De Huidkliniek Tilburg - Bekijk prijzen en maak een afspraak
De Huidkliniek Tilburg

De Huidkliniek Tilburg

Aan de basis van De Huidkliniek ligt de overtuiging dat iedereen een natuurlijke schoonheid bezit. Het is onze missie om die schoonheid bij cliënten naar voren te halen. Dit doen we onder meer met injectables, medische peelings, laserbehandelingen en de producten van Felice Skincare.

De Huidkliniek biedt een breed scala aan huidbehandelingen en producten, waarbij de hoogste kwaliteitsnormen worden gehanteerd. De kracht van onze cosmetisch artsen en geregistreerde huidprofessionals is met name de vaardigheid om écht te luisteren, de klantvraag zuiver te beoordelen en die te beantwoorden met een compleet en persoonlijk behandelplan en product advies.

De Huidkliniek Tilburg uit Tilburg is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Aan de basis van De Huidkliniek ligt de overtuiging dat iedereen een natuurlijke schoonheid bezit. Het is onze missie om die schoonheid bij cliënten naar voren te halen. Dit doen we onder meer met injectables, medische peelings, laserbehandelingen en de producten van Felice Skincare. Meer lezen »

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Bocouture)
V.a. € 175 per zone
2 zones
V.a. € 325 per behandeling
3 zones
V.a. € 450 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 450 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 115 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
BeloteroBelotero
V.a. € 475 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse (1,5 ML)
V.a. € 555 per 1,5 ml
Overige
Haarfillers
V.a. € 325 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
15000
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Huidverbetering, Haarfillers, Laser / IPL, Chemische peeling, Chirurgie, PRP
Kliniek opgericht
2007
Adres
Spoorlaan 398, Tilburg
De Huidkliniek Tilburg
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Myrthe Cleveringa
Drs. Myrthe Cleveringa
Functie
Arts
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken

De Huidkliniek Tilburg Reviews

4.3
17 reviews
Fijne behandeling gehad bij Dr. Myrthe Cleveringa, luistert goed naar de wensen en werkt zorgvuldig. Heel tevreden met het resultaat!
Hajar
6 juni 2024 12:12
Ik heb net mijn hair xl behandeling achter de rug en ben al even bezig met laser hair removal. Mijn behandelingen worden door Hajar gedaan en eerlijk gezegd ze is ervaren en weet wat ze doet, ze is klantvriendelijk en geeft je geen "akward" gevoel wanneer je een behandeling van een intiem gedeelte van je lichaam doet. Ik voel me enorm comfortabel. Omdat ik z... Toon meer »
Ik heb net mijn hair xl behandeling achter de rug en ben al even bezig met laser hair removal. Mijn behandelingen worden door Hajar gedaan en eerlijk gezegd ze is ervaren en weet wat ze doet, ze is klantvriendelijk en geeft je geen "akward" gevoel wanneer je een behandeling van een intiem gedeelte van je lichaam doet. Ik voel me enorm comfortabel. Omdat ik zo tevreden ben raad ik iedereen altijd aan om daar een behandeling te nemen. Iedereen ziet nu al verschil bij mijn inhammen meer haar en mijn oksels juist bijna geen haar meer. Door haar goede service ga ik zelfs na mijn behandeling nog terug voor meer behandelingen. Dank je Hajar!! Toon minder »
Kahina Ssc
2 mei 2024 11:11
Spider op mijn neus laten behandelen, nu een nog opvallendere rode plek op mijn neus.
S B
20 februari 2024 10:10
Een bruin wratje in mijn gezicht weggehaald op 4 oktober. Op 8 oktober korstje eraf en weer een gave huid. Dit alles voor 89€.
Was ik maar eerder gegaan. Chapeau !
Antonius Verhoeven
10 oktober 2023 16:04
Ik betal stripenkart maaar ik moet stopen en Dermaclinic zeg krijg je niet geld terug 595€ na 6 mande geen geld echte Dermaclinic
olek franke
25 juli 2023 19:07
Slechte ervaring, DR Hoogers doet niks aan klanten die niet te vreden zijn met het resultaat, totaal geen resultaat. Ze is heel weinig aanwezig dus om het te laten controleren kan ook niet. Geeft uiteindelijk toe weinig resultaat maar gewoon opnieuw betalen, o ja doormiddel van een klacht in te dienen een minimale korting krijgen op de volgende behandeling B... Toon meer »
Slechte ervaring, DR Hoogers doet niks aan klanten die niet te vreden zijn met het resultaat, totaal geen resultaat. Ze is heel weinig aanwezig dus om het te laten controleren kan ook niet. Geeft uiteindelijk toe weinig resultaat maar gewoon opnieuw betalen, o ja doormiddel van een klacht in te dienen een minimale korting krijgen op de volgende behandeling Botox🥲 afspraak voor de volgende behandeling geannuleerd Toon minder »
Petra Hordijk
4 februari 2023 12:12
Dit had ik 10 jaar eerder moeten doen. Heel fijn geholpen door Janneke, die wat bultjes in mijn gezicht moeiteloos en pijnloos heeft weggehaald. Het waren wat plekjes waar ik me al jaren aan ergerde omdat ik daar bij het scheren altijd rekening mee moest houden. Nogmaals; had ik echt 10 jaar eerder moeten doen! Geen plekjes of bultjes meer en scheren gaat vo... Toon meer »
Dit had ik 10 jaar eerder moeten doen. Heel fijn geholpen door Janneke, die wat bultjes in mijn gezicht moeiteloos en pijnloos heeft weggehaald. Het waren wat plekjes waar ik me al jaren aan ergerde omdat ik daar bij het scheren altijd rekening mee moest houden. Nogmaals; had ik echt 10 jaar eerder moeten doen! Geen plekjes of bultjes meer en scheren gaat vortaan feilloos! Dankjewel DermaClinic voor de fijne ontvangst en professionele behandeling! Toon minder »
Hein-Jan Hoogers
16 juli 2022 23:11
Na een adviesgesprek ben ik naar huis gegaan met een tas voor spullen twv 569,-. De crème werkt goed. Na 4 weken gebruik begon de laklaag van mijn bril te veranderen waar de bril contact maakt met mijn huid. Vandaag na een bezoek aan de opticien te horen gekregen dat het bizar is. Resultaat nieuwe montuur voor mijn bril en glazen. Ik ben er niet goed van. Du... Toon meer »
Na een adviesgesprek ben ik naar huis gegaan met een tas voor spullen twv 569,-. De crème werkt goed. Na 4 weken gebruik begon de laklaag van mijn bril te veranderen waar de bril contact maakt met mijn huid. Vandaag na een bezoek aan de opticien te horen gekregen dat het bizar is. Resultaat nieuwe montuur voor mijn bril en glazen. Ik ben er niet goed van. Dus ben voorzichtig wat je smeert want de zuurtegraad in je huid veranderd met alle gevolgen van dien Toon minder »
mirandanouwen
19 april 2022 21:09
Vriendelijk, deskundig, nemen de tijd. Goede uitleg, ook over eventuele risico's. Flexibel in planning.
Ester
14 oktober 2021 14:02
Zeer tevreden over de behandeling, vriendelijk personeel. Aanrader!
Ruud Vava
30 augustus 2021 12:12
Duidelijke, eerlijke en professionele voorlichting over mogelijkheden.
Joris van Laarhoven
30 juni 2021 07:07
Vakkundig huidadvies gekregen en heel prettig geholpen door mevr Everaert. Ik was erg relaxt tijdens de plasmage behandeling dankzij de goede zorg. De volgende afspraak staat al gepland!
Karin Gerritsen
26 juni 2021 11:11
Ik ging voor de tweede keer langs voor een "Quick Cleansing Treatment"bij Dermaclinic in Tilburg, omdat ik na de eerste keer erg tevreden was met het resultaat. Er wordt uitgebreid de tijd genomen om je hele gezicht te reinigen en de huidtherapeut (Ilona) was erg vriendelijk. Na deze behandeling loop je helemaal fris en zen naar buiten. Zeker een aanrader!
Jordi Kerckhaert
31 augustus 2020 12:12
Super geholpen tijdens een huidanalyse en gezichtsbehandeling door Nienke. Heel fijn en nam alle tijd :)
Robin Lamri
29 mei 2020 12:12
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost één zone Botox bij De Huidkliniek Tilburg?

Één zone Botox bij De Huidkliniek Tilburg kost € 175,00.

Wat kost een filler behandeling bij De Huidkliniek Tilburg?

1 ML filler kost bij De Huidkliniek Tilburg v.a. € 475,00. Tijdens een vrijblijvend consult kun je bespreken wat jouw behandeling gaat kosten.

Wat voor reviews heeft De Huidkliniek Tilburg?

Op basis van 14 Google reviews heeft De Huidkliniek Tilburg 4.3 van de 5 sterren.

Waar is De Huidkliniek Tilburg gevestigd?

Op Spoorlaan 398 is De Huidkliniek Tilburg gevestigd in Tilburg.