Botox Haren

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op Injectablesbooking kun je eenvoudig Botox behandelingen vergelijken in Haren. Lees informatie over de behandeling en vergelijk alle klinieken in de omgeving van Haren.

Aantal afspraken in Haren in de afgelopen periode
1.902
Laagste prijs per zone Botox in Haren
€ 99,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Haren
€ 157,74
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Haren
74
Vergelijk prijzen in de buurt van Haren

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Haren is gemiddeld € 157,74 per zone. Dit is 9%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 144,42) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Haren

Blush Clinic Haren
Blush Clinic Haren
Haren, Brinkhorst 5
<1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Prof. Aesthetics
Prof. Aesthetics
Haren, Nieuwe Stationsweg 4
<1 km
Botox zone v.a.
€ 185,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
AesthetiSie
AesthetiSie
Paterswolde, Hoofdweg 282
3 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 390,00
Profiel bekijken
Profhilo (2 ML)Restylane
Bekijk agenda
 
Perfect Silhouette Injectables Groningen
Perfect Silhouette Injectables Groningen
Groningen, Verlengde Hereweg 88
3 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 595,00
Profiel bekijken
Looking Young
Looking Young
Groningen, M.L. Kingstraat 93
4 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
MB & H Kliniek Paterswolde
MB & H Kliniek Paterswolde
Paterswolde, Hoofdweg 155b
4 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 290,00
Profiel bekijken
Stylage
Bekijk agenda
 
Face to face kliniek Groningen
Face to face kliniek Groningen
Groningen, Boumaboulevard 754
4 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Door Plastisch Chirurgen Groningen
Door Plastisch Chirurgen Groningen
Groningen, Geulstraat 37
5 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Profhilo (2 ML)
Bekijk agenda
 

Botox reviews Haren

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Haren. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 74 praktijken in de omgeving van Haren.

Lees ervaringen:

Ik kom hier al jaren, in het verleden mijn borsten laten doen, en geregeld mijn lippen laten opvullen. Sinds 2 jaar ook Botox behandelingen en ben zeer tevreden! Ik
Leonie 8867766
Faceland Groningen
2 maart 2022 16:04
Weer eens terug bij Nirwana voor de periodieke botox behandeling. Heel kundig attent en vriendelijk. Ik heb mijn favoriete behandelaar gevonden!
Marc Jansen
18 april 2022 05:05
Gisteren voor het eerst bij Nirwana geweest voor Botox: voorhoofd, frons en lipflip. Wat een lieve en begripvolle arts, stelde mij meteen gerust en is zeer goed in haar werk. Ik heb bijna niets van de prikjes gevoelt en dat terwijl ik bang was. Ik kom zeker terug bij haar! Ben zeker tevreden en raad haar zeker aan.
15 oktober 2023 07:07
Bekijk meer Botox ervaringen in Haren

Belangrijke informatie

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Haren? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk Botox prijzen 2024 in Haren

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Haren. Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 33 klinieken binnen 15 km van Haren. Wil je eerst meer informatie? Een eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 99,00
2 zones€ 189,00
3 zones€ 269,00
Fronsrimpels1 zone€ 99,00
Kraaienpootjes1 zone€ 99,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 99,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 59,00
Baby Botox0,5 zone€ 59,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 350,00

Botox voor en na foto's

In de omgeving van Haren kun je terecht voor een cosmetische behandeling met injectables. De meeste mensen vergelijken klinieken voordat zij een kliniek kiezen. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Haren.

Botox behandeling in een notendop

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is tegen rimpels gemiddeld 12-16 weken effectief. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen. Naarmate je de behandeling vaker hebt gedaan zal het resultaat langer zichtbaar zijn. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is Botox veilig?

Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox.

Botox arts in Haren

In de buurt van Haren zijn 41 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Haren

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Haren is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken voor een botox behandeling in Haren

In de omgeving van Haren zijn 74 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Haren is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Haren zijn 33klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Haren

In 1989 kreeg Botox goedkeuring van de FDA als medicijn voor de behandeling van scheelzien, en sindsdien wordt het gebruikt bij vele andere behandelingen. Momenteel zijn er vier merken goedgekeurd voor cosmetische ingrepen, waaronder Botox (Vistabel), Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt ook gebruikt in de neurologie en urologie voor diverse medische behandelingen. In Haren zijn er 10 populaire Botox-behandelingen beschikbaar.

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

Botox prijs in Haren v.a € 99,00

In Haren kost één zone Botox gemiddeld bij alle klinieken € 157,74. De laagste prijs bij een cosmetische kliniek voor één zone Botox in de buurt is € 99,00. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. Meer informatie over hoe lang Botox werkt kan hier gevonden worden.

Botox aanbieding in Haren

De laagste prijs per zone Botox in Haren is momenteel € 99,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Lees hier meer over Botox aanbiedingen. Omdat er steeds meer klinieken en artsen zijn die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonen om regelmatig de prijzen in Haren te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Op deze site kunnen mensen hun locatie invoeren en alle artsen en klinieken in hun buurt vergelijken voordat ze hun volgende goedkope Botox behandeling boeken in Haren.

Professionele cosmetische klinieken in Haren

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Haren worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Gesponsord
Perfect Look Groningen - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Perfect Look Groningen
Wordt nu
bekeken
Perfect Look Groningen
Groningen, Harkstederweg 4
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Onlangs 14x geboekt
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Stylage

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

kliniek_haren

Botox behandeling Haren

Haren is dé plaats voor cosmetische behandelingen in Groningen. Er zijn meerdere Botox klinieken in Haren waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Haren ligt tegen Groningen aan. Veel Groningers gaan voor een injectables behandeling naar Haren. Injectables is de verzamelnaam van Botox en filler behandelingen.

Filler kliniek Haren

Met Botox worden dynamische rimpels behandeld. Met fillers wordt de huid opgevuld. Zo kan een rimpel worden opgevuld, of kan de contour van de huid worden verbeterd. Denk bij een filler behandeling bijvoorbeeld aan donkere kringen onder de ogen (traangoten) of rimpels rond de mond. In de omgeving van haren zijn meer dan 60 klinieken en artsen waar te terecht kunt voor een cosmetische behandeling.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Haren

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Haren. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Haren goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Veelgestelde vragen in Haren

Wat kost een behandeling met Botox in Haren?

Wat is de beste cosmetische kliniek in Haren?

Wat is Botox precies?

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Heeft Botox nadelen?