Botox Mill

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op Injectablesbooking kun je eenvoudig Botox behandelingen vergelijken in Mill. Lees informatie over de behandeling en vergelijk alle klinieken in de omgeving van Mill.

Aantal afspraken in Mill in de afgelopen periode
678
Laagste prijs per zone Botox in Mill
€ 99,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Mill
€ 150,27
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Mill
24
Vergelijk prijzen in de buurt van Mill

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Mill is gemiddeld € 150,27 per zone. Dit is 4%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 144,42) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Mill

SK Plastische Chirurgie
SK Plastische Chirurgie
Mill, Hoogveldseweg 7
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Le Masque schoonheidssalon
Le Masque schoonheidssalon
Cuijk, Deken van den Ackerhof 5
8 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Dokter Nadine Cuijk
Dokter Nadine Cuijk
Cuijk, Deken van den Ackerhof 5
8 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
SkinFix
SkinFix
Volkel, Schakelplein 6
10 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
BeloteroRadiesse (1,5 ML)
Bekijk agenda
 
Kliniek voor Jou Uden
Kliniek voor Jou Uden
Uden, Volkelseweg 2A
11 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 295,00
Profiel bekijken
Skincorner
Skincorner
Boxmeer, Raadhuisplein 2
12 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 349,00
Profiel bekijken
Hey Clinics Groesbeek
Hey Clinics Groesbeek
Groesbeek, Parklaan 70
15 km
Botox zone v.a.
€ 250,00
Filler per ml v.a.
€ 345,00
Profiel bekijken
Profhilo (2 ML)Sculptra (per flacon 10 ML)
Bekijk agenda
 
Kliniek Heyendael
Kliniek Heyendael
Groesbeek, Parklaan 70
15 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 

Botox reviews Mill

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Mill. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 24 praktijken in de omgeving van Mill.

Lees ervaringen:

Al geruime tijd kom ik bij Dr. Nadine en ik zou oprecht niet anders meer willen. De behandelingen worden altijd met zeer persoonlijke aandacht uitgevoerd, super fijn! Dr. Nadine geeft altijd goed advies wat betreft fillers en botox. Dit doet zij met een luisterend oor en is ontzettend betrokken. Zij stelt je op je gemak en neemt ruim de tijd voor je. Heel er... Toon meer »
Al geruime tijd kom ik bij Dr. Nadine en ik zou oprecht niet anders meer willen. De behandelingen worden altijd met zeer persoonlijke aandacht uitgevoerd, super fijn! Dr. Nadine geeft altijd goed advies wat betreft fillers en botox. Dit doet zij met een luisterend oor en is ontzettend betrokken. Zij stelt je op je gemak en neemt ruim de tijd voor je. Heel erg blij met de resultaten en ik zou Dr. Nadine zeker aanbevelen. Toon minder »
4 januari 2024 20:08
Ik ben erg tevreden met de behandelingen. Ik begon met botox in mijn frons omdat ik veel hoofdpijn had. Nadine legt van te voren alles duidelijk uit en is eerlijk over het uiteindelijke resultaat. Ik besprak met haar een keer dat ik de diepe rimpels in mijn bovenlip vreselijk vond. Nadine heeft goed en duidelijk uitgelegd wat er aan te doen is en hoe het er... Toon meer »
Ik ben erg tevreden met de behandelingen. Ik begon met botox in mijn frons omdat ik veel hoofdpijn had. Nadine legt van te voren alles duidelijk uit en is eerlijk over het uiteindelijke resultaat.
Ik besprak met haar een keer dat ik de diepe rimpels in mijn bovenlip vreselijk vond. Nadine heeft goed en duidelijk uitgelegd wat er aan te doen is en hoe het er de eerste dagen na de behandeling eventjes uitziet, ik heb de rimpels laten opvullen en het resultaat is fantastisch. Ze geeft ook goede nazorg, je kunt altijd contact met haar opnemen. Toon minder »
21 januari 2024 08:08
Eerste keer bij Bbo Clinics Fijn dat er de tijd word genomen om uitleg en eerlijk advies te krijgen. Olga komt kundig en oprecht over. Even afwachten hoelang de botox blijft zitten, maar voor nu een top eerste indruk!
Monique Verstappen
24 maart 2022 13:01
Bekijk meer Botox ervaringen in Mill

Belangrijke informatie

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Mill? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk Botox prijzen 2024 in Mill

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Mill. Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 12 klinieken binnen 15 km van Mill. Wil je eerst meer informatie? Een eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 99,00
2 zones€ 198,00
3 zones€ 297,00
Fronsrimpels1 zone€ 99,00
Kraaienpootjes1 zone€ 99,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 99,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 65,00
Baby Botox0,5 zone€ 65,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 385,00

Botox voor en na foto's

In de omgeving van Mill kun je terecht voor een cosmetische behandeling met injectables. De meeste mensen vergelijken klinieken voordat zij een kliniek kiezen. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Mill.

Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Westervoort (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Westervoort (na)
Fronsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (voor)
Fronsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (na)
Fronsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch
Kraaienpootjes voor en na foto's van De Huidkliniek Den Bosch (voor)
Kraaienpootjes voor en na foto's van De Huidkliniek Den Bosch (na)

Botox behandeling in een notendop

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is tegen rimpels gemiddeld 12-16 weken effectief. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen. Naarmate je de behandeling vaker hebt gedaan zal het resultaat langer zichtbaar zijn. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is Botox veilig?

Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox.

Botox arts in Mill

In de buurt van Mill zijn 12 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Mill

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Mill is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken voor een botox behandeling in Mill

In de omgeving van Mill zijn 24 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Mill is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Mill zijn 12klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Mill

In 1989 kreeg Botox goedkeuring van de FDA als medicijn voor de behandeling van scheelzien, en sindsdien wordt het gebruikt bij vele andere behandelingen. Momenteel zijn er vier merken goedgekeurd voor cosmetische ingrepen, waaronder Botox (Vistabel), Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt ook gebruikt in de neurologie en urologie voor diverse medische behandelingen. In Mill zijn er 10 populaire Botox-behandelingen beschikbaar.

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

Botox prijs in Mill v.a € 99,00

In Mill kost één zone Botox gemiddeld bij alle klinieken € 150,27. De laagste prijs bij een cosmetische kliniek voor één zone Botox in de buurt is € 99,00. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. Meer informatie over hoe lang Botox werkt kan hier gevonden worden.

Botox aanbieding in Mill

De laagste prijs per zone Botox in Mill is momenteel € 99,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Lees hier meer over Botox aanbiedingen. Omdat er steeds meer klinieken en artsen zijn die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonen om regelmatig de prijzen in Mill te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Op deze site kunnen mensen hun locatie invoeren en alle artsen en klinieken in hun buurt vergelijken voordat ze hun volgende goedkope Botox behandeling boeken in Mill.

Vergelijk 7 cosmetische klinieken in de buurt van Mill

Bekijk 7 injectables klinieken in de omgeving van Mill. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Mill goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Veelgestelde vragen in Mill

Wat kost een behandeling met Botox in Mill?

Wat is de beste cosmetische kliniek in Mill?

Wat is Botox precies?

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Heeft Botox nadelen?