Amsterdam waard.
Lieke v N
5 juli 2022 19:07
hele prettige ervaring gehad, bedankt!
dr Hey
30 oktober 2019 13:01
Er wordt goed gekeken wat je nodig hebt, niet overdreven, en daarmee wordt er veel tijd en aandacht aan je besteed. Helemaal top, kom hier zeker terug!
Cyrelle Kowalski
27 november 2018 14:02
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost één zone Botox bij The B Bar?

De prijs van één zone Botox bij The B Bar is € 165,00.

Wat kost een filler behandeling bij The B Bar?

Een fillerbehandeling bij The B Bar kost per 1 ML v.a. € 350,00. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult om de prijs voor jouw behandeling te bespreken.

Hoe zijn de reviews bij The B Bar?

Op basis van 15 Google reviews heeft The B Bar 4.8 van de 5 sterren.

Waar is The B Bar gevestigd?

Op Rozengracht 232A is The B Bar gevestigd in Amsterdam.