Botox Grave

Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Grave. Vergelijk alle tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal behandelingen in Grave (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Grave in de afgelopen periode
467
Gemiddelde prijs per zone Botox in Grave
€ 137,13
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Grave
61
Bekijk klinieken in de buurt van Grave

De gemiddelde prijs in de omgeving van Grave voor een Botox behandeling is € 137,13 per zone. Dit is 5% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 144,48).

Kraaienpootjes verwijderen in Grave

Bij alle cosmetische klinieken kun je terecht voor een Botox behandeling van de kraaienpootjes. Ook de volgende behandelingen kun je bij de diverse botox klinieken in Gravelaten uitvoeren:
Fronsrimpels
Voorhoofdsrimpels
Hyperhidrosis
Lipflip
Baby Botox
Wenkbrauwlift

Bekijk alle cosmetische klinieken in Grave

Vergelijk Botox prijzen van injectables klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetisch arts in Grave

In de buurt van Grave zijn 35 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Grave

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Grave is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Grave

Een behandeling met Botox in Grave is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Grave. Binnen 15 km rond Grave zijn 26klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters.

Ervaring

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Grave. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Grave?

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Grave? Lees verder in onze kennisbank:

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Grave

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Grave. In willekeurige volgorde:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Grave goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Botox reviews Grave

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Grave. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 61 praktijken in de omgeving van Grave.

Lees ervaringen:

Onze nieuwe en tevens 2e kliniek in het oosten van het land kon niet uitblijven. Met gepaste trots is Van Rosmalen Kliniek Nijmegen onlangs geopend voor botox en injectable behandelingen, uitgevoerd door Dokter Annemarie van Rosmalen. Tevens kun je bij de Van Rosmalen Kliniek Nijmegen bij onze huidtherpeute terecht voor smartlipo/cellulaze van Cynosure, hui... Toon meer »
Onze nieuwe en tevens 2e kliniek in het oosten van het land kon niet uitblijven. Met gepaste trots is Van Rosmalen Kliniek Nijmegen onlangs geopend voor botox en injectable behandelingen, uitgevoerd door Dokter Annemarie van Rosmalen. Tevens kun je bij de Van Rosmalen Kliniek Nijmegen bij onze huidtherpeute terecht voor smartlipo/cellulaze van Cynosure, huidvestrakking d.m.v de Harmony Xl laser en chemische peelings. Een strak begin in Nijmegen. Toon minder »
Van Rosmalen Kliniek
Van Rosmalen Kliniek Nijmegen
11 februari 2015 19:07
Ik kom nu een paar jaar bij Annemarie voor fillers en botox. Altijd perfect gezet. Annemarie heeft veel ervaring en dat merk je. Nu heeft Anna mij behandelt. Ze heeft mijn lippen wat gevuld met filler. Prachtig gedaan. Het resultaat bij beide artsen is heel mooi en natuurlijk. Ik ben heel tevreden.
24 mei 2022 17:05
Fijne ervaring bij Tobias van Genderen! Weet waar hij over praat en geeft goed advies! Na consult direct botox behandeling ondergaan!
rob schapendonk
Faceland Nijmegen
25 maart 2022 01:01
Bekijk meer Botox ervaringen in Grave

Boek je injectables behandeling in Grave

Cosmetique Totale Nijmegen
4.9
Cosmetique Totale Nijmegen
Nijmegen, Couwenbergstraat 30
8 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
Esthetiek Nijmegen
4
Esthetiek Nijmegen
Nijmegen, Burgemeester Daleslaan 27
9 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 295,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Le Masque schoonheidssalon
4.6
Le Masque schoonheidssalon
Cuijk, Deken van den Ackerhof 5
10 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Boost Clinic Nijmegen
Boost Clinic Nijmegen
Nijmegen, Sint Annastraat 282
11 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Grave

Wat zijn de kosten van Botox in Grave?

De prijs van een zone Botox in Grave is gemiddeld € 137,13. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Grave.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Grave?

In de omgeving van Grave zijn 26 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Grave en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Grave op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Grave?

Kies de beste Botox arts in Grave op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Grave te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!