De Huidkliniek Zwolle - Bekijk prijzen en maak een afspraak
De Huidkliniek Zwolle

De Huidkliniek Zwolle

Aan de basis van De Huidkliniek ligt de overtuiging dat iedereen een natuurlijke schoonheid bezit. Het is onze missie om die schoonheid bij cliënten naar voren te halen. Dit doen we onder meer met injectables, medische peelings, laserbehandelingen en de producten van Felice Skincare.

De Huidkliniek biedt een breed scala aan huidbehandelingen en producten, waarbij de hoogste kwaliteitsnormen worden gehanteerd. De kracht van onze cosmetisch artsen en geregistreerde huidprofessionals is met name de vaardigheid om écht te luisteren, de klantvraag zuiver te beoordelen en die te beantwoorden met een compleet en persoonlijk behandelplan en product advies.

De Huidkliniek Zwolle uit Zwolle is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Aan de basis van De Huidkliniek ligt de overtuiging dat iedereen een natuurlijke schoonheid bezit. Het is onze missie om die schoonheid bij cliënten naar voren te halen. Dit doen we onder meer met injectables, medische peelings, laserbehandelingen en de producten van Felice Skincare. Meer lezen »

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Bocouture)
V.a. € 175 per zone
2 zones
V.a. € 325 per behandeling
3 zones
V.a. € 450 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 450 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 115 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
BeloteroBelotero
V.a. € 475 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse (1,5 ML)
V.a. € 555 per 1,5 ml
Overige
Haarfillers
V.a. € 325 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
15000
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Huidverbetering, Haarfillers, Laser / IPL, Chemische peeling, Chirurgie, PRP
Kliniek opgericht
2007
Adres
Korte Smeden 10, Zwolle
De Huidkliniek Zwolle
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Myrthe Cleveringa
Drs. Myrthe Cleveringa
Functie
Arts
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken

De Huidkliniek Zwolle Reviews

4.2
32 reviews
Prima behandeling, vooraf goed uitgelegd. Tevreden met resultaat.
E. van Dis
11 juni 2024 17:05
Ik heb een hele fijne behandeling gehad, microneedling. Alles werd heel.goed uitgelegd en het resultaat was heel mooi. Ook als je nog vragen hebt naderhand kun je makkelijk contact opnemen met huidkliniek.
Sabine Jacobs
11 juni 2024 08:08
Heel erg tevreden met de microneedling behandeling door Rhodé Jansen. Uitgebreide uitleg gekregen vooraf, tijdens en na de behandeling. Prettige en professionele sfeer. Echt een aanrader!
Myrthe Cleveringa
15 april 2024 15:03
Heel blij met het resultaat. Kan het iedereen aanraden! :)
Charlotte Eggink
24 oktober 2023 13:01
İk zit in de mode wereld en heb dit nog nooit meegemaakt.

Botox behandeling gehad op 3 zones. 450 euro voor betaald en binnen 2 weken waren ze uitgewerkt. Vandaag kreeg ik een brief thuis dat ik niet ben komen opdagen voor een afspraak van 100 euro.

ik zou graag een gepaste oplossing willen!!!!!!
kaptan Yavuz
24 augustus 2023 12:12
Fijne kliniek met prettige, professionele en kundige mensen. Zelf voor laserontharing gekomen met snel en goed resultaat! Lieve schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten die altijd voor je klaarstaan.
Sonja
22 december 2022 18:06
Worden verkeerde adviezen gegeven over behandelingen. Zeer onprofessioneel, word er een vraag gesteld of je eerder een filler/Botox behandeling hebt gedaan. Keurig antwoord gegeven met de bedrijfsnaam waar ik eerder ben geweest en worden ze gewoon zwart gemaakt. Zeer onprofessioneel bedrijf die klanten alleen maar wil laten betalen voor iets waarvoor ze niet... Toon meer »
Worden verkeerde adviezen gegeven over behandelingen. Zeer onprofessioneel, word er een vraag gesteld of je eerder een filler/Botox behandeling hebt gedaan. Keurig antwoord gegeven met de bedrijfsnaam waar ik eerder ben geweest en worden ze gewoon zwart gemaakt. Zeer onprofessioneel bedrijf die klanten alleen maar wil laten betalen voor iets waarvoor ze niet komen!!!! Mevrouw Catherina Meijer, werk eerst aan je eigen professionaliteit voordat je een andere kliniek belachelijk maakt! Toon minder »
Li Sa
1 december 2022 13:01
Vanmiddag een gezichtsbehandeling gehad.heb gekozen voor de uitgebreidste maar ik heb dit nog nooit eerder mee gemaakt.ze kunnen nergens antwoord op geven en stond binnen een uur weer buiten.had het idee dat er iemand zonder opleiding mij behandeld heb.erg slecht zonde van me geld.
engel schild
8 februari 2022 20:08
Vriendelijk personeel en goed resultaat na behandelingen, erg tevreden!!
Ada Bahand
12 november 2021 10:10
Goed advies gekregen voor mijn dochter en haar acne meteen een afspraak gepland . Top 👍
Michèle Marée
7 september 2021 13:01
Goed advies gekregen voor mijn dochter en haar acne meteen een afspraak gepland . Top 👍
JMO JMO
7 september 2021 13:01
Ik ben super tevreden over de behandelingen die ik heb gehad bij Dermaclinics. Al het personeel is enorm klantvriendelijk en ze werken allemaal professioneel.
Ik kan het iedereen aanraden om hier heen te gaan.
Bianca Rave
12 augustus 2021 09:09
Mooi nieuw pand. Fijne kundige mensen en heel vriendelijk. Goede service!
Johan En Rosalie Van Lenthe
27 juli 2021 14:02
Geweldige producten, waardoor ik met meer zelfvertrouwen door het leven ga. M’n huid voelt geweldig aan en ziet er super uit.
Sander Bosscher
26 juli 2021 14:02
Voor veel geld veel dingen laten doen ( fillers, botox ) na 2 maanden alles uitgewerkt bij andere klinieken nog nooit meegemaakt... na het vragen wat we ermee moesten kon er niets aan gedaan worden en kon ik een gratis massage krijgen maar mijn geld was ik gewoon kwijt nadat ik zei dat ik hier geen behoefte aan had werd er een paar dagen later gebeld dat ik... Toon meer »
Voor veel geld veel dingen laten doen ( fillers, botox ) na 2 maanden alles uitgewerkt bij andere klinieken nog nooit meegemaakt... na het vragen wat we ermee moesten kon er niets aan gedaan worden en kon ik een gratis massage krijgen maar mijn geld was ik gewoon kwijt nadat ik zei dat ik hier geen behoefte aan had werd er een paar dagen later gebeld dat ik een gratis botox behandeling kon krijgen.... nog nooit zo een dure kliniek bezocht en nog nooit zo een slecht resultaat .. ik ga nooit meer terug. Toon minder »
Piaffe Ruitersport
18 februari 2021 11:11
Hier mijn wenkbrauwen laten epileren en verven en een schoonheidsbehandelingen gehad. Super tevreden naar huis gegaan. Ook adviezen mee gekregen hoe ik mijn huid het beste kan verzorgen. Erg bruikbare tips meegekregen.
Mirjam Volders
11 augustus 2020 11:11
Laatst een bindweefselmassage laten doen bij Nathasja. Dit is uiteraard niet pijnloos (is ook niet de bedoeling) maar Nathasja vraagt je regelmatig hoe het gaat en stelt je gerust. Ik was die dag haar laatste klant, waardoor we daarna nog tijd hadden voor een kopje thee met een chocolaatjes. Al met al een leuke en gezellige ervaring waar mijn huid ook nog va... Toon meer »
Laatst een bindweefselmassage laten doen bij Nathasja. Dit is uiteraard niet pijnloos (is ook niet de bedoeling) maar Nathasja vraagt je regelmatig hoe het gaat en stelt je gerust. Ik was die dag haar laatste klant, waardoor we daarna nog tijd hadden voor een kopje thee met een chocolaatjes. Al met al een leuke en gezellige ervaring waar mijn huid ook nog van op is geknapt. Ik kom zeker terug Toon minder »
Linda Horn
29 juni 2020 10:10
Hier poging tot tattoo verwijderen laten doen. Helaas beschikken zij niet over de pico laser wat maakt dat het alleen een boel littekenweefsel heeft opgeleverd. Ik ga nu elke 8 weken bij een bedrijf met wel de nieuwste technologie en na 2 behandelingen is hij al heel veel vervaagd. Ik vind ze vriendelijk maar hebben voor tattoo verwijderen niet het beste mat... Toon meer »
Hier poging tot tattoo verwijderen laten doen. Helaas beschikken zij niet over de pico laser wat maakt dat het alleen een boel littekenweefsel heeft opgeleverd. Ik ga nu elke 8 weken bij een bedrijf met wel de nieuwste technologie en na 2 behandelingen is hij al heel veel vervaagd. Ik vind ze vriendelijk maar hebben voor tattoo verwijderen niet het beste materiaal. Toon minder »
nanette van der Kemp
8 mei 2019 20:08
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost één zone Botox bij De Huidkliniek Zwolle?

Één zone Botox bij De Huidkliniek Zwolle kost € 175,00.

Wat kost een filler behandeling bij De Huidkliniek Zwolle?

1 ML filler kost bij De Huidkliniek Zwolle v.a. € 475,00. Tijdens een vrijblijvend consult kun je bespreken wat jouw behandeling gaat kosten.

Wat voor reviews heeft De Huidkliniek Zwolle?

Op basis van 18 Google reviews heeft De Huidkliniek Zwolle 4.2 van de 5 sterren.

Waar is De Huidkliniek Zwolle gevestigd?

Op Korte Smeden 10 is De Huidkliniek Zwolle gevestigd in Zwolle.