Filler Rotterdam

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Ben je geïnteresseerd in een filler behandeling in Rotterdam? Dan zit je goed bij Injectablesbooking.nl. Op deze pagina vind je alle informatie over de verschillende behandelingen met fillers, de verchillende A-merk fillers die er bestaan en lees je tips voor het kiezen van de juiste kliniek en arts. 

Boek vandaag nog een gratis consult in Rotterdam en laat je informeren over de mogelijkheden.

Aantal afspraken in Rotterdam in de afgelopen periode
5.415
Laagste prijs per ml Filler in Rotterdam
€ 150,00
Gemiddelde prijs per ml Filler in Rotterdam
€ 336,17
Aantal artsen en klinieken binnen 10 km van Rotterdam
299
Vind een filler kliniek in de buurt van Rotterdam

De gemiddelde prijs in Rotterdam voor behandeling met één ML fillers is € 336,17. Dat is 6% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 358,58). Vergelijk fillerprijzen van klinieken bij jou in de buurt.

Boek je injectables behandeling in Rotterdam

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Natural Beauty Kliniek
Natural Beauty Kliniek
Rotterdam, Bierstraat 6
<1 km
Botox zone v.a.
€ 180,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
SkinSurgery Clinics Bergschenhoek
SkinSurgery Clinics Bergschenhoek
Bergschenhoek, Leeuwenhoekweg 4
7 km
Botox zone v.a.
€ 165,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid gaan hand in hand
ProfhiloRadiesse (1,5 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)
Onlangs 21x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Aēstec Cosmetische Kliniek Rotterdam
Aēstec Cosmetische Kliniek Rotterdam
Rotterdam, Karel Doormanstraat 326
1 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Mooi & natuurlijk ouder worden
BeloteroProfhilo
Onlangs 6x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Noveve Aesthetics
Noveve Aesthetics
Bleiswijk, Hoekeindseweg 163
9 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
"Life won't sparkle unless you do"
ProfhiloSculptra (per flacon 10 ML)Stylage
Onlangs 15x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
De Gezichtskliniek - Rotterdam
De Gezichtskliniek - Rotterdam
Rotterdam, Boompjes 543
<1 km
Botox zone v.a.
€ 75,00
Filler per ml v.a.
€ 199,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
5* Rated boutique cosmetische klinieken
ProfhiloStylage
Onlangs 31x geboekt
Nina K Injectables
Nina K Injectables
Rotterdam, Jufferstraat 98
<1 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
FB Clinic
FB Clinic
Rotterdam, Wijnhaven 44
<1 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 360,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Van Rosmalen Kliniek Rotterdam
Van Rosmalen Kliniek Rotterdam
Rotterdam, Wijnhaven 10A
<1 km
Botox zone v.a.
€ 225,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken

Filler reviews Rotterdam

Ik ben 2 weken geleden behandeld in Utrecht voor lipfillers. Ik wilde graag een natuurlijk resultaat en wilde eigenlijk voor de 0.5 mg gaan, maar door het goede advies van de arts door het goed kijken naar mijn gezichtsverhoudingen en wens, heb ik toch gekozen voor 1 mg. Ik ben echt mega blij en tevreden. Ze legde alles goed uit en door de verdovende crème i... Toon meer »
Ik ben 2 weken geleden behandeld in Utrecht voor lipfillers. Ik wilde graag een natuurlijk resultaat en wilde eigenlijk voor de 0.5 mg gaan, maar door het goede advies van de arts door het goed kijken naar mijn gezichtsverhoudingen en wens, heb ik toch gekozen voor 1 mg. Ik ben echt mega blij en tevreden. Ze legde alles goed uit en door de verdovende crème is alles bijna pijnloos. Ik ben heel blij en kom zeker terug.

De kliniek is super schoon, professioneel en buiten het centrum. Je kunt er makkelijk parkeren en er lopen niet veel mensen voorbij de ingang dus je hoeft niet bang te zijn dat mensen je naar binnen zien gaan als je dit niet prettig vind. Aanrader! Toon minder »
Laura Scheij - Verwolf
De Gezichtskliniek - Rotterdam
15 september 2023 09:09
Zondag voor het eerst lipfillers laten zetten. Was best bang dat het pijn zou doen. Nou totaal niet dus. Ik zou het zo weer doen. Over 2 weken het resultaat nu kan het nog dik zijn van de zwelling. Ik en me vriendin zijn bij Wouter geweest. Ben heel tevreden!!!!
14 november 2023 07:07
Voor de 3 de keer in Utrecht geweest voor lip fillers. Behandeld door Eliza,zij weet waar ze over praat en stelt je erg op je gemak. Ze geeft duidelijk en goed advies. Deze keer ben ik erg blauw en is alles erg opgezwollen. Maar ja dat is de ene keer erger dan de andere keer. Je moet echt wachten tot de 2 weken voorbij zijn om het juiste resultaat te zien. E... Toon meer »
Voor de 3 de keer in Utrecht geweest voor lip fillers. Behandeld door Eliza,zij weet waar ze over praat en stelt je erg op je gemak. Ze geeft duidelijk en goed advies. Deze keer ben ik erg blauw en is alles erg opgezwollen. Maar ja dat is de ene keer erger dan de andere keer. Je moet echt wachten tot de 2 weken voorbij zijn om het juiste resultaat te zien. Eliza is echt een professional 😉 Toon minder »
mariella schilperoort
De Gezichtskliniek - Rotterdam
28 december 2023 11:11
Ik ben bij de Van Rosmalen Kliniek geweest voor subtiele lipfillers en botox tegen mijn frons. Ik vond dokter Michèle heel behulpzaam en vriendelijk. Ik ben heel tevreden met het resultaat; mijn lippen zijn heel mooi en natuurlijk met subtiel wat meer volume. Niemand ziet dat ik ben behandeld, wel is mijn zelfvertrouwen een stuk gestegen!
2 maart 2022 13:01
Een mooie kliniek. 10 jaar geleden begonnen met mijn eerste botox injectie. In de loop van de jaren kundig advies gekregen op het gebied van skincare, huidtherapie en waar nodig fillers met een natuurlijk en fris resultaat. Ik raad deze kliniek zeker aan.
20 mei 2022 14:02
De Cosmo Peel Forte en TCA (gezicht en hals) was mijn 5 december cadeau en in ik ben nu ongeveer 2mnd verder. Wat een fantastisch resultaat! Voor mij ís en voelt dit als een facelift zonder fillers. En ja, ongeveer anderhalve week “zie je er niet echt florissant uit” maar dat heb ik er voor over. Al jaren kom ik in de kliniek in Rotterdam bij huidtherapeut... Toon meer »
De Cosmo Peel Forte en TCA (gezicht en hals) was mijn 5 december cadeau en in ik ben nu ongeveer 2mnd verder.
Wat een fantastisch resultaat! Voor mij ís en voelt dit als een facelift zonder fillers.
En ja, ongeveer anderhalve week “zie je er niet echt florissant uit” maar dat heb ik er voor over.

Al jaren kom ik in de kliniek in Rotterdam bij huidtherapeut Silvia voor mijn ik 2 maandelijks afspraak. We kijken samen wat op dat moment nodig en haalbaar is. In de zomer Microneedling en/of IPL en Peelings in de winter.
Mijn huid is absoluut steviger geworden, de structuur beter en de lijntjes rond mijn mond en rond mijn ogen zijn aanzienlijk minder diep. En de diepe poriën op de kin zijn ook veel minder geworden.
Een aantal dagen na de behandeling zie ik dat mijn huid er strakker en egaler uitziet en overall meer volume. Het levert mij een frisse uitstraling op waardoor ik ook veel complimenten krijg en vaak jonger word geschat, hoe leuk is dat!

Om de 2maandelijkse behandeling goed te ondersteunen volg ik mijn dagelijks ochtend- en avondritueel met de door Silvia aanbevolen producten (Dermaceutics en SkinCeuticals). Zo bereid ik mijn huid goed voor op de behandelingen voor het allerbeste! resultaat.

Chapeau! voor de fijne experts en zorgzame medewerkers van deze kliniek. Toon minder »
1 februari 2023 09:09
Hier geweest omdat er iets aan mijn gezicht niet in balans was maar ik kon niet ontdekken wat dit was. Ik wilde botox proberen maar dat raadde dokter Shai af. Uiteindelijk erachter gekomen dat mijn gezicht niet in balans was door een onderontwikkelde kin. Met een beetje filler m'n gezicht in balans gebracht en hier ben ik echt heel erg tevreden mee. De klini... Toon meer »
Hier geweest omdat er iets aan mijn gezicht niet in balans was maar ik kon niet ontdekken wat dit was. Ik wilde botox proberen maar dat raadde dokter Shai af. Uiteindelijk erachter gekomen dat mijn gezicht niet in balans was door een onderontwikkelde kin. Met een beetje filler m'n gezicht in balans gebracht en hier ben ik echt heel erg tevreden mee. De kliniek is schoon en netjes, personeel is vriendelijk en dokter Shai is heel erg kundig. Al met al erg blij mee en ik kom hier zeker terug! Toon minder »
17 juni 2023 11:11
Vandaag geweest voor een radiesse-behandeling gehad om het collageen te versterken in mijn huid. Was al superblij met mijn fillers maar heb deze behandeling, op advies van Dr van Rosmalen gedaan voor een extra boost om vermoeidheid in de huid tegen te aan. Met alles wat de van rosmalenkliniek heeft gedaan voor mij ben ik altijd superblij en vertrouw ik ze 10... Toon meer »
Vandaag geweest voor een radiesse-behandeling gehad om het collageen te versterken in mijn huid. Was al superblij met mijn fillers maar heb deze behandeling, op advies van Dr van Rosmalen gedaan voor een extra boost om vermoeidheid in de huid tegen te aan. Met alles wat de van rosmalenkliniek heeft gedaan voor mij ben ik altijd superblij en vertrouw ik ze 100% omdat hun advies altijd eerlijk en kundig is.
Echt een aanrader!!!! Toon minder »
2 januari 2024 15:03
Ik kom hier al twee jaar en ik ben heel tevreden. Er wordt meegedacht, waardoor er niet meer behandelingen worden gedaan dan nodig is. Ik heb een teruggetrokken kin met putjes. Michèle adviseerde botox tegen de putjes in mijn kin en een filler om het profiel van mijn gezicht weer kloppend te maken. Er bleek maar een kleine hoeveelheid filler nodig om een moo... Toon meer »
Ik kom hier al twee jaar en ik ben heel tevreden. Er wordt meegedacht, waardoor er niet meer behandelingen worden gedaan dan nodig is. Ik heb een teruggetrokken kin met putjes. Michèle adviseerde botox tegen de putjes in mijn kin en een filler om het profiel van mijn gezicht weer kloppend te maken. Er bleek maar een kleine hoeveelheid filler nodig om een mooi resultaat te bereiken. Tijdens het consult is mij duidelijk uitgelegd welke behandelingen Michèle zou gaan doen en waarom. De behandeling was vrijwel pijnloos en ik ben blij met het eindresultaat. Toon minder »
29 mei 2024 12:12
In juli liplift gehad,zeer goed verlopen.3 super aardige lieve operatie assistentes,stellen je op je gemak!Operatie zeer goed verlopen.En herstel ook,alleen even de verdovingsprikken is even pijnlijk,dr Boonen zéér kundig arts.Aanrader.Zeker voor dames die telkens voor de fillers komen.Dit is blijvend en eenmalige uitgave.En een natuurlijker effect.Litteken... Toon meer »
In juli liplift gehad,zeer goed verlopen.3 super aardige lieve operatie assistentes,stellen je op je gemak!Operatie zeer goed verlopen.En herstel ook,alleen even de verdovingsprikken is even pijnlijk,dr Boonen zéér kundig arts.Aanrader.Zeker voor dames die telkens voor de fillers komen.Dit is blijvend en eenmalige uitgave.En een natuurlijker effect.Litteken na 3 maanden nauwelijks zichtbaar. Toon minder »
20 oktober 2022 11:11
Onlangs bij Dokter Tina geweest. Heel lang last van zweet oksels gehad. Dit begon zo vervelend te worden dat ik er iets tegen heb gedaan. Drs. Tina heeft mij behandeld met Botox en sindsdien heb ik geen last meer van zwetende oksels. Echt een aanrader, nogmaals bedankt! Tot over een paar maanden. Mijn vrouw is ook super tevreden met haar lip filler.
Luc Vissers
Cleo Clinics
15 november 2023 19:07
Vandaag afspraak bij Tina bij haar mooie salon Cleo Clinics voor filler en botox behandeling. Het is zo fijn en vertrouwd om bij Tina te komen, ze behandeld mij al jaren. Ze is lief en luistert naar je wensen en geeft eerlijk advies. Ze kent mij en weet wat ik wil. Gezien ik veel praat met mijn wenkbrauwen, en daarom vaak hoofdpijn heb, weet ze precies wat z... Toon meer »
Vandaag afspraak bij Tina bij haar mooie salon Cleo Clinics voor filler en botox behandeling. Het is zo fijn en vertrouwd om bij Tina te komen, ze behandeld mij al jaren. Ze is lief en luistert naar je wensen en geeft eerlijk advies. Ze kent mij en weet wat ik wil. Gezien ik veel praat met mijn wenkbrauwen, en daarom vaak hoofdpijn heb, weet ze precies wat ze moet doen zo dat het weer rustig wordt. Lippen laat ik beetje vullen met 0,5 ml voor iets meer volume. Dank je wel Tina! Ik ben weer helemaal blij en klaar voor 2024! Toon minder »
Reggy van Haaren
Cleo Clinics
28 december 2023 13:01
Bekijk meer Filler ervaringen in Rotterdam

Filler prijzen 2024 vergelijken in Rotterdam

Het is heel eenvoudig om filler prijzen van alle klinieken te vergelijken. In de tabel staan de laagste 1 ML filler tarieven in de omgeving van Rotterdam. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 98 klinieken binnen 15 km van Rotterdam.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Filler1,0 ML€ 150,00
Lipfiller1,0 ML€ 150,00
Traangoot filler1,0 ML€ 168,90
Wallen onder ogen1,0 ML€ 168,90
Jukbeenderen1,0 ML€ 150,00
Lippen opvullen1,0 ML€ 150,00
Neuslippenplooi1,0 ML€ 150,00
Marionetlijnen1,0 ML€ 150,00
Rimpels onder ogen1,0 ML€ 168,90
Rimpels bovenlip1,0 ML€ 168,90
Neus filler1,0 ML€ 168,90
Liquid facelift-€ 259,00

Filler voor en na Rotterdam

De meeste mensen vergelijken cosmetische klinieken uitvoerig. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk hier voor en na foto's van diverse filler behandelingen in Rotterdam.

Filler behandeling informatie

Tijdens een filler behandeling wordt de huid opgevuld met een vloeistof, met als resultaat minder rimpels, een gladdere, jeugdigere huid, volumeherstel en/of verbeterde gezichtscontouren. Meestal wordt hiervoor hyaluronzuur gebruikt, een stof die van nature voorkomt in het lichaam en water bindt om rimpels op te vullen. Er bestaan ook andere soorten fillers, bijvoorbeeld op basis van polymelkzuur of calcium microsferen. Deze fillers worden vaker gebruikt in het geval van diepere rimpels. Al deze fillers lossen geleidelijk op in het lichaam en zijn dus van tijdelijke aard.

Fillers kunnen worden gebruikt voor het gezicht, zoals de lippen, jukbeenderen en wangen, maar ook voor vollere billen. De zichtbaarheid en duur van het effect variëren per behandelgebied. Een cosmetisch arts brengt de filler aan met een dunne naald of canule. Soms wordt verdoving toegepast. De behandelmethode wordt afgestemd op de indicatie. Doorgaans wordt er weinig tot geen pijn ervaren tijdens de behandeling. Na een filler behandeling is goede nazorg essentieel voor herstel en optimale resultaten, inclusief het voorkomen van blauwe plekken en zwelling. Laat je hierover informeren door je arts.

Vaak worden fillers verward met botox. Lees meer over het onderscheid tussen fillers en botox.

Hoelang werkt een filler?

Gemiddeld blijven de resultaten van een fillerbehandeling ongeveer 9 maanden zichtbaar. Hoe lang het effect aanhoudt, verschilt per behandelde plek. Lipfillers, bijvoorbeeld, lossen sneller op (binnen 6 tot 9 maanden) vanwege hun zachtere samenstelling. Terwijl fillers in de jukbeenderen of de kaaklijn wel tot 10 of zelfs 12 maanden hun effect behouden. Bij bilfillers kan het resultaat zelfs tot 2 jaar zichtbaar blijven.

Daarnaast is ook het merk van de filler van invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en zijn bewezen effectief voor verschillende behandelingen. Lees hier een overzicht van de meest bekende merken hyaluronzuurfillers. Wil je de fillers vroegtijdig laten verwijderen? Lees dan meer over het laten oplossen van fillers

Is een filler veilig?

In Nederland worden uitsluitend tijdelijke fillers gebruikt. Het gebruik van permanente fillers, die niet oplosbaar zijn, is sinds 2015 verboden in ons land vanwege de ernstige complicaties die ze konden veroorzaken. Voorbeelden van gerenommeerde en betrouwbare merken fillers zijn Restylane en Juvéderm. Andere vooraanstaande fillermerken zijn onder andere Belotero, Teosyal en Aliaxin.

Meestal worden hyaluronzuurfillers gebruikt. Deze zijn veilig in gebruik, mits ze deskundig worden aangebracht door een professionele en bevoegde arts. Je kunt fillers nemen vanaf de leeftijd van 18 jaar. Het is belangrijk om altijd te kiezen voor een arts met deze kwalificaties en niet simpelweg voor een goedkope kliniek. Ga altijd met je arts in gesprek over de potentiële risico's van fillers. Er is altijd een kans op complicaties, die zich in ongeveer 1% van de gevallen voordoen. 

Bekijk filler klinieken in de omgeving van Rotterdam

Op zoek naar een goede kliniek die filler behandelingen aanbiedt bij jou in de buurt? Op onze website vergelijk je gemakkelijk en snel de beste klinieken uit Rotterdam. Lees ervaringen, vergelijk kosten en kies voor een deskundige arts met goede beoordelingen.

Populaire filler behandelingen in Rotterdam

In Rotterdam zijn diverse filler behandelingen mogelijk. Hier lees je een overzicht van de meest populaire behandelingen:

 • Lipfillers: Deze fillers herstellen het natuurlijke volume van de lippen, verminderen rimpeltjes rond de mond en vullen dunne lippen op. Lees verder over lipfillers.

 • Kin- en kaaklijnfillers: Een krachtige optie voor een strakkere kaaklijn en het (tijdelijk) tegengaan van een onderkin door hydratatie en stimulatie van de huid, wat leidt tot een natuurlijk strakkere uitstraling die tot ongeveer een jaar aanhoudt. Lees verder over kin- en kaaklijnfillers.

 • Jukbeenderen fillers: Met ouder worden verliezen de jukbeenderen kracht en vorm door afnemende huidvolume en zwaartekracht. Deze behandeling vult de jukbeenderen op, wat zorgt voor een verjongde uitstraling in het gezicht. Lees verder over jukbeenderen fillers.

 • Marionetlijnen fillers: Gericht op het aanpakken van hangende mondhoeken. Hierbij worden de marionetlijnen (de verticale lijntjes aan beide kanten van de kin) behandeld met huidvullers.  Lees verder over marionetlijnen fillers.

 • Traangootfillers: Deze populaire cosmetische ingreep vermindert wallen onder de ogen door subtiel fillers in de traangoten te injecteren voor een frissere uitstraling. Lees verder over traangootfillers.

 • Neusfillers: Met deze behandeling worden fillers ingezet om de vorm en structuur van de neus te verbeteren zonder operatie. Denk aan het opvullen van specifieke delen van de neus, zoals het aanpassen van de neusbrug, de verfijnen van de neustip, het verbergen van bobbels en het corrigeren van asymmetrie. Lees verder over neusfillers.

 • Haarfillers: Moderne oplossing voor haaruitval, het verdikken van dunner wordend haar en het behandelen van kale plekken. Lees meer over haarfillers.

 • Bilvergroting met fillers: Zorgt voor vollere billen en een gladdere huid. De behandeling duurt ca. 1 uur en het resultaat is zichtbaar na enkele weken. Lees meer over een bilvergroting met fillers.

Klaar om je eerste behandeling te boeken? Via Injectablesbooking vergelijk je eenvoudig de beste klinieken in Rotterdam. Maak vandaag nog een afspraak voor een consult bij een ervaren arts.

Welke filler merken zijn er?

Kies altijd voor een betrouwbare kliniek met ervaren artsen die veilige merken fillers gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn de merken:

 • Juvéderm: een filler op basis van hyaluronzuur die rimpels vermindert en de huid opvult. De effecten kunnen 6 tot 18 maanden aanhouden, afhankelijk van de gekozen variant. Meer over Juvéderm.

 • Teosyal: een gerenommeerd merk van hyaluronzuur fillers ontwikkeld door het Teoxane laboratorium. Ze bieden verschillende opties voor diverse huidproblemen, zoals fijne lijntjes en diepe plooien. Meer over Teosyal.

 • Restylane: een erkend merk van hyaluronzuur fillers dat al sinds 1997 op de markt is en diverse varianten heeft voor verschillende doelen, waaronder het verminderen van rimpels en het verbeteren van de huid. Meer over Restylane.

 • Belotero: deze filler levert een natuurlijk ogend resultaat en is geschikt voor langdurig gebruik in de huid. Het wordt vaak toegepast in klinieken, is klinisch getest en als veilig beoordeeld. Meer over Belotero.

 • Stylage: bekend merk hyaluronzuur fillers met een wereldwijde bekendheid in de esthetische industrie. Lees meer over Stylage.

 • Aliaxin: een hyaluronzuur filler ontwikkeld door het Zwitserse bedrijf IBSA, ontworpen om rimpels te verminderen en de huid gladder te maken. Meer over Aliaxin.

 • Saypha: een merk van hyaluronzuur fillers met verschillende producten in hun assortiment, aangepast aan specifieke behoeften van de klant.

Fillerklinieken in Rotterdam

Een behandeling met Botox in Rotterdam is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de buurt van Rotterdam. Vergelijk reviews, tarieven en het aantal boekingen bij alle klinieken in Rotterdam. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost ML filler per kliniek? Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Rotterdam?

Aanbevolen klinieken in Rotterdam

Op basis van kwaliteit en beoordelingen hebben wij een aantal klinieken in Rotterdam voor je geselecteerd:

Gesponsord
De Gezichtskliniek - Rotterdam - Bekijk prijzen en maak een afspraak
De Gezichtskliniek - Rotterdam
Wordt nu
bekeken
De Gezichtskliniek - Rotterdam
Rotterdam, Boompjes 543
Botox zone v.a.
€ 75,00
Filler per ml v.a.
€ 199,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
5* Rated boutique cosmetische klinieken
Onlangs 31x geboekt
ProfhiloStylage
Gesponsord
ANC Clinics - Bekijk prijzen en maak een afspraak
ANC Clinics
Wordt nu
bekeken
ANC Clinics
Capelle aan den IJssel, Rivium Boulevard 23
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Privé-kliniek voor A+ kwaliteit botox & fillers
Onlangs 8x geboekt
ProfhiloSculptra (per flacon 10 ML)Stylage
Gesponsord
SkinSurgery Clinics Bergschenhoek - Bekijk prijzen en maak een afspraak
SkinSurgery Clinics Bergschenhoek
Wordt nu
bekeken
SkinSurgery Clinics Bergschenhoek
Bergschenhoek, Leeuwenhoekweg 4
Botox zone v.a.
€ 165,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid gaan hand in hand
Onlangs 21x geboekt
ProfhiloRadiesse (1,5 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)

Zoek, vergelijk en boek

Fillers Rotterdam

In de buurt van Rotterdam zijn meer dan 90 klinieken waar je terecht kunt voor een fillerbehandeling. Fillers worden al meer dan 20 jaar gebruikt als cosmetische behandeling. Tegenwoordig is het bij wet verplicht dat fillers volledig oplossen in het lichaam. Fillers zorgen gemiddeld 9-18 maanden voor volume, afhankelijk van het soort filler en het merk filler. In deze blog lees je alles over de fillerbehandeling Rotterdam!

filler-kliniek-rotterdam

Traangoot fillers Rotterdam

Ëén van de populairste filler behandelingen is de traangoot filler. Deze behandeling zorgt ervoor dat donkere kringen of een vermoeide blik verleden tijd zijn. Vaak is de huid onder de ogen dan te dun of ingevallen. Tijdens de behandeling verdeeld de cosmetisch arts hyaluronzuur filler in de onder oogleden. Hyaluronzuur is een stof die van nature in het lichaam voorkomt. Deze behandeling is 9-12 maanden effectief. Lees hier meer over traangoot fillers Rotterdam.

Lippen opvullen Rotterdam

Lipfillers zijn hot in Rotterdam. Zowel bij jongeren als bij 40-plussers. Naarmate wij ouder worden neemt het volume van onze lippen namelijk af. Lees hier alle informatie over lippen opvullen in Rotterdam.

Fillerbehandeling Rotterdam informatie

Prijs
v.a € 169
Behandeltijd
30-45 minuten
Resultaat
9-18 maanden
Pijnscore (1-10)
2-4

Vind een kliniek in Rotterdam

Fillers Rotterdam

Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine, fillers, skinboosters en Profhilo behandelingen. Het zijn injecteerbare behandelingen, daarom injectables genaamd. Injectables zijn in Rotterdam gemeengoed. De kosten van deze injectables behandelingen lopen in rotterdam lopen erg uiteen. Fillers kosten tussen de € 200 en € 500 per ML. Dit prijsverschil wordt verklaard door de ervaring van de arts en het merk filler. Het is aan te raden om te kiezen voor een ervaren cosmetisch arts. Een goede cosmetisch arts kan een prachtig resultaat behalen met slechts 1 a 2 ML. Een minder goede cosmetisch arts kan 5 ML laten verdwijnen zonder enig resultaat.

Fillers Rotterdam ervaringen

Een filler behandeling is een ervaringsvak. Het is belangrijk dat je kiest voor een ervaren cosmetisch arts. Lees de reviews van alle klinieken in Rotterdam. Alle Google reviews zijn te lezen van de cosmetische klinieken in Rotterdam.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Filler Rotterdam prijzen

In de tabel staan de gemiddelde filler prijzen per behandeling in Rotterdam. Vul je locatie bovenstaand in om de filler prijzen per kliniek te vergelijken.

Filler prijzen in Rotterdam  
BehandelingEenheidGemiddelde prijs
Filler behandeling0,5 ML€ 246
Filler behandeling1 ML€ 322
Lipfiller1 ML€ 322
Traangoot filler1 ML€ 363
Wallen onder ogen1 ML€ 363
Jukbeenderen1 ML€ 322
Kaaklijn2 ML€ 544
Lippen opvullen1 ML€ 322
Neuslippenplooi1 ML€ 322
Marionetlijnen1 ML€ 322
Rimpels onder ogen1 ML€ 363
Rimpels bovenlip1 ML€ 363
Neus filler1 ML€ 363
   
MerkEenheidGemiddelde prijs
Saypha1 ML€ 258
Stylage1 ML€ 274
Aliaxin1 ML€ 306
Belotero1 ML€ 316
Restylane1 ML€ 354
Teosyal1 ML€ 354
Juvéderm1 ML€ 419
   
Saypha2 ML€ 435
Stylage2 ML€ 463
Aliaxin2 ML€ 517
Belotero2 ML€ 533
Restylane2 ML€ 599
Teosyal2 ML€ 599
Juvéderm2 ML€ 707
   
Injectable prijzen in Rotterdam  
MerkEenheidGemiddelde prijs
Botulinetoxine1 zone€ 128
Hyaluronzuur1 ML€ 322
Collageen stimulatie1,5 ML€ 428
Radiesse1,5 ML€ 428
Sculptra1 flacon€ 644
HarmonyCa1,25 ML€ 483
Profhilo2 ML€ 279
RRS Eyes1,5 ML€ 141

De prijzen van een fillerbehandeling liggen in Rotterdam tussen de € 250 en € 500 per milliliter. Dit prijsverschil is te verklaren door het merk filler, de ervaring van de cosmetisch arts en de reputatie van de kliniek. Klinieken die werken met een minder bekend merk filler, zijn vaak wat goedkoper. Vergelijk de prijzen van alle klinieken in Rotterdam en vergelijk ook alle reviews en ervaring van de arts op Injectablesbooking.nl.

Fillers behandeling Rotterdam

Met fillers worden rimpels opgevuld, volume hersteld of contour verbeterd. Fillers werden 20 jaar geleden vaak gebruikt bij HIV patiënten. Zij verloren door de medicatie vetweefsel in het gelaat en dat werd met fillers gecorrigeerd. Sindsdien zit het aantal filler behandelingen jaarlijks enorm in de lift. Naar schatting worden dit jaar in Nederland meer dan 200.000 fillerbehandelingen uitgevoerd. 

In Rotterdam zijn lipfillers het meest populair. Je zou denken dat dit alleen bij de 20’ers en 30’ers is, maar niets is minder waar. Doordat het volume van de lippen met het ouder worden steeds dunner worden, is dit ook voor bijvoorbeeld 40’ers en 50’ers een populaire behandeling. Zij kiezen dan vaker voor een lipfiller touch up, of alleen de liplijn accentueren. Het resultaat is vaak verbluffend, terwijl niemand zal zeggen; ‘wat heeft die gedaan?’ Een grote misvatting is dat Botox in lippen wordt toegepast, dat kan helemaal niet.

Daarnaast zijn traangoot fillers populair in Rotterdam. Traangoot fillers worden gebruikt om wallen, donkere kringen of kleine rimpeltjes onder de ogen te verwijderen. Dat kan door daar heel subtiel iets volume te creëren. Het resultaat is dat er met minimaal verschil een totaal andere schaduw werking is. Daardoor zie je er veel minder moe uit!

Hyaluronzuur fillers Rotterdam

De meeste fillers in Rotterdam zijn op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature al in het lichaam voorkomt. Hyaluronzuur fillers hebben het vermogen om water te binden. 1 gram hyaluronzuur kan 6 liter water binden. Dit is een waardevolle eigenschap, omdat de huid al voor 80% uit water bestaat. Wanneer je dit deskundig onder een rimpel spuit, dan wordt de rimpel gelift door de hyaluronzuur met haar waterbindende vermogen. Daarnaast zijn er fillers die collageen stimuleren. Collageen is verantwoordelijk voor de stevigheid en de elasticiteit van de huid. Bijvoorbeeld Radiesse stimuleert de aanmaak van collageen.

Filler Rotterdam

Filler aanbieding Rotterdam

Vanuit de wetenschappelijke vereniging is het niet toegestaan om fillers met korting te promoten. Toch zijn er geregeld klinieken die dat doen. Injectablesbooking.nl streeft alle filler prijzen, maar ook de aanbiedingen, kortingen en filler acties in Rotterdam correct in kaart te brengen. Tips en correcties ontvangen wij graag via info@injectablesbooking.nl. Ook tips over lipfillers korting. Het is waardevol om de filler prijzen in Rotterdam van de diverse klinieken geregeld te vergelijken. Er komen steeds meer klinieken bij en de filler kosten worden regelmatig aangepast. Lees hier meer informatie over filler aanbiedingen.

-----------------------
Meer cosmetische behandelingen in Rotterdam

Botoxbehandeling Rotterdam

Profhilo Rotterdam
Injectables Rotterdam

Lipfillers Rotterdam

-----------------------

Injectables behandeling Rotterdam

Naast de traangoten en lipfillers zijn fillers rond de mond gangbaar. Hangende mondhoeken en rimpels op de bovenlip kunnen zo erg fraai worden verwijderd. Na een behandeling mag je direct weer alle dagelijkse activiteiten hervatten, maar na de behandeling is het wel verstandig om de eerste week zonnestraling op het behandelde gebied te vermijden. Gebruik dagelijks een sunblock / minstens SPF 30. Wij raden je af om de eerste week na de behandeling met fillers onder de zonnebank te gaan. Sporten mag direct na een filler behandeling weer, bezoek aan de sauna wordt gedurende de eerste 2 weken na een behandeling afgeraden. Wanneer na de behandeling een blauwe plekje verschijnt kun je camouflagecrème gebruiken. Het wordt afgeraden om na een behandeling met fillers het behandelde gebied te masseren. De eerste 2 weken wordt ook afgeraden peelings, gezichtsscrubs, microdermabrasie, laserbehandelingen en bindweefselmassages in het behandelde gebied te ondergaan.

Prijs fillers Rotterdam?

Direct na een behandeling met fillers ontstaat er vaak lichte roodheid en/of zwelling. Dit verdwijnt meestal binnen 24 uur. Soms ontstaan er vervolgens nabij de plek van de filler blauwe plekjes. Deze verdwijnen in de meeste gevallen binnen 7 dagen. Vergelijk hier filler prijzen.

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend filler consult in Rotterdam. Zoek, vergelijk en boek jouw cosmetisch arts op injectablesbooking.nl.

Adres Injectablesbooking Rotterdam:

Injectablesbooking.nl Rotterdam
Weena 690
3012 CN Rotterdam

filler-kliniek-rotterdam

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

8 cosmetische klinieken in de omgeving van Rotterdam!

Dit zijn 8 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Rotterdam in willekeurige volgorde:

Dit overzicht gaat over het aantal gemaakte afspraken in Rotterdam in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een filler kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Filler reviews in Rotterdam

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Rotterdam die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Filler behandelingen in Rotterdam

Welke arts voor lippen opvullen in Rotterdam?

Het is verstandig om secuur een cosmetisch arts uit te zoeken. De volgende 3 tips kunnen daarbij helpen:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen met lippen opvullen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Profhilo behandeling in Rotterdam

Door het toedienen van Profhilo in de huid stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. Op deze manier verbetert de kwaliteit van de huid zichtbaar en krijg je een jongere uitstraling. Deze behandeling is geschikt tegen huidverslapping.

Traangoot filler in Rotterdam

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Veelgestelde vragen in Rotterdam

Wat zijn de kosten van één ML filler in Rotterdam?

Wat is de beste filler kliniek in Rotterdam?

Wie is de beste filler arts in Rotterdam?

Wat is de beste lipfiller kliniek in Rotterdam?