Botox Urk

Vind alle Botox klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle cosmetische klinieken in Urk. Boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Urk in de afgelopen periode
57
Gemiddelde prijs per zone Botox in Urk
€ 134,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Urk
9
Bekijk klinieken in Urk

De gemiddelde prijs in Urk voor een Botox behandeling per zone ligt 14% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 155,38).

Bekijk alle cosmetische klinieken in Urk

Vergelijk de Botox prijzen van injectables klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Urk

Bij welke 2 cosmetische klinieken in de buurt van Urk is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Urk

Een behandeling met Botox in Urk is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Urk. Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Urk. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Urk?

De 3 meest geboekte cosmetische klinieken in de buurt van Urk

Bekijk de top-3 van de meeste geboekte klinieken -in willekeurige volgorde- in de omgeving van Urk:

Het overzicht van de meest geboekte klinieken in Urk berust op het aantal gemaakte afspraken in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Botox reviews in Urk

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor Botox of fillers. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Tip! Kies een kliniek in de buurt van Urk die over een langere periode regelmatig positieve Botox reviews heeft gekregen van klanten. 

Boek je injectables behandeling in Urk

Kliniek
CC_logo_embleem_vrijstaand
profhilo-logo

Marie-José Meijer – Cosmetic Clinics

4.8
Scandinaviëlaan 31, Emmeloord (10 km)
Kliniek opgericht
2016
Prijs botox per zone
v.a. € 134
Prijs filler per ml
v.a. € 399
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Kliniek
Dutch Injectables Dronten

Dutch Injectables Dronten

5
Slepersgilde 19, Dronten (14 km)
Kliniek opgericht
2003
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Robin Ernsting

Drs. Robin Ernsting

Dutch Injectables Dronten (14 km) Dutch Injectables Amstelveen (66 km) Huidzorg Houten - Dutch Injectables (77 km) Dutch Injectables Groningen (77 km)
+ 3 meer
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
14 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 125
Prijs filler per ml
v.a. € 299
Profiel bekijken
Afspraak maken

Veelgestelde vragen in Urk

Wat kost een behandeling met Botox in Urk?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Urk € 134,00. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Urk?

In Urk zijn 9 injectables klinieken gevestigd. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Urk op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Urk?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Urk vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Urk en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Andere steden in de buurt