Botox Bedum

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Ontdek Botox klinieken in Bedum, lees consumenten reviews, vergelijk prijzen en bekijk voor/na foto's op Injectablesbooking.

Aantal afspraken in Bedum in de afgelopen periode
1.475
Laagste prijs per zone Botox in Bedum
€ 99,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Bedum
€ 164,56
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Bedum
63
Vergelijk prijzen in de buurt van Bedum

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Bedum is gemiddeld € 164,56 per zone. Dit is 14%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 144,03) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Bedum

Schoonheidsalon Janny Meter
Schoonheidsalon Janny Meter
Groningen, Siebold Sissinghlaan 9
7 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Perfect Look Groningen
Perfect Look Groningen
Groningen, Harkstederweg 4
8 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
The Body Clinic Groningen
The Body Clinic Groningen
Groningen, H.A. Kooykerplein 3
9 km
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 360,00
Profiel bekijken
De Laserkliniek Groningen
De Laserkliniek Groningen
Groningen, Wadwerd 1A
9 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
PiuraLift
PiuraLift
Groningen, Boterdiep 30
9 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 320,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Drs. Roos Wolthuizen Kliniek
Drs. Roos Wolthuizen Kliniek
Groningen, Carolieweg 26
10 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
-
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Moerman Clinic
Moerman Clinic
Groningen, Lübeckweg 2
10 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 295,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
City Clinics Groningen
City Clinics Groningen
Groningen, Heresingel 7
10 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Botox deal: 1 zone Botox + wenkbrauwlift van €134 voor €99!✨
BeloteroProfhiloRadiesse (1,5 ML)
Onlangs 15x geboekt

Botox reviews Bedum

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Bedum. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 63 praktijken in de omgeving van Bedum.

Lees ervaringen:

Mijn eerste botox gehad. Zeer vriendelijk en goede begeleiding.
Duchenka Salakory
PiuraLift
9 april 2019 10:10
5 jaar geleden kwam ik hier voor het eerst voor een botoxbehandeling tegen tandenknarsen. Farah heeft ervoor gezorgd dat deze klacht, waar ik jaren last van heb gehad, volledig is verdwenen! Ze is professioneel, realistisch en heeft de ‘less is more’ aanpak zodat je je natuurlijke uitstraling behoud. Ook durft ze ‘nee’ te zeggen, en dit is iets wat absoluut... Toon meer »
5 jaar geleden kwam ik hier voor het eerst voor een botoxbehandeling tegen tandenknarsen. Farah heeft ervoor gezorgd dat deze klacht, waar ik jaren last van heb gehad, volledig is verdwenen! Ze is professioneel, realistisch en heeft de ‘less is more’ aanpak zodat je je natuurlijke uitstraling behoud. Ook durft ze ‘nee’ te zeggen, en dit is iets wat absoluut noodzakelijk is wanneer je een cosmetisch arts bezoekt. Wanneer je de effecten van de behandelingen ziet is het namelijk erg verleidelijk om steeds meer te willen. Inmiddels heb ik verschillende botox/filler behandelingen bij haar gehad. En ik kan je vertellen dat ik in deze 5 jaar weinig zichtbaar verouderd ben in mijn gezicht. Ik ben supertevreden & vind haar gewoon een leuk mens! Toon minder »
Lianne Pietersma
PiuraLift
14 januari 2023 13:01
Vandaag had ik de eerste afspraak om mij te laten behandelen voor mijn gummy smile met Botox door Paula. Super lieve meid. Ze nam de tijd voor alles en legde mij alles uit wat ik moest weten! Ze stelde mij echt op mijn gemak en ik voelde direct dat ik in goede handen was! Moerman Clinic ziet er super netjes, mooi en schoon uit! Ik blijf hier zeker terugkomen... Toon meer »
Vandaag had ik de eerste afspraak om mij te laten behandelen voor mijn gummy smile met Botox door Paula. Super lieve meid. Ze nam de tijd voor alles en legde mij alles uit wat ik moest weten! Ze stelde mij echt op mijn gemak en ik voelde direct dat ik in goede handen was! Moerman Clinic ziet er super netjes, mooi en schoon uit! Ik blijf hier zeker terugkomen! Toon minder »
Annemarie Stel
Moerman Clinic
22 juni 2022 14:02
Ik heb gisteren een plasmage behandeling gehad bij deze kliniek. Ik ben erg tevreden. Ze legt alles heel duidelijk uit en neemt ook echt de tijd voor je. Ik ben ook al eerder geweest voor een botoxbehandeling. En was heel blij met het resultaat. Ik ben beide keren behandeld door Paula Blom, een ervaren en deskundige arts! Kortom, ik zou deze kliniek zeker aa... Toon meer »
Ik heb gisteren een plasmage behandeling gehad bij deze kliniek. Ik ben erg tevreden. Ze legt alles heel duidelijk uit en neemt ook echt de tijd voor je. Ik ben ook al eerder geweest voor een botoxbehandeling. En was heel blij met het resultaat. Ik ben beide keren behandeld door Paula Blom, een ervaren en deskundige arts! Kortom, ik zou deze kliniek zeker aanraden. Toon minder »
14 februari 2023 11:11
Opnieuw erg tevreden met de (botox)behandeling door Paula. Ze is prettig in de omgang en deskundig. Door de dunnere naald, voel je het amper. Effect was vorige keer wel 6 maanden zichtbaar. Aanrader deze kliniek!
12 april 2024 17:05
Ik vind mijn botox behandeling bij Roos fantastisch. Ze is erg professioneel, luistert goed naar mijn wensen en geeft een eerlijk advies. Roos helpt mij perfect met het zo natuurlijk mogelijk, maar toch met een beetje hulp, ouder worden. Super bedankt
19 december 2023 16:04
Drs. Roos opereert vanuit de mooie kliniek van Boudoir in het centrum van Groningen. Ze neemt ruim de tijd voor een gedegen advies, gaat zorgvuldig te werk en ik ben blij met het resultaat van de botox-behandeling.
19 december 2023 15:03
Via via ben ik bij Roos terecht gekomen voor een botox behandeling om het overmatig zweten te behandelen. Sinds mijn tienerjaren heb ik hier zo’n last van, dat ik alleen nog maar zwart en witte kleding durfde te dragen. Het belemmerde mij enorm in het dagelijks leven en had alles geprobeerd om van mijn probleem af te komen. Alleen nog geen botox. Ik vond... Toon meer »
Via via ben ik bij Roos terecht gekomen voor een botox behandeling om het overmatig zweten te behandelen.

Sinds mijn tienerjaren heb ik hier zo’n last van, dat ik alleen nog maar zwart en witte kleding durfde te dragen. Het belemmerde mij enorm in het dagelijks leven en had alles geprobeerd om van mijn probleem af te komen.

Alleen nog geen botox.

Ik vond het erg spannend maar Roos stelde mij op me gemak en nam ook uitgebreid de tijd voor mij. Ze heeft heel duidelijk uitgelegd wat de behandeling inhoudt en tijdens de behandeling ook veel verteld over haar visie op huidverbetering en adviseerde ze mij een protocol van de producten van ZO Skin Health.

Na de behandeling heb ik nergens last van gehad en ik merkte binnen 1 dag al een enorm verschil. En dat terwijl de botox een in werk tijd van 2 weken heeft.

Ik heb eindelijk de oplossing gevonden voor mijn probleem. Lieve Roos bedankt voor je geduld, expertise en het fijne gesprek tijdens de behandeling. Toon minder »
Celeste van der Slot
Drs. Roos Wolthuizen Kliniek
5 april 2024 19:07
Ik ben ontzettend tevreden met adviezen en behandelingen van drs. Roos Wolthuizen. Roos luistert naar je en neemt de tijd om je te voorzien van een uitgebreid advies. Met behulp van de Observ huidscan kreeg ik een op mij persoonlijk afgestemd advies voor huidverbetering. Roos heeft mij de producten van ZO Skin Health aangeraden en hier ben ik erg enthousias... Toon meer »
Ik ben ontzettend tevreden met adviezen en behandelingen van drs. Roos Wolthuizen.
Roos luistert naar je en neemt de tijd om je te voorzien van een uitgebreid advies.

Met behulp van de Observ huidscan kreeg ik een op mij persoonlijk afgestemd advies voor huidverbetering. Roos heeft mij de producten van ZO Skin Health aangeraden en hier ben ik erg enthousiast over!

Daarnaast had ik door fronsen regelmatig wat hoofdpijn, door de Botox behandeling van Drs.Roos Wolthuizen is de hoofdpijn verleden tijd en het cosmetisch effect mooi, natuurlijk en subtiel. Toon minder »
3 april 2024 10:10
Voor de deerde keer bij Betan Clinics geweest en heel erg tevreden met het resultat van de botox/filler behandeling. Een arts, die naar je wensen luistert, eerlijk advies geeft en een natuurlijk oogend resultaat bereikt.
Alice Kuipers
27 augustus 2022 09:09
Hele vriendelijke, professionele mensen werken er. Erg kundig en in mijn geval was er iets meer botox nodig voor mn kaakklemmen. Dat deed hij zonder extra kosten te berekenen. Super!
Saartje
5 november 2022 12:12
Zeer tevreden. Hier al 3x een botoxbehandeling in voorhoofd laten doen. Verschillende artsen gehad, ze zijn zeer bekwaam en luisteren goed naar wat je wilt. Ze geven advies over hetgeen wat je wilt, maar gaan je niet iets anders aanprijzen of extra proberen te verkopen. Heel fijn! Ze zijn snel en zeer behendig. Het doet absoluut geen pijn. Service is goed, z... Toon meer »
Zeer tevreden. Hier al 3x een botoxbehandeling in voorhoofd laten doen. Verschillende artsen gehad, ze zijn zeer bekwaam en luisteren goed naar wat je wilt. Ze geven advies over hetgeen wat je wilt, maar gaan je niet iets anders aanprijzen of extra proberen te verkopen. Heel fijn! Ze zijn snel en zeer behendig. Het doet absoluut geen pijn. Service is goed, ze zijn vriendelijk. Prijs-kwaliteit is absoluut fantastisch Toon minder »
25 oktober 2020 06:06
Bekijk meer Botox ervaringen in Bedum

Belangrijke informatie

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Bedum? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk Botox prijzen 2024 in Bedum

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Bedum. Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 26 klinieken binnen 15 km van Bedum. Wil je eerst meer informatie? Een eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 99,00
2 zones€ 198,00
3 zones€ 297,00
Fronsrimpels1 zone€ 99,00
Kraaienpootjes1 zone€ 99,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 99,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 75,00
Baby Botox0,5 zone€ 75,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 350,00

Botox voor en na foto's

In de omgeving van Bedum kun je terecht voor een cosmetische behandeling met injectables. De meeste mensen vergelijken klinieken voordat zij een kliniek kiezen. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Bedum.

Botox behandeling in een notendop

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is tegen rimpels gemiddeld 12-16 weken effectief. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen. Naarmate je de behandeling vaker hebt gedaan zal het resultaat langer zichtbaar zijn. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is Botox veilig?

Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox.

Botox arts in Bedum

In de buurt van Bedum zijn 37 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Bedum

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Bedum is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken voor een botox behandeling in Bedum

In de omgeving van Bedum zijn 63 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Bedum is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Bedum zijn 26klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Bedum

In 1989 kreeg Botox goedkeuring van de FDA als medicijn voor de behandeling van scheelzien, en sindsdien wordt het gebruikt bij vele andere behandelingen. Momenteel zijn er vier merken goedgekeurd voor cosmetische ingrepen, waaronder Botox (Vistabel), Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt ook gebruikt in de neurologie en urologie voor diverse medische behandelingen. In Bedum zijn er 10 populaire Botox-behandelingen beschikbaar.

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

Botox prijs in Bedum v.a € 99,00

In Bedum kost één zone Botox gemiddeld bij alle klinieken € 164,56. De laagste prijs bij een cosmetische kliniek voor één zone Botox in de buurt is € 99,00. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. Meer informatie over hoe lang Botox werkt kan hier gevonden worden.

Botox aanbieding in Bedum

De laagste prijs per zone Botox in Bedum is momenteel € 99,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Lees hier meer over Botox aanbiedingen. Omdat er steeds meer klinieken en artsen zijn die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonen om regelmatig de prijzen in Bedum te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Op deze site kunnen mensen hun locatie invoeren en alle artsen en klinieken in hun buurt vergelijken voordat ze hun volgende goedkope Botox behandeling boeken in Bedum.

Professionele cosmetische klinieken in Bedum

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Bedum worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Gesponsord
Perfect Look Groningen - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Perfect Look Groningen
Wordt nu
bekeken
Perfect Look Groningen
Groningen, Harkstederweg 4
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Onlangs 7x geboekt
BeloteroProfhiloRadiesse (1,5 ML)Stylage

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Bedum

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Bedum. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Bedum goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Veelgestelde vragen in Bedum

Wat kost een behandeling met Botox in Bedum?

Wat is de beste cosmetische kliniek in Bedum?

Wat is Botox precies?

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Heeft Botox nadelen?