Esthetisch Centrum Jan van Goyen - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Esthetisch Centrum Jan van Goyen

Esthetisch Centrum Jan van Goyen

- Snel een consult
- Klantwaardering 9+ op Kliniekervaringen
- Alléén medisch specialisten
- 100% dochteronderneming van OLVG

Op zoek naar een betrouwbare kliniek voor Injectables in Amsterdam? Bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen helpen onze ervaren cosmetisch artsen u graag om tot een goed behandelplan te komen. Wij zijn gespecialiseerd in behandelingen waarmee je de balans in het gezicht herstelt op een natuurlijke manier.

Esthetisch Centrum Jan van Goyen uit Amsterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

- Snel een consult
- Klantwaardering 9+ op Kliniekervaringen
- Alléén medisch specialisten
- 100% dochteronderneming van OLVG Meer lezen »

Stralend jezelf | Persoonlijke zorg op het hoogste niveau

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Azzalure)
V.a. € 180 per zone
1 zone botox (merk: Bocouture)
V.a. € 180 per zone
1 zone botox (merk: Botox)
V.a. € 180 per zone
2 zones
V.a. € 295 per behandeling
3 zones
V.a. € 395 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Controle
Gratis
Fillers
BeloteroBelotero
V.a. € 495 per ml
Juvéderm
V.a. € 495 per ml
RestylaneRestylane
V.a. € 495 per ml
Skinbooster
ProfhiloProfhilo
V.a. € 280 per per 2 ml
Profhilo Body (6 ML)
V.a. € 600 per behandeling
Kenmerken
Kliniek opgericht
2008
Adres
Concertgebouwplein 11, Amsterdam
Esthetisch Centrum Jan van Goyen
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Paula Roossink
Dr. Paula Roossink
Functie
Plastisch Chirurg
Botox zone v.a.
€ 180,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken

Esthetisch Centrum Jan van Goyen Reviews

4.1
99 reviews
Dr. Winters heeft op 4 december 2023 een zogeheten Fasanella Servat Procedure uitgevoerd om mijn lichte ptosis (hangend ooglid) aan het rechteroog te verhelpen. Voor de operatie zei hij dat het goed zou komen. Ik was erg huiverig omdat ik eerder elders een ooglidcorrectie heb laten uitvoeren waar ik niet tevreden mee was. Ik had dr. Winters van tevoren gevra... Toon meer »
Dr. Winters heeft op 4 december 2023 een zogeheten Fasanella Servat Procedure uitgevoerd om mijn lichte ptosis (hangend ooglid) aan het rechteroog te verhelpen. Voor de operatie zei hij dat het goed zou komen. Ik was erg huiverig omdat ik eerder elders een ooglidcorrectie heb laten uitvoeren waar ik niet tevreden mee was. Ik had dr. Winters van tevoren gevraagd of er overcorrectie zou kunnen ontstaan (op basis van informatie van een andere plastisch chirurg) en of de overhangende huid boven het ooglid zou kunnen veranderen door de ingreep. Dat zou niet gebeuren, verzekerde hij mij. Na ruim een half jaar staat mijn rechteroog nu te ver open, met name als ik lach. Ook is de overhangende huid naar beneden getrokken en is het rechterooglid zelf korter geworden. Daarnaast is er een klein litteken ontstaan door de hechting en is de pees bij het traanpunt zichtbaar, waardoor daar een gat zit. En er zit een knik aan de binnenkant van de ooglidrand. Als hij me dit vooraf had verteld, had ik zeker afgezien van de operatie. Nu zit ik met de gebakken peren. Toon minder »
Jimi Hendrik
16 juni 2024 12:12
De receptionistes leken niet geïnteresseerd. De specialisten daarentegen waren zeer meedenkend. Goede begeleiding.
Ik ben een tevreden klant.
Inge Duin
11 juni 2024 09:09
Erg slecht: 1- Ze kunnen de gegevens die ze van de patiënten op hun systeem opslaan niet echt beschermen, ze zeggen het van wel maar er is geen garantie dat deze gegevens later niet worden gestolen met alle gevolgen van dien voor de patiënten. 2- ze hebben me geweigerd om een echo te maken omdat ik heb geweigerd om mijn gegevens van mijn ID zoals BSN no. en... Toon meer »
Erg slecht:
1- Ze kunnen de gegevens die ze van de patiënten op hun systeem opslaan niet echt beschermen, ze zeggen het van wel maar er is geen garantie dat deze gegevens later niet worden gestolen met alle gevolgen van dien voor de patiënten.
2- ze hebben me geweigerd om een echo te maken omdat ik heb geweigerd om mijn gegevens van mijn ID zoals BSN no. en ID no. op hun systeem te laten registreren. Bovendien ze maken ook een gezicht foto van de patiënten en volgens mij mag zo een foto niet. Ik ben van mening dat dit allemaal niet mag.
3- Ik heb een klacht bij de autoriteit persoonsgegevens gedaan over deze wekwijze.
4- Ook ze willen 2 echo maken terwijl ik van de specialist moet ik een echo maken voor mijn beide duimen maar ze vinden dat ik voor elke duim een echo moet maken waardoor ik double rekening moet betalen, dus het gaat alleen om hun belangen om meer geld te verdienen op de rug van de patiënten.
Conclusie:
GA NOOIT NAAR DEZE KLINIEK, JE GEVENS DIE ZE VAN JE OP NEMEN IS NIET BESCHEMD TEGEN DIEFSTAL, ZE ZEGGEN HET VAN WEL MAAR GRANTIE KRIJG JE NIET. ALLES WORDT TEGENWOORDIG WEL GESTOLEN EN DAN BEN JE LATER DE PINUUT.

S. Eden Toon minder »
Salee Sate
7 juni 2024 10:10
Helaas in mijn leven vaak injecties gehad ,deze keer heb ik er niets van gevoeld kreeg een ooglid correctie.Medewerkers waren allemaal vriendelijk ,behulpzaam en begripvol.
Theda Van der Steen
1 april 2024 13:01
Ik was op 08/01/2024 in het Van Goyan Clinic Center, in de wijk Concergebowplein Amsterdam (injectabels) en werd behandeld door dr. Paula Roossink. De behandeling kostte mij € 770,00 zonder enig resultaat, en ik kreeg niet eens een kwitantie. Ze vertelden mij dat ze mij de factuur per e-mail zouden sturen. Ik heb het nooit ontvangen. De informatie die ik tij... Toon meer »
Ik was op 08/01/2024 in het Van Goyan Clinic Center, in de wijk Concergebowplein Amsterdam (injectabels) en werd behandeld door dr. Paula Roossink. De behandeling kostte mij € 770,00 zonder enig resultaat, en ik kreeg niet eens een kwitantie. Ze vertelden mij dat ze mij de factuur per e-mail zouden sturen. Ik heb het nooit ontvangen. De informatie die ik tijdens ons consult kreeg, was totaal anders dan het resultaat van de behandeling. Ik belde de kliniek om te vragen of ze me nog eens zou zien, maar ze stuurden me naar dokter Boogaard, en zij had er niets mee te maken. Het meest waarschijnlijke is dat ze deze fout hebben gemaakt, omdat ze wisten dat ik een paar dagen na de behandeling moest reizen. De assistente van dokter Boogaard heeft nogmaals foto's van mij gemaakt, om het resultaat van de behandeling te vergelijken met de foto's die ze al vóór de behandeling hadden gemaakt, er was geen verschil zichtbaar. Zelfs zij zelf verklaarden dat het verschil niet veel was. Terwijl ik al in Spanje was heb ik gebeld om met dokter Roossink te spreken. Ze hebben een telefonische afspraak voor mij gemaakt op 05/02. Dokter Roossink heeft mij gebeld, in ons gesprek vertelde zij mij dat zij niets kon doen en zei ook: dat dit het beste voor mij was, het was plastische chirurgie. Ik vroeg haar hoe ze het me niet had verteld voordat ik de behandeling zou ondergaan en niet zo oneerlijk zou handelen en me naar de injectables zou brengen, terwijl zij al wist dat het niet goed zou werken. Dr. Roossink,Je was niet eerlijk tegen mij, maar de dag zal komen dat iemand jou hetzelfde zal behandelen. Als je niet zeker wist wat je ging doen, had je het beter niet gedaan. Hoe onprofessioneel. Toon minder »
Margot
16 maart 2024 18:06
Helaas in mijn leven vaak injecties gehad ,deze keer heb ik er niets van gevoeld kreeg een ooglid correctie.Medewerkers waren allemaal vriendelijk ,behulpzaam en begripvol.
Theda Van der Steen
15 maart 2024 12:12
Korte wachttijden en ze denken met je mee! Een heel fijn team van lieve mensen die jou op je gemak stellen en alles goed uitleggen. Zo blij dat ik voor Gijs van Selms heb gekozen want het resultaat is nu al prachtig!
Heel blij mee!
Monique Werson
15 februari 2024 22:10
Ik was op 02-08-2024 in het Van Goyan Clinic Center, in de wijk Concergebowplein Amsterdam (injectabels) en werd behandeld door dr. Paula Roossink. De behandeling kostte mij € 850,00 zonder enig resultaat, en ik kreeg niet eens een kwitantie. Ze vertelden mij dat ze mij de factuur per e-mail zouden sturen. Ik heb het nooit ontvangen. De informatie die ik tij... Toon meer »
Ik was op 02-08-2024 in het Van Goyan Clinic Center, in de wijk Concergebowplein Amsterdam (injectabels) en werd behandeld door dr. Paula Roossink. De behandeling kostte mij € 850,00 zonder enig resultaat, en ik kreeg niet eens een kwitantie. Ze vertelden mij dat ze mij de factuur per e-mail zouden sturen. Ik heb het nooit ontvangen. De informatie die ik tijdens ons consult kreeg, was totaal anders dan het resultaat van de behandeling. Ik belde de kliniek om te vragen of ze me nog eens zou zien, maar ze stuurden me naar dokter Boogaard, en zij had er niets mee te maken. Het meest waarschijnlijke is dat ze deze fout hebben gemaakt, omdat ze wisten dat ik een paar dagen na de behandeling moest reizen. De assistente van dokter Boogaard heeft nogmaals foto's van mij gemaakt, om het resultaat van de behandeling te vergelijken met de foto's die ze al vóór de behandeling hadden gemaakt, er was geen verschil zichtbaar. Zelfs zij zelf verklaarden dat het verschil niet veel was. Terwijl ik al in Spanje was heb ik gebeld om met dokter Roossink te spreken. Ze hebben een telefonische afspraak voor mij gemaakt op 05/02. Dokter Roossink heeft mij gebeld, in ons gesprek vertelde zij mij dat zij niets kon doen en zei ook: dat dit het beste voor mij was, het was plastische chirurgie. Ik vroeg haar hoe ze het me niet had verteld voordat ik de behandeling zou ondergaan en niet zo oneerlijk zou handelen en me naar de injectables zou brengen, terwijl zij al wist dat het niet goed zou werken. Dr. Roossink, u bent iets vergeten. Je was niet eerlijk tegen mij, maar de dag zal komen dat iemand jou hetzelfde zal behandelen. Als je niet zeker wist wat je ging doen, had je het beter niet gedaan. Hoe onprofessioneel. Toon minder »
Margot
5 februari 2024 19:07
Een geweldige kliniek
Dokter E moerman is fantastisch en verdient meer dan 5 sterretjes
Zij heeft mij zo goed geholpen en is zo lief
Is eerlijk en geeft je een goed gevoel
Ik ben echt heel heel erg blij met mijn nieuwe prachtige borsten
nancy tender
1 februari 2024 20:08
Dr Vermeer is vriendelijk
Geeft goed advies
Eerlijk en oprecht in advies geven
Goede uitleg gegegeven in wat ik kon verwachten. En hoe de operatie en herstel zou gaan.
Dr Vermeer is kundig, werkt secuur.
Zeer tevreden met het eindresultaat.
De verpleegkundigen en anethesisten die in de kliniek werken zijn superlief en zorgzaam.
Daniëlle rijksen
24 januari 2024 10:10
Alles prima gegaan alleen de behandeling heeft niet het resultaat opgeleverd. Mijn adertjes zijn niet weg gegaan en verkleurd en juist uitgebreid. Netjes op na controle geweest maar helaas geen vervolg advies of iets.
Shirley De Ruijter
15 januari 2024 15:03
Dr Vermeer is vriendelijk
Geeft goed advies
Eerlijk en oprecht in advies geven
Goede uitleg gegegeven in wat ik kon verwachten. En hoe de operatie en herstel zou gaan.
Dr Vermeer is kundig, werkt secuur.
Zeer tevreden met het eindresultaat.
De verpleegkundigen en anethesisten die in de kliniek werken zijn superlief en zorgzaam.
Daniëlle rijksen
10 januari 2024 12:12
Behandeld bij Dr. Van der Kar. Wat een topper! Een hele vriendelijke vrouw met een heel esthetisch oog. Daarnaast wil ik ook graag mijn dank uitspreken naar de anesthesist, de verpleegkundige en de dames die reageerde op mijn emails.
Sophie
20 november 2023 13:01
Een meer dan prima ziekenhuis helaas zoals ook in het normale leven ben je helaas wel afhankelijk met wat voor een persoon je te maken krijgt. Helaas voor mij was de eerste intake zeer onprettig echter de tweede intake met de huidige arts en de vervolg afspraken inclusief operatie met haar zijn zeer positief. Mijn analyse is snel krachtig en zeer efficiënt... Toon meer »
Een meer dan prima ziekenhuis helaas zoals ook in het normale leven ben je helaas wel afhankelijk met wat voor een persoon je te maken krijgt. Helaas voor mij was de eerste intake zeer onprettig echter de tweede intake met de huidige arts en de vervolg afspraken inclusief operatie met haar zijn zeer positief.
Mijn analyse is snel krachtig en zeer efficiënt in het opvolgen van behandel processen zonder al te lang te moeten wachten op een uiteindelijke operatie .Een warm en hecht team met een huiselijk sfeer en omgeving i.p.v. de bekende kolossale ziekenhuizen. Toon minder »
Patrick Overbeeke
14 november 2023 13:01
Wat heb ik een spijt dat ik bij deze kliniek mij heb laten helpen. Ik ben doorverwezen door mijn arts om een vetbultje van mijn gezicht te laten verwijderen. Een kleine ingreep zou je zeggen. Zo dachten ze daar er ook over. Nadat ik een formulier moesten tekenen dat ik hen niet zou aanklagen als het mis zou gaan, een standaard formulier, heb ik een afspraak... Toon meer »
Wat heb ik een spijt dat ik bij deze kliniek mij heb laten helpen. Ik ben doorverwezen door mijn arts om een vetbultje van mijn gezicht te laten verwijderen. Een kleine ingreep zou je zeggen. Zo dachten ze daar er ook over. Nadat ik een formulier moesten tekenen dat ik hen niet zou aanklagen als het mis zou gaan, een standaard formulier, heb ik een afspraak gemaakt. Na de ingreep kreeg ik direct een ontsteking in mn gezicht. Nadat ik meerdere malen terug was gekomen en de ontsteking was genezen bleek dat de vetbult er nog zat en er blijkbaar iets niet goed was gegaan. De arts deed vrij laconiek en zei dat er misschien nog een stukje was blijven zitten. Geen probleem ze zouden het nogmaals doen en deze keer zou het goed gaan. Nadat de 2e ingreep gedaan was, begon de wond weer te ontsteken. Weer terug gegaan en nadat de onsteking weer genezen was bleek dat de vetbult er nog steeds zat. Ik zit nu met een super lelijk litteken in mn gezicht, de vetbuld zit er nog steeds. Ik heb zo'n spijt dat ik hier heen ben gegaan. Ik heb een afspraak gemaakt met de dokter om naar echte dermatoloog te gaan. Een hele nare ervaring! Toon minder »
Bremsie
15 oktober 2023 13:01
Meer luisteren naar de klant. Niet je eigen je eigen mening geven als arts, als je er zwaar naast zit. Kijk eerst naar de geschiedenis van de klant en vraag om stukken van een vorige behandeling.
Elza Smith
3 augustus 2023 10:10
Na meerdere spatader behandelingen in een regulier ziekenhuis, iedere keer met pijn, veel hersteltijd en zonder gewenst resultaat, was ik uitbehandeld. Vervolgens op advies van familie bij de Jan van Gooyenkliniek uitgekomen. Nu een aantal keer hier behandeld met goed resultaat met amper impact, pijn of hersteltijd. Echt een wereld van verschil! Leuk en vrie... Toon meer »
Na meerdere spatader behandelingen in een regulier ziekenhuis, iedere keer met pijn, veel hersteltijd en zonder gewenst resultaat, was ik uitbehandeld. Vervolgens op advies van familie bij de Jan van Gooyenkliniek uitgekomen. Nu een aantal keer hier behandeld met goed resultaat met amper impact, pijn of hersteltijd. Echt een wereld van verschil! Leuk en vriendelijk personeel en een mooie locatie. Ik zou iedereen de Jan van Gooyenkliniek aanraden voor spatader behandelingen! Top zorg! Toon minder »
Robbert Kruik
11 juli 2023 09:09
De plastisch chirurg komt zeer vertrouwelijk, deskundige en professioneel over. Luistert goed naar je hulp vraag en geeft duidelijk uitleg over de voor- en nadelen van de behandeling. Daarin tegen komen de receptioniste/secretaresse niet professioneel over en denken niet met je mee over andere mogelijkheden. Afspraken die je met de ene receptioniste hebt ge... Toon meer »
De plastisch chirurg komt zeer vertrouwelijk, deskundige en professioneel over. Luistert goed naar je hulp vraag en geeft duidelijk uitleg over de voor- en nadelen van de behandeling. Daarin tegen komen de receptioniste/secretaresse niet professioneel over en denken niet met je mee over andere mogelijkheden.

Afspraken die je met de ene receptioniste hebt gemaakt klopt dan weer niet volgens de andere receptioniste. Het contact met de plastisch chirurg kan maar 1x per week telefonisch, dan moet hij die dag ook maar net tijd voor je hebben en niet te druk hebben met consulten! Het is namelijk ook niet mogelijk om de chirurg te mailen volgens de receptioniste. Kortom door de stroeve communicatie kies ik nu voor een andere kliniek . Toon minder »
Aartje van den Enden
8 mei 2023 11:11
Ik zou Esthetisch Centrum Jan van Goyen absoluut niet aanraden. Bij de afspraak kreeg ik het gevoel dat er slecht naar mij werd geluisterd. De afspraak was erg kort en rommelig en er is voor de tijd niet gecommuniceerd dat ik door een mannelijke dokter zou worden geholpen. Door de slechte hulp van een arts heb ik de behandeling niet kunnen krijgen. Terwijl i... Toon meer »
Ik zou Esthetisch Centrum Jan van Goyen absoluut niet aanraden. Bij de afspraak kreeg ik het gevoel dat er slecht naar mij werd geluisterd. De afspraak was erg kort en rommelig en er is voor de tijd niet gecommuniceerd dat ik door een mannelijke dokter zou worden geholpen. Door de slechte hulp van een arts heb ik de behandeling niet kunnen krijgen. Terwijl ik bij een andere kliniek dit wel heb kunnen doen. En daar wel heel goed ben geholpen. Toen ik achteraf opbelde om te vragen of ze mijn bestanden konden verwijderen en om mijn nare ervaring te delen. Werd er op een onvriendelijke manier gereageerd. Toon minder »
loren kroeze
5 april 2023 12:12
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe duur is Botox bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen?

Bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen kost één zone Botox € 180,00.

Wat is de prijs van een behandeling met fillers bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen?

Bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen kost een behandeling met 1 ML filler v.a. € 495,00.

Hoe zijn de ervaringen bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen?

Esthetisch Centrum Jan van Goyen scoort 4.1 van de 5 sterren uit 19 Google reviews.

Wat is het adres van Esthetisch Centrum Jan van Goyen?

In Amsterdam is Esthetisch Centrum Jan van Goyen gevestigd op Concertgebouwplein 11.