Botox Cuijk

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk alle cosmetische klinieken in Cuijk die Botox behandelingen aanbieden. Lees echte consumenten reviews en bekijk voor/na foto's op Injectablesbooking.

Aantal afspraken in Cuijk in de afgelopen periode
1.391
Laagste prijs per zone Botox in Cuijk
€ 89,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Cuijk
€ 118,50
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Cuijk
61
Vergelijk prijzen in de buurt van Cuijk

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Cuijk is gemiddeld € 118,50 per zone. Dit is 18% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 143,64) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Cuijk

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Aphrodite Clinic Nijmegen
Aphrodite Clinic Nijmegen
Nijmegen, Plein 1944
13 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
KNMG Artsen I 20k+ Behandelingen I Juvederm Expertise
Stylage
Onlangs 8x geboekt
Le Masque schoonheidssalon
Le Masque schoonheidssalon
Cuijk, Deken van den Ackerhof 5
<1 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Dokter Nadine Cuijk
Dokter Nadine Cuijk
Cuijk, Deken van den Ackerhof 5
<1 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
SK Plastische Chirurgie
SK Plastische Chirurgie
Mill, Hoogveldseweg 7
8 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Kliniek Heyendael
Kliniek Heyendael
Groesbeek, Parklaan 70
8 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Kasmetics Nijmegen
Kasmetics Nijmegen
Nijmegen, Sint Jacobslaan 345
10 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Skincorner
Skincorner
Boxmeer, Raadhuisplein 2
10 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 349,00
Profiel bekijken
Dr. Hupkens Esthetiek
Dr. Hupkens Esthetiek
Berg en Dal, Uilenputweg 9
10 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Botox reviews Cuijk

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Cuijk.

Bekijk reviews

Al geruime tijd kom ik bij Dr. Nadine en ik zou oprecht niet anders meer willen. De behandelingen worden altijd met zeer persoonlijke aandacht uitgevoerd, super fijn! Dr. Nadine geeft altijd goed advies wat betreft fillers en botox. Dit doet zij met een luisterend oor en is ontzettend betrokken. Zij stelt je op je gemak en neemt ruim de tijd voor je. Heel er... Toon meer »
Al geruime tijd kom ik bij Dr. Nadine en ik zou oprecht niet anders meer willen. De behandelingen worden altijd met zeer persoonlijke aandacht uitgevoerd, super fijn! Dr. Nadine geeft altijd goed advies wat betreft fillers en botox. Dit doet zij met een luisterend oor en is ontzettend betrokken. Zij stelt je op je gemak en neemt ruim de tijd voor je. Heel erg blij met de resultaten en ik zou Dr. Nadine zeker aanbevelen. Toon minder »
4 januari 2024 20:08
Ik ben erg tevreden met de behandelingen. Ik begon met botox in mijn frons omdat ik veel hoofdpijn had. Nadine legt van te voren alles duidelijk uit en is eerlijk over het uiteindelijke resultaat. Ik besprak met haar een keer dat ik de diepe rimpels in mijn bovenlip vreselijk vond. Nadine heeft goed en duidelijk uitgelegd wat er aan te doen is en hoe het er... Toon meer »
Ik ben erg tevreden met de behandelingen. Ik begon met botox in mijn frons omdat ik veel hoofdpijn had. Nadine legt van te voren alles duidelijk uit en is eerlijk over het uiteindelijke resultaat.
Ik besprak met haar een keer dat ik de diepe rimpels in mijn bovenlip vreselijk vond. Nadine heeft goed en duidelijk uitgelegd wat er aan te doen is en hoe het er de eerste dagen na de behandeling eventjes uitziet, ik heb de rimpels laten opvullen en het resultaat is fantastisch. Ze geeft ook goede nazorg, je kunt altijd contact met haar opnemen. Toon minder »
21 januari 2024 08:08
Ik heb een Botox behandeling gehad bij Mai Macroomy. Zowel mijn frons als een wenkbrauw lift. Alles werd goed uit gelegd en zeer deskundig. Ik ben er blij mee!
2 mei 2023 06:06
Bekijk meer Botox ervaringen in Cuijk

Extra informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Cuijk?Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk de prijzen in 2024 in Cuijk

Botox prijzen vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de laagste Botox prijzen in de buurt van Cuijk. Vul je locatie in en vergelijk de tarieven van alle 24 klinieken binnen 15 km van Cuijk. Het eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 89,00
2 zones€ 175,00
3 zones€ 255,00
Fronsrimpels1 zone€ 89,00
Kraaienpootjes1 zone€ 89,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 89,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 60,00
Baby Botox0,5 zone€ 60,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 249,00

Voor en na Botox in Cuijk

Veel mensen vergelijken klinieken op basis van Botox voor en na resultaten. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk Botox voor en na foto's uit de omgeving van Cuijk.

Botox behandeling

Rimpels die worden geactiveerd door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Deze dynamische rimpeltjes, zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes, kunnen efectief worden behandeld met Botox. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Een week na de behandeling is de behandeling volledige effectief. niet meer geactiveerd. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Is Botox veilig?

Over het algemeen wordt Botox bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox.

Hoelang werkt Botox?

Een Botox behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief, en wat langer naarmate je vaker bent behandeld. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Botox specialist Cuijk

In de omgeving van Cuijk werken 37 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Cuijk

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Cuijk is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botox klinieken in Cuijk

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Cuijk worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Cuijk zijn 24 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Cuijk

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Vistabel/Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Cuijk zijn:

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

De prijs die je kan verwachten voor een botox behandeling in Cuijk

In Cuijk is de laagste prijs voor één zone Botox: € 89,00. Dat is flink lager dan de gemiddelde prijs bij alle cosmetische klinieken. Eén zone Botox in Cuijk kost gemiddeld € 118,50.

Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van de gemiddelde kosten per behandeling, recensies en het aantal boekingen bij diverse Botox klinieken in Cuijk. Hier vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van cosmetische ingrepen en advies over het selecteren van de juiste kliniek in Cuijk.

Botox deals in Cuijk

Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking. De laagste prijs per zone Botox in Cuijk is momenteel € 89,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Zorg dat je nooit onder tijdsdruk voor een aanbieding kiest. Kwaliteit is altijd belangrijker dan prijs. Lees hier meer over btx deals. Aangezien er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonend zijn om regelmatig de prijzen in Cuijk te vergelijken. Op Injectablesbooking.nl kun je jouw locatie invoeren en alle deals (druk op: acties) bij jou in de buurt vergelijken.

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Cuijk

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Cuijk. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Cuijk waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Cuijk Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Cuijk, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Veelgestelde vragen in Cuijk

Wat kost een behandeling met Botox in Cuijk?

Wat is de beste cosmetische kliniek in Cuijk?

Wat is Botox precies?

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Zijn er nadelen aan Botox?