Faceland Almere - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Faceland Almere

Faceland Almere

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniekketen voor injectables en chirurgie. Faceland groeit sneller dan ooit tevoren maar de filosofie blijft altijd voorop staan: Cliënten en patiënten blij maken met meer dan ze verwachten voor minder dan ze denken.
Faceland hanteert een gediferentieerde prijsstrategie. Op deze website staan de injectables tarieven van de Behandelaars.

Faceland Almere uit Almere-Stad is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniekketen voor injectables en chirurgie. Faceland groeit sneller dan ooit tevoren maar de filosofie blijft altijd voorop staan: Cliënten en patiënten blij maken met meer dan ze verwachten voor minder dan ze denken.
Faceland hanteert een gediferentieerde prijsstrategie. Op deze website staan de injectables tarieven van de Behandelaars. Meer lezen »

Tarieven
Consult
1e consult
Gratis
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers, Profhilo, Chirurgie
Kliniek opgericht
2010
Adres
Randstad 21 22, Almere-Stad
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Rachella Anandbahadoer-Sitaldin
Drs. Rachella Anandbahadoer-Sitaldin
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Dino Malagic
Drs. Dino Malagic
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Dianne Chantalou
Drs. Dianne Chantalou
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Faceland Almere Reviews

4.6
167 reviews
Ik wil mijn grote ontevredenheid uiten over dit bedrijf. Ik had een afspraak gepland voor kin fillers, maar bij aankomst werd mij verteld dat de behandeling niet kon doorgaan omdat ik mezelf heb laten laseren en er twee weken tussen de behandelingen moeten zitten. Dit stond nergens vermeld op hun website, noch werd dit aangegeven toen ik het vragenformulier... Toon meer »
Ik wil mijn grote ontevredenheid uiten over dit bedrijf. Ik had een afspraak gepland voor kin fillers, maar bij aankomst werd mij verteld dat de behandeling niet kon doorgaan omdat ik mezelf heb laten laseren en er twee weken tussen de behandelingen moeten zitten. Dit stond nergens vermeld op hun website, noch werd dit aangegeven toen ik het vragenformulier invulde. Het vervelende is dat ik helemaal vanuit Den Haag kwam voor deze afspraak en hierdoor onnodig veel reiskosten heb gemaakt. Deze slechte communicatie en het gebrek aan duidelijke informatie hebben mij enorm teleurgesteld. Toon minder »
Fran H
18 mei 2024 13:01
Bij de bali al super vriendelijk personeel, goed ontvangen

Dianne ook super goed, super lief en super relaxed thanks nogmaals voor de behandeling.

Kom zeker terug!!

Mvg Inez.
ini 86
14 mei 2024 13:01
Dit is mijn ervaring met Rachella & Dino, lees heel goed beste lezers. 3 weken geleden ging ik fillers oplossen bij Rachella Anandbahadoer die werkzaam is bij Faceland Almere. Haar houding maakte mij heel ongemakkelijk, zij was heel ongeduldig en best wel brutaal, een professioneel houding en vriendelijk karakter was ver te zoeken. Ik voelde mij totaal niet... Toon meer »
Dit is mijn ervaring met Rachella & Dino, lees heel goed beste lezers. 3 weken geleden ging ik fillers oplossen bij Rachella Anandbahadoer die werkzaam is bij Faceland Almere. Haar houding maakte mij heel ongemakkelijk, zij was heel ongeduldig en best wel brutaal, een professioneel houding en vriendelijk karakter was ver te zoeken. Ik voelde mij totaal niet welkom daar op de kamer en als ik een vraag had dan kreeg ik een antwoord terug met arrogant toon. De service was barbaars en niet herhaling vatbaar. 2 weken na mijn bezoek bij Rachella, ging ik voor lip fillers bij Dino Malagic en dat was weer een teleurstelling, nog erger ook. Ik vraag mij af of Dino überhaupt weet wat een consult gesprek voor een behandeling inhoud, want hij vond mijn vraag heel “raar” (ik vroeg welke techniek word uitgevoerd voor mijn lippen opvullen) Dino kreeg een soort van emotionele burnout op de kamer en begon dingen te roepen zoals “Als jij een operatie aan je buik krijgt, dan vraag je toch ook niet welke schroeven worden gebruikt”. Dit reactie was heel eng, een dokter die met body-shaming reageert. Andere dokters staan juist open voor vragen van hun patiënten voordat ze een behandeling beginnen. Nadat ik mijn lip fillers kreeg, het drong Dino bipo door hoe onprofessioneel, barbaars en bipolair hij is geweest en begon opeens met complimenten over mijn outfit om vervolgens mij emotioneel omkopen natuurlijk. Dino bipo is ook niet herhaling vatbaar. De enige persoon die weet wat ze doet is de receptioniste, wat een schat van een meid, alleen bij haar voelde ik mij zeer welkom. Dit moet ik wel nog even bij melden, dokter Dianne Chantalou heeft mij een zeer positief ervaring gegeven vorig jaar toen ik voor het eerst bij FL was, zij was heel professioneel en had een luisterend oor als een dokter. Toon minder »
Arezu Shaykhzada
22 april 2024 16:04
Vriendelijke receptioniste, nette wachtruimte en op tijd geholpen. Inmiddels twee keer behandeling gehad van Dino. Voors en tegens besproken waardoor ik een goede afweging kon maken. Heel blij met het resultaat van beide behandelingen. Kortom een aanrder!
Susan De vries
6 april 2024 06:06
Voor de 2e keer geweest voor lipfillers. Wederom fijn geholpen, goed uitgelegd. Ik ben blij!
Esther
31 maart 2024 07:07
Super super blij mee…. Ik was bij Dianne Chantalou. Ze is fantastisch. Heel rustig behulpzaam. En eerlijk. ❤️ ik kom graag weer terug
Vika
28 maart 2024 21:09
Ik ben heel erg tevreden over Faceland. Vriendelijke artsen, betaalbare prijzen, en prachtige resultaten. Ik ga nooit meer ergens anders 😊🫶
Nf Nc
21 februari 2024 15:03
Goed uitgelegd wat de mogelijkheden zijn , en ook gezegt of ze het nodig vinden om het te doen. Niet opdringerig .zeer tevreden heb het meteen laten doen . Op naar een volgende behandeling
Anita Van huizen
10 februari 2024 07:07
Aardige ontvangst door Anouk en goede uitleg. Was erg nerveus maar ze stelde ons meteen op ons gemak.
Josephine tebarts
9 februari 2024 08:08
Super goed advies gekregen wat het beste is voor mijn lippen, kwa filler en hoeveelheid ml erin moest. Pijnloos en snel, en super mooi en natuurlijk eindrestulaat. Rachella ziet mij zeker nog terug!
Angela Gerritsen
7 februari 2024 08:08
Warm ontvangst, hele kundige en eerlijke arts, Rachelle Anandbahadoer. Behandeling was pijnloos en snel, echt een aanrader.
Ik kom zeker nog eens terug!
Shanna Eijken
21 januari 2024 09:09
Duidelijke informatie. Snelle behandeling. Goede uitleg over vervolg en verwachtingen. Entree en pand mag wel iets comfortabeler uitstraling krijgen.
Aernout Pleket
25 november 2023 06:06
Zeer relaxte sfeer! Ik ben ook goed geholpen en ik ben tevreden en een aardige dame!
jeroen louman
15 november 2023 14:02
Hele professionele zaak. Super goed werd alles stap voor stap uitgelegd. Ik ben samen met een vriendin gegaan en er werd naar allebei onze ideeën heel goed geluisterd. Ik heb heel blij met het eindresultaat (wij hebben allebei onze lippen laten doen met fillers) ik raad dit bedrijf zeker aan!
Kirsty Schouten
29 oktober 2023 15:03
Echt echt echt enorm goed ik was ook wel zo bant maar de 2 vrouwen hebben mij zo enorm goed er door heen geholpen en heb totaal maar dan ook totaal niks gevoelt het enige wat je voelt is de verdoving en achteraf lach je je er rot om dat je denkt ach dat viel wel mee ben zo enorm trots en blij gisteren geholpen vandaag geen klachten van pijn of wat... Toon meer »
Echt echt echt enorm goed ik was ook wel zo bant maar de 2 vrouwen hebben mij zo enorm goed er door heen geholpen en heb totaal maar dan ook totaal niks gevoelt het enige wat je voelt is de verdoving en achteraf lach je je er rot om dat je denkt ach dat viel wel mee ben zo enorm trots en blij gisteren geholpen vandaag geen klachten van pijn of wat dan ook ja beetje op gezette ogen maar niet storent Toon minder »
dutch_prinses instragram
22 oktober 2023 21:09
Erg tevreden over de lip fillers. Ik heb wel twee weken last ervan gehad maar daarna was alles prima. Was ook supergevoelig om te injecteren.
Denny S.
19 augustus 2023 10:10
1ml Maili filler behandeling gedaan gisteren bij behandelaar Dino Malagic zeer tevreden 👍..Dino neemt de tijd en behandeld je niet als een nummertje
Vriendelijke bedankt voor deze fijne ervaring en tot ziens 👋
Serpil Kocay
4 augustus 2023 07:07
Na een jaar lang zoeken naar een perfecte arts kwam ik op de instagram van Rachella terecht! Ik wist zeker dat ik haar kon vertrouwen en ze heeft echt perfect werk geleverd, ik was echt zenuwachtig maar ze heeft me onwijs gerust gesteld door muziek en ademhalingstechniek! Ik kom zeker bij haar terug mocht het weer nodig zijn, en kan haar voor iedereen die he... Toon meer »
Na een jaar lang zoeken naar een perfecte arts kwam ik op de instagram van Rachella terecht! Ik wist zeker dat ik haar kon vertrouwen en ze heeft echt perfect werk geleverd, ik was echt zenuwachtig maar ze heeft me onwijs gerust gesteld door muziek en ademhalingstechniek! Ik kom zeker bij haar terug mocht het weer nodig zijn, en kan haar voor iedereen die het natuurlijk of gwn goed en mooi gedaan wilt hebben aanraden 🤍 Toon minder »
Lenka Prosec
28 juli 2023 21:09
Vriendelijke behandelaar.. Ik heb 1 ml maili filler in me lippen gekregen ( 0.3 bovenlip en 0.7 onderlip omdat me onderlip van nature dunner is als mijn bovenlip.. helaas na het zetten was mijn onderlip nog steeds dunner ) en dit is nu 4 dagen geleden. Het zou de eerste dagen opgezwollen moeten wezen en dat neemt af binnen 2 weken en dan heb je je eindresul... Toon meer »
Vriendelijke behandelaar..
Ik heb 1 ml maili filler in me lippen gekregen ( 0.3 bovenlip en 0.7 onderlip omdat me onderlip van nature dunner is als mijn bovenlip.. helaas na het zetten was mijn onderlip nog steeds dunner ) en dit is nu 4 dagen geleden.
Het zou de eerste dagen opgezwollen moeten wezen en dat neemt af binnen 2 weken en dan heb je je eindresultaat.
Nu naar 4 dagen zie ik helemaal niks meer van de 1 ml.
Heel erg teleurstellend. Toon minder »
Maria Baggel
20 juli 2023 17:05
Ik was bij Ellen, super lieve vrouw!! Nam de tijd voor me. Heb rokerslijntjes gedaan en nog wat dieptes opgevuld. Ziet er top uit, alleen nog wat blauwe plekjes, zullen met paar dagen weg zijn, is pas dag 4
Ik ben tevreden!!!
Marion Levy
4 juli 2023 15:03
Ik ben bij faceland geweest voor lipfiller, bij dino. En ik ben super tevreden, zowel met de service als met de behandeling en het resultaat. Ik ben voor de maili filler gegaan en ik ben echt heel tevreden net hoe het eruit ziet al na een paar dagen.
Bibi Bouma
27 juni 2023 19:07
De vrouw die mij behandelde bij Faceland in Den-Bosch had een hele fijne stem die mij kalmeerde. Ik was heel erg zenuwachtig, omdat het mijn eerste keer was. Ze legde alles goed uit en zorgde voor een rustige en ‘veilige’ behandeling. Ik heb het als positief ervaren!
Angel G
20 juni 2023 12:12
Vorige week hier mijn eerste afspraak gehad voor lipfillers. Het pand is netjes en mooi verzorgt. Medewerkers erg vriendelijk en behulpzaam. Eerlijk advies. Er word echt met je meegedacht. Goede uitleg en er word de tijd voor je genomen. Dit maakte mijn eerste ervaring erg prettig.
Natas Jaden
1 juni 2023 11:11
Ben hier nu meerdere keren geweest voor lipfillers en voor het behandelen van mijn fronsrimpel, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes. De artsen zijn allemaal even vriendelijk en beantwoorden elke vraag die je hebt. Ook geven zij goed advies en luisterden naar mijn wensen. Ik wilde geen “platgespoten” effect maar het liefst zo natuurlijk mogelijk. Ik ben nog g... Toon meer »
Ben hier nu meerdere keren geweest voor lipfillers en voor het behandelen van mijn fronsrimpel, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes.
De artsen zijn allemaal even vriendelijk en beantwoorden elke vraag die je hebt. Ook geven zij goed advies en luisterden naar mijn wensen. Ik wilde geen “platgespoten” effect maar het liefst zo natuurlijk mogelijk. Ik ben nog geen enkele keer ontevreden geweest en ik raad deze kliniek zeker aan. Vanzelfsprekend zijn de artsen BIG geregistreerd en voeren zij hun werk zeer nauwkeurig en hygiënisch uit. Toon minder »
Kimberly
28 maart 2023 20:08
Beste ik ben heel tevreden van mijn bovenoogcorrectie die dokter Steenen heeft uitgevoerd op maandag 20 maart dus nu wachten en herstellen maar geen enkele keer pijn gehad. Ik heb het laten doen in Eindhoven en echt een top dokter en iedereen heel vriendelijk
Linda Nys
23 maart 2023 13:01
Na meerdere keren behandeld te zijn door dokter Rachella deel ik graag mijn mening. Rachella promoot zichzelf graag en haar instagram en wil serieus worden genomen als dokter. Zij mist echter de ervaring wanneer daadwerkelijk complicaties optreden na een behandeling om daar vakkundig mee om te gaan. Er wordt doorverwezen naar de huisarts, die doorverwijst na... Toon meer »
Na meerdere keren behandeld te zijn door dokter Rachella deel ik graag mijn mening. Rachella promoot zichzelf graag en haar instagram en wil serieus worden genomen als dokter. Zij mist echter de ervaring wanneer daadwerkelijk complicaties optreden na een behandeling om daar vakkundig mee om te gaan. Er wordt doorverwezen naar de huisarts, die doorverwijst naar de behandelaar omdat huisartsen niet bekend zijn met bijwerkingen van injectables. Wanneer je contact opneemt met Faceland telefonisch geeft de dame aan dat er wel vaker klanten opbellen met complicaties en dat je toch voorzichtig moet zijn met ingrepen, omdat de behandelaars niet altijd kundig zijn om hiermee om te gaan. Resultaten zijn matig, niets bijzonders. Ook apart dat Rachella haar eigen prijzen hanteert en graag de hoofdprijs noemt na het bespreken van een behandeling, maar deze na afwijzing toch opeens een stuk goedkoper kan worden uitgevoerd door haar. Toon minder »
Iris Ruiters
23 maart 2023 08:08
Ik heb mijn wangen laten opvullen met Filler . Was direct al beter gezicht , met 14 dagen zal het perfect zijn , wat ik verwacht , want ik ben nu al dik tevreden. Ook de arts is een aardige man , legt alles goed uit en stelt je op je gemak. Beetje blauwe plekken , maar dat komt door bloedverdunners die ik slik .
Wilma Karregat
6 februari 2023 12:12
Ik had een afspraak bij Britt Mesman voor lipfillers. Ik werd bij aankomst vriendelijk geholpen door het meisje achter de balie, zij heeft mijn lippen verdoofd en ik mocht vast in de behandelkamer zitten. Na 10 min nog geen arts, bij de balie gevraagd hoe of wat. Ik was dit niet gewend van mijn vorige behandeling bij Faceland in Zwolle. Na 25 minuten kwam Br... Toon meer »
Ik had een afspraak bij Britt Mesman voor lipfillers. Ik werd bij aankomst vriendelijk geholpen door het meisje achter de balie, zij heeft mijn lippen verdoofd en ik mocht vast in de behandelkamer zitten. Na 10 min nog geen arts, bij de balie gevraagd hoe of wat. Ik was dit niet gewend van mijn vorige behandeling bij Faceland in Zwolle. Na 25 minuten kwam Britt, de was heel gehaast en zeer onvriendelijk. Binnen een paar minuten was ze klaar met de behandeling en ik kreeg amper de tijd om nog in de spiegel te kijken. Mijn lip is rechts boven ook dikker dan links boven. Ook lijkt het alsof de filler te diep is geplaatst waardoor er een bult in ontstaan. Ik zou hierom ook nooit meer terug gaan naar faceland almere, erg jammer! Want in Zwolle had ik een super goeie ervaring. Toon minder »
M
10 januari 2023 19:07
Ik ga hier nu alweer 2 jaar voor mijn lipfillers en iedere keer weer super blij met het resultaat. Verdovingscreme zit er goed lang op dus dat is fijn.
Zeker een aanrader!
Demi van Thuil
21 december 2022 07:07
Ik ben geholpen door Britt Mesman, ik kwam voor lipfillers en ben er erg tevreden mee! ze nam rustig de tijd en gaf me een goed gevoel toen ik in de stoel zat. Ook heb ik mijn frons met Botox laten behandelen en ook daar ben ik nog steeds heel blij mee. Mijn lippen zijn nog steeds mooi van vorm. En kom ook zeker weer terug voor een nieuwe behandeling !
Xx
Danielle Bruyntjes
26 november 2022 08:08
Ik ben nu 3 keer voor lipfillers geweest bij Dino Malagic.
Ik ben super tevreden! Beste meneer is hartstikke eerlijk als hij denkt dat iets niet mooi gaat staan of niet haalbaar is.
De behandeling gaat tot nu toe voor mij altijd vlekkeloos. Voor ook een vierde keer zal ik mijn afspraak hier maken.
Sophie Borsboom
23 november 2022 09:09
Ik had een afspraak om 14 uur en was toen aanwezig in de wachtkamer. Er zat niemand achter de balie. Na 10 minuten neemt er iemand achter de balie plaats (die overigens al een paar keer langs is gelopen) en melden twee anderen zich aan. Ik loop ook die kant op en meld me aan. Om 1430 ga ik toch eens vragen hoelang het nog gaat duren. Dan word mij verteld dat... Toon meer »
Ik had een afspraak om 14 uur en was toen aanwezig in de wachtkamer. Er zat niemand achter de balie. Na 10 minuten neemt er iemand achter de balie plaats (die overigens al een paar keer langs is gelopen) en melden twee anderen zich aan. Ik loop ook die kant op en meld me aan. Om 1430 ga ik toch eens vragen hoelang het nog gaat duren. Dan word mij verteld dat David dacht dat ik niet was komen opdagen en die was iets anders gaan doen, hoelang het gaat duren kan ze niet zeggen. Waarop ik aangeef dat er niemand achter de balie zat, maar dat ik er om 14 uur gewoon was. Ze gaf hierop zelfs aan mij te hebben zien zitten, maar iemand anders zal me al wel aangemeld hebben, dacht ze. Ik wacht nog wat langer (ondertussen vraagt ook iemand anders hoelang het nog gaat duren en die blijkt nog een afspraak te hebben voor mij zelfs). Om 1445 heb ik besloten mijn spullen te pakken. Heb dit gemeld, maar dit werd afgedaan met een oke. Geen excuses of uitleg. Ook David die ervoor al twee keer langs was gelopen, nam niet de moeite om zijn excuses aan te bieden. Schandalig en blij dat ik mijn geld uiteindelijk niet daar heb besteed! Toon minder »
Tanja
1 september 2022 16:04
Op 13-08 heb ik voor de eerste keer een botoxbehandeling gehad.ik ben 50 jaar en stoorde me aan rimpels die steeds meer zichtbaar waren. Ik ben geholpen door drs. D. Malagic. Tijdens de afspraak werd uitgebreid de tijd genomen voor de uitleg. Daarna werd gevraagd naar mijn wensen/verwachtingen en daarna werd uitgelegd wat het te verwachten resultaat zal zijn... Toon meer »
Op 13-08 heb ik voor de eerste keer een botoxbehandeling gehad.ik ben 50 jaar en stoorde me aan rimpels die steeds meer zichtbaar waren.
Ik ben geholpen door drs. D. Malagic. Tijdens de afspraak werd uitgebreid de tijd genomen voor de uitleg. Daarna werd gevraagd naar mijn wensen/verwachtingen en daarna werd uitgelegd wat het te verwachten resultaat zal zijn.
Ik heb 3 zones laten behandelen, voorhoofd, frons en kraaienpootjes. Nu 1 week later ben ik erg tevreden met het resultaat.
Wat betreft de locatie: binnen hangt een fijne sfeer door de rustige inrichting en het is er netjesen schoon. En wat ook fijn is, je kunt voor de deur parkeren, het eerste uur is gratis. Toon minder »
Diana Dijkman
20 augustus 2022 07:07
Afgelopen vrijdag twaalf augustus ben ik voor het eerst bij faceland geweest. Ik kom zelf uit Almere , en koos voor het gemak ook kliniek Almere. Kliniek ziet er super goed uit van binnen , en buiten . De arts die mij geholpen heeft was heel vriendelijk. Heeft me goed geïnformeerd over de voor en na procedure , en bij thuiskomt had ik al een mail met nogmaal... Toon meer »
Afgelopen vrijdag twaalf augustus ben ik voor het eerst bij faceland geweest. Ik kom zelf uit Almere , en koos voor het gemak ook kliniek Almere. Kliniek ziet er super goed uit van binnen , en buiten .
De arts die mij geholpen heeft was heel vriendelijk. Heeft me goed geïnformeerd over de voor en na procedure , en bij thuiskomt had ik al een mail met nogmaals alle informatie. Al met al een super ervaring. Ik ben bij Dino geweest, en zou zeker bij hem terug gaan of een andere arts . Zeker een aanrader!
Ik heb drie zones bocuture gedaan . Voorhoofd, frons , en kraaienpootjes.
Eigenlijk geen zwelling gehad, en op misschien 2 blauwe puntjes na ook geen blauwe plekken. Mocht ik over drie weken niet tevreden zijn met het resultaat mocht ik nog kosteloos terug komen om eventueel wat plekjes bij te prikken.
Al met al een zeer fijne ervaring. Toon minder »
Cynthia Scheveers
14 augustus 2022 07:07
Ik ben 5 augustus voor het eerst voor een botoxbehandeling naar Almere gegaan. Na een wat kille ontvangst stegen mijn zenuwen. Toen ik aan de beurt was werd ik daarna hartelijk welkom geheten door Dino Malagic en Ijn vriendelijker collega ( sorry naam weet ik niet meer). Wensen werden besproken en was een zeer fijn fijn gesprek met deze mannen. Alles werd g... Toon meer »
Ik ben 5 augustus voor het eerst voor een botoxbehandeling naar Almere gegaan. Na een wat kille ontvangst stegen mijn zenuwen. Toen ik aan de beurt was werd ik daarna hartelijk welkom geheten door Dino Malagic en Ijn vriendelijker collega ( sorry naam weet ik niet meer).
Wensen werden besproken en was een zeer fijn fijn gesprek met deze mannen. Alles werd goed uitgelegd en stelden mij echt gerust. Behandeling viel 100% mee, druk gemaakt om niets. Over het resultaat kan ik nog niets zeggen, daar is het te vroeg voor. Nazorg mailtjes werden gestuurd, erg fijn.

Conclusie voor mij, ontvangst in kliniek kan beter, stel de mensen gerust (vooral als ze er voor de eerste keer komen )biedt ze koffie oid dergelijks aan. Maar behandelaars waren zeer prettig en hartelijk! Dank jullie wel!! Toon minder »
bianca i
7 augustus 2022 10:10
Super tevreden! Dr. Rachella Anandbahadoer werkt heel natuurlijk en kijkt goed naar de verhoudingen in je gezicht.
Sabine K
30 juli 2022 08:08
De arts was heel aardig en heel goed, de materiaal die heeft zij gebruikt voor mijn lippen waren heel goed, ik heb het vorige jaar gedaan en het is nog steeds in mijn lippen en de resultaten waren prima.
Margrita Drwich
23 juli 2022 11:11
Review Elmand Hosseinzoi Den Haag Ik ben een paar weken geleden voor het eerst bij Elmand Hosseinzoi geweest in Den Haag voor botox in mijn wenkbrauwen lift en frons.Hij is een professioneel!Legt uit wat ik er van kan verwachten, geeft zijn eerlijke mening en neemt ruim de tijd voor je. Ook legt hij de gehele behandeling zelf uit en wat hij stap voor stap gi... Toon meer »
Review Elmand Hosseinzoi Den Haag
Ik ben een paar weken geleden voor het eerst bij Elmand Hosseinzoi geweest in Den Haag voor botox in mijn wenkbrauwen lift en frons.Hij is een professioneel!Legt uit wat ik er van kan verwachten, geeft zijn eerlijke mening en neemt ruim de tijd voor je. Ook legt hij de gehele behandeling zelf uit en wat hij stap voor stap ging doen.Al met al zeker een aanrader bij deze behandelaar.Ik ben supper blij,en zekker kom nog terug !!! Toon minder »
этери чаладзе
19 juli 2022 00:12
Ik kwam voor lipfillers in Almere, voornamelijk om mijn bovenlip weer gelijk te krijgen (linksboven was voller dan rechtsboven). Het voelde achteraf erg gehaast. Ze begon vrjj snel, nam niet de tijd om van te voren goed naar mijn lippen te kijken, en was ook erg snel weer klaar. Kreeg niet eens de kans om naar het resultaat te kijken. Ik ben namelijk gewend... Toon meer »
Ik kwam voor lipfillers in Almere, voornamelijk om mijn bovenlip weer gelijk te krijgen (linksboven was voller dan rechtsboven). Het voelde achteraf erg gehaast. Ze begon vrjj snel, nam niet de tijd om van te voren goed naar mijn lippen te kijken, en was ook erg snel weer klaar. Kreeg niet eens de kans om naar het resultaat te kijken. Ik ben namelijk gewend van andere klinieken dat je een spiegeltje krijgt en samen rustig kijkt of de vorm naar wens is en dat de arts je lippen nog masseert etc. Maar na het zetten van de fillers mocht ik direct halsoverkop weg, ik stond binnen 5 minuten weer buiten. En dan nog het ergste: mijn lip is nog steeds erg ongelijk! Ik vind de vorm ook niet mooi, teveel filler aan de zijkanten.. het is nog kort geleden, het zal nog wat wegtrekken dus ik hoop dat het uiteindelijk iets mee valt. Maar uit ervaring kan ik spreken dat ik bij andere artsen na de lipfillers altijd wel vrijwel meteen tevreden was over de vorm ondanks de zwelling. Ik ben een beetje teleurgesteld na deze behandeling.. Toon minder »
CJF -
14 juli 2022 10:10
zeer onvriendelijke behandelaar (David hamraz). Ik heb 10 minuten buiten moeten wachten, omdat de behandelaar te laat was en hij de enige was met sleutels. En dan ook nog je excuses niet aanbieden, nors binnenkomen en geen eens iets van drinken aanbieden. Consult zelf was ook zeer teleurstellend. Duurde een paar minuten. Inhoudelijk werd er niets verteld o... Toon meer »
zeer onvriendelijke behandelaar (David hamraz).

Ik heb 10 minuten buiten moeten wachten, omdat de behandelaar te laat was en hij de enige was met sleutels. En dan ook nog je excuses niet aanbieden, nors binnenkomen en geen eens iets van drinken aanbieden. Consult zelf was ook zeer teleurstellend. Duurde een paar minuten. Inhoudelijk werd er niets verteld over hoe fillers etc precies werken, eventuele risico’s etc. Ik had het idee dat de behandelaar gauw wilde afronden. Ik heb bijna twee uur gereisd hiervoor (wat een geld en tijdverspilling). Spijt dat ik hem er niet direct op heb aangesproken, zo flabbergasted was ik.

Je kan nog wel goed zijn in je vak technisch gezien, maar als je service bagger is dan is dat een dikke, grote NO-GO. Echt heel onprofessioneel, bijna amateuristisch. Ik kom hier nooit meer. Toon minder »
mimi laa
7 juli 2022 11:11
Voor het eerst laten behandelen met botox voor mijn kraaienpootjes. Goed ontvangt, duidelijke uitleg en snel geholpen. Resultaat al na 2 dagen👍👌
Lennart Aartsen
31 mei 2022 07:07
Op consult geweest in almere bij dokter dino malagic voor een bovenooglidcorrectie. Daarna geopereerd in Utrecht door hem. Wat een top arts. Erg rustig, stelt je op je gemak en praat je door de operatie heen. De operatie is mij zo erg meegevallen. De verdoving stelt eigenlijk niets voor en voor je het weet zit het er alweer op. Ik heb niets gevoeld ervan. E... Toon meer »
Op consult geweest in almere bij dokter dino malagic voor een bovenooglidcorrectie. Daarna geopereerd in Utrecht door hem. Wat een top arts. Erg rustig, stelt je op je gemak en praat je door de operatie heen. De operatie is mij zo erg meegevallen. De verdoving stelt eigenlijk niets voor en voor je het weet zit het er alweer op. Ik heb niets gevoeld ervan. En ziet er nu al zoveel beter uit. Kan niet wachten tot het geheel genezen is. Maar nu al erg tevreden, dank jullie wel! Toon minder »
Angel Smith
21 mei 2022 06:06
Afgelopen donderdag, nu 4 dagen geleden. Had ik mijn 1ste afspraak bij Dino Malagic, Faceland Almere. Voorheen ging ik naar een andere kliniek, maar vanwege een onprettige ervaring heb ik de keuze gemaakt om over te stappen naar Faceland. Mijn afspraak bij Dino is mij echt ontzettend goed bevallen. Ik had diverse vragen over meerdere behandelingen, op al mi... Toon meer »
Afgelopen donderdag, nu 4 dagen geleden. Had ik mijn 1ste afspraak bij Dino Malagic, Faceland Almere. Voorheen ging ik naar een andere kliniek, maar vanwege een onprettige ervaring heb ik de keuze gemaakt om over te stappen naar Faceland.

Mijn afspraak bij Dino is mij echt ontzettend goed bevallen. Ik had diverse vragen over meerdere behandelingen, op al mijn vragen heeft hij duidelijk en met tekst & uitleg op een rustige manier antwoord gegeven.
Het was een zeer informatief maar toch een gezellig gesprek.
De behandeling verliep heel relaxt, ik voelde mij zeer op mijn gemak.
3 zones laten behandelen met Botox. Voorhoofd/frons/kraaienpootjes.
Nu 4 dagen later ben ik nu al echt zeer tevreden!

Eindelijk heb ik een arts gevonden waarbij een behandeling een prettige ervaring is geweest met nu al zeer goede resultaten. 😊👌
Nogmaals bedankt Dino! Toon minder »
Daniëlla Letteboer
9 mei 2022 05:05
Open en transparant word ik altijd geholpen door arts Dino Malagiç. Fijne vent en praat je geen plastic gezicht aan, blijft subtiel.
Fatima Tarsimi
9 april 2022 23:11
Voor het eerst bij Edwin de Jong geweest in Hilversum . Was me tweede keer lipfillers. Heel goed alles uitgelegd gekregen. En een hele mooie resultaat met 0,5 ml. Ook heel fijn dat hij alles goed noteert wat er is gedaan. Ook voor en na foto’s gemaakt en naar mij toe gestuurd. Zeer tevreden met de behandeling!! 🤗
Gulsen Kuseri
31 maart 2022 16:04
Afgelopen vrijdag heb ik een lip filler behandeling gehad en mijn man Botox bij dokter Dino. Een super fijne ervaring gehad. Ik kwam hier voor het eerst voor lip fillers en wij hebben samen besproken wat de mogelijkheden waren. Hij bespreekt echt wat het beste zal zijn en wat het mooist bij je gezicht zou passen. Ook voor mijn man was het de eerste keer. En... Toon meer »
Afgelopen vrijdag heb ik een lip filler behandeling gehad en mijn man Botox bij dokter Dino. Een super fijne ervaring gehad.

Ik kwam hier voor het eerst voor lip fillers en wij hebben samen besproken wat de mogelijkheden waren. Hij bespreekt echt wat het beste zal zijn en wat het mooist bij je gezicht zou passen. Ook voor mijn man was het de eerste keer. En wij zijn super tevreden over het resultaat! Ook heb ik geen blauwe plekken en weinig zwellingen gehad. Ik heb wel goed gekoeld!

Ik raad dokter Dino aan als arts. Hij weet waar hij over praat en vind het echt ook echt belangrijk dat het resultaat mooi is en helemaal bij je past. Wij gaan niet meer naar een ander dit is vanaf nu onze vaste dokter! Toon minder »
L Groenen
20 maart 2022 09:09
Ben er echt super blij mee 😊 In de loop de jaren waren mijn lippen helemaal ingedroogd en daar stoorde ik mij heel erg aan!! kreeg er een heel ander uiterlijk door Ben voor jullie al naar iemand anders geweest En was er helemaal niet tevreden mee En de manier hoe zij het deed was ook heel pijnlijk en bleef ook niet lang zitten🙈 Door een vriendin bij jullie... Toon meer »
Ben er echt super blij mee 😊
In de loop de jaren waren mijn lippen helemaal ingedroogd en daar stoorde ik mij heel erg aan!!
kreeg er een heel ander uiterlijk door
Ben voor jullie al naar iemand anders geweest
En was er helemaal niet tevreden mee
En de manier hoe zij het deed was ook heel pijnlijk en bleef ook niet lang zitten🙈
Door een vriendin bij jullie gekomen
Ik ben bij Britt geweest
En ben er heel blij mee
De manier waarop ze het doet is voor mij pijnloos en het blijft bij mij langer als een half jaar zitten
De vorm van de lippen zijn ook veel mooier 💋
Dus een echte aanrader 😊 Toon minder »
moontje veer
15 maart 2022 08:08
Goede ervaringen, inmiddels vaste klant. Eerlijk advies!
Laagdrempelig , maar bovenal de rust om iets uit te leggen en heel deskundig.
Janine Graal
24 februari 2022 06:06
Ik snap de slechte scoren niet. Geholpen door Barof Saanan. Leuke arts met zeer goede kennis en advies. Tevens leuk praatje waardoor het allemaal erg gemoedelijk was (voor mij erg prettig). Tevens ziet de kliniek er keurig uit en hebben de afspraken netjes op afgesproken tijd plaatsgevonden. Note: na controle is wel gratis. Arts en ik waren beiden van men... Toon meer »
Ik snap de slechte scoren niet.

Geholpen door Barof Saanan. Leuke arts met zeer goede kennis en advies. Tevens leuk praatje waardoor het allemaal erg gemoedelijk was (voor mij erg prettig).

Tevens ziet de kliniek er keurig uit en hebben de afspraken netjes op afgesproken tijd plaatsgevonden.

Note: na controle is wel gratis.
Arts en ik waren beiden van mening dat het resultaat nog wat beter kon na de eerste behandeling en er heeft bij controle afspraak gewoon nog een behandeling plaatsgevonden (kosteloos).

Succes met je loopbaan Barof Saanan! Toon minder »
Maxime Breevaart
21 februari 2022 17:05
23 december voor het eerst van mijn leven een behandeling ondergaan met Botox en dat heb ik dus gedaan bij Faceland in Almere. Een wenkbrauwlift. Toen ik binnenkwam (met mondkapje op) zag ik een medewerker zonder mondkapje. Op mijn vraag of een mondkapje nodig was antwoordde ze bevestigend. Prima dus. Het was die ochtend heel slecht weer en glad op de weg wa... Toon meer »
23 december voor het eerst van mijn leven een behandeling ondergaan met Botox en dat heb ik dus gedaan bij Faceland in Almere. Een wenkbrauwlift. Toen ik binnenkwam (met mondkapje op) zag ik een medewerker zonder mondkapje. Op mijn vraag of een mondkapje nodig was antwoordde ze bevestigend. Prima dus. Het was die ochtend heel slecht weer en glad op de weg waardoor personeel, waaronder mijn behandelaar later waren. Ik heb zo'n 25 minuten moeten wachten. Wat mij daarbij opviel was dat het personeel wat later was zonder mondkapje binnenkwamen en doodleuk ook die hele gang doorliepen. De cliënten daarentegen kwamen allemaal binnen met keurig een mondkapje op.

De behandeling zelf. Ik werd geholpen door Barof Sanaan. Ik was behoorlijk nerveus maar hij stelde me prima op mijn gemak. Ik vond hem erg aardig en kundig overkomen. Hij luisterde goed naar me. Ook was hij eerlijk en gaf goede adviezen die ik goed in mijn oren heb geknoopt. Maar wat mij serieus echt stoorde was dat tijdens zijn uitleg de receptioniste binnenkwam om een doorsnee pen te verwisselen voor de (ook een doorsnee pen) waar de behandelaar op dat moment mee aan het schrijven was. Ik vind dat niet kunnen dat dit tijdens een consult gebeurde. Ik vond het vervelend en storend.

De behandeling zelf is me 100% meegevallen. Mijn oogopslag oogt subtiel frisser. Wel zie ik dat mijn rechteroog iets mooier is gelift dan mijn linker maar ik weet niet of dat is te voorkomen. Ik denk dat ik niet snel terug zou gaan naar deze kliniek. Ik vond de behandeling en behandelaar op zich prima alleen de kliniek zelf vond ik niet prettig. Toon minder »
Sophia Kastermans
3 januari 2022 14:02
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe zijn de ervaringen bij Faceland Almere?

Faceland Almere scoort 4.6 van de 5 sterren uit 50 Google reviews.

Wat is het adres van Faceland Almere?

In Almere-Stad is Faceland Almere gevestigd op Randstad 21 22.