Joost Kroon – Cosmetische kliniek - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Joost Kroon – Cosmetische kliniek

Joost Kroon – Cosmetische kliniek

"Esthetische behandelingen moeten veilig en eerlijk zijn en een natuurlijk resultaat geven, wat past bij het karakter, de natuurlijke aard en het charisma." - Joost Kroon

"De artsen in onze kliniek behandelen geen rimpels, zij behandelen in principe het hele gezicht. Ik geloof niet in expressieloze gezichten, ik geloof in het behouden van een frisse en jeugdige uitstraling." - Joost Kroon

Joost Kroon – Cosmetische kliniek uit Amsterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

"Esthetische behandelingen moeten veilig en eerlijk zijn en een natuurlijk resultaat geven, wat past bij het karakter, de natuurlijke aard en het charisma." - Joost Kroon Meer lezen »

Bekijk agenda
Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Botox)
V.a. € 225 per zone
2 zones
V.a. € 395 per behandeling
3 zones
V.a. € 495 per behandeling
Contouring
Ultherapy wenkbrauwlift
V.a. € 375 per kuur
Fillers
BeloteroBelotero
V.a. € 550 per ml
HArmonyCa (1,25 ML)
V.a. € 650 per behandeling
Juvéderm
V.a. € 550 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse (1,5 ML)
V.a. € 600 per 1,5 ml
Overige
Belkyra / Kybella (deoxycholinezuur)
V.a. € 1.200 per behandeling
Skinbooster
Belotero Revive Skinbooster
V.a. € 895 per behandeling
Juvéderm Volite
V.a. € 850 per behandeling
ProfhiloProfhilo
V.a. € 350 per per 2 ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Vet oplossen, Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Haarfillers, Laser / IPL, Chemische peeling, PRP, Fillers met lidocaïne, Huidversteviging, Filler oplossen
Kliniek opgericht
2013
Adres
Koninginneweg 162, Amsterdam
Joost Kroon – Cosmetische kliniek
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Joost Kroon
Drs. Joost Kroon
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 225,00
Filler per ml v.a.
€ 550,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Nagita Grover-Khatri
Drs. Nagita Grover-Khatri
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 225,00
Filler per ml v.a.
€ 550,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda

Joost Kroon – Cosmetische kliniek Reviews

4.9
95 reviews
Sinds december 2021 word ik behandeld door de huidtherapeute Yara. Voor de behandelingen had ik een onzuivere huid en daar werd ik onzeker van. Door de behandelplannen, de expertise, de inzichten in dagelijkse verzorging en natuurlijk de fijne en leuke gesprekken in de stoel, straalt mijn gezicht en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Het gezicht is je v... Toon meer »
Sinds december 2021 word ik behandeld door de huidtherapeute Yara. Voor de behandelingen had ik een onzuivere huid en daar werd ik onzeker van.

Door de behandelplannen, de expertise, de inzichten in dagelijkse verzorging en natuurlijk de fijne en leuke gesprekken in de stoel, straalt mijn gezicht en daar ben ik ontzettend dankbaar voor.

Het gezicht is je visitekaartje en die mag er wezen. Voor de personen die graag de extra aandacht en zorg willen schenken aan hun huid, raad ik de Joost Kroon Kliniek en huidtherapeut Yara absoluut aan.

Laat je verrassen wat de mogelijkheden zijn en gun jezelf te stralen!✨ Toon minder »
Tyrone Christiaan
19 juni 2024 05:05
Sinds december 2021 word ik behandeld door de huidtherapeute Yara. Voor de behandelingen had ik een onzuivere huid en daar werd ik onzeker van. Door de behandelplannen, de expertise, de inzichten in dagelijkse verzorging en natuurlijke de fijne en leuke gesprekken in de stoel, straalt mijn gezicht en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Het gezicht is je... Toon meer »
Sinds december 2021 word ik behandeld door de huidtherapeute Yara. Voor de behandelingen had ik een onzuivere huid en daar werd ik onzeker van.

Door de behandelplannen, de expertise, de inzichten in dagelijkse verzorging en natuurlijke de fijne en leuke gesprekken in de stoel, straalt mijn gezicht en daar ben ik ontzettend dankbaar voor.

Het gezicht is je visitekaartje en die mag er wezen. Voor de personen die graag de extra aandacht en zorg willen schenken aan hun huid, raad ik de Joost Kroon Kliniek en huidtherapeut Yara absoluut aan.

Laat je verrassen wat de mogelijkheden zijn en gun jezelf te stralen!✨ Toon minder »
Tyrone Christiaan
31 mei 2024 18:06
ongeveer een maand geleden behandeld en advies gekregen van Joelle en Yara allebei 2 super bekwame ,intelligente en lieve meiden die mij super goed advies hebben gegeven over mijn huid . Joelle heeft mij geadviseerd om te kiezen voor de microneedeling behandeling in combinatie met een peeling en Yara heeft de behandeling uitgevoerd . nou me huid heeft er o... Toon meer »
ongeveer een maand geleden behandeld en advies gekregen van Joelle en Yara allebei 2 super bekwame ,intelligente en lieve meiden die mij super goed advies hebben gegeven over mijn huid . Joelle heeft mij geadviseerd om te kiezen voor de microneedeling behandeling in combinatie met een peeling en Yara heeft de behandeling uitgevoerd . nou me huid heeft er oprecht nooit zo goed uit gezien ! echt zo blij mee:))))ik heb echt wel wat gezichtsbehandelingen gedaan in verschillende klinieken in mijn leven maar dit is hands down de beste kliniek die het beste gepersonaliseerde resultaat levert van ze allemaal . en hun skincare is ook echt next level dus ik zou bij hun zeker je skincare assortiment upgraden en hun advies opvolgen . Toon minder »
Ezi Geoffrey
29 mei 2024 22:10
Uiterst professionele kliniek met de liefste en meest bekwame mensen die er werken. Niet alleen heb ik resultaten behaald ver boven mijn verwachtingen, maar mijn huidtherapeute Laura heeft mij een hele andere denkwijze gegeven over skincare en de zorg ervan. Ik had last van post inflammatory hyperpigmentatie door acne en daardoor veel littekens aan overgehou... Toon meer »
Uiterst professionele kliniek met de liefste en meest bekwame mensen die er werken. Niet alleen heb ik resultaten behaald ver boven mijn verwachtingen, maar mijn huidtherapeute Laura heeft mij een hele andere denkwijze gegeven over skincare en de zorg ervan. Ik had last van post inflammatory hyperpigmentatie door acne en daardoor veel littekens aan overgehouden. Na een paar behandelingen zijn deze bijna volledig weg! Zeer aan te raden! Mijn huid straalt en daardoor straal ik! Toon minder »
Steven Setiawan
28 mei 2024 14:02
Heb hier de co2 laserbehandeling gedaan. Ik ben door heel t proces begeleid door Yara. Voorgesprek was heel duidelijk, behandeling zelf was pittig maar Yara helpt je er goed bij, ze is heel vriendelijk en bekwaam. Nazorg was perfect! Snelle reacties op de email en ik moest haar elke dag bijna updaten met een foto. Ik ben super tevreden met het resultaat!
Sibel Ezgin
13 februari 2024 08:08
Ik ben geholpen door Yara, echt super vriendelijk en een heerlijke behandeling!
De service is top en iedereen is super vriendelijk!
Toppers!
Ferrani Florencia
9 februari 2024 15:03
Fantastisch resultaat dankzij deze kundige cosmetisch arts!
Sabine Koopman
11 januari 2024 23:11
Prachtige kliniek waar goed naar je geluisterd en met je meegedacht wordt. Mijn meest recente behandeling was de Sparkle & Shine. Top combinatie van een diepe reiniging, microneedling & een op mijn huid afgestemd serum. Ik zag direct resultaat, maar kon zonder probleem nog de straat over en vind mijn huid echt weer stralen. Mijn vrienden merkten het deze wee... Toon meer »
Prachtige kliniek waar goed naar je geluisterd en met je meegedacht wordt. Mijn meest recente behandeling was de Sparkle & Shine. Top combinatie van een diepe reiniging, microneedling & een op mijn huid afgestemd serum. Ik zag direct resultaat, maar kon zonder probleem nog de straat over en vind mijn huid echt weer stralen. Mijn vrienden merkten het deze week ook al op. Gewoon zo fijn als je zonder make-up je op je mooist voelt! Yara is mijn behandelaar en ik vind haar erg fijn. Ze luistert goed, is professioneel en voelt vertrouwd. Bovendien is ze goed te bereiken voor vragen. Ik blijf hier voorlopig met veel plezier komen! Toon minder »
R. de Beer
19 juni 2023 21:09
Ik raad deze kliniek aan niemand aan. Ze hebben de slechtste klantenservice en nemen geen verantwoordelijkheid voor hun fouten. Ik geef 500 euro uit voor een chemische peeling om de donkere plekjes op mijn huid lichter te maken. Ik kreeg mijn behandeling van Yara, ze zei dat ik na twee sessies mijn huid zal laten peelen en verbeteringen zal zien. Na 2 sessie... Toon meer »
Ik raad deze kliniek aan niemand aan. Ze hebben de slechtste klantenservice en nemen geen verantwoordelijkheid voor hun fouten.
Ik geef 500 euro uit voor een chemische peeling om de donkere plekjes op mijn huid lichter te maken. Ik kreeg mijn behandeling van Yara, ze zei dat ik na twee sessies mijn huid zal laten peelen en verbeteringen zal zien. Na 2 sessies zag ik echter ABSOLUUT GEEN peeling of verbetering. Toen ik deze kwestie aankaartte bij de kliniek (zowel Yara als dr. Joost), stelden ze voor dat ik 200 euro extra zou betalen voor nog een sessie in plaats van de verantwoordelijkheid op me te nemen voor hun valse beloften. Hoewel veel andere klinieken deze therapie tegen lagere kosten aanbieden, vertrouwde ik hen en koos hun faciliteit om mijn behandeling uit te voeren. Helaas bleek het een vreselijke keuze te zijn. Het is een geldval, ze doen valse beloften en als je niet de gewenste resultaten ziet, proberen ze je meer te laten betalen om hun fouten te corrigeren. Toon minder »
Fati G.zadeh
5 januari 2023 10:10
Warm ontvangen bij binnenkomst. Door Yara behandeld voor een verwijd haarvat in mijn gezicht en advies over producten ontvangen. Professionele analyse gekregen, erg tevreden en ik kom zeker terug!
Stevie Van Maarle
28 november 2022 15:03
Ik kom ongeveer 1x per jaar bij Joost Kroon. Vaker is gewoon niet nodig, gezien de kwaliteit en duurzaamheid van zijn werk! Iedere keer weer verlaat ik méér dan tevreden de kliniek. Hij werkt supersubtiel, zodat je er uitgerust en opgewekt uitziet in plaats van ‘behandeld’. Bovendien is hij bijzonder geïnteresseerd en vriendelijk, wat overigens ook voor zijn... Toon meer »
Ik kom ongeveer 1x per jaar bij Joost Kroon. Vaker is gewoon niet nodig, gezien de kwaliteit en duurzaamheid van zijn werk!
Iedere keer weer verlaat ik méér dan tevreden de kliniek. Hij werkt supersubtiel, zodat je er uitgerust en opgewekt uitziet in plaats van ‘behandeld’. Bovendien is hij bijzonder geïnteresseerd en vriendelijk, wat overigens ook voor zijn collega’s geldt. Kortom, absolute aanrader als je op zoek bent naar een sympathieke topkliniek en een smaakvol en subtiel eindresultaat. Toon minder »
lara bakema
22 november 2022 14:02
Ik ben zeer tevreden over Joost - Kroon zijn werkzaamheden en advies. Fijne personeelsleden die daar werken en echt een aanrader. De 5 sterren zijn niet genoeg.
Rjindra Nirsoe
19 november 2022 08:08
Dit is de beste clinic van Nederland ik kom hier al 11 jaar en word altijd door iedereen super aardig en professioneel geholpen. 10/10
Westavenuetwee Gebouwéén
2 november 2022 13:01
Ik heb erg last van tandenknarsen. Besloten om dit probleem te verhelpen d.m.v. botox. Voor het intakegesprek heb ik vragenlijsten ingevuld en foto's laten maken. Ik werd vervolgens geholpen door Nagita Grover. Tijdens de consult gaf ze aan dat ik geen last heb van overspannen kaakspieren, maar dat mijn tanden niet op elkaar passen. Dat maakt dat mijn tande... Toon meer »
Ik heb erg last van tandenknarsen. Besloten om dit probleem te verhelpen d.m.v. botox. Voor het intakegesprek heb ik vragenlijsten ingevuld en foto's laten maken.

Ik werd vervolgens geholpen door Nagita Grover. Tijdens de consult gaf ze aan dat ik geen last heb van overspannen kaakspieren, maar dat mijn tanden niet op elkaar passen. Dat maakt dat mijn tanden heen en weer gaan (en dus knarsen). Erg blij met de hulp van Nagita. Gaf eerlijk advies en heeft mij oprecht erg geholpen met het oplossen van de oorzaak van mijn probleem. Dit maak je tegenwoordig niet snel mee, waarbij klinieken voornamelijk uit zijn op geld. Toon minder »
Tahmina Zarshoi
31 oktober 2022 11:11
Super fijne ervaring , weet hoe ze moet prikken en denkt met je mee , resultaat altijd perfect bij dokter naas
Fatie Fatie
18 oktober 2022 10:10
Fijne kliniek. Super goede voorlichting over alle behandelingen en producten! Dr Naas is echt een vakvrouw
Esmee de Keijzer
11 oktober 2022 14:02
Ik ben heel blij met mijn behandeling. Ik kom speciaal uit België om naar deze zaak te komen! Het effect is geweldig en langdurig!
Henri van de vyver
5 september 2022 14:02
Vandaag heb ik een microneedling treatment gehad. Het was de tweede keer en ben heel erg benieuwd naar het eind resultaat. De clinic is erg mooi en makkelijk te bereiken.
Renee Vos
25 juli 2022 12:12
Ik kom nu al iets langer dan 2 jaar bij Joost Kroon en ben altijd blij geweest met resultaat. Het personeel is altijd vriendelijk en de artsen en huidtherapeuten kijken naar een goed persoonlijk behandelplan.
Jesse Spekking
20 juli 2022 09:09
Na een zeer lange zoektocht en tientallen praktijken te hebben bezocht of ik werd van het kastje naar de muur gestuurd of mijn gevoel zei zeer sterk dat ook enkele ppraktijken alleen op geld uit waren. Ben ik uiteindelijk op deze praktijk uitgekomen waar de mensen hier weten waar ze over praten. Zeer goede uitleg ze nemen de tijd voor je en kijken naar elke... Toon meer »
Na een zeer lange zoektocht en tientallen praktijken te hebben bezocht of ik werd van het kastje naar de muur gestuurd of mijn gevoel zei zeer sterk dat ook enkele ppraktijken alleen op geld uit waren. Ben ik uiteindelijk op deze praktijk uitgekomen waar de mensen hier weten waar ze over praten. Zeer goede uitleg ze nemen de tijd voor je en kijken naar elke perspectief.
En ook zeker ben ik met een zeer goed gevoel daar vertrokken. Werkelijk mensen die hun vak verstaan.voor mij geen ander meer en.ik raad iedereen aan bespaar je de moeite met links en rechts kijken en kom zeker deze praktijk opzoeken. Toon minder »
Kyriakos Sfendylas
16 juli 2022 10:10
Hele fijne ervaring al 10 jaar! Hele kundige arts.
Evelien Heyster
14 juli 2022 10:10
Top! Heel goed geholpen door het personeel, echt een aanrader!
Meyree Overmars
4 juli 2022 12:12
Ik ben zeer tevreden over de kundigheid van Joost Kroon. Het eindresultaat is altijd natuurlijk en fris. Er wordt echt tijd genomen voor de wensen van de cliënt. Absoluut een aanrader!
Pieter Bosma
21 juni 2022 17:05
Ik kom sinds 2015 bij Joost, hij heeft een prachtige, hygiënische kliniek, met aardige en correcte assistentes. De behandelingen, Botox en fillers, die ik heb ondergaan heb ik als zeer prettig ervaren . Echt een aanrader! Joost Kroon zelf is een zeer kundige ervaren en vriendelijke Cosmetische arts, luistert goed naar je wensen. Voor een specifiek probleem... Toon meer »
Ik kom sinds 2015 bij Joost, hij heeft een prachtige, hygiënische kliniek, met aardige en correcte assistentes. De behandelingen, Botox en fillers, die ik heb ondergaan heb ik als zeer prettig ervaren . Echt een aanrader! Joost Kroon zelf is een zeer kundige ervaren en vriendelijke Cosmetische arts, luistert goed naar je wensen. Voor een specifiek probleem wordt er naar een persoonlijke oplossing gezocht. Ik ben erg blij met het resultaat ,dank je wel Joost! Toon minder »
Mandy Weller
27 november 2021 13:01
Ik heb gisteren een lipfiller behandeling gehad bij dokter Naas. Ik twijfelde hier al lang over maar ik voelde mij direct veilig bij dokter Naas. Ik ben nu al super blij met het resultaat. Het ziet er heel natuurlijk uit. De behandeling was heel goed te doen. Het voelde niet pijnlijk en ik voelde mij erg op mijn gemak. Dank je wel dokter Naas!
Isabelle Kwantes
18 augustus 2021 10:10
Enige tijd geleden hier geweest voor de Sparkle Laser Treatment. Ik ben super vriendelijk en professioneel geholpen en erg blij met het resultaat! Ook goed advies gehad over de juiste producten voor mijn huid. Zeker een aanrader voor als je een egalere en stralende huid wilt.
Laurien Bus
20 mei 2021 11:11
Ulthera laten doen voor wangen en verslapte kaaklijn en ontzettend blij met het resultaat, heel vakkundig gedaan!
Mia Saric
21 april 2021 19:07
Ik heb een hele goede ervaring bij deze kliniek.
Vandaag voor een intake geweest bij dokter Naas. Zij is zo eerlijk en oprecht. Dat zijn maar heel weinig cosmetische artsen!
Nogmaals bedankt.
Phyllis Mok
9 april 2021 17:05
Dokter Joost en Naas hebben mij beide behandeld. Super blij met het resultaat, TOP service⭐️
Sufyan Sairani
20 december 2020 14:02
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost een Botox behandeling bij Joost Kroon – Cosmetische kliniek?

De prijs van één zone Botox bij Joost Kroon – Cosmetische kliniek is € 225,00.

Wat zijn de kosten van fillers bij Joost Kroon – Cosmetische kliniek?

Een fillerbehandeling bij Joost Kroon – Cosmetische kliniek kost per 1 ML v.a. € 550,00. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult om de prijs voor jouw behandeling te bespreken.

Hoe zijn de reviews bij Joost Kroon – Cosmetische kliniek?

Joost Kroon – Cosmetische kliniek heeft op basis van 29 Google reviews 4.9 van de 5 sterren.

Waar is Joost Kroon – Cosmetische kliniek gevestigd?

Joost Kroon – Cosmetische kliniek is gevestigd op Koninginneweg 162 in Amsterdam.