Tobias van Genderen

Drs. Tobias van Genderen

BIG-nummer: 69926464501

Tobias van Genderen studeerde geneeskunde aan de Radboud Universiteit. Zijn interesse en enthousiasme voor de (plastische) chirurgie zorgden voor uitgebreide chirurgische stages in Arnhem en Nijmegen. Hij voltooide zijn opleiding geneeskunde binnen de afdeling plastische chirurgie in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis. Tijdens zijn opleiding deed Tobias ook al veel ervaring op in een (particuliere) kliniek voor cosmetische en plastische chirurgie. Dit is ook de plek geweest waar hij zijn passie en werkplezier heeft ontdekt voor de cosmetische chirugie.

Na zijn opleiding is Tobias werkzaam geweest als arts binnen de afdeling chirurgie in het Radboudumc. Hij heeft zich daar ontwikkeld tot een complete en bekwame arts met chirurgische vaardigheden. Dankzij zijn interesse voor cosmetische geneeskunde en esthetiek en zijn toegespitste geneeskundige voortraject heeft hij inmiddels de stap gemaakt naar Faceland.

Tobias staat als arts klaar voor persoonlijke, aandachtige en eerlijke cosmetische consulten en behandelingen. Hij kan zijn vakkundigheid kwijt in behandelingen die zeer laagdrempelig zijn, maar tegelijkertijd fantastische resultaten opleveren. ‘Als persoon en arts ben ik invoelend, open, kritisch en toegankelijk. Je kunt van mij een eenduidig, persoonsgericht en vooral ook eerlijk advies verwachten.’ Tobias streeft naar natuurlijke resultaten met een esthetisch fijn aanzien.

Drs. Tobias van Genderen is gespecialiseerd in behandelingen met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Functie
Arts
Beroepsverenigingen
NVCG
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Huidverbetering
Aantal behandelingen per jaar
7500
Ervaring
2 Jaar
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzaam bij klinieken

Faceland Nijmegen
Belotero logo

Faceland Nijmegen

4.5
Ziekerstraat 110, Nijmegen
Kliniek opgericht
2010
Kliniek bekijken

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling