Botox Cuijk

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Cuijk. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Cuijk:

Aantal afspraken in Cuijk in de afgelopen periode
309
Gemiddelde prijs per zone Botox in Cuijk
€ 129,25
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Cuijk
56
Vind een kliniek in de buurt van Cuijk

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Cuijk is gemiddeld € 129,25 per zone. Dit is 8% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 139,81) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Cuijk

In Cuijk kun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile
Hyperhidrosis

Bekijk alle cosmetische klinieken in Cuijk

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox specialist Cuijk

In de omgeving van Cuijk werken 34 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Cuijk

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Cuijk is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botoxklinieken in Cuijk

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Cuijk worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Cuijk zijn 22 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Geheimzinnig

Nog niet alle consumenten zijn open over hun behandelingen. Dat hoeft natuurlijk ook niet. Er valt wel een parallel te trekken met het verven van grijs haar in de jaren '90. Destijds werd daar geheimzinnig over gedaan, inmiddels is iedereen wel open over het gebruik van haarverf. Vergelijk de Botox klinieken in Cuijk. Lees reviews, vergelijk tarieven per botox behandeling en bekijk welke artsen werken in Cuijk. Welke cosmetische klinieken in Cuijk worden het vaakst geboekt? Lees alle info op Injectablesbooking.nl.

Informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Cuijk? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Cuijk

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Cuijk. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Cuijk waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Cuijk Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Cuijk, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in Cuijk

Le Masque schoonheidssalon
4.6
Le Masque schoonheidssalon
Cuijk
<1 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 4x geboekt
Kliniek Heyendael
3.9
Kliniek Heyendael
Groesbeek
8 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Cosmetique Totale Nijmegen
5
Cosmetique Totale Nijmegen
Nijmegen
9 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
Boek een gratis consult met onze CT Doctor
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 2x geboekt
Skincorner
4.9
Skincorner
Boxmeer
10 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 349,00
Profiel bekijken
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 2x geboekt

Veelgestelde vragen in Cuijk

Wat kost een behandeling met Botox in Cuijk?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Cuijk € 129,25. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Cuijk?

Binnen 15 kilometer van Cuijk zijn 22 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Cuijk op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Cuijk?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Cuijk vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Cuijk en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.