Filler Hoorn

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Hoorn. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Hoorn:

Aantal afspraken in Hoorn in de afgelopen periode
199
Gemiddelde prijs per ml Filler in Hoorn
€ 395,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Hoorn
25
Bekijk klinieken in de buurt van Hoorn

De gemiddelde prijs per ML filler is in HoornaveragePriceForBrandForNearbyClinics. Dat is 11% duurder dan de gemiddelde prijs in Nederland (€ 355,66).

Filler behandeling stappenplan

In de omgeving van Hoorn zijn fillers populair. Hierbij een stappenplan om tot een goed resultaat te komen:

  1. Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. Vergelijk alle artsen (reviews, ervaring, titel, specialisaties, etc) op Injectablesbooking.
  2. Schrijf thuis vragen op die je aan de filler arts in Hoorn wilt stellen.
  3. In de omgeving van Hoorn zijn 25 cosmetische klinieken gevestigd. Laat je niet direct behandelen. Kies voor een andere kliniek wanneer het niet goed voelt.
  4. Bereid je voor op de behandeling. Drink geen alcohol, plan geen heftige sport of krachtinspanningen.

Bekijk alle injectables klinieken in Hoorn

Vergelijk kosten en lees ervaringen van alle fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Filler behandeling in Hoorn

In de buurt van Hoorn zijn 25 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Hoorn. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Hoorn wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Hoorn. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Bekijk 4 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Hoorn

Bekijk 4 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Hoorn:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Hoorn. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Hoorn

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Hoorn die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Hoorn

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Hoorn. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Hoorn traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Hoorn

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is geen filler, Profhilo activeert je huid om te stralen. Vergelijk alle klinieken in Hoorn.

Boek je injectables behandeling in Hoorn

Skin Solutions
5
Skin Solutions
Hoorn, Nieuwe Noord 16
<1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Dokter Poelma Kliniek
5
Dokter Poelma Kliniek
Hoorn, Achter de Vest 56
<1 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Fem for Fem Hoorn
Fem for Fem Hoorn
Hoorn, Visserseiland 216
<1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 485,00
Profiel bekijken
Heike Schicketanz Beauty & Wellness Hoorn
Heike Schicketanz Beauty & Wellness Hoorn
Hoorn, Wilhelminalaan 2
1 km
Botox zone v.a.
€ 149,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Hoorn

Wat kost een behandeling met fillers in Hoorn?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Hoorn € 395,00. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Hoorn?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Hoorn. In een straal van 15 kilometer rond Hoorn zijn  25 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Hoorn op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Hoorn?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Hoorn op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Hoorn zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Hoorn wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Hoorn. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.