Botox Grave

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk alle Botox klinieken in de buurt van Grave op Injectablesbooking. Bekijk reviews en prijzen. Maak direct een afspraak!

Aantal afspraken in Grave in de afgelopen periode
1.762
Laagste prijs per zone Botox in Grave
€ 89,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Grave
€ 125,68
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Grave
67
Vergelijk klinieken in de buurt van Grave

De gemiddelde prijs per zone Botox is € 125,68 in de omgeving van Grave. Dat is 12% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 143,48).

Boek je injectables behandeling in Grave

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Aphrodite Clinic Nijmegen
Aphrodite Clinic Nijmegen
Nijmegen, Plein 1944
13 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
KNMG Artsen I 20k+ Behandelingen I Juvederm Expertise
Stylage
Onlangs 9x geboekt
SK Plastische Chirurgie
SK Plastische Chirurgie
Mill, Hoogveldseweg 7
8 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Kleine Cosmetica Nijmegen
Kleine Cosmetica Nijmegen
Nijmegen, Nieuwe Dukenburgseweg 7
9 km
Botox zone v.a.
€ 89,00
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Esthetiek Nijmegen
Esthetiek Nijmegen
Nijmegen, Burgemeester Daleslaan 27
9 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 295,00
Profiel bekijken
Le Masque schoonheidssalon
Le Masque schoonheidssalon
Cuijk, Deken van den Ackerhof 5
10 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Dokter Nadine Cuijk
Dokter Nadine Cuijk
Cuijk, Deken van den Ackerhof 5
10 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Boost Clinic Nijmegen
Boost Clinic Nijmegen
Nijmegen, Sint Annastraat 282
11 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Kliniek Heyendael
Kliniek Heyendael
Groesbeek, Parklaan 70
12 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 

Botox reviews Grave

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Grave. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Grave. Bekijk ervaringen bij 67 esthetische praktijken in de buurt van Grave.

Vergelijk meningen:

Al geruime tijd kom ik bij Dr. Nadine en ik zou oprecht niet anders meer willen. De behandelingen worden altijd met zeer persoonlijke aandacht uitgevoerd, super fijn! Dr. Nadine geeft altijd goed advies wat betreft fillers en botox. Dit doet zij met een luisterend oor en is ontzettend betrokken. Zij stelt je op je gemak en neemt ruim de tijd voor je. Heel er... Toon meer »
Al geruime tijd kom ik bij Dr. Nadine en ik zou oprecht niet anders meer willen. De behandelingen worden altijd met zeer persoonlijke aandacht uitgevoerd, super fijn! Dr. Nadine geeft altijd goed advies wat betreft fillers en botox. Dit doet zij met een luisterend oor en is ontzettend betrokken. Zij stelt je op je gemak en neemt ruim de tijd voor je. Heel erg blij met de resultaten en ik zou Dr. Nadine zeker aanbevelen. Toon minder »
Nena Toonen
Dokter Nadine Cuijk
4 januari 2024 20:08
Ik ben erg tevreden met de behandelingen. Ik begon met botox in mijn frons omdat ik veel hoofdpijn had. Nadine legt van te voren alles duidelijk uit en is eerlijk over het uiteindelijke resultaat. Ik besprak met haar een keer dat ik de diepe rimpels in mijn bovenlip vreselijk vond. Nadine heeft goed en duidelijk uitgelegd wat er aan te doen is en hoe het er... Toon meer »
Ik ben erg tevreden met de behandelingen. Ik begon met botox in mijn frons omdat ik veel hoofdpijn had. Nadine legt van te voren alles duidelijk uit en is eerlijk over het uiteindelijke resultaat.
Ik besprak met haar een keer dat ik de diepe rimpels in mijn bovenlip vreselijk vond. Nadine heeft goed en duidelijk uitgelegd wat er aan te doen is en hoe het er de eerste dagen na de behandeling eventjes uitziet, ik heb de rimpels laten opvullen en het resultaat is fantastisch. Ze geeft ook goede nazorg, je kunt altijd contact met haar opnemen. Toon minder »
21 januari 2024 08:08
Ik heb een Botox behandeling gehad bij Mai Macroomy. Zowel mijn frons als een wenkbrauw lift. Alles werd goed uit gelegd en zeer deskundig. Ik ben er blij mee!
2 mei 2023 06:06
Bekijk meer Botox ervaringen in Grave

Meer informatie over een botox behandeling: 

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Vistabel (Botox), Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Grave? Lees verder in onze kennisbank:

Botox tarieven 2024 in Grave

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Grave. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 28 klinieken binnen 15 km van Grave.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 89,00
2 zones€ 175,00
3 zones€ 255,00
Fronsrimpels1 zone€ 89,00
Kraaienpootjes1 zone€ 89,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 89,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 60,00
Baby Botox0,5 zone€ 60,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 249,00

Voor en na foto's Grave

De meeste mensen vergelijken klinieken op basis van voor en na foto's. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier resultaten van Botox behandelingen bij cosmetische klinieken in Grave.

Wat is een Botox behandeling?

Tijdens een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Bijvoorbeeld de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door overmatige spierspanning. Na een behandeling zijn dynamische rimpels niet meer zichtbaar. Permanente rimpels worden niet onzichtbaar dankzij Botox, mogelijk wel vager. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoe lang is de behandeling effectief?

De behandeling geeft gemiddeld 12-16 weken resultaat. Wanneer je de behandeling een paar keer hebt laten uitvoeren dan zal het resultaat langer houden. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is een Botox behandeling veilig?

Botulinetoxine (Botox is een merknaam) werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd, zowel medisch (tegen spasmes) als cosmetisch. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

39 botox artsen in Grave

In een straal van 15 km rond Grave zijn 39 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Grave

Welke 5 klinieken in de omgeving van Grave zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox behandeling in Grave

Boek een Botox behandeling in Grave. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Grave. Binnen 15 km rond Grave zijn 28klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Grave. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Grave. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Grave.

Populairste behandelingen in Grave

Sinds Botox in december 1989 werd goedgekeurd als medicijn wordt het bij vele behandelingen toegepast. Onder andere in de neurologie en urologie heeft botulinetoxine medische toepassingen. Cosmetisch gezien zijn de volgende 10 behandelingen het populairst:

 1. Fronsrimpels

 2. Kraaienpootjes

 3. Voorhoofdsrimpels

 4. Lipflip

 5. Faceslimming

 6. Hangende mondhoeken

 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

 8. Platysma bands

 9. Baby Botox

 10. Wenkbrauwlift

Laagste prijs per zone in Grave v.a € 89,00

De laagste prijs per zone Botox in Grave is momenteel € 89,00. In Grave kost een zone Botox (gemiddeld bij alle klinieken) € 125,68. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken.

Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Grave bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Dat is een groot verschil. Het verschil in prijs is te verklaren op basis van ervaring, reputatie, locatie, merk botulinetoxine en kwaliteit van behandeling. 

Botox aanbieding in Grave

Veel klinieken hebben regelmatig leuke deals en acties. De laagste prijs per zone Botox in Grave is momenteel € 89,00. Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking.

Lees hier meer over Botox aanbiedingen. Zorg ervoor dat je geen tijdsdruk voelt bij een aanbieding. Het is aan te raden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Vistabel (Botox), om te kiezen voor een kliniek met een goede reputatie én om te kiezen voor een Cosmetisch Arts KNMG. Omdat er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, loont het om de Botox prijzen in Grave regelmatig te vergelijken. Dat kan op Injectablesbooking.nl. Voer je locatie in en vergelijk alle artsen en klinieken bij jou in de buurt. Druk daarna op 'Acties' in de filter om alle botox deals in de buurt te vergelijken in Grave.

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Grave

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Grave. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Grave

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Grave die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

 1. Blauwe plekjes na een prikje
 2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
 3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
 4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
 5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Veelgestelde vragen in Grave

Wat zijn de kosten van Botox in Grave?

De laagste prijs voor een zone Botox in Grave is op dit moment € 89,00.Bij alle cosmetische klinieken in Grave is de prijs voor 1 zone gemiddeld € 125,68. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Grave.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Grave?

In de omgeving van Grave zijn 28 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Grave en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Grave op Injectablesbooking.nl.

Wat is Botox?

Botulinetoxine is een medicijn wat al 40 jaar wordt gebruikt in de medische wereld. Botox (Vistabel) is een merknaam, andere merknamen zijn Azzalure, Alluzience en Bocouture. Botulinetoxine zorgt ervoor dat er tijdelijk geen signaal wordt gegeven aan een spiertje om samen te knijpen. Botox wordt bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes, in hoge dosering en bij cosmetische behandelingen in lage kleinere dosering toegepast. Lees verder: Wat is Botox?

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Botox is eigenlijk een spierontspanner. Veel rimpels, zoals fronsrimpels of kraaienpootjes, worden veroorzaakt door actieve spiertjes. Met een cosmetische spierontspanner kun je deze rimpels voor 12-16 weken inactief maken.

Wat zijn de nadelen van Botox?

De 5 grootste nadelen van Botox zijn:Er wordt te weinig btx gebruikt >werkt niet optimaalEr wordt te veel btx gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijkEen ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele wekenDe huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruikJe bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico Tip. Kies voor een ervaren cosmetisch arts. Op Injectablesbooking staan alle bevoegde artsen in Nederland en Vlaanderen.Check hier alle nadelen, risico's en complicaties