Faceland Almere

Faceland Almere

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniekketen voor injectables en chirurgie. Faceland groeit sneller dan ooit tevoren maar de filosofie blijft altijd voorop staan: Cliënten en patiënten blij maken met meer dan ze verwachten voor minder dan ze denken.
Faceland hanteert een gediferentieerde prijsstrategie. Op deze website staan de injectables tarieven van de Behandelaars.

Faceland Almere uit Almere-Stad is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4.3
55 reviews
Super tevreden! Dr. Rachella Anandbahadoer werkt heel natuurlijk en kijkt goed naar de verhoudingen in je gezicht.
Sabine K
30 juli 2022 08:08
De arts was heel aardig en heel goed, de materiaal die heeft zij gebruikt voor mijn lippen waren heel goed, ik heb het vorige jaar gedaan en het is nog steeds in mijn lippen en de resultaten waren prima.
Margrita Drwich
23 juli 2022 11:11
Review Elmand Hosseinzoi Den Haag Ik ben een paar weken geleden voor het eerst bij Elmand Hosseinzoi geweest in Den Haag voor botox in mijn wenkbrauwen lift en frons.Hij is een professioneel!Legt uit wat ik er van kan verwachten, geeft zijn eerlijke mening en neemt ruim de tijd voor je. Ook legt hij de gehele behandeling zelf uit en wat hij stap voor stap gi... Toon meer »
Review Elmand Hosseinzoi Den Haag
Ik ben een paar weken geleden voor het eerst bij Elmand Hosseinzoi geweest in Den Haag voor botox in mijn wenkbrauwen lift en frons.Hij is een professioneel!Legt uit wat ik er van kan verwachten, geeft zijn eerlijke mening en neemt ruim de tijd voor je. Ook legt hij de gehele behandeling zelf uit en wat hij stap voor stap ging doen.Al met al zeker een aanrader bij deze behandelaar.Ik ben supper blij,en zekker kom nog terug !!! Toon minder »
этери чаладзе
19 juli 2022 00:12
Ik kwam voor lipfillers in Almere, voornamelijk om mijn bovenlip weer gelijk te krijgen (linksboven was voller dan rechtsboven). Het voelde achteraf erg gehaast. Ze begon vrjj snel, nam niet de tijd om van te voren goed naar mijn lippen te kijken, en was ook erg snel weer klaar. Kreeg niet eens de kans om naar het resultaat te kijken. Ik ben namelijk gewend... Toon meer »
Ik kwam voor lipfillers in Almere, voornamelijk om mijn bovenlip weer gelijk te krijgen (linksboven was voller dan rechtsboven). Het voelde achteraf erg gehaast. Ze begon vrjj snel, nam niet de tijd om van te voren goed naar mijn lippen te kijken, en was ook erg snel weer klaar. Kreeg niet eens de kans om naar het resultaat te kijken. Ik ben namelijk gewend van andere klinieken dat je een spiegeltje krijgt en samen rustig kijkt of de vorm naar wens is en dat de arts je lippen nog masseert etc. Maar na het zetten van de fillers mocht ik direct halsoverkop weg, ik stond binnen 5 minuten weer buiten. En dan nog het ergste: mijn lip is nog steeds erg ongelijk! Ik vind de vorm ook niet mooi, teveel filler aan de zijkanten.. het is nog kort geleden, het zal nog wat wegtrekken dus ik hoop dat het uiteindelijk iets mee valt. Maar uit ervaring kan ik spreken dat ik bij andere artsen na de lipfillers altijd wel vrijwel meteen tevreden was over de vorm ondanks de zwelling. Ik ben een beetje teleurgesteld na deze behandeling.. Toon minder »
CJF -
14 juli 2022 10:10
zeer onvriendelijke behandelaar (David hamraz). Ik heb 10 minuten buiten moeten wachten, omdat de behandelaar te laat was en hij de enige was met sleutels. En dan ook nog je excuses niet aanbieden, nors binnenkomen en geen eens iets van drinken aanbieden. Consult zelf was ook zeer teleurstellend. Duurde een paar minuten. Inhoudelijk werd er niets verteld o... Toon meer »
zeer onvriendelijke behandelaar (David hamraz).

Ik heb 10 minuten buiten moeten wachten, omdat de behandelaar te laat was en hij de enige was met sleutels. En dan ook nog je excuses niet aanbieden, nors binnenkomen en geen eens iets van drinken aanbieden. Consult zelf was ook zeer teleurstellend. Duurde een paar minuten. Inhoudelijk werd er niets verteld over hoe fillers etc precies werken, eventuele risico’s etc. Ik had het idee dat de behandelaar gauw wilde afronden. Ik heb bijna twee uur gereisd hiervoor (wat een geld en tijdverspilling). Spijt dat ik hem er niet direct op heb aangesproken, zo flabbergasted was ik.

Je kan nog wel goed zijn in je vak technisch gezien, maar als je service bagger is dan is dat een dikke, grote NO-GO. Echt heel onprofessioneel, bijna amateuristisch. Ik kom hier nooit meer. Toon minder »
mimi laa
7 juli 2022 11:11
Voor het eerst laten behandelen met botox voor mijn kraaienpootjes. Goed ontvangt, duidelijke uitleg en snel geholpen. Resultaat al na 2 dagen👍👌
Lennart Aartsen
31 mei 2022 07:07
Op consult geweest in almere bij dokter dino malagic voor een bovenooglidcorrectie. Daarna geopereerd in Utrecht door hem. Wat een top arts. Erg rustig, stelt je op je gemak en praat je door de operatie heen. De operatie is mij zo erg meegevallen. De verdoving stelt eigenlijk niets voor en voor je het weet zit het er alweer op. Ik heb niets gevoeld ervan. E... Toon meer »
Op consult geweest in almere bij dokter dino malagic voor een bovenooglidcorrectie. Daarna geopereerd in Utrecht door hem. Wat een top arts. Erg rustig, stelt je op je gemak en praat je door de operatie heen. De operatie is mij zo erg meegevallen. De verdoving stelt eigenlijk niets voor en voor je het weet zit het er alweer op. Ik heb niets gevoeld ervan. En ziet er nu al zoveel beter uit. Kan niet wachten tot het geheel genezen is. Maar nu al erg tevreden, dank jullie wel! Toon minder »
Angel Smith
21 mei 2022 06:06
Afgelopen donderdag, nu 4 dagen geleden. Had ik mijn 1ste afspraak bij Dino Malagic, Faceland Almere. Voorheen ging ik naar een andere kliniek, maar vanwege een onprettige ervaring heb ik de keuze gemaakt om over te stappen naar Faceland. Mijn afspraak bij Dino is mij echt ontzettend goed bevallen. Ik had diverse vragen over meerdere behandelingen, op al mi... Toon meer »
Afgelopen donderdag, nu 4 dagen geleden. Had ik mijn 1ste afspraak bij Dino Malagic, Faceland Almere. Voorheen ging ik naar een andere kliniek, maar vanwege een onprettige ervaring heb ik de keuze gemaakt om over te stappen naar Faceland.

Mijn afspraak bij Dino is mij echt ontzettend goed bevallen. Ik had diverse vragen over meerdere behandelingen, op al mijn vragen heeft hij duidelijk en met tekst & uitleg op een rustige manier antwoord gegeven.
Het was een zeer informatief maar toch een gezellig gesprek.
De behandeling verliep heel relaxt, ik voelde mij zeer op mijn gemak.
3 zones laten behandelen met Botox. Voorhoofd/frons/kraaienpootjes.
Nu 4 dagen later ben ik nu al echt zeer tevreden!

Eindelijk heb ik een arts gevonden waarbij een behandeling een prettige ervaring is geweest met nu al zeer goede resultaten. 😊👌
Nogmaals bedankt Dino! Toon minder »
Daniëlla Letteboer
9 mei 2022 05:05
Open en transparant word ik altijd geholpen door arts Dino Malagiç. Fijne vent en praat je geen plastic gezicht aan, blijft subtiel.
Fatima Tarsimi
9 april 2022 23:11
Voor het eerst bij Edwin de Jong geweest in Hilversum . Was me tweede keer lipfillers. Heel goed alles uitgelegd gekregen. En een hele mooie resultaat met 0,5 ml. Ook heel fijn dat hij alles goed noteert wat er is gedaan. Ook voor en na foto’s gemaakt en naar mij toe gestuurd. Zeer tevreden met de behandeling!! 🤗
Gulsen Kuseri
31 maart 2022 16:04
Afgelopen vrijdag heb ik een lip filler behandeling gehad en mijn man Botox bij dokter Dino. Een super fijne ervaring gehad. Ik kwam hier voor het eerst voor lip fillers en wij hebben samen besproken wat de mogelijkheden waren. Hij bespreekt echt wat het beste zal zijn en wat het mooist bij je gezicht zou passen. Ook voor mijn man was het de eerste keer. En... Toon meer »
Afgelopen vrijdag heb ik een lip filler behandeling gehad en mijn man Botox bij dokter Dino. Een super fijne ervaring gehad.

Ik kwam hier voor het eerst voor lip fillers en wij hebben samen besproken wat de mogelijkheden waren. Hij bespreekt echt wat het beste zal zijn en wat het mooist bij je gezicht zou passen. Ook voor mijn man was het de eerste keer. En wij zijn super tevreden over het resultaat! Ook heb ik geen blauwe plekken en weinig zwellingen gehad. Ik heb wel goed gekoeld!

Ik raad dokter Dino aan als arts. Hij weet waar hij over praat en vind het echt ook echt belangrijk dat het resultaat mooi is en helemaal bij je past. Wij gaan niet meer naar een ander dit is vanaf nu onze vaste dokter! Toon minder »
L Groenen
20 maart 2022 09:09
Ben er echt super blij mee 😊 In de loop de jaren waren mijn lippen helemaal ingedroogd en daar stoorde ik mij heel erg aan!! kreeg er een heel ander uiterlijk door Ben voor jullie al naar iemand anders geweest En was er helemaal niet tevreden mee En de manier hoe zij het deed was ook heel pijnlijk en bleef ook niet lang zitten🙈 Door een vriendin bij jullie... Toon meer »
Ben er echt super blij mee 😊
In de loop de jaren waren mijn lippen helemaal ingedroogd en daar stoorde ik mij heel erg aan!!
kreeg er een heel ander uiterlijk door
Ben voor jullie al naar iemand anders geweest
En was er helemaal niet tevreden mee
En de manier hoe zij het deed was ook heel pijnlijk en bleef ook niet lang zitten🙈
Door een vriendin bij jullie gekomen
Ik ben bij Britt geweest
En ben er heel blij mee
De manier waarop ze het doet is voor mij pijnloos en het blijft bij mij langer als een half jaar zitten
De vorm van de lippen zijn ook veel mooier 💋
Dus een echte aanrader 😊 Toon minder »
moontje veer
15 maart 2022 08:08
Goede ervaringen, inmiddels vaste klant. Eerlijk advies!
Laagdrempelig , maar bovenal de rust om iets uit te leggen en heel deskundig.
Janine Graal
24 februari 2022 06:06
Ik snap de slechte scoren niet. Geholpen door Barof Saanan. Leuke arts met zeer goede kennis en advies. Tevens leuk praatje waardoor het allemaal erg gemoedelijk was (voor mij erg prettig). Tevens ziet de kliniek er keurig uit en hebben de afspraken netjes op afgesproken tijd plaatsgevonden. Note: na controle is wel gratis. Arts en ik waren beiden van men... Toon meer »
Ik snap de slechte scoren niet.

Geholpen door Barof Saanan. Leuke arts met zeer goede kennis en advies. Tevens leuk praatje waardoor het allemaal erg gemoedelijk was (voor mij erg prettig).

Tevens ziet de kliniek er keurig uit en hebben de afspraken netjes op afgesproken tijd plaatsgevonden.

Note: na controle is wel gratis.
Arts en ik waren beiden van mening dat het resultaat nog wat beter kon na de eerste behandeling en er heeft bij controle afspraak gewoon nog een behandeling plaatsgevonden (kosteloos).

Succes met je loopbaan Barof Saanan! Toon minder »
Maxime Breevaart
21 februari 2022 17:05
23 december voor het eerst van mijn leven een behandeling ondergaan met Botox en dat heb ik dus gedaan bij Faceland in Almere. Een wenkbrauwlift. Toen ik binnenkwam (met mondkapje op) zag ik een medewerker zonder mondkapje. Op mijn vraag of een mondkapje nodig was antwoordde ze bevestigend. Prima dus. Het was die ochtend heel slecht weer en glad op de weg wa... Toon meer »
23 december voor het eerst van mijn leven een behandeling ondergaan met Botox en dat heb ik dus gedaan bij Faceland in Almere. Een wenkbrauwlift. Toen ik binnenkwam (met mondkapje op) zag ik een medewerker zonder mondkapje. Op mijn vraag of een mondkapje nodig was antwoordde ze bevestigend. Prima dus. Het was die ochtend heel slecht weer en glad op de weg waardoor personeel, waaronder mijn behandelaar later waren. Ik heb zo'n 25 minuten moeten wachten. Wat mij daarbij opviel was dat het personeel wat later was zonder mondkapje binnenkwamen en doodleuk ook die hele gang doorliepen. De cliënten daarentegen kwamen allemaal binnen met keurig een mondkapje op.

De behandeling zelf. Ik werd geholpen door Barof Sanaan. Ik was behoorlijk nerveus maar hij stelde me prima op mijn gemak. Ik vond hem erg aardig en kundig overkomen. Hij luisterde goed naar me. Ook was hij eerlijk en gaf goede adviezen die ik goed in mijn oren heb geknoopt. Maar wat mij serieus echt stoorde was dat tijdens zijn uitleg de receptioniste binnenkwam om een doorsnee pen te verwisselen voor de (ook een doorsnee pen) waar de behandelaar op dat moment mee aan het schrijven was. Ik vind dat niet kunnen dat dit tijdens een consult gebeurde. Ik vond het vervelend en storend.

De behandeling zelf is me 100% meegevallen. Mijn oogopslag oogt subtiel frisser. Wel zie ik dat mijn rechteroog iets mooier is gelift dan mijn linker maar ik weet niet of dat is te voorkomen. Ik denk dat ik niet snel terug zou gaan naar deze kliniek. Ik vond de behandeling en behandelaar op zich prima alleen de kliniek zelf vond ik niet prettig. Toon minder »
Sophia Kastermans
3 januari 2022 14:02
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Bocouture
V.a. €90 per zone
Botox
V.a. €105 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €65 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
Belotero
V.a. €250 per ml
Juvéderm
V.a. €290 per ml
Radiesse (1,5 ML)
V.a. €250 per 1,5 ml
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €375 per 2 oksels
Skinbooster
Profhilo (2 ML)
V.a. €260 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Chirurgie
Kliniek opgericht
2010
Adres
Randstad 21 22, Almere-Stad
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling