Lipfillers Nijmegen

1 januari 2021

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers zijn gemaakt van hyaluronzuur. Dit is een stof die van nature ook in het lichaam voorkomt. Met lipfillers kunnen de lippen subtiel worden opgevuld. Volle lippen is een hedendaags schoonheidsideaal. Welke artsen en klinieken in Nijmegen zijn gespecialiseerd in lipbehandelingen? Waar moet je rekening mee houden wanneer je een kliniek kiest? In dit artikel lees je alle informatie over lipfillers Nijmegen.

Lipfillers Nijmegen

Lippen opvullen Nijmegen

Lippen opvullen Nijmegen wordt zowel bij 40-plussers als bij jongvolwassenen toegepast. Wanneer we ouder worden neemt het volume van onze lippen af. 40-plussers willen vaak dat het volume wordt hersteld. Gewoon, zoals het was. Bijvangst is vaak dat bij deze subtiele behandeling ook de rimpeltjes op de bovenlip worden verminderd. 

Voor jongvolwassen zijn volle lippen meer een schoonheidsideaal. Al meer dan 20 jaar worden cosmetische lipbehandelingen toegepast door artsen. Sinds 2015 heeft de populariteit een enorme vlucht genomen. In dat jaar erkende Kyle Jenner op social media dat zij lipfillers laat toepassen. Sindsdien bekennen steeds meer celebrities en influencers dat zij lipfillers hebben. Jongvolwassenen volgen deze trend. Volle lippen mogen in sommige sociale kringen zelfs opvallen. In Nijmegen is lippen opvullen populair. Dat komt misschien wel doordat Nijmegen een studenten stad is.

------------------

Lipfiller kosten
Lipfiller aanbieding
Lipfiller voor en na
Lipfiller ervaringen
Lipfiller beste kliniek
Vanaf welke leeftijd mag je lipfillers?

------------------

Lipfillers Nijmegen

Lipfillers zijn fillers voor lippen. Deze fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur. Verschillende A-Merk filler fabrikanten hebben specifieke lipfillers ontwikkelt. Zoals Belotero Lips, Restylane Kiss, Juvéderm Smile en Aliaxin LV. Deze fillers zijn gemiddeld 6-12 maanden effectief. Daarna zijn ze volledig door het lichaam opgenomen. Het is belangrijk om aan je arts te vragen met welk merk filler je wordt behandeld. Check hier een overzicht van alle A-Merk hyaluronzuur fillers in Nederland. Bespreek voor een behandeling altijd de mogelijkheden en potentiële complicaties met de behandelend arts.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox lippen Nijmegen

Botox lippen Nijmegen? Botox lippen bestaan eigenlijk niet. Lippen opvullen kan namelijk niet met botulinetoxine. Botulinetoxine (Botox is een merknaam botulinetoxine) wordt voornamelijk toegepast als spierontspanner om ‘mimische rimpels’ te voorkomen. Dat zijn bijvoorbeeld voorhoofdsrimpels, fronsrimpels en kraaienpootjes. Met botulinetoxine kun je wel een lipflip laten uitvoeren. Een lipflip ontspant spiertjes van de bovenlip, waardoor deze iets naar buiten kantelt. Daardoor lijkt deze optisch voller. Deze behandeling wordt echter lang niet door alle artsen toegepast. Bij lipbehandelingen wordt in 99% van de behandelingen gewoon lipfillers toegepast door artsen.

-----------------------

Meer cosmetische behandelingen in Nijmegen

Botoxbehandeling Nijmegen

Profhilo Nijmegen
Filler behandeling Nijmegen

Traangoot filler Nijmegen

-----------------------

Lipfillers kliniek Nijmegen

Er zijn meer dan 50 artsen en klinieken in een straal van 15 kilometer om Nijmegen heen. Een selectie van gerenommeerde klinieken met ervaren cosmetisch artsen zijn:
Faceland Nijmegen
Van Rosmalen Kliniek Nijmegen
Kliniek Heyendael Groesbeek

Klik hier om alle artsen en klinieken die lipfillers Nijmegen aanbieden met elkaar te vergelijken.

Prijs lipfillers Nijmegen

De lipfillers prijs Nijmegen is gemiddeld voor Nederland. De prijzen varieren tussen de € 250 en € 450 per ML in de omgeving van Nijmegen. Vergelijken op prijs is belangrijk, maar het is ook raadzaam om niet zomaar te kiezen voor de goedkoopste. Voor het resultaat van de lipbehandeling geeft de vaardigheid van de arts de doorslag. Wij adviseren vaak om te kiezen voor een ervaren cosmetisch arts. Een vaardige cosmetisch arts heeft vaak ook minder filler nodig om een optimaal resultaat te behalen. Vergelijk alle cosmetische klinieken in Nijmegen op Injectablesbooking.nl.

Boek je injectables behandeling in Nijmegen

Kleine Cosmetica Nijmegen
Kleine Cosmetica Nijmegen
Nijmegen, Graafseweg 232
<1 km
Botox zone v.a.
€ 89,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
De Huidpraktijk Nijmegen
De Huidpraktijk Nijmegen
Nijmegen, Marialaan 116
2 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Esthetiek Nijmegen
4
Esthetiek Nijmegen
Nijmegen, Burgemeester Daleslaan 27
2 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 295,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Boost Clinic Nijmegen
Boost Clinic Nijmegen
Nijmegen, Sint Annastraat 282
2 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt