Botox Drachten

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk alle cosmetische klinieken in Drachten die Botox behandelingen aanbieden. Lees echte consumenten reviews en bekijk voor/na foto's op Injectablesbooking.

Aantal afspraken in Drachten in de afgelopen periode
394
Laagste prijs per zone Botox in Drachten
€ 99,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Drachten
€ 123,40
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Drachten
14
Vergelijk prijzen in de buurt van Drachten

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Drachten is gemiddeld € 123,40 per zone. Dit is 15% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 144,42) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Drachten

Anja Marra Drachten
Anja Marra Drachten
Drachten, Stationsweg 29
<1 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
City Clinics Drachten
City Clinics Drachten
Drachten, Stationsweg 29
<1 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Mijn Huidspecialist Drachten
Mijn Huidspecialist Drachten
Drachten, Stationsweg 64
1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Oogmark Drachten
Oogmark Drachten
Drachten, Morra 39
2 km
Botox zone v.a.
€ 159,00
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
Kliniek dokter Shelly
Kliniek dokter Shelly
Drachten, Grasland 44
3 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 330,00
Profiel bekijken
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Restylane
Bekijk agenda
 
Visible Skincare & Make up
Visible Skincare & Make up
Beetsterzwaag, Van Harinxmaweg 7
5 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Esthers Choice de Anti-ageing Specialist
Esthers Choice de Anti-ageing Specialist
Burgum, Prins Bernhardstraat 1A
12 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Waterland Kliniek Volendam
Waterland Kliniek Volendam
Volendam, Heideweg 1B
98 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Restylane
Bekijk agenda
Onlangs 9x geboekt

Botox reviews Drachten

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Drachten.

Bekijk reviews

Fijn om Catharina weer te zien in de nieuwe vestiging in Zwolle om de Botox behandeling te ontvangen 👌🏻👌🏻👌🏻
George Brands
Anja Marra Drachten
14 maart 2024 15:03
Wat een fijne behandeling om te ondergaan. Ik ben elke keer weer zo blij, dat mijn gezicht na een botoxbehandeling zo ontspannen en stralend er uitziet!
Mieke Westerduin
Kliniek dokter Shelly
30 maart 2023 13:01
Echt een aanrader, doordat ik frons als ik nadenk of serieus ben, werd m’n hoofd zwaar en werd ik erg moe van! Toen ik hoorde dat Botox zou helpen ben ik naar dokter Shelly gegaan en heb sindsdien nooit spijt gehad en alleen maar aangeraden bij vriendinnen want t verlicht zo mega veel en t ziet er ook nog eens zoveel frisser en aardiger uit!! Dus ik zou zegg... Toon meer »
Echt een aanrader, doordat ik frons als ik nadenk of serieus ben, werd m’n hoofd zwaar en werd ik erg moe van! Toen ik hoorde dat Botox zou helpen ben ik naar dokter Shelly gegaan en heb sindsdien nooit spijt gehad en alleen maar aangeraden bij vriendinnen want t verlicht zo mega veel en t ziet er ook nog eens zoveel frisser en aardiger uit!! Dus ik zou zeggen heb jij er ook last van ga dan naar de Shelly en je voelt je stukken beter , relaxter en je ziet er ook nog eens beter uit❤️ ECHT EEN MEGA AANRADER
Echt iemand die weet wat ze doet en echt verstand van haar vak en erg professioneel 🍀👍🏻 Toon minder »
LA MODA DRACHTEN
Kliniek dokter Shelly
19 juni 2023 20:08
Bekijk meer Botox ervaringen in Drachten

Extra informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Drachten?Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk de prijzen in 2024 in Drachten

Botox prijzen vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de laagste Botox prijzen in de buurt van Drachten. Vul je locatie in en vergelijk de tarieven van alle 7 klinieken binnen 15 km van Drachten. Het eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 99,00
2 zones€ 198,00
3 zones€ 297,00
Fronsrimpels1 zone€ 99,00
Kraaienpootjes1 zone€ 99,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 99,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 75,00
Baby Botox0,5 zone€ 75,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 375,00

Voor en na Botox in Drachten

Veel mensen vergelijken klinieken op basis van Botox voor en na resultaten. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk Botox voor en na foto's uit de omgeving van Drachten.

Botox behandeling

Rimpels die worden geactiveerd door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Deze dynamische rimpeltjes, zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes, kunnen efectief worden behandeld met Botox. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Een week na de behandeling is de behandeling volledige effectief. niet meer geactiveerd. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Is Botox veilig?

Over het algemeen wordt Botox bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox.

Hoelang werkt Botox?

Een Botox behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief, en wat langer naarmate je vaker bent behandeld. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Botox specialist Drachten

In de omgeving van Drachten werken 7 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Drachten

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Drachten is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botox klinieken in Drachten

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Drachten worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Drachten zijn 7 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Drachten

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Vistabel/Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Drachten zijn:

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

De prijs die je kan verwachten voor een botox behandeling in Drachten

In Drachten is de laagste prijs voor één zone Botox: € 99,00. Dat is flink lager dan de gemiddelde prijs bij alle cosmetische klinieken. Eén zone Botox in Drachten kost gemiddeld € 123,40.

Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van de gemiddelde kosten per behandeling, recensies en het aantal boekingen bij diverse Botox klinieken in Drachten. Hier vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van cosmetische ingrepen en advies over het selecteren van de juiste kliniek in Drachten.

Botox deals in Drachten

Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking. De laagste prijs per zone Botox in Drachten is momenteel € 99,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Zorg dat je nooit onder tijdsdruk voor een aanbieding kiest. Kwaliteit is altijd belangrijker dan prijs. Lees hier meer over btx deals. Aangezien er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonend zijn om regelmatig de prijzen in Drachten te vergelijken. Op Injectablesbooking.nl kun je jouw locatie invoeren en alle deals (druk op: acties) bij jou in de buurt vergelijken.

Vergelijk 4 cosmetische klinieken in de buurt van Drachten

Bekijk 4 injectables klinieken in de omgeving van Drachten. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Drachten waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Drachten Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Drachten, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Veelgestelde vragen in Drachten

Wat kost een behandeling met Botox in Drachten?

Wat is de beste cosmetische kliniek in Drachten?

Wat is Botox precies?

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Zijn er nadelen aan Botox?

Andere steden in de buurt