VelthuisKliniek V rgb

Velthuis kliniek Eindhoven

Velthuis kliniek Eindhoven uit Eindhoven is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

3.3
23 reviews
Wilmink stuurt mijn man weg omdat hij geen tijd heeft een tillift te accepteren om mijn man op het bed te krijgen. Heeft geen dossier ingelezen anders had hij geweten dat mijn man een dwarslaesie heeft, rolstoelafhankelijk is en vanaf zijn borst verlamd is. Na maanden wachten is een kleine ingreep, carpaal tunnelsyndroom uitgemond in een catastrofe. Wilmink... Toon meer »
Wilmink stuurt mijn man weg omdat hij geen tijd heeft een tillift te accepteren om mijn man op het bed te krijgen. Heeft geen dossier ingelezen anders had hij geweten dat mijn man een dwarslaesie heeft, rolstoelafhankelijk is en vanaf zijn borst verlamd is. Na maanden wachten is een kleine ingreep, carpaal tunnelsyndroom uitgemond in een catastrofe. Wilmink mag mijn man van mij nooit meer opereren en wij moeten op zoek naar een andere arts. Ik ga er persoonlijk voor zorgen dat hij hier nog lang last van heeft. Wat een bullebak. We hebben een klacht ingediend maar hij verdraaid het hele verhaal. Toon minder »
Petty & Marco Coppens
26 oktober 2022 16:04
Blij met zowel buikwandcorrectie als vervangen borstprothesen. Goede begeleiding, vriendelijk, correct. Inmiddels ruim 16 jaar (!) klant. Kan het iedereen aanraden!
Mare Mirjam
19 september 2022 08:08
Bijzonder lastig om contact te krijgen. Ik word 3 keer doorverbonden en een afspraak op korte termijn is niet mogelijk.
Angela van den Akker
4 april 2022 09:09
Liposuctie buik en bovenbenen. Geen juist compressiepak mee gekregen, ondanks dat ik daar al op de recovery melding van heb gemaakt hebben ze me naar huis gestuurd, gevolg enorme zwellingen die nu na een jaar nog steeds niet weg zijn, en ik vraag me af of ze ooit weg gaan en nog elke dag pijn. Destijss getracht contact te maken, en na een week (!!!) Is het g... Toon meer »
Liposuctie buik en bovenbenen. Geen juist compressiepak mee gekregen, ondanks dat ik daar al op de recovery melding van heb gemaakt hebben ze me naar huis gestuurd, gevolg enorme zwellingen die nu na een jaar nog steeds niet weg zijn, en ik vraag me af of ze ooit weg gaan en nog elke dag pijn. Destijss getracht contact te maken, en na een week (!!!) Is het gelukt en kreeg ik een juist pak toegestuurd. Dit moest ik dan wel 3 maanden dragen ipv 2 weken zoals ze eerder aangaven. Maar het kwaad was al geachied, en hier heb ik nog dagelijks last van. Ook nu weer getracht mijn verhaal bij hen te doen, maaren ze reageren gewoon helemaal niet. Je kunt nog beter naar Turkije gaan, dan kost de ingreep minder en heb je waarschijnlijk minder klachten achteraf. Beschamend dat dit in Nederland gewoon kan. Toon minder »
Kenny Hendrikx
25 maart 2022 13:01
Goede zorg en begeleiding! Top behandeld en geholpen ZEER tevreden!
Daphne Nellissen
12 september 2021 08:08
Ik ben ontzettend tevreden. Er werd gekeken naar wat haalbaar is en geluisterd naar mijn wensen. De arts en assistent zijn zo vriendelijk en stellen je erg op je gemak. Het resultaat is perfect.
Danielle Iersel
30 juni 2021 05:05
Is al wel zon 4 jaar geleden dat onze dochter er was voor een liposuctie maag/buik. Tijdens een voorconsult zei de arts dat het inderdaad wel wat plumpudding was. Ze is niet meer teruggeweest. Voelde niet goed. Mensen let a.u.b op met zon uitspraken, deze vrouwen hebben al moeite met hun lichaam.
Ceetje
27 mei 2021 12:12
Bovenooglid correctie laten doen bij dr. Schots.. Na de behandeling ging ik terug naar huis en toen kreeg ik wat bloedverlies bij de hechtingen, gelijk gebeld met hen Je moet dan 15 minuten wat tegendruk geven, dit hielp gelukkig, anders kon ik opnieuw bellen. Ik zou het fijn hebben gevonden als je van te voren weet dat dit kan gebeuren, dan schrik je niet... Toon meer »
Bovenooglid correctie laten doen bij dr. Schots.. Na de behandeling ging ik terug naar huis en toen kreeg ik wat bloedverlies bij de hechtingen, gelijk gebeld met hen Je moet dan 15 minuten wat tegendruk geven, dit hielp gelukkig, anders kon ik opnieuw bellen. Ik zou het fijn hebben gevonden als je van te voren weet dat dit kan gebeuren, dan schrik je niet zo. De 1e dag was redelijk pittig vanwege de druk op de oogleden maar de 2e dag was al een stuk beter. Elk uur koelen, bed omhoog met slapen en arnica slikken dat helpt.. Al met al een gaat het nu al best goed en ben ik nu al blij dat ik dit heb gedaan. Toon minder »
Marja Lindsen
21 mei 2021 15:03
Goede professionele begeleiding. Stellen je erg op je gemak , hangt een ontspannen sfeer en omgang is niet zo" stijfjes " zoals je soms hebt met artsen en verpleegkundigen. Klein verbeter puntje 😁 communicatie! Duurt soms lang voor je antwoord hebt via mail . Ook bellen loopt niet altijd gemakkelijk. Verder ZEER tevreden mooi resultaat. Ik raad deze k... Toon meer »
Goede professionele begeleiding. Stellen je erg op je gemak , hangt een ontspannen sfeer en omgang is niet zo" stijfjes " zoals je soms hebt met artsen en verpleegkundigen. Klein verbeter puntje 😁 communicatie! Duurt soms lang voor je antwoord hebt via mail . Ook bellen loopt niet altijd gemakkelijk. Verder ZEER tevreden mooi resultaat. Ik raad deze kliniek dan ook zeker aan !!! Toon minder »
gerlene de goey
30 maart 2021 06:06
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Botox (1 zone)
V.a. €200 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €100 per behandeling
Consult
1e consult
V.a. €50 per consult
Fillers
Juvéderm
V.a. €300 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse logo
V.a. €575 per 1,5 ml
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €750 per 2 oksels
Skinbooster
Onbekend merk skinbooster
V.a. €210 per behandeling
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. €350 per behandeling
RRS Eyes
V.a. €150 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Laser / IPL, Chirurgie
Kliniek opgericht
1995
Adres
Dokter Holtroplaan 3, Eindhoven
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten