Unicare Amsterdam - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Unicare Amsterdam

Unicare Amsterdam

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Botox)
V.a. € 120 per zone
2 zones
V.a. € 220 per behandeling
3 zones
V.a. € 300 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 720 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 70 per behandeling
Consult
1e consult
V.a. € 39 per consult
Controle
Gratis
Contouring
HIFU
V.a. € 300 per behandeling
Ultherapy kaaklijn (wangen en onderkin) + hals
V.a. € 390 per kuur
Ultherapy wenkbrauwlift
V.a. € 160 per kuur
Fillers
StylageStylage
V.a. € 280 per ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 200 per behandeling
Overige
Belkyra / Kybella (deoxycholinezuur)
V.a. € 625 per behandeling
Haarfillers
V.a. € 250 per behandeling
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. € 325 per behandeling
PDO Draadlift
V.a. € 600 per behandeling
Skinbooster
ProfhiloProfhilo
V.a. € 310 per per 2 ml
Profhilo Body (6 ML)
V.a. € 750 per behandeling
VISCODERM Hydrobooster
V.a. € 299 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, PDO-draadlift, Laser / IPL, Chemische peeling
Kliniek opgericht
2021
Adres
Kinkerstraat 3-H, Amsterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Pouneh Samadi
Drs. Pouneh Samadi
Functie
Arts lid van NVCG
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 280,00
Profiel bekijken

Unicare Amsterdam Reviews

4.1
133 reviews
heel erg tevreden heb gelijk nieuwe afspraak gepland 🌸
S Dem
10 juli 2024 11:11
Team van uitstekende professionals, samen met cryoXL deed ik wat de dokter me zei om te helpen bij vetverlies. Na een lange tijd met een “zwangere buik” kon ik met mijn hand over mijn buik gaan zonder het gevoel te hebben dat ik 6 maanden zwanger was. Team of excellent professionals, together with cryoXL I did what the doctor told me to help with fat loss.... Toon meer »
Team van uitstekende professionals, samen met cryoXL deed ik wat de dokter me zei om te helpen bij vetverlies. Na een lange tijd met een “zwangere buik” kon ik met mijn hand over mijn buik gaan zonder het gevoel te hebben dat ik 6 maanden zwanger was.
Team of excellent professionals, together with cryoXL I did what the doctor told me to help with fat loss. After a long time with a "pregnant belly", I was able to run my hand over my belly without feeling like I was 6 months pregnant. Toon minder »
Fernanda Santos
21 juni 2024 09:09
Ga alsjeblieft niet naar deze kliniek voor een medische pedicure !
CeCe B
17 juni 2024 13:01
Liever geef ik helemaal geen ster eerlijk gezegd. Ik ben geweest voor TCA peeling voor mijn gezicht en hals. Volgende dag wakker geworden met dikke gezwollen gezicht, up normale littekens, hele week kon ik niet gaan werken. Sommige plekken hou ik misschien mijn hele leven. Het kan twee dingen betekenen voor producten zijn veel te goedkoop, illegal ect of wer... Toon meer »
Liever geef ik helemaal geen ster eerlijk gezegd. Ik ben geweest voor TCA peeling voor mijn gezicht en hals. Volgende dag wakker geworden met dikke gezwollen gezicht, up normale littekens, hele week kon ik niet gaan werken. Sommige plekken hou ik misschien mijn hele leven. Het kan twee dingen betekenen voor producten zijn veel te goedkoop, illegal ect of werd peeling met te hoge dossering aangebracht. Toon minder »
email
11 juni 2024 14:02
Ik houd helemaal niet van negatieve reviews schrijven, maar omdat er geen service is geboden ben ik verplicht dit te doen. Ik heb een lashlift laten doen die compleet mislukt is. Mn ogen zijn ontstoken geraakt door de serum. Ik heb een allergie opgebouwt hiervoor, vervelend en iets waar de clinic niet perse iets aan kan doen. Maar los daarvan is de lashlift... Toon meer »
Ik houd helemaal niet van negatieve reviews schrijven, maar omdat er geen service is geboden ben ik verplicht dit te doen. Ik heb een lashlift laten doen die compleet mislukt is. Mn ogen zijn ontstoken geraakt door de serum. Ik heb een allergie opgebouwt hiervoor, vervelend en iets waar de clinic niet perse iets aan kan doen. Maar los daarvan is de lashlift compleet scheef, links hangt en rechts wel helemaal omhoog. Ik ben langs gegaan en ze hebben me niks aangeboden. Er werd verbaasd gereageerd toen ik mn geld terug wilde, ze kunnen me enkel een tegoed bon bieden. Maar nog steeds geen reactie of hoeveel dit gaat zijn. Ik heb 65 euro betaald voor een ontstoken oog en een scheve lashlift. Slechte service en als je echt klantvriendelijk bent dan kom je je klanten ten allen tijden tegemoet. Ik zou deze plek zeker niet aanraden. Zie de foto en oordeel zelf.

Zie tweede foto voor hoe er met mijn review is om gegaan. Toon minder »
Davita Wopereis
28 februari 2024 08:08
Hele lieve dame, die de tijd neemt om je alles uit te leggen over de behandeling. Ik ben zeer tevreden met de resultaten en zou iedereen aanraden om een afspraak te maken. Ik geef het een dikke 5 wel verdiende sterren.
Pelin Demirci
6 oktober 2023 18:06
Heel goed de behandeling voor mijn voeten, alles bespreekbaar. Je krijgt goed en eerlijk advies, wordt meegedacht , wordt niets opgedrongen. K heb alleen de pedicure gedaan, lakken doe ik zelf. Kom zeker terug . Ze doen niets wat niet goed is voor je voeten en nagels . Ik kom zeker terug. Uiterst vriendelijke en meedenkende medewerkers
Diana Vrieze
28 april 2023 12:12
Super fijn en schoon. Kom volgende keer ook andere producten proberen
Sil S
14 februari 2023 12:12
Hele mooi biab french set, super lieve mensen die er werken en ze zorgen er echt voor dat je mooie nagels krijgt!
Romijn Andriolo
10 november 2022 15:03
Haren laten knippen
Aardige kappers gastvrij en nauwkeurig werk verricht.
melly a
18 oktober 2022 06:06
Wat een verrassend goede zaak! Nu al voor de zoveelste keer terug. Nagels, massage en goede gezichtsbehandelingen gehad. Aanrader. Vriendelijk personeel en waar voor je geld.
Frouz Soltani
29 mei 2022 06:06
Eigenaars was super aardig. Service was top alles was goed geregeld. Aardig personeel. Zeker en aanrader
Hamza as
16 maart 2022 11:11
Wat een geweldige service! Ik ben daar geweest voor gezichtsbehandeling en daarna nog een keer voor tanden bleken. Aller eerst zijn ze daar zo gastvrij en ze laten je helemaal thuis voelen, daarnaast zijn ze super professioneel en vakkundig! Ze vertellen je alles wat je wil weten. En hoe je thuis nog verder kan met nazorg. Echt bedankt! Ik kom teruggggg!!!
Ghazal Soltani
12 oktober 2021 06:06
co2 laser voor pigmentatie. heel goed
H Samadi
29 juli 2021 12:12
ik heb de co2 laser behandeling gehad voor mijn acne littekens. super goed!
Mani Spt
29 juli 2021 11:11
Goede service en nette kamer. Ben blij met jullie dank je wel
Janne Kipper
21 juli 2021 10:10
Helaas een hele slechte ervaring met deze salon/de behandelaar Pouneh. Nog nooit in mijn leven last gehad van een slechte huid. Iedereen die mij lang kent en na de behandeling heeft gezien, vraagt vol verbazing aan mij wat er in hemelsnaam met mijn huid is gebeurd. Na de behandeling ben ik met een rood gezicht, vol met rode bultjes, vlekken en beschadigingen... Toon meer »
Helaas een hele slechte ervaring met deze salon/de behandelaar Pouneh. Nog nooit in mijn leven last gehad van een slechte huid. Iedereen die mij lang kent en na de behandeling heeft gezien, vraagt vol verbazing aan mij wat er in hemelsnaam met mijn huid is gebeurd. Na de behandeling ben ik met een rood gezicht, vol met rode bultjes, vlekken en beschadigingen de deur uitgelopen. De behandeling begon met een verkeerde inschatting van mijn huidtype.

De behandeling was om de volgende redenen verkeerd en te grof.
- Aan het begin van de behandeling is mijn huidtype verkeerd ingeschat.
- Diepe onderhuidse onzuiverheden probeerde ze te hard met haar nagels eruit te drukken.
- De hele behandeling deed super veel pijn, excuus van behandelaar was dat de essentie van een behandeling geen ontspanning is.
- Te veel en op verkeerde plekken gebruik gemaakt van een naald.
- Fruitzuur op mijn gezicht gesmeerd, zonder mij te informeren over de risico's, en vervolgens 10 minuten langer op laten zitten dan is 'toegestaan'.

Andere dingen waar ik ontevreden over was/minpunten zijn:
- De behandelaar was continu weg. Ze liet mij 20 minuten onder een stomer liggen en was dan weer boven, kwam terug voor een te hardnekkige behandeling, fruitzuur op smeren en weer weg, fruitzuur eraf halen en mij vervolgens langer dan een halfuur laten liggen met een masker. Toen ik haar collega vroeg of ze terug kon komen, gaf haar collega aan dat ze met iemand haar nagels bezig was. Zelf gaf ze aan dat dit niet het geval was. Ze was met de afwas bezig.
- Daarnaast was de behandeling niet relaxed. Ik lag ergens beneden in een kamer, waar anderen langs konden lopen. En je hoort alleen harde muziek van boven.
- Na mailwisseling over mijn klacht, omdat mijn huid na een week nog steeds vol zat met bultjes, ontstekingen en pijn, geeft de behandelaar aan dat dit helaas kan gebeuren. De behandelaar ziet niet in dat dit is gebeurd door een slechte inschatting van mijn huid, te hardnekkige behandeling en mij te lang in mijn eentje laten liggen.

Pluspunten:
- Mooie salon (waar je weinig aan hebt als er geen aandacht voor je is)
- Goede bereikbaarheid
- Snelle reactie op mijn klacht en ze probeerde mij tegemoet te komen door een korting te geven voor een andere behandeling. (Ik zou nooit meer een behandeling bij haar nemen en het risico lopen op nog meer huidbeschadiging.
- De behandelaar biedt haar excuses aan.

Kortom: ik zou mensen afraden om hier langs te gaan voor een behandeling. Toon minder »
Cholin Meijer - Rashid
23 mei 2019 14:02
Ben hier geweest voor een french manicure en ik was nog niet buiten of t witte lijntje begon al te chippen/is aan t rafelen. Kortom: geen strak witte lijn meer. Ik had gevraagd of mijn nagels in t droogapparaat mochten drogen maar dat was niet nodig, werd gezegd. Ik vond ook dat er niet hygienisch werd gewerkt. Ik moest plaats nemen aan een tafel waar n werk... Toon meer »
Ben hier geweest voor een french manicure en ik was nog niet buiten of t witte lijntje begon al te chippen/is aan t rafelen. Kortom: geen strak witte lijn meer. Ik had gevraagd of mijn nagels in t droogapparaat mochten drogen maar dat was niet nodig, werd gezegd. Ik vond ook dat er niet hygienisch werd gewerkt. Ik moest plaats nemen aan een tafel waar n werkpapier lag waar al duidelijk eerder was gewerkt. Ik hoop dat de vlek die ik zag geen bloed was. T schaartje lag er af en toe op en ik was opgelucht dat ze met alcoholdoekjes op mijn nagels werkte. Ik weet ook niet of er met schoon gereedschap gewerkt werd. Ik hoop van wel. Ik heb de persoon vd manicure geappt en de salon n mail gestuurd maar geen reactie terug gekregen. Ik ben niet tevreden en ik zal ook niet terug gaan. Toon minder »
Boudine
28 juni 2018 21:09
Ik ben drie maanden geleden op advies van een vriendin naar Unicare Cosmetic Clinic gegaan voor een microneedling behandeling voor mijn huid, omdat ik veel littekens had overgehouden aan acne. Ik was al gelijk erg onder de indruk van de goede service. Ik werd erg vriendelijk ontvangen, de medewerksters hebben al mijn vragen met geduld beantwoord en mij erg o... Toon meer »
Ik ben drie maanden geleden op advies van een vriendin naar Unicare Cosmetic Clinic gegaan voor een microneedling behandeling voor mijn huid, omdat ik veel littekens had overgehouden aan acne. Ik was al gelijk erg onder de indruk van de goede service. Ik werd erg vriendelijk ontvangen, de medewerksters hebben al mijn vragen met geduld beantwoord en mij erg op mijn gemak laten voelen over de behandeling, nadat ze hadden gemerkt dat ik zenuwachtig was. Enkele dagen na de behandeling zag ik al mooi resultaat. Inmiddels heb ik mijn derde behandeling achter de rug en mijn littekens zijn zichtbaar vervaagd. Ik kijk uit naar de volgende behandeling en ben Unicare Cosmetic Clinic erg dankbaar voor hun zorg en professionaliteit. Een absolute aanrader! Toon minder »
Shide Far
1 mei 2018 18:06
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost een Botox behandeling bij Unicare Amsterdam?

De prijs van één zone Botox bij Unicare Amsterdam is € 120,00.

Wat zijn de kosten van fillers bij Unicare Amsterdam?

Een fillerbehandeling bij Unicare Amsterdam kost per 1 ML v.a. € 280,00. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult om de prijs voor jouw behandeling te bespreken.

Hoe zijn de reviews bij Unicare Amsterdam?

Unicare Amsterdam heeft op basis van 19 Google reviews 4.1 van de 5 sterren.

Waar is Unicare Amsterdam gevestigd?

Unicare Amsterdam is gevestigd op Kinkerstraat 3-H in Amsterdam.