logo_doctorsatsoap_RGB kopie

Doctors at Soap Eindhoven

Er goed uitzien terwijl je ouder wordt is een streven voor iedereen. Tot nu was het een kwestie van een bezoek naar de cosmetisch arts en als het er een beetje “obvious” uitzag, nam je dat op de koop toe.

DOCTORS AT SOAP vindt dat je eigen gezicht juist perfect is en dat je daarbij moet blijven. Wel vinden we dat elegant ouder worden heel leuk is en ook veilig kan tegenwoordig. Onze trend is dat we enkel gaan voor de meest subtiele manier mogelijk. Minder harde lijnen of vermoeidheid, maar wel je eigen frisse gezicht. Daarom heeft DOCTORS AT SOAP de NO TRACE FACE® methode ontwikkeld met haar “undetectable injectables”.

Alle artsen werken volgens (inter)nationale kwaliteitsnormen en richtlijnen. De cosmetisch artsen hebben naast hun eigen opleidingen ook een specifieke DOCTORS AT SOAP opleiding gevolgd met internationale gastdocenten zoals de zeer ervaren Britse cosmetisch arts dr Raj Acquilla; Alle DOCTORS AT SOAP artsen werken volgens dezelfde methodes en zijn als enige in Nederland gespecialiseerd en opgeleid in onze NO TRACE FACE® methode.

DOCTORS AT SOAP eigen geregistreerde concept: NO TRACE FACE - undetectable injectables. De subtiele manier van er goed uitzien terwijl je ouder wordt.

The ultimate NO TRACE FACE treatments zijn behandelingen waarbij we een combinatie van technieken gebruiken. Een ‘touch of’ botox en een ‘drupje’ hyaluronzuur op de juiste plek doet wonderen. Kleine hoeveelheden met een magistraal verfrissend effect.

Doctors at Soap Eindhoven uit Eindhoven is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4.1
10 reviews
Ongeveer een maand geleden een afspraak gemaakt voor botox en fillers. Van Asten naar Eindhoven gereden voor deze behandeling. Bij binnenkomst werd me verteld dat de arts niet aanwezig is. Geen telefoontje of mailtje gehad... Alleen een simpele, 'excuses voor het ongemak'.
Janine Mutsers
30 augustus 2021 15:03
Voor de eerste keer botox geprobeerd, de behandeling viel reuze mee en zie nu op dag twee al mooi resultaat! Eerst kreeg ik een intake en werd goed ingelicht met een kopje koffie. Daarna gesprek met de arts die met mij de opties besprak die het beste bij mij paste. Echt een dikke tien voor de hele ervaring! Heel eerlijk over wat je wel en niet moet doen en e... Toon meer »
Voor de eerste keer botox geprobeerd, de behandeling viel reuze mee en zie nu op dag twee al mooi resultaat!
Eerst kreeg ik een intake en werd goed ingelicht met een kopje koffie. Daarna gesprek met de arts die met mij de opties besprak die het beste bij mij paste. Echt een dikke tien voor de hele ervaring! Heel eerlijk over wat je wel en niet moet doen en een super mooie en schone kliniek die tijden corona open is. Vakkundig vriendelijke en vooral eerlijke dokter en personeel, hier wordt echt naar je huid gekeken en krijg je een advies/behand op maat! Ik kom zeker vaker terug! Toon minder »
Joyce Post
20 januari 2021 13:01
Over de behandeling op zich tevreden , minder tevreden over de communicatie , wat betreft de behandeld Arts en de Arts bij de na controle. . Wat mij betreft zal er dan ook geen vervolg afspraak komen
Saskia Van Ek
22 juni 2020 20:08
Een verademing in vergelijking met mijn vorige adres. Zeer kundig, geduldig en een schitterend eindresultaat. En ook nog heerlijke cappuccino. Ik ben fan en kom terug.
Claire Hausel
26 november 2019 14:02
Heel professioneel, kalm en kundig. Dank je wel doc :)
Barbara Jongsma
13 augustus 2019 07:07
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Azzalure
V.a. €120 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €75 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. €350 per ml
Overige
Haarfillers
V.a. €300 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €495 per 2 oksels
Skinbooster
Onbekend merk skinbooster
V.a. €300 per behandeling
Profhilo (2 ML)
V.a. €300 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
1000
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Haarfillers, Laser / IPL
Kliniek opgericht
2012
Adres
Nieuwe Emmasingel 15A, Eindhoven
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling