LOGO zwart

Faceland Rotterdam Karel Doormanstraat

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniekketen voor injectables en chirurgie. Faceland groeit sneller dan ooit tevoren maar de filosofie blijft altijd voorop staan: Cliënten en patiënten blij maken met meer dan ze verwachten voor minder dan ze denken.
Faceland hanteert een gediferentieerde prijsstrategie. Op deze website staan de injectables tarieven van de Behandelaars.

Faceland Rotterdam Karel Doormanstraat uit Rotterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Chirurgie
Kliniek opgericht
2010
Adres
Karel Doormanstraat 453A, Rotterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Dino Malagic
Drs. Dino Malagic
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Mustafa Mahli
Dr. Mustafa Mahli
+ 4 meer
Functie
-
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Nina Šišić
Drs. Nina Šišić
Functie
-
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Sophie Huang
Drs. Sophie Huang
Functie
-
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Faceland Rotterdam Karel Doormanstraat Reviews

4.8
32 reviews
Ik ben voor lipfillers geweest bij Dino
plus punt: legt behandeling goed uit in details
min punt: maakte een onprofessionele opmerking hoe vol mijn lippen nu zijn niet mooi zijn en ik liever mee moet stoppen met geld uitgeven en mijzelf moet accepteren hoe ik ben. Wat mij betreft mag hij volgende keer zijn mening tot zich houden
Becky Schaars op aarde
23 december 2022 21:09
Ik heb Botox en neus lippenplooi gedaan bij dr Nina, wat een resultaat !!! En wat een leuke meid! Ik ben enorm tevreden de deur uit gegaan en de volgende afspraak direct gemaakt. Zij is een prof in haar kunnen en doet niets meer dan nodig is ❤️
Tamara Visser
26 november 2022 08:08
Ik ben perfect geholpen . Ben ook super tevreden..de arts die mij geholpen heeft mustapha krijgt ook een dikke 10+
Hij heeft mijn voorhoofd+ frons+ kraaienpootjes+ mijn lippen gedaan . Hij heeft mij zo professioneel geholpen top
Chantal Nineb
22 november 2022 16:04
Voor het eerst een bezoekje gebracht aan Faceland,omdat er een xmass deal is. Ik heb 1zone laten behandelen namelijk de frons bij Nina. Pijn is minimum. Ik was super blij met mijn leuke behandelaar dat ik direct mijn vriendin heb verteld en zij ook de volgende dag een afspraak bij Nina had geboekt! Aanraadster!
Nia Laser
6 november 2022 08:08
Heel fijn geholpen door behandelaar mustafa mahli . Mijn ooglidcorrectie en nacontrole prima. Ga zeker ook voor de fillers bij hem. Hij heeft ook voor plastisch chirurgie geleerd in alles te merken.
Janny Bredius
20 september 2022 17:05
Ik heb lipfiller gedaan bij Dr. Nina Sisic. Ik raad het met heel mijn hart aan. Een enorme professional, maar ook gewoon een geweldige vrouw. Voor de ingreep heeft ze me precies verteld wat we gaan doen en heeft ze me vertrouwd gemaakt met eventuele complicaties die bij dit soort ingrepen kunnen optreden. Niet elke arts praat erover! Lippen zijn bijna gen... Toon meer »
Ik heb lipfiller gedaan bij Dr. Nina Sisic. Ik raad het met heel mijn hart aan. Een enorme professional, maar ook gewoon een geweldige vrouw. Voor de ingreep heeft ze me precies verteld wat we gaan doen en heeft ze me vertrouwd gemaakt met eventuele complicaties die bij dit soort ingrepen kunnen optreden. Niet elke arts praat erover! Lippen zijn bijna genezen na 2 dagen. Aarzel niet! Ren naar Dr. Nina ❤️ Toon minder »
WALORAK
12 september 2022 19:07
Ben al bij meerdere Faceland locaties geweest en over alle locaties tevreden maar deze nieuwe locatie en in het bijzonder dokter Mahli zijn echt top. Ondanks dat dit voor mij wat verder rijden is, wordt dit mijn vaste locatie.
Vanity Vermeer
1 september 2022 05:05
Gisteren was ik er met mijn vriendin Iris van Balen en we zijn echt super geholpen onze behandelaar was Mustafa Mahli ...en een top arts denkt goed mee en we zijn zeer tevreden.. ook onze Touch Up staat al gepland ...tot dan...
Hillegonda Anita Mulder
30 augustus 2022 15:03
Dr. Dino Malagic is de beste! Neemt altijd zijn tijd, en geeft het beste advies :) het zijn allemaal hele lieve mensen en je voelt je dus altijd op je gemak.
tweeling Ninja’s
25 augustus 2022 08:08
Voor de derde keer bij FL. Eerste keer Kareldoorman. Top geholpen door Nina Sisic. Heeft goed geluisterd, resultaat was precies waar ik op gehoopt had. Verdoving middels prik perfect uitgevoerd. 0 Pijn ervaren!
Sharda Ganpatsing
22 augustus 2022 15:03
Hele fijne ervaring gehad. Ik heb een lipflip behandeling gehad ‘t ziet er goed uit en het verliep ook top. Mijn dokter was Nina Sisic.
Lara
20 augustus 2022 13:01
Afgelopen vrijdag heb ik me lippen gedaan en m'n frons. Geholpen door Nina.. Door uitloop bijna een uur later geholpen. Maar wat ben ik fantastisch geholpen. En hele goede uitleg. En super geadviseerd. Dat maakt de uitloop helemaal goed. Ben zo trots en blij dat ik de stap heb genomen. En ik kan Nina aan iedereen aanraden. Het gevoel die zij geeft dat is ec... Toon meer »
Afgelopen vrijdag heb ik me lippen gedaan en m'n frons. Geholpen door Nina.. Door uitloop bijna een uur later geholpen. Maar wat ben ik fantastisch geholpen. En hele goede uitleg. En super geadviseerd. Dat maakt de uitloop helemaal goed. Ben zo trots en blij dat ik de stap heb genomen. En ik kan Nina aan iedereen aanraden. Het gevoel die zij geeft dat is echt fantastisch. Het is zeker 5 sterren waard. Toon minder »
Samantha Verkerk
21 juni 2022 10:10
Vorige week een borstvergroting laten doen door dokter Gabriel Jansen, superblij met het resultaat, en wat een ontzettend aardige mensen werken daar, was best wel nerveus, maar ze stellen je allemaal gerust, en de nazorg was ook perfect
Raymona Snijders
6 juni 2022 06:06
Zo als altijd weer vriendelijke en eerlijke artsen.
goede service en staan je altijd te woord voor je vragen..... Enige minpuntje de dame achter de receptie zou wel wat vriendelijker mogen zijn een hallo goedendag alsjeblieft en dank je wel kost toch niet niets om te zeggen
Fay Rijnders
2 juni 2022 10:10
Mijn favoriete behandelaar dino!!!!!!!!!!!!
Goed in zijn vak toppy 🙏🙏🙏🙏🙏
miss colombos.... karima.........
24 mei 2022 19:07
Ben heel vriendelijk geholpen door Sara, echt een schat en een super leuke manier van helpen. Ik denk wel dat ze het te kort doet, omdat ze heel erg uitloopt. Is opzich niet erg, want ze nam ook de tijd voor mij. Super fijn allemaal. Alleen zit mijn filler boven mijn lip nu… daar baal ik wel van. Denk dat ze te hoog gespoten heeft. Vind het heel jammer.
V. N
25 april 2022 10:10
Ik ben super tevreden na mijn bezoek aan Faceland. Ik ging mijn lippen voor het eerst laten opspuiten dus dit was erg spannend. De arts die ik had was Dino Malagic en hij heeft mij erg goed geholpen. Hij neemt echt de tijd om alles aan je uit te leggen en luistert goed naar jou wensen. Top service!
Jolie van Leeuwen
12 april 2022 07:07
Nina Bursać
6 april 2022 17:05
Top!!*Lipfillers* Behandeld door Dr.Dino Malagic, heel deskundig, vriendelijk en neemt de tijd om alles goed uit te leggen. Ben heel blij met het resultaat. Ik heb mijn vaste plek en Dr. gevonden. Bedankt Faceland!!
MarLi Poppinz
5 mei 2021 07:07
miss colombos.... karima.........
3 mei 2021 07:07
Schrijf een review