Botox Winsum

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk alle cosmetische klinieken in Winsum die Botox behandelingen aanbieden. Lees echte consumenten reviews en bekijk voor/na foto's op Injectablesbooking.

Aantal afspraken in Winsum in de afgelopen periode
921
Laagste prijs per zone Botox in Winsum
€ 99,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Winsum
€ 168,15
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Winsum
41
Vergelijk prijzen in de buurt van Winsum

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Winsum is gemiddeld € 168,15 per zone. Dit is 16%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 144,42) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Winsum

De Laserkliniek Groningen
De Laserkliniek Groningen
Groningen, Wadwerd 1A
11 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Schoonheidsalon Janny Meter
Schoonheidsalon Janny Meter
Groningen, Siebold Sissinghlaan 9
11 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
PiuraLift
PiuraLift
Groningen, Boterdiep 30
13 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 320,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
The Body Clinic Groningen
The Body Clinic Groningen
Groningen, H.A. Kooykerplein 3
13 km
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Clinic Noord Groningen
Clinic Noord Groningen
Groningen, Protonstraat 6h
13 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken
SKIN Kliniek Groningen
SKIN Kliniek Groningen
Groningen, Westerkade 17
14 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Drs. Roos Wolthuizen Kliniek
Drs. Roos Wolthuizen Kliniek
Groningen, Carolieweg 26
14 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Betan Clinics Groningen
Betan Clinics Groningen
Groningen, Ubbo Emmiussingel 33
14 km
Botox zone v.a.
€ 185,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken

Botox reviews Winsum

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Winsum.

Bekijk reviews

Mijn eerste botox gehad. Zeer vriendelijk en goede begeleiding.
Duchenka Salakory
PiuraLift
9 april 2019 10:10
5 jaar geleden kwam ik hier voor het eerst voor een botoxbehandeling tegen tandenknarsen. Farah heeft ervoor gezorgd dat deze klacht, waar ik jaren last van heb gehad, volledig is verdwenen! Ze is professioneel, realistisch en heeft de ‘less is more’ aanpak zodat je je natuurlijke uitstraling behoud. Ook durft ze ‘nee’ te zeggen, en dit is iets wat absoluut... Toon meer »
5 jaar geleden kwam ik hier voor het eerst voor een botoxbehandeling tegen tandenknarsen. Farah heeft ervoor gezorgd dat deze klacht, waar ik jaren last van heb gehad, volledig is verdwenen! Ze is professioneel, realistisch en heeft de ‘less is more’ aanpak zodat je je natuurlijke uitstraling behoud. Ook durft ze ‘nee’ te zeggen, en dit is iets wat absoluut noodzakelijk is wanneer je een cosmetisch arts bezoekt. Wanneer je de effecten van de behandelingen ziet is het namelijk erg verleidelijk om steeds meer te willen. Inmiddels heb ik verschillende botox/filler behandelingen bij haar gehad. En ik kan je vertellen dat ik in deze 5 jaar weinig zichtbaar verouderd ben in mijn gezicht. Ik ben supertevreden & vind haar gewoon een leuk mens! Toon minder »
Lianne Pietersma
PiuraLift
14 januari 2023 13:01
Fijn om Catharina weer te zien in de nieuwe vestiging in Zwolle om de Botox behandeling te ontvangen 👌🏻👌🏻👌🏻
14 maart 2024 15:03
Bekijk meer Botox ervaringen in Winsum

Extra informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Winsum?Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk de prijzen in 2024 in Winsum

Botox prijzen vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de laagste Botox prijzen in de buurt van Winsum. Vul je locatie in en vergelijk de tarieven van alle 18 klinieken binnen 15 km van Winsum. Het eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 99,00
2 zones€ 198,00
3 zones€ 297,00
Fronsrimpels1 zone€ 99,00
Kraaienpootjes1 zone€ 99,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 99,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 75,00
Baby Botox0,5 zone€ 75,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 395,00

Voor en na Botox in Winsum

Veel mensen vergelijken klinieken op basis van Botox voor en na resultaten. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk Botox voor en na foto's uit de omgeving van Winsum.

Botox behandeling

Rimpels die worden geactiveerd door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Deze dynamische rimpeltjes, zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes, kunnen efectief worden behandeld met Botox. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Een week na de behandeling is de behandeling volledige effectief. niet meer geactiveerd. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Is Botox veilig?

Over het algemeen wordt Botox bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox.

Hoelang werkt Botox?

Een Botox behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief, en wat langer naarmate je vaker bent behandeld. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Botox specialist Winsum

In de omgeving van Winsum werken 23 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Winsum

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Winsum is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botox klinieken in Winsum

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Winsum worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Winsum zijn 18 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Winsum

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Vistabel/Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Winsum zijn:

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

De prijs die je kan verwachten voor een botox behandeling in Winsum

In Winsum is de laagste prijs voor één zone Botox: € 99,00. Dat is flink lager dan de gemiddelde prijs bij alle cosmetische klinieken. Eén zone Botox in Winsum kost gemiddeld € 168,15.

Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van de gemiddelde kosten per behandeling, recensies en het aantal boekingen bij diverse Botox klinieken in Winsum. Hier vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van cosmetische ingrepen en advies over het selecteren van de juiste kliniek in Winsum.

Botox deals in Winsum

Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking. De laagste prijs per zone Botox in Winsum is momenteel € 99,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Zorg dat je nooit onder tijdsdruk voor een aanbieding kiest. Kwaliteit is altijd belangrijker dan prijs. Lees hier meer over btx deals. Aangezien er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonend zijn om regelmatig de prijzen in Winsum te vergelijken. Op Injectablesbooking.nl kun je jouw locatie invoeren en alle deals (druk op: acties) bij jou in de buurt vergelijken.

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Winsum

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Winsum. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Winsum waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Winsum Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Winsum, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Veelgestelde vragen in Winsum

Wat kost een behandeling met Botox in Winsum?

Wat is de beste cosmetische kliniek in Winsum?

Wat is Botox precies?

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Zijn er nadelen aan Botox?

Andere steden in de buurt