Botox Venray

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Venray. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Venray:

Aantal afspraken in Venray in de afgelopen periode
65
Gemiddelde prijs per zone Botox in Venray
€ 149,17
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Venray
17
Vind een kliniek in de buurt van Venray

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Venray is gemiddeld € 149,17 per zone. Dit is 7%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 139,97) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Venray

In Venraykun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Voorhoofdsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile

Bekijk alle cosmetische klinieken in Venray

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetische klinieken in Venray

In de omgeving van Venray zijn 17 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Venray is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Venray zijn 8klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Google reviews lezen

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Venray. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Venray wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Venray. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Populaire botox behandelingen in Venray

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Venray zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

Vergelijk 4 cosmetische klinieken in de buurt van Venray

Bekijk 4 injectables klinieken in de omgeving van Venray. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Venray waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Venray Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Venray, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in Venray

Kliniek
Totallychiq-botox
Belotero logo

Totally Chique Venray

Plataanstraat 10A, Venray (1 km)
Behandelingen per jaar
15000
Kliniek opgericht
2007
Prijs botox per zone
v.a. € 175
Prijs filler per ml
v.a. € 475

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Anke Hoogers - Leufkens

Drs. Anke Hoogers - Leufkens

Totally Chique Venray (1 km) SkinFix (26 km) Be You Huidinstituut Best (42 km) DermaClinic Den Bosch (50 km)
+ 4 meer
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Ervaring
6 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 175
Prijs filler per ml
v.a. € 475
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Huisartsenpraktijk MC Wieënhof

Huisartsenpraktijk MC Wieënhof

2.4
De Wieenhof 45, Venray (1 km)
Kliniek bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Praktijk Michail

Praktijk Michail

4.9
Westerholtstraat 35, Horst (9 km)
Kliniek opgericht
2020
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Kliniek bekijken
Afspraak maken

Veelgestelde vragen in Venray

Wat kost een behandeling met Botox in Venray?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Venray € 149,17. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Venray?

Binnen 15 kilometer van Venray zijn 8 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Venray op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Venray?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Venray vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Venray en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.