Botox Urk

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk alle cosmetische klinieken in Urk die Botox behandelingen aanbieden. Lees echte consumenten reviews en bekijk voor/na foto's op Injectablesbooking.

Aantal afspraken in Urk in de afgelopen periode
224
Laagste prijs per zone Botox in Urk
€ 145,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Urk
€ 163,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Urk
11
Vergelijk prijzen in de buurt van Urk

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Urk is gemiddeld € 163,00 per zone. Dit is 13%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 143,64) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Urk

Cosmedic Team Urk
Cosmedic Team Urk
Urk, Wijk 2 68
1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Stylage
Bekijk agenda
 
Marie-José Meijer – Cosmetic Clinics
Marie-José Meijer – Cosmetic Clinics
Emmeloord, Scandinaviëlaan 31
10 km
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 399,00
Profiel bekijken
Dutchinjectables Dronten
Dutchinjectables Dronten
Dronten, Slepersgilde 19
14 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Huidinstituut Dronten
Huidinstituut Dronten
Dronten, Het Spaarne 45
15 km
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 399,00
Profiel bekijken
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Stylage
Bekijk agenda
 
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Dream Fillers
Dream Fillers
Geleen, Rijksweg Zuid 117
189 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 260,00
Profiel bekijken
Dream Fillers maakt al je esthetische dromen waar!
BeloteroRadiesse (1,5 ML)Stylage
Onlangs 23x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Waterland Kliniek Volendam
Waterland Kliniek Volendam
Volendam, Heideweg 1B
42 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Restylane
Bekijk agenda
Onlangs 14x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
ZuiderC Kliniek
ZuiderC Kliniek
Edam, Voorhaven 141
42 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Word de beste versie van jezelf, stijlvol en authentiek.
Profhilo (2 ML)
Onlangs 6x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Perfect Lines Utrecht
Perfect Lines Utrecht
Utrecht, Biltstraat 397
71 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken
Al 20 jaar toonaangevend binnen cosmetische geneeskunde
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)RestylaneStylage
Bekijk agenda
Onlangs 11x geboekt

Botox reviews Urk

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Urk.

Bekijk reviews

Ik ben bij meerdere klinieken geweest voor een botoxbehandeling (frons). Toen ik las dat er een kliniek zo dichtbij huis zou komen, heb ik gelijk een afspraak gemaakt. Inmiddels staat de 3de in de agenda. Bij binnenkomst wordt je zeer prettig ontvangen door Monique. Even wachten is eigenlijk gewoon heel gezellig! En dat blijft zo tijdens de intake bij Nicol... Toon meer »
Ik ben bij meerdere klinieken geweest voor een botoxbehandeling (frons). Toen ik las dat er een kliniek zo dichtbij huis zou komen, heb ik gelijk een afspraak gemaakt. Inmiddels staat de 3de
in de agenda.

Bij binnenkomst wordt je zeer prettig ontvangen door Monique. Even wachten is eigenlijk gewoon heel gezellig! En dat blijft zo tijdens de intake bij Nicolette. Ik ben altijd een beetje zenuwachtig, maar ze stelt mij steeds weer op mijn gemak.

Maar belangrijkst is natuurlijk het resultaat. En dat is echt het beste wat ik tot nu heb gehad! Na de eerste afspraak zag ik veel sneller resultaat dan dat ik was gewend. Heel eerlijk, ik vind het ook iets pijnlijker, maar het resultaat is echt veel mooier. Zelfs met 5 prikken waar ik er voorheen vaak 6 kreeg.

Kortom… echt een aanrader. Ik ben heel tevreden! Toon minder »
13 oktober 2022 10:10
Zeer tevreden over het advies en de behandelingen. Zowel bij Botox als bij Fillers en Profhilo. Advies is echt op basis van wat passend is en niet alleen voor de centen. Er wordt dus ook wel eens ander advies gegeven dan dat je in je hoofd hebt. En dat is juist fijn. Ze gaan voor mooi resultaat, klanttevredenheid en daarmee ook klantbehoud. Ik kom zeker teru... Toon meer »
Zeer tevreden over het advies en de behandelingen. Zowel bij Botox als bij Fillers en Profhilo. Advies is echt op basis van wat passend is en niet alleen voor de centen. Er wordt dus ook wel eens ander advies gegeven dan dat je in je hoofd hebt. En dat is juist fijn. Ze gaan voor mooi resultaat, klanttevredenheid en daarmee ook klantbehoud. Ik kom zeker terug. Toon minder »
14 maart 2023 11:11
Bij cosmetic clinics heb ik een Botox behandeling gedaan voor mijn frons. Voor mij was dit de eerste keer en ik ben super tevreden. Ze hebben me alles goed uitgelegd. Ook kwamen ze bij intake tot conclusie dat ik het beter even op een later tijdstip moest laten uitvoeren omdat het nog niet geschikt was i.v.m. nog teveel zonlicht op mijn gezicht. Dit vond ik... Toon meer »
Bij cosmetic clinics heb ik een Botox behandeling gedaan voor mijn frons. Voor mij was dit de eerste keer en ik ben super tevreden. Ze hebben me alles goed uitgelegd. Ook kwamen ze bij intake tot conclusie dat ik het beter even op een later tijdstip moest laten uitvoeren omdat het nog niet geschikt was i.v.m. nog teveel zonlicht op mijn gezicht. Dit vond ik ook echt super dat dat duidelijk werd aangegeven ze kijken of je ook echt in aanmerking komt. Ook vertelde ze me dat de prikjes wel gevoelig kunnen zijn. Maar de kundigheid was echt uitstekend omdat ik het nauwelijks gevoeld heb.
Al met al, ik kom hier zeker terug!
Liefs Esther Toon minder »
26 juni 2023 11:11
Bekijk meer Botox ervaringen in Urk

Extra informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Urk?Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk de prijzen in 2024 in Urk

Botox prijzen vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de laagste Botox prijzen in de buurt van Urk. Vul je locatie in en vergelijk de tarieven van alle 4 klinieken binnen 15 km van Urk. Het eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 145,00
2 zones€ 270,00
3 zones€ 385,00
Fronsrimpels1 zone€ 145,00
Kraaienpootjes1 zone€ 145,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 145,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 99,00
Baby Botox0,5 zone€ 99,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 485,00

Voor en na Botox in Urk

Veel mensen vergelijken klinieken op basis van Botox voor en na resultaten. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk Botox voor en na foto's uit de omgeving van Urk.

Fronsrimpels voor en na foto's van Dutchinjectables Dronten (voor)
Fronsrimpels voor en na foto's van Dutchinjectables Dronten (na)
Fronsrimpels voor en na foto's van Dutchinjectables Dronten

Botox behandeling

Rimpels die worden geactiveerd door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Deze dynamische rimpeltjes, zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes, kunnen efectief worden behandeld met Botox. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Een week na de behandeling is de behandeling volledige effectief. niet meer geactiveerd. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Is Botox veilig?

Over het algemeen wordt Botox bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox.

Hoelang werkt Botox?

Een Botox behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief, en wat langer naarmate je vaker bent behandeld. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Botox specialist Urk

In de omgeving van Urk werken 7 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Urk

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Urk is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botox klinieken in Urk

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Urk worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Urk zijn 4 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Urk

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Vistabel/Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Urk zijn:

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

De prijs die je kan verwachten voor een botox behandeling in Urk

In Urk is de laagste prijs voor één zone Botox: € 145,00. Dat is flink lager dan de gemiddelde prijs bij alle cosmetische klinieken. Eén zone Botox in Urk kost gemiddeld € 163,00.

Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van de gemiddelde kosten per behandeling, recensies en het aantal boekingen bij diverse Botox klinieken in Urk. Hier vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van cosmetische ingrepen en advies over het selecteren van de juiste kliniek in Urk.

Botox deals in Urk

Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking. De laagste prijs per zone Botox in Urk is momenteel € 145,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Zorg dat je nooit onder tijdsdruk voor een aanbieding kiest. Kwaliteit is altijd belangrijker dan prijs. Lees hier meer over btx deals. Aangezien er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonend zijn om regelmatig de prijzen in Urk te vergelijken. Op Injectablesbooking.nl kun je jouw locatie invoeren en alle deals (druk op: acties) bij jou in de buurt vergelijken.

Veelgestelde vragen in Urk

Wat kost een behandeling met Botox in Urk?

Wat is de beste cosmetische kliniek in Urk?

Wat is Botox precies?

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Zijn er nadelen aan Botox?

Andere steden in de buurt