5b352bd6-302c-401c-bdc9-0f02e9ee1cec

Amsterdam Skin Clinic

Bij Amsterdam Skin Clinic bieden we kwaliteitsbehandelingen voor een eerlijke prijs. Cosmetische zorg moet voor ieder beschikbaar zijn, en worden beoefend door professionals. We focussen ons op uw eigen schoonheid, zonder het ideaalbeeld van social media aan te houden. U bent bijzonder, u bent uniek, en dat moet zo blijven.

Ons brede pakket aan behandelingen geeft ons de mogelijkheid vrijwel elke wens te vervullen. We zullen altijd een eerlijk advies geven, gebaseerd op kennis en ervaring. Als we verwachten uw wens niet te kunnen vervullen, geven we dat eerlijk aan!
Met zowel botox, fillers, huidbehandelingen en laserontharing bieden we het totaalplaatje om uw natuurlijke schoonheid te bewaren.

Amsterdam Skin Clinic uit Amsterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Kliniek voor botox, fillers, huidverbetering en ontharing.

Afspraak maken

Reviews

5
36 reviews
Na lang gezocht te hebben naar een laserkliniek die snel en goed resultaat boekt, heb ik het eindelijk gevonden! Super lief en behulpzaam personeel. Komen hun afspraken na en denken echt met je mee. Ik raad Amsterdam Skin Clinic aan iedereen aan!
Elke Kooijman van Guldener
7 november 2022 23:11
Super fijne clinic, ze kijken echt naar jouw behoeftes en denken met je mee. Alles op eerlijke en natuurlijke manier, daar hou ik! Super fijne behandelaars ik ben fan!
Famke Mesman
18 augustus 2022 16:04
Ik vind voor persoonlijke service een 10 nog te laag. Ik als persoon met een grote angst voor naalden ben geweldig geholpen. Er werd hier zeer professioneel naar gehandeld omdat ik dit aangaf. Er word goed geluisterd naar wat je wil. Er word een praatje met je gemaakt en met je meegedacht. ECHT een top service!
Nikita Kramer
28 juli 2022 10:10
Erg professionele kliniek. Er wordt goed naar je wensen geluisterd en ze geven een eerlijk advies.
Nihat Yucel
23 juli 2022 14:02
Zo blij mee, 2 x langs geweest voor het laseren van m’n benen en nu al resultaat. Word heel erg fijn geholpen. En een ontzettend mooie clinic!!
nikki de hoog
14 juli 2022 12:12
Erg goede laser. Zag al na de eerste behandeling een groot verschil. En er werken erg vriendelijke mensen!
Diaz Jaquet
14 juli 2022 12:12
Ik volg een laserbehandeling bij ASC en ben ontzettend tevreden met het verloop van de behandelingen. Ik zie na drie behandelingen al een erg groot verschil en ben zeer tevreden met de arts die de behandelingen uitvoert, heel professioneel en sympatiek! Je hoeft geen nabehandelingen te hebben en tijdens de behandelingen mag je gewoon in de zon wat ontzettend... Toon meer »
Ik volg een laserbehandeling bij ASC en ben ontzettend tevreden met het verloop van de behandelingen. Ik zie na drie behandelingen al een erg groot verschil en ben zeer tevreden met de arts die de behandelingen uitvoert, heel professioneel en sympatiek!
Je hoeft geen nabehandelingen te hebben en tijdens de behandelingen mag je gewoon in de zon wat ontzettend fijn is! Toon minder »
Isa Boer
5 juli 2022 14:02
Je wordt zeer vriendelijk ontvangen en ik ben erg te spreken over de laserbehandelingen! Zeker aan te raden! :)
Eline van Haasteren
27 mei 2022 16:04
In januari botox voor mijn moeder laten doen kraaienpoten/voorhoofd, nog steeds erg tevreden inmiddels zijn we 4 maanden verder!😍
Hatice Yildirim
9 mei 2022 13:01
Super fijne ervaring! Tot nu toe 2 laserbehandelingen gehad en ik merk nu al dat ik minder hoef te scheren. Ook voel ik me erg op mijn gemak in deze kliniek. Overall erg positief dus :)
Rebecca Polinder
26 april 2022 14:02
Ik ben nu 3 x bij Amsterdam Skin Clinic geweest voor Botox in mijn voorhoofd, kraaienpootjes en frons en ik ben heel erg blij met het resultaat! Voor mij helpt het ook erg tegen hooikoorts dus een win-win situatie. Ik ben normaal gesproken erg bang voor naalden maar Drs Rahik wist mij erg op m’n gemak te stellen en het was voorbij voordat ik het wist. Ik ga... Toon meer »
Ik ben nu 3 x bij Amsterdam Skin Clinic geweest voor Botox in mijn voorhoofd, kraaienpootjes en frons en ik ben heel erg blij met het resultaat! Voor mij helpt het ook erg tegen hooikoorts dus een win-win situatie.
Ik ben normaal gesproken erg bang voor naalden maar Drs Rahik wist mij erg op m’n gemak te stellen en het was voorbij voordat ik het wist. Ik ga hier zeker weer terug komen! Toon minder »
Robin Hamersteen
25 april 2022 16:04
Na 3 behandelingen met de dermapen is mijn huid zo enorm opgeknapt ! Minder lijntjes, kreukels en rimpels.
Daarbij heb ik best heftige littekens op mijn voorhoofd en die zijn zoveel minder geworden.
Is echt ongelofelijk .
Ben er super blij mee ..
Dank Simone voor de fijne behandelingen ..🍀
renee fokker
20 april 2022 22:10
Super fijne ervaring mee gehad! Tijdens consult kreeg ik alle ruimte om wensen bespreekbaar te maken. Ik werd ook door alle behandeling begeleid en je kan er voor bijna alle behandelingen terecht! Zelf ben ik begonnen met profhilo waar ik super tevreden over ben, na de eerste behandeling is mijn huid er al enorm op vooruit gegaan!
Sharida Senior
19 april 2022 11:11
Sinds mijn jeugd heb ik een flink litteken op mijn kin. Na elke behandeling met microneedling werd het minder. Nu 4 behandelingen later is hij zo goed als weg. Ik ben daarom erg tevreden met het resultaat! Daarnaast wordt je erg goed geholpen door vriendelijk personeel.
hessel van der kooi
15 april 2022 12:12
Diana G
19 februari 2022 00:12
Een nette en schone kliniek op een prachtige locatie.
Drs. Ahmed behandeld mij voor haaruitval. Ik kom iedere 4 weken terug voor een PRF behandeling.
Ik raadt iedereen deze kliniek aan.
Sana Ghosen
2 februari 2022 10:10
Heel erg blij met Amsterdam Skin Clinic. Ik heb een aantal jaar geleden een auto ongeluk gehad waardoor mijn lippen ongelijk zijn geworden. Dat me onzeker gemaakt. De arts heeft gekeken en heeft dmv fillers mijn lippen weer gelijk gekregen. Ik raad deze kliniek echt aan!
De artsen geven goed advies en de sfeer is goed.
Valerie van achthoven
19 januari 2022 18:06
Prachtige en nette praktijk! Enorm tevreden met het resultaat. Vond het spannend, maar door de heldere uitleg van de arts werd ik gerust gesteld en was ik snel op mijn gemak.
Aimee Stuit
18 augustus 2021 10:10
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Bocouture (1 zone)
V.a. €120 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €60 per behandeling
Fillers
Stylage
V.a. €250 per ml
Teosyal
V.a. €300 per ml
Fillers (kleine behandeling / touch up)
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. €170 per behandeling
Overige
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. €150 per behandeling
PRP
V.a. €400 per behandeling
Skinbooster
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. €350 per behandeling
Profhilo Body (6 ML)
V.a. €1000 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
1500
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo
Kliniek opgericht
2021
Adres
Keizersgracht 534, Amsterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten