Filler Schiedam

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Ben je geïnteresseerd in een filler behandeling in Schiedam? Dan zit je goed bij Injectablesbooking.nl. Op deze pagina vind je alle informatie over de verschillende behandelingen met fillers, de verchillende A-merk fillers die er bestaan en lees je tips voor het kiezen van de juiste kliniek en arts. 

Boek vandaag nog een gratis consult in Schiedam en laat je informeren over de mogelijkheden.

Aantal afspraken in Schiedam in de afgelopen periode
7.619
Laagste prijs per ml Filler in Schiedam
€ 150,00
Gemiddelde prijs per ml Filler in Schiedam
€ 338,93
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Schiedam
373
Bekijk filler klinieken in de buurt van Schiedam

De gemiddelde prijs in Schiedam voor behandeling met één ML fillers is € 338,93. Dat is 5% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 358,58). Vergelijk fillerprijzen van klinieken bij jou in de buurt.

Boek je injectables behandeling in Schiedam

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Natural Beauty Kliniek
Natural Beauty Kliniek
Rotterdam, Bierstraat 6
7 km
Botox zone v.a.
€ 180,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
SkinSurgery Clinics Bergschenhoek
SkinSurgery Clinics Bergschenhoek
Bergschenhoek, Leeuwenhoekweg 4
10 km
Botox zone v.a.
€ 165,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid gaan hand in hand
ProfhiloRadiesse (1,5 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)
Onlangs 21x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
MH Kliniek Rijswijk
MH Kliniek Rijswijk
Rijswijk, Broekmolenweg 20
12 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs 5x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Aēstec Cosmetische Kliniek Rotterdam
Aēstec Cosmetische Kliniek Rotterdam
Rotterdam, Karel Doormanstraat 326
6 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Mooi & natuurlijk ouder worden
BeloteroProfhilo
Onlangs 6x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Noveve Aesthetics
Noveve Aesthetics
Bleiswijk, Hoekeindseweg 163
12 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
"Life won't sparkle unless you do"
ProfhiloSculptra (per flacon 10 ML)Stylage
Onlangs 15x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Liquid Beauty Schiedam
Liquid Beauty Schiedam
Schiedam, Gerrit Verboonstraat 10
1 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Heeft u een vermoeide huid, rimpels, volumeverlies?
ProfhiloRadiesse (1,5 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)Stylage
Onlangs 11x geboekt
Skinvision Sunderman
Skinvision Sunderman
Schiedam, Groenelaan 111
2 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Schoonheidsinstituut Debby Van Schoor
Schoonheidsinstituut Debby Van Schoor
Vlaardingen, Van Hogendorplaan 3A
2 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 

Filler reviews Schiedam

Hele mooie kliniek voor permanente make up, nagels en fillers. De wachtruimte is zo prachtig ingericht, wc’s zijn altijd schoon en je mag gratis drinken pakken. Personeel is vriendelijk en warm.
Tessa van der Leeuw
Cocon cosmetics
9 december 2023 09:09
Meerdere malen in deze kliniek geweest waar ik snel en goed ben geholpen. Botox heb ik 4 maanden plezier van en filler tot een jaar. Fijne begeleiding door Marieke. Heel wat van mijn vriendinnen inmiddels naar volle tevredenheid behandeld.
Willeke Fenger
BeautyFillers
16 februari 2023 08:08
Complimenten!! Eindelijk een kliniek die serieus beoordeeld dat wat je wilt, ook echt goed voor je is/ nodig is! Na eerst zelf naar Derma Kliniek te zijn gegaan om wat verouderingslijntjes te verzachten, samen met 2 vriendinnen opnieuw richting Rotterdam gereden. Allerlei wilde plannen spookten door ons hoofd, maar het gedegen advies van de arts zette ons me... Toon meer »
Complimenten!!
Eindelijk een kliniek die serieus beoordeeld dat wat je wilt, ook echt goed voor je is/ nodig is!
Na eerst zelf naar Derma Kliniek te zijn gegaan om wat verouderingslijntjes te verzachten, samen met 2 vriendinnen opnieuw richting Rotterdam gereden.
Allerlei wilde plannen spookten door ons hoofd, maar het gedegen advies van de arts zette ons met beide benen op de grond. Een vriendin kwam uit op Botox, ik op fillers en de laatste op een combi van beiden.
Nu, wat weken verder, zijn we gedrieën zeer tevreden met zowel het advies, de behandeling als het resultaat!
(Vrouw, 56 jaar, Breda) Toon minder »
May “Mo”
11 augustus 2022 08:08
Ik ben zo blij met Maria, voordat ik deze review schreef zij ik haar toevallig dat ik niemand anders meer wil behalve haar! Ze weer echt wat ze doet en ik heb vaker fillers gezet maar alleen hier zie ik echt resultaat! Ik ben echt blij, is m’n 2e keer maar ik wil nergens anders meer
23 maart 2024 16:04
Maria van Dr. beauty is echt een toppertje! Ik heb verschillende Botox en filler behandelingen bij haar ondergaan en ik ben nooit eerder zo tevreden geweest!!! Ze luistert naar je wensen, denkt mee, geeft eerlijk advies en werkt super hygiënisch en uiterst professioneel! Ik ben nieuwe vaste klant.
23 april 2024 10:10
Als migraine patient ben ik al jaren bezig met verschillende therapieën en heb ik via het ziekenhuis zo’n beetje alle medicatie wel gebruikt. Niets hielp of maar voor even. Tot iemand me tipte om eens langs Filler cottage te gaan voor een botox behandeling. Ik was wat sceptisch maar ik wilde alles proberen. Ik kwam bij Kirsten in de praktijk en kreeg gelijk... Toon meer »
Als migraine patient ben ik al jaren bezig met verschillende therapieën en heb ik via het ziekenhuis zo’n beetje alle medicatie wel gebruikt. Niets hielp of maar voor even. Tot iemand me tipte om eens langs Filler cottage te gaan voor een botox behandeling. Ik was wat sceptisch maar ik wilde alles proberen. Ik kwam bij Kirsten in de praktijk en kreeg gelijk een vertrouwd gevoel. Na de behandeling duurt het ongeveer 2 weken voordat het “ ingewerkt” is. Afgelopen maandag ben ik na 5 maanden terug geweest voor mijn 2e behandeling want mijn migraine aanvallen en de dagelijkse hoofdpijn zijn voor 80% gewoon WEG! Ik ben zo ontzettend blij!

Bedankt Kirsten! Ik heb mijn leven weer een beetje terug, eentje zonder constante hoofdpijn. :) Toon minder »
8 december 2021 18:06
Top Service! Vandaag voor een na controle geweest en gratis filler gekregen voor de puntjes op de i. Kirsten is een hele lieve, slimme en professionele arts! Ik vertrouw mijn gezicht alleen aan haar toe. Het gaat haar niet om geld verdienen, maar om je werkelijk mooi te maken.
18 augustus 2021 20:08
Na een jaar nadenken en twijfelen of ik de stap durfde te nemen naar B-otox of fillers heb ik bij Ayleen van Filler Cottage op aanraden van een vriendin een afspraak gemaakt. Gelijk bij binnenkomst werden we hartelijk ontvangen wat prettig voelde omdat ik aardig zenuwachtig was! Mijn vriendin had voor mij een afspraak en ik mocht gelijk mee naar binnen. Ayl... Toon meer »
Na een jaar nadenken en twijfelen of ik de stap durfde te nemen naar B-otox of fillers heb ik bij Ayleen van Filler Cottage op aanraden van een vriendin een afspraak gemaakt. Gelijk bij binnenkomst werden we hartelijk ontvangen wat prettig voelde omdat ik aardig zenuwachtig was! Mijn vriendin had voor mij een afspraak en ik mocht gelijk mee naar binnen. Ayleen straalt veel rust uit en na de behandeling van mijn vriendin nam Ayleen alle tijd om erachter te komen wat mijn wensen en onzekerheden zijn. Het was echt een fijn gesprek en ik besloot een behandeling te nemen. Tijdens de behandeling met Fillers straalde Ayleen zoveel vertrouwen uit dat ik er positief emotioneel van werd. Toen ze klaar was en ik mezelf mocht bekijken heb ik gehuild van blijdschap! Ayleen ik was zo onzeker de laatste jaren, je hebt me weer laten stralen! Ik zie er jonger uit zonder dat iemand ziet dat ik Fillers heb, je hebt het zo mooi gedaan! Ik ben je zo dankbaar! En mocht iemand deze review lezen en ook onzeker zijn en het ook spannend vinden? DOEN! Ga naar Ayleen ze is fantastisch! Toon minder »
31 augustus 2023 13:01
Ik kom al heel wat jaartjes bij Imme. In het begin voor fillers in de diepe littekens van mijn wenkbrauw lift dat bij een andere kliniek gedaan was. De littekens zijn nu dankzij haar bijna onzichtbaar. Later een heerlijk opfris beurt voor de kraaienpootjes en frons. Dit heel subtiel en met veel aandacht voor je persoonlijke wensen. Ik vind het een prettig id... Toon meer »
Ik kom al heel wat jaartjes bij Imme. In het begin voor fillers in de diepe littekens van mijn wenkbrauw lift dat bij een andere kliniek gedaan was. De littekens zijn nu dankzij haar bijna onzichtbaar. Later een heerlijk opfris beurt voor de kraaienpootjes en frons. Dit heel subtiel en met veel aandacht voor je persoonlijke wensen. Ik vind het een prettig idee dat zij een achtergrond heeft als arts. Dat gaf voor mij het vertrouwen om botox te laten zetten. Je bouwt in de tijd toch een fijne band en ze weet precies wat je wel en niet wil. Toon minder »
18 juni 2024 21:09
Ik heb een filler behandeling bij Irene gehad. Er werd duidelijk uitgelegd wat er werd gedaan. Ik voelde me bij haar veilig en op mijn gemak. Ik was superblij en tevreden met het resultaat. Irene is betrokken, betrouwbaar, integer en eerlijk. Een fijn mens waar je met een gerust hart naartoe kunt voor een behandeling.
Bas Houdijk
Dokter Irene
24 juli 2022 17:05
Voor mij de enige arts voor Botox en fillers.. zeer betrouwbaar, eerlijk en denkt met je mee. Ook neemt ze de tijd voor je en geeft goed advies!
13 juli 2022 13:01
Ik ben bij dr. Irene geweest voor botox en fillers. Ze neemt de tijd voor je,denkt met je mee. Ze geeft een duidelijke uitleg en persoonlijk goed advies.Dokter Irene is niet alleen kundige arts maar ook een fijn mens, communiceert prettig. Ik ben super tevreden over het natuurlijke resultaat van de behandeling en nazorg.Alles gebeurt ook in een fijne,rustige... Toon meer »
Ik ben bij dr. Irene geweest voor botox en fillers. Ze neemt de tijd voor je,denkt met je mee. Ze geeft een duidelijke uitleg en persoonlijk goed advies.Dokter Irene is niet alleen kundige arts maar ook een fijn mens, communiceert prettig.
Ik ben super tevreden over het natuurlijke resultaat van de behandeling en nazorg.Alles gebeurt ook in een fijne,rustige omgeving. Ik kom graag terug. Toon minder »
Mirka Altena - Kowalinska
Dokter Irene
22 juni 2023 10:10
Bekijk meer Filler ervaringen in Schiedam

Vergelijk filler prijzen 2024 in Schiedam

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste 1 ML filler prijzen in de buurt van Schiedam. Vul je locatie in en vergelijk de 2024 prijzen van alle 136 klinieken binnen 15 km van Schiedam. Wil je eerst meer informatie? Een eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Filler1,0 ML€ 150,00
Lipfiller1,0 ML€ 150,00
Traangoot filler1,0 ML€ 168,90
Wallen onder ogen1,0 ML€ 168,90
Jukbeenderen1,0 ML€ 150,00
Lippen opvullen1,0 ML€ 150,00
Neuslippenplooi1,0 ML€ 150,00
Marionetlijnen1,0 ML€ 150,00
Rimpels onder ogen1,0 ML€ 168,90
Rimpels bovenlip1,0 ML€ 168,90
Neus filler1,0 ML€ 168,90
Liquid facelift-€ 259,00

Filler voor en na foto's

In de omgeving van Schiedam kun je terecht voor een cosmetische behandeling met fillers. De meeste mensen vergelijken klinieken zorgvuldig. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier voor en na foto's van filler behandelingen in de buurt van Schiedam.

Filler behandeling informatie

Tijdens een filler behandeling wordt de huid opgevuld met een vloeistof, met als resultaat minder rimpels, een gladdere, jeugdigere huid, volumeherstel en/of verbeterde gezichtscontouren. Meestal wordt hiervoor hyaluronzuur gebruikt, een stof die van nature voorkomt in het lichaam en water bindt om rimpels op te vullen. Er bestaan ook andere soorten fillers, bijvoorbeeld op basis van polymelkzuur of calcium microsferen. Deze fillers worden vaker gebruikt in het geval van diepere rimpels. Al deze fillers lossen geleidelijk op in het lichaam en zijn dus van tijdelijke aard.

Fillers kunnen worden gebruikt voor het gezicht, zoals de lippen, jukbeenderen en wangen, maar ook voor vollere billen. De zichtbaarheid en duur van het effect variëren per behandelgebied. Een cosmetisch arts brengt de filler aan met een dunne naald of canule. Soms wordt verdoving toegepast. De behandelmethode wordt afgestemd op de indicatie. Doorgaans wordt er weinig tot geen pijn ervaren tijdens de behandeling. Na een filler behandeling is goede nazorg essentieel voor herstel en optimale resultaten, inclusief het voorkomen van blauwe plekken en zwelling. Laat je hierover informeren door je arts.

Vaak worden fillers verward met botox. Lees meer over het onderscheid tussen fillers en botox.

Hoelang werkt een filler?

Gemiddeld blijven de resultaten van een fillerbehandeling ongeveer 9 maanden zichtbaar. Hoe lang het effect aanhoudt, verschilt per behandelde plek. Lipfillers, bijvoorbeeld, lossen sneller op (binnen 6 tot 9 maanden) vanwege hun zachtere samenstelling. Terwijl fillers in de jukbeenderen of de kaaklijn wel tot 10 of zelfs 12 maanden hun effect behouden. Bij bilfillers kan het resultaat zelfs tot 2 jaar zichtbaar blijven.

Daarnaast is ook het merk van de filler van invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en zijn bewezen effectief voor verschillende behandelingen. Lees hier een overzicht van de meest bekende merken hyaluronzuurfillers. Wil je de fillers vroegtijdig laten verwijderen? Lees dan meer over het laten oplossen van fillers

Is een filler veilig?

In Nederland worden uitsluitend tijdelijke fillers gebruikt. Het gebruik van permanente fillers, die niet oplosbaar zijn, is sinds 2015 verboden in ons land vanwege de ernstige complicaties die ze konden veroorzaken. Voorbeelden van gerenommeerde en betrouwbare merken fillers zijn Restylane en Juvéderm. Andere vooraanstaande fillermerken zijn onder andere Belotero, Teosyal en Aliaxin.

Meestal worden hyaluronzuurfillers gebruikt. Deze zijn veilig in gebruik, mits ze deskundig worden aangebracht door een professionele en bevoegde arts. Je kunt fillers nemen vanaf de leeftijd van 18 jaar. Het is belangrijk om altijd te kiezen voor een arts met deze kwalificaties en niet simpelweg voor een goedkope kliniek. Ga altijd met je arts in gesprek over de potentiële risico's van fillers. Er is altijd een kans op complicaties, die zich in ongeveer 1% van de gevallen voordoen. 

Bekijk filler klinieken in de omgeving van Schiedam

Op zoek naar een goede kliniek die filler behandelingen aanbiedt bij jou in de buurt? Op onze website vergelijk je gemakkelijk en snel de beste klinieken uit Schiedam. Lees ervaringen, vergelijk kosten en kies voor een deskundige arts met goede beoordelingen.

Geplande filler afspraken in de omgeving van Schiedam

Bij welke 5 klinieken in de buurt van Schiedam is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Populaire filler behandelingen in Schiedam

In Schiedam zijn diverse filler behandelingen mogelijk. Hier lees je een overzicht van de meest populaire behandelingen:

 • Lipfillers: Deze fillers herstellen het natuurlijke volume van de lippen, verminderen rimpeltjes rond de mond en vullen dunne lippen op. Lees verder over lipfillers.

 • Kin- en kaaklijnfillers: Een krachtige optie voor een strakkere kaaklijn en het (tijdelijk) tegengaan van een onderkin door hydratatie en stimulatie van de huid, wat leidt tot een natuurlijk strakkere uitstraling die tot ongeveer een jaar aanhoudt. Lees verder over kin- en kaaklijnfillers.

 • Jukbeenderen fillers: Met ouder worden verliezen de jukbeenderen kracht en vorm door afnemende huidvolume en zwaartekracht. Deze behandeling vult de jukbeenderen op, wat zorgt voor een verjongde uitstraling in het gezicht. Lees verder over jukbeenderen fillers.

 • Marionetlijnen fillers: Gericht op het aanpakken van hangende mondhoeken. Hierbij worden de marionetlijnen (de verticale lijntjes aan beide kanten van de kin) behandeld met huidvullers.  Lees verder over marionetlijnen fillers.

 • Traangootfillers: Deze populaire cosmetische ingreep vermindert wallen onder de ogen door subtiel fillers in de traangoten te injecteren voor een frissere uitstraling. Lees verder over traangootfillers.

 • Neusfillers: Met deze behandeling worden fillers ingezet om de vorm en structuur van de neus te verbeteren zonder operatie. Denk aan het opvullen van specifieke delen van de neus, zoals het aanpassen van de neusbrug, de verfijnen van de neustip, het verbergen van bobbels en het corrigeren van asymmetrie. Lees verder over neusfillers.

 • Haarfillers: Moderne oplossing voor haaruitval, het verdikken van dunner wordend haar en het behandelen van kale plekken. Lees meer over haarfillers.

 • Bilvergroting met fillers: Zorgt voor vollere billen en een gladdere huid. De behandeling duurt ca. 1 uur en het resultaat is zichtbaar na enkele weken. Lees meer over een bilvergroting met fillers.

Klaar om je eerste behandeling te boeken? Via Injectablesbooking vergelijk je eenvoudig de beste klinieken in Schiedam. Maak vandaag nog een afspraak voor een consult bij een ervaren arts.

Welke filler merken zijn er?

Kies altijd voor een betrouwbare kliniek met ervaren artsen die veilige merken fillers gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn de merken:

 • Juvéderm: een filler op basis van hyaluronzuur die rimpels vermindert en de huid opvult. De effecten kunnen 6 tot 18 maanden aanhouden, afhankelijk van de gekozen variant. Meer over Juvéderm.

 • Teosyal: een gerenommeerd merk van hyaluronzuur fillers ontwikkeld door het Teoxane laboratorium. Ze bieden verschillende opties voor diverse huidproblemen, zoals fijne lijntjes en diepe plooien. Meer over Teosyal.

 • Restylane: een erkend merk van hyaluronzuur fillers dat al sinds 1997 op de markt is en diverse varianten heeft voor verschillende doelen, waaronder het verminderen van rimpels en het verbeteren van de huid. Meer over Restylane.

 • Belotero: deze filler levert een natuurlijk ogend resultaat en is geschikt voor langdurig gebruik in de huid. Het wordt vaak toegepast in klinieken, is klinisch getest en als veilig beoordeeld. Meer over Belotero.

 • Stylage: bekend merk hyaluronzuur fillers met een wereldwijde bekendheid in de esthetische industrie. Lees meer over Stylage.

 • Aliaxin: een hyaluronzuur filler ontwikkeld door het Zwitserse bedrijf IBSA, ontworpen om rimpels te verminderen en de huid gladder te maken. Meer over Aliaxin.

 • Saypha: een merk van hyaluronzuur fillers met verschillende producten in hun assortiment, aangepast aan specifieke behoeften van de klant.

Fillerklinieken in Schiedam

Een behandeling met Botox in Schiedam is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de buurt van Schiedam. Vergelijk reviews, tarieven en het aantal boekingen bij alle klinieken in Schiedam. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost ML filler per kliniek? Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Schiedam?

Aanbevolen klinieken in Schiedam

Op basis van kwaliteit en beoordelingen hebben wij een aantal klinieken in Schiedam voor je geselecteerd:

Gesponsord
HUID Rotterdam - Bekijk prijzen en maak een afspraak
HUID Rotterdam
Wordt nu
bekeken
HUID Rotterdam
Rotterdam, Westerstraat 31
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Kliniek voor injectables en huidtherapie.
Onlangs 2x geboekt
BeloteroProfhiloRadiesse (1,5 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)
Gesponsord
Dokter Irene - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Dokter Irene
Wordt nu
bekeken
Dokter Irene
Delft, Taj Mahalplaats 23
Botox zone v.a.
€ 139,00
Filler per ml v.a.
€ 300,10
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
𝐖𝐞𝐥𝐤𝐨𝐦 𝐛𝐢𝐣 𝐃𝐨𝐤𝐭𝐞𝐫 𝐈𝐫𝐞𝐧𝐞
Onlangs 7x geboekt
ProfhiloRadiesse (1,5 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)
Gesponsord
Van Rosmalen Kliniek Rotterdam - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Van Rosmalen Kliniek Rotterdam
Wordt nu
bekeken
Van Rosmalen Kliniek Rotterdam
Rotterdam, Wijnhaven 10A
Botox zone v.a.
€ 225,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
Onlangs 3x geboekt
BeloteroProfhiloRadiesse (1,5 ML)

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Schiedam

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Schiedam:

Dit overzicht gaat over het aantal gemaakte afspraken in Schiedam in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een filler kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Filler reviews in Schiedam

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Schiedam die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Filler behandelingen in Schiedam

Welke arts voor lippen opvullen in Schiedam?

Het is verstandig om secuur een cosmetisch arts uit te zoeken. De volgende 3 tips kunnen daarbij helpen:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen met lippen opvullen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Profhilo behandeling in Schiedam

Door het toedienen van Profhilo in de huid stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. Op deze manier verbetert de kwaliteit van de huid zichtbaar en krijg je een jongere uitstraling. Deze behandeling is geschikt tegen huidverslapping.

Traangoot filler in Schiedam

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Veelgestelde vragen in Schiedam

Wat kost een behandeling met fillers in Schiedam?

Wat is de beste kliniek voor fillers in Schiedam?

Waar is de beste filler behandelaar in Schiedam?

Wat is de beste lipfiller kliniek in Schiedam?