Filler Voorburg

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Ben je geïnteresseerd in een filler behandeling in Voorburg? Dan zit je goed bij Injectablesbooking.nl. Op deze pagina vind je alle informatie over de verschillende behandelingen met fillers, de verchillende A-merk fillers die er bestaan en lees je tips voor het kiezen van de juiste kliniek en arts. 

Boek vandaag nog een gratis consult in Voorburg en laat je informeren over de mogelijkheden.

Aantal afspraken in Voorburg in de afgelopen periode
6.572
Laagste prijs per ml Filler in Voorburg
€ 130,00
Gemiddelde prijs per ml Filler in Voorburg
€ 353,99
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Voorburg
301
Vind een filler kliniek in de buurt van Voorburg

De gemiddelde prijs in Voorburg voor behandeling met één ML fillers is € 353,99. Dat is 2% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 360,74). Vergelijk fillerprijzen van klinieken bij jou in de buurt.

Boek je injectables behandeling in Voorburg

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
MH Kliniek Rijswijk
MH Kliniek Rijswijk
Rijswijk, Broekmolenweg 20
5 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs 3x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
SkinSurgery Clinics Den Haag
SkinSurgery Clinics Den Haag
Den Haag, Laan van Meerdervoort 677
7 km
Botox zone v.a.
€ 165,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid gaan hand in hand
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Restylane
Onlangs 22x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
SkinSurgery Clinics Bergschenhoek
SkinSurgery Clinics Bergschenhoek
Bergschenhoek, Leeuwenhoekweg 4
14 km
Botox zone v.a.
€ 165,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid gaan hand in hand
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)
Onlangs 27x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Noveve Aesthetics
Noveve Aesthetics
Bleiswijk, Hoekeindseweg 163
14 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
"Life won't sparkle unless you do"
Profhilo (2 ML)Sculptra (per flacon 10 ML)Stylage
Onlangs 8x geboekt
Hofkliniek
Hofkliniek
Voorburg, Prinses Mariannelaan 55
<1 km
Botox zone v.a.
€ 135,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Beauty Clinic Voorburg
Beauty Clinic Voorburg
Voorburg, Koningin Julianalaan 150
1 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Tandartspraktijk Shiny Smile
Tandartspraktijk Shiny Smile
Voorburg, Van Halewijnlaan 274
1 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 230,00
Profiel bekijken
Restylane
Bekijk agenda
 
Polikliniek de Blaak Rijswijk
Polikliniek de Blaak Rijswijk
Rijswijk, Oranjelaan 1
2 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 239,00
Profiel bekijken

Filler reviews Voorburg

Zeer tevreden met hofkliniek.
Lip fillers gedaan en blijft lang zitten en krijg ontzettend goed advies erover
Super leuke vrouw is Buncu ook
Tot snel weer
Jacky Jansen
Hofkliniek
21 april 2023 16:04
Tandartspraktijk Shiny Smile Voorburg, jullie zijn geweldig, het team is vriendelijk. Ik ben bij de specialist geweest voor een behandeling van mijn gelaat met Fillers en Botox. Ik twijfelde altijd om deze behandeling te ondergaan maar bij deze specialist kreeg ik het vertrouwen. Het resultaat was geweldig en ik kreeg een subtiele verandering in mijn gezic... Toon meer »
Tandartspraktijk Shiny Smile Voorburg, jullie zijn geweldig, het team is vriendelijk.

Ik ben bij de specialist geweest voor een behandeling van mijn gelaat met Fillers en Botox. Ik twijfelde altijd om deze behandeling te ondergaan maar bij deze specialist kreeg ik het vertrouwen.

Het resultaat was geweldig en ik kreeg een subtiele verandering in mijn gezicht. Ik kom zeker nog een keer terug. Zeker een aanrader!! Toon minder »
25 november 2020 18:06
Ik kom bij Blaak Rijswijk al 2,5 jaar, bij Dr.Boonen en ik ga er elke keer weer zo blij weg! Hij maakt er elke keer weer wat moois van-Botox & Fillers. Ik raad dit iedereen aan.
25 januari 2024 13:01
Bekijk meer Filler ervaringen in Voorburg

Filler prijzen 2024 vergelijken in Voorburg

Het is heel eenvoudig om filler prijzen van alle klinieken te vergelijken. In de tabel staan de laagste 1 ML filler tarieven in de omgeving van Voorburg. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 117 klinieken binnen 15 km van Voorburg.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Filler1,0 ML€ 130,00
Lipfiller1,0 ML€ 130,00
Traangoot filler1,0 ML€ 146,38
Wallen onder ogen1,0 ML€ 146,38
Jukbeenderen1,0 ML€ 130,00
Lippen opvullen1,0 ML€ 130,00
Neuslippenplooi1,0 ML€ 130,00
Marionetlijnen1,0 ML€ 130,00
Rimpels onder ogen1,0 ML€ 146,38
Rimpels bovenlip1,0 ML€ 146,38
Neus filler1,0 ML€ 146,38
Liquid facelift-€ 400,00

Filler voor en na Voorburg

De meeste mensen vergelijken cosmetische klinieken uitvoerig. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk hier voor en na foto's van diverse filler behandelingen in Voorburg.

Filler behandeling informatie

Tijdens een filler behandeling wordt de huid opgevuld met een vloeistof, met als resultaat minder rimpels, een gladdere, jeugdigere huid, volumeherstel en/of verbeterde gezichtscontouren. Meestal wordt hiervoor hyaluronzuur gebruikt, een stof die van nature voorkomt in het lichaam en water bindt om rimpels op te vullen. Er bestaan ook andere soorten fillers, bijvoorbeeld op basis van polymelkzuur of calcium microsferen. Deze fillers worden vaker gebruikt in het geval van diepere rimpels. Al deze fillers lossen geleidelijk op in het lichaam en zijn dus van tijdelijke aard.

Fillers kunnen worden gebruikt voor het gezicht, zoals de lippen, jukbeenderen en wangen, maar ook voor vollere billen. De zichtbaarheid en duur van het effect variëren per behandelgebied. Een cosmetisch arts brengt de filler aan met een dunne naald of canule. Soms wordt verdoving toegepast. De behandelmethode wordt afgestemd op de indicatie. Doorgaans wordt er weinig tot geen pijn ervaren tijdens de behandeling. Na een filler behandeling is goede nazorg essentieel voor herstel en optimale resultaten, inclusief het voorkomen van blauwe plekken en zwelling. Laat je hierover informeren door je arts.

Vaak worden fillers verward met botox. Lees meer over het onderscheid tussen fillers en botox.

Hoelang werkt een filler?

Gemiddeld blijven de resultaten van een fillerbehandeling ongeveer 9 maanden zichtbaar. Hoe lang het effect aanhoudt, verschilt per behandelde plek. Lipfillers, bijvoorbeeld, lossen sneller op (binnen 6 tot 9 maanden) vanwege hun zachtere samenstelling. Terwijl fillers in de jukbeenderen of de kaaklijn wel tot 10 of zelfs 12 maanden hun effect behouden. Bij bilfillers kan het resultaat zelfs tot 2 jaar zichtbaar blijven.

Daarnaast is ook het merk van de filler van invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en zijn bewezen effectief voor verschillende behandelingen. Lees hier een overzicht van de meest bekende merken hyaluronzuurfillers. Wil je de fillers vroegtijdig laten verwijderen? Lees dan meer over het laten oplossen van fillers

Is een filler veilig?

In Nederland worden uitsluitend tijdelijke fillers gebruikt. Het gebruik van permanente fillers, die niet oplosbaar zijn, is sinds 2015 verboden in ons land vanwege de ernstige complicaties die ze konden veroorzaken. Voorbeelden van gerenommeerde en betrouwbare merken fillers zijn Restylane en Juvéderm. Andere vooraanstaande fillermerken zijn onder andere Belotero, Teosyal en Aliaxin.

Meestal worden hyaluronzuurfillers gebruikt. Deze zijn veilig in gebruik, mits ze deskundig worden aangebracht door een professionele en bevoegde arts. Je kunt fillers nemen vanaf de leeftijd van 18 jaar. Het is belangrijk om altijd te kiezen voor een arts met deze kwalificaties en niet simpelweg voor een goedkope kliniek. Ga altijd met je arts in gesprek over de potentiële risico's van fillers. Er is altijd een kans op complicaties, die zich in ongeveer 1% van de gevallen voordoen. 

Bekijk filler klinieken in de omgeving van Voorburg

Op zoek naar een goede kliniek die filler behandelingen aanbiedt bij jou in de buurt? Op onze website vergelijk je gemakkelijk en snel de beste klinieken uit Voorburg. Lees ervaringen, vergelijk kosten en kies voor een deskundige arts met goede beoordelingen.

Geboekte afspraken in de buurt van Voorburg

De volgende 5 filler klinieken in de buurt van Voorburg zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Populaire filler behandelingen in Voorburg

In Voorburg zijn diverse filler behandelingen mogelijk. Hier lees je een overzicht van de meest populaire behandelingen:

 • Lipfillers: Deze fillers herstellen het natuurlijke volume van de lippen, verminderen rimpeltjes rond de mond en vullen dunne lippen op. Lees verder over lipfillers.

 • Kin- en kaaklijnfillers: Een krachtige optie voor een strakkere kaaklijn en het (tijdelijk) tegengaan van een onderkin door hydratatie en stimulatie van de huid, wat leidt tot een natuurlijk strakkere uitstraling die tot ongeveer een jaar aanhoudt. Lees verder over kin- en kaaklijnfillers.

 • Jukbeenderen fillers: Met ouder worden verliezen de jukbeenderen kracht en vorm door afnemende huidvolume en zwaartekracht. Deze behandeling vult de jukbeenderen op, wat zorgt voor een verjongde uitstraling in het gezicht. Lees verder over jukbeenderen fillers.

 • Marionetlijnen fillers: Gericht op het aanpakken van hangende mondhoeken. Hierbij worden de marionetlijnen (de verticale lijntjes aan beide kanten van de kin) behandeld met huidvullers.  Lees verder over marionetlijnen fillers.

 • Traangootfillers: Deze populaire cosmetische ingreep vermindert wallen onder de ogen door subtiel fillers in de traangoten te injecteren voor een frissere uitstraling. Lees verder over traangootfillers.

 • Neusfillers: Met deze behandeling worden fillers ingezet om de vorm en structuur van de neus te verbeteren zonder operatie. Denk aan het opvullen van specifieke delen van de neus, zoals het aanpassen van de neusbrug, de verfijnen van de neustip, het verbergen van bobbels en het corrigeren van asymmetrie. Lees verder over neusfillers.

 • Haarfillers: Moderne oplossing voor haaruitval, het verdikken van dunner wordend haar en het behandelen van kale plekken. Lees meer over haarfillers.

 • Bilvergroting met fillers: Zorgt voor vollere billen en een gladdere huid. De behandeling duurt ca. 1 uur en het resultaat is zichtbaar na enkele weken. Lees meer over een bilvergroting met fillers.

Klaar om je eerste behandeling te boeken? Via Injectablesbooking vergelijk je eenvoudig de beste klinieken in Voorburg. Maak vandaag nog een afspraak voor een consult bij een ervaren arts.

Welke filler merken zijn er?

Kies altijd voor een betrouwbare kliniek met ervaren artsen die veilige merken fillers gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn de merken:

 • Juvéderm: een filler op basis van hyaluronzuur die rimpels vermindert en de huid opvult. De effecten kunnen 6 tot 18 maanden aanhouden, afhankelijk van de gekozen variant. Meer over Juvéderm.

 • Teosyal: een gerenommeerd merk van hyaluronzuur fillers ontwikkeld door het Teoxane laboratorium. Ze bieden verschillende opties voor diverse huidproblemen, zoals fijne lijntjes en diepe plooien. Meer over Teosyal.

 • Restylane: een erkend merk van hyaluronzuur fillers dat al sinds 1997 op de markt is en diverse varianten heeft voor verschillende doelen, waaronder het verminderen van rimpels en het verbeteren van de huid. Meer over Restylane.

 • Belotero: deze filler levert een natuurlijk ogend resultaat en is geschikt voor langdurig gebruik in de huid. Het wordt vaak toegepast in klinieken, is klinisch getest en als veilig beoordeeld. Meer over Belotero.

 • Stylage: bekend merk hyaluronzuur fillers met een wereldwijde bekendheid in de esthetische industrie. Lees meer over Stylage.

 • Aliaxin: een hyaluronzuur filler ontwikkeld door het Zwitserse bedrijf IBSA, ontworpen om rimpels te verminderen en de huid gladder te maken. Meer over Aliaxin.

 • Saypha: een merk van hyaluronzuur fillers met verschillende producten in hun assortiment, aangepast aan specifieke behoeften van de klant.

Fillerklinieken in Voorburg

Een behandeling met Botox in Voorburg is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de buurt van Voorburg. Vergelijk reviews, tarieven en het aantal boekingen bij alle klinieken in Voorburg. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost ML filler per kliniek? Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Voorburg?

Aanbevolen klinieken in Voorburg

Op basis van kwaliteit en beoordelingen hebben wij een aantal klinieken in Voorburg voor je geselecteerd:

Gesponsord
Dokter Irene - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Dokter Irene
Wordt nu
bekeken
Dokter Irene
Delft, Taj Mahalplaats 23
Botox zone v.a.
€ 139,00
Filler per ml v.a.
€ 300,10
Profiel bekijken
𝐖𝐞𝐥𝐤𝐨𝐦 𝐛𝐢𝐣 𝐃𝐨𝐤𝐭𝐞𝐫 𝐈𝐫𝐞𝐧𝐞
Onlangs 7x geboekt
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)
Gesponsord
The Body Clinic Den Haag - Bekijk prijzen en maak een afspraak
The Body Clinic Den Haag
Wordt nu
bekeken
The Body Clinic Den Haag
Den Haag, Parkstraat 101
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Onlangs 9x geboekt
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)
Gesponsord
Aever Clinics Den Haag - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Aever Clinics Den Haag
Wordt nu
bekeken
Aever Clinics Den Haag
Den Haag, Venestraat 28
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 189,00
Profiel bekijken
Cosmetische behandelingen, toegankelijk en betaalbaar
Onlangs 34x geboekt
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)

8 cosmetische klinieken in de omgeving van Voorburg!

Dit zijn 8 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Voorburg in willekeurige volgorde:

Dit overzicht gaat over het aantal gemaakte afspraken in Voorburg in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een filler kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Filler reviews in Voorburg

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Voorburg die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Filler behandelingen in Voorburg

Welke arts voor lippen opvullen in Voorburg?

Het is verstandig om secuur een cosmetisch arts uit te zoeken. De volgende 3 tips kunnen daarbij helpen:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen met lippen opvullen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Profhilo behandeling in Voorburg

Door het toedienen van Profhilo in de huid stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. Op deze manier verbetert de kwaliteit van de huid zichtbaar en krijg je een jongere uitstraling. Deze behandeling is geschikt tegen huidverslapping.

Traangoot filler in Voorburg

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Veelgestelde vragen in Voorburg

Wat zijn de kosten van één ML filler in Voorburg?

Wat is de beste filler kliniek in Voorburg?

Wie is de beste filler arts in Voorburg?

Wat is de beste lipfiller kliniek in Voorburg?