Filler behandeling Amsterdam

22-10-2020

Ben je op zoek naar een fillers Amsterdam? Vergelijk alle klinieken bij jou in de buurt en boek direct:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Fillers Amsterdam

Amsterdam is ook de cosmetische hoofdstad van Nederland, het is dan ook de stad met de meeste injectables klinieken. Fillers zijn al jaren zeer populair. Waar in 2012 ca. 60.000 mensen kozen voor fillers, zijn dat er in 2020 naar schatting meer dan 200.000. In Amsterdam bevinden zich meer dan 30 locaties waar je heen kunt voor een fillers behandeling.

Filler behandeling Amsterdam

Filler kliniek Amsterdam

Waar je ook bent in Amsterdam, je bent vrijwel altijd in de buurt van één van de injectables klinieken. In Amsterdam Zuid en Amsterdam West zijn momenteel de meeste filler klinieken in Amsterdam. Maar ook in Amsterdam Noord en tot in Zaandam zijn er veel injectables klinieken. Nu er meer filler artsen en injectables klinieken zijn in Amsterdam, kun jij beter een kliniek kiezen die bij jou past.

Vooraanstaande filler klinieken in Amsterdam zijn:

Amstelzijde Kliniek Amstelveen
Kalea Clinic
Doctors at Soap Amsterdam
Oran Aesthetics
Easy Cosmetics
Xavier Clinics
Joost Kroon Kliniek

Lip filler Amsterdam

Lipfillers zijn fillers voor de lippen. Deze behandeling wordt toegepast bij veroudering (dan verliezen de lippen volume). Lip fillers worden ook toegepast bij mensen die vollere lippen wensen. In Amsterdam zijn vele artsen en klinieken gespecialiseerd in lipbehandelingen. Momenteel is de Russian Technique populair. De Russian Techniek accentueert de cupidoboog van de bovenlip. Door extra volume in het midden van de lippen toe te voegen krijgt de bovenlip enigszins een hartvorm. Dit wordt bereikt door extra volume in het midden van de lippen te brengen terwijl aan de buitenkanten relatief minder volume wordt gebracht. 

Fillers kosten Amsterdam

De gemiddelde filler prijs is in Amsterdam € 390 per ML. De prijs varieert tussen de € 250 en € 550 per ML. De prijs voor lip fillers is ook gemiddelDeze tarieven veranderen worden vaak aangepast, dus het is aan te raden de filler prijzen regelmatig te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Meer informatie over filler prijzen.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Filler behandelingen in Amsterdam

Met fillers op basis van hyaluronzuur kun je verschillende behandelingen uitvoeren. In Amsterdam zijn het opvullen van lippen en traangoot fillers het populairst. Bij een traangoot filler wordt het gebied onder je oog iets opgevuld, waardoor de donkere kringen verdwijnen en je er fitter uitziet. Met lip fillers kun je de liplijn accentueren, maar ook een lipvergroting laten uitvoeren. Zorg dat je door een ervaren arts wordt behandeld en met een A merk lipfiller. Bekijk hier alle klinieken en artsen voor filler behandelingen in Amsterdam:

Hyaluronzuur behandeling Amsterdam

Hyaluronzuur is de basis van de meeste fillers. Het is een stof die van nature al in je lichaam voorkomt. Na een behandeling blijft het resultaat 6-18 maanden optimaal. Dit hangt af van het merk hyaluronzuur, de ervaring van de arts en van de locatie van de hyaluronzuur fillers. Over het algemeen zijn lipfillers iets sneller uitgewerkt dan fillers in de neus-lippenplooi. Lippen zijn sterk doorbloed en bewegen over het algemeen veel. Daarnaast is de juiste lipfiller vaak iets minder cohesief dan de filler voor de neus-lippenplooi. Veel gebruikte A-merken hyaluronzuur Amsterdam zijn Restylane, Juvéderm, Stylage en Belotero.  Voor alle informatie over hyaluronzuur fillers, klik hier.

Filler behandeling Amsterdam

Profhilo Amsterdam

Behandelingen met Profhilo zijn de nieuwste cosmetische trend in Amsterdam. Profhilo is hyaluronzuur in de zuiverste vorm. Wanneer je op meerdere plekjes in het gezicht, hals of decolleté een minimale hoeveelheid Profhilo krijgt ingespoten, dan krijgt de huid daar een volledige boost. De huid krijgt meer volume, ziet er gezonder uit en rimpeltjes en lijntjes verdwijnen. Echt revolutionair, zeker bij mensen die last hebben van een dunne huid, craquelé huid of heel veel kleine rimpeltjes. Sinds 2022 is de nieuwe hit Profhilo Body. Dit is een behandeling tegen verslapte huid op het lichaam. Bekijk alle Profhilo Body klinieken in Amsterdam.

Injectables Amsterdam

Injectables is de verzamelnaam van Botox (botulinetoxine) en fillers. Met Botox kun je ervoor zorgen dat je fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes niet meer verschijnen. Lees hier alles over Botox behandelingen. Met fillers kun je rimpels en groeven opvullen en de contour van je gezicht verbeteren.

-----------------------
Meer cosmetische behandelingen in Amsterdam

Botox behandeling Amsterdam
Injectables Amsterdam

Traangoot behandeling Amsterdam

Profhilo behandeling Amsterdam

Injectables Amsterdam

-----------------------

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Afspraak maken filler kliniek Amsterdam

In Amsterdam en Zaandam zijn er meer dan 50 locaties waar je terecht kunt voor een filler behandeling. Voor een fillerbehandeling is het belangrijk om te kiezen voor een arts met ervaring én voor een A-merk hyaluronzuur. Fillers in de onjuiste huidlaag, ondeskundig verdeeld of met niet gangbare injectietechniek zijn uiteindelijk vaak minder effectief, eerder uitgewerkt of zorgen voor complicaties. Injectablesbooking.com heeft een compleet overzicht van alle artsen en klinieken voor fillers in Amsterdam. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende injectables behandeling.

FAQ Fillers Amsterdam

Wat is een goede kliniek voor fillers in Amsterdam?

Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek waar ervaren artsen werken. Een arts met de titel Cosmetisch Arts KNMG is een garantie voor een cosmetisch arts met de nodige ervaring. Vergelijk ook de reputatie van de klinieken met Google reviews. Voer je locatie in en vergelijk de klinieken bij jou in de buurt.

Wat zijn de kosten van fillers in Amsterdam?

De gemiddelde filler prijs is in Amsterdam € 390 per ML. De prijs varieert tussen de € 250 en € 550 per ML. Het is belangrijk om te kiezen voor een A-Merk filler (Restylane, Juvéderm of Belotero) en een arts met veel ervaring als cosmetisch arts.

Zijn er reviews van filler behandelingen in Amsterdam?

Vul je locatie in en lees alle ervaringen van cliënten bij klinieken in Amsterdam.

Wat is de beste filler?

De bekendste fillermerken zijn:
Juvéderm
Belotero
Restylane
Teosyal
Stylage
Radiesse

Bekijk hier een overzicht van de A-merk fillers in Nederland.

Boek je injectables behandeling in Amsterdam

Kliniek
BBarrond

The B Bar

5
Rozengracht 232A, Amsterdam (<1 km)
Kliniek opgericht
2011
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 295
Kliniek bekijken
Arts
Germaine Relyveld

Dr. Germaine Relyveld

The B Bar (<1 km)
Functie
Dermatoloog
Ervaring
11 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 295
Profiel bekijken
Kliniek
Medikliniek

Medikliniek

4.7
De Clercqstraat 67, Amsterdam (<1 km)
Kliniek opgericht
2010
Prijs botox per zone
v.a. € 169
Prijs filler per ml
v.a. € 299
Kliniek bekijken
Arts
Talat Kara

Drs. Talat Kara

Medikliniek (<1 km)
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
6 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 169
Prijs filler per ml
v.a. € 299
Profiel bekijken

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling