Botox Gorinchem

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Gorinchem. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Gorinchem:

Aantal afspraken in Gorinchem in de afgelopen periode
32
Gemiddelde prijs per zone Botox in Gorinchem
€ 160,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Gorinchem
14
Vind een kliniek in de buurt van Gorinchem

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Gorinchem is gemiddeld € 160,00 per zone. Dit is 14%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 139,81) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Gorinchem

In Gorinchemkun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Voorhoofdsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile

Bekijk alle cosmetische klinieken in Gorinchem

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Alle Botoxklinieken in Gorinchem

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Gorinchem worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Gorinchem zijn 6 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Geheimzinnig

Nog niet alle consumenten zijn open over hun behandelingen. Dat hoeft natuurlijk ook niet. Er valt wel een parallel te trekken met het verven van grijs haar in de jaren '90. Destijds werd daar geheimzinnig over gedaan, inmiddels is iedereen wel open over het gebruik van haarverf. Vergelijk de Botox klinieken in Gorinchem. Lees reviews, vergelijk tarieven per botox behandeling en bekijk welke artsen werken in Gorinchem. Welke cosmetische klinieken in Gorinchem worden het vaakst geboekt? Lees alle info op Injectablesbooking.nl.

Informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Gorinchem? Lees verder in onze kennisbank:

Boek je injectables behandeling in Gorinchem

Aureus Kliniek
4.2
Aureus Kliniek
Sleeuwijk
3 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs 9x geboekt
Esthemare Giessenburg
Esthemare Giessenburg
Giessenburg
6 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 3x geboekt
Chentouf
4.9
Chentouf
Leerdam
12 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Exclusief Skinstore & Salon
4.6
Exclusief Skinstore & Salon
Bergambacht
17 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Belotero logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 2x geboekt

Veelgestelde vragen in Gorinchem

Wat kost een behandeling met Botox in Gorinchem?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Gorinchem € 160,00. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Gorinchem?

Binnen 15 kilometer van Gorinchem zijn 6 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Gorinchem op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Gorinchem?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Gorinchem vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Gorinchem en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.