Logo Bey Clinics zorgkaart

Bey Clinics Zwolle

Bey Clinics Zwolle uit Zwolle is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

3.5
6 reviews
Het is een prettige kliniek met voldoende deskundigheid maar ook tijd voor de patiënt, verpleegkundigen werken er veel rustiger dan in de hectiek van een “gewoon” ziekenhuis. Van tevoren duidelijk uitleg gekregen over mijn behandeling de dame die mij hielp nam echt de tijd dat voelde prettig. Alleen parkeren bij de locatie was af en toe lastig. Ik zou het zo... Toon meer »
Het is een prettige kliniek met voldoende deskundigheid maar ook tijd voor de patiënt, verpleegkundigen werken er veel rustiger dan in de hectiek van een “gewoon” ziekenhuis. Van tevoren duidelijk uitleg gekregen over mijn behandeling de dame die mij hielp nam echt de tijd dat voelde prettig. Alleen parkeren bij de locatie was af en toe lastig. Ik zou het zo weer doen. Toon minder »
Sjoukje Smelling
15 februari 2022 06:06
Bij deze kliniek van Bergman geweest voor een correctie aan mijn oogleden, zeer warm en hartelijk ontvangen van begin tot eind uiterst goede service. Erg blij met het resultaat overigens staat deze kliniek als een van de beste aangeschreven op zorg kaart Nederland.
Lijkt mij betrouwbaarder dan deze paar revieuws.
J Mulder
14 februari 2022 22:10
Ooglidcorrectie hier laten doen. Vanaf het eerste moment tot het laatste moment heb ik me erg goed hier gevoelt. Ontzettend aardige en behulpzame dames! De arts was ook erg fijn! Operatie goed geslaagd, de zorg voor, tijdens en na de operatie ben ik ook 1 en al lof over! Echte aanrader wat mij betreft!!
Gerrike van Renselaar
14 november 2020 19:07
Wilde om cosmetische redenen moedervlek verwijderen. Ik, geen ervaringsdeskundige, informeerde telefonisch naar de mogelijke manieren. Medewerkster legde in sneltreinvaart 2 opties uit: dermatoloog of operatief. Toen ik twijfelend voor dermatoloog koos en werd doorverbonden, werd me gevraagd of het cosmetisch of medisch was. Toen ik dat eerste aangaf, werd i... Toon meer »
Wilde om cosmetische redenen moedervlek verwijderen. Ik, geen ervaringsdeskundige, informeerde telefonisch naar de mogelijke manieren. Medewerkster legde in sneltreinvaart 2 opties uit: dermatoloog of operatief. Toen ik twijfelend voor dermatoloog koos en werd doorverbonden, werd me gevraagd of het cosmetisch of medisch was. Toen ik dat eerste aangaf, werd ik direct teruggezet naar de 1e medewerkster. Ze snapte er niks van zei ze, maar 5 sec later stelde ze dat ze me net heel duidelijk heeft uitgelegd dat cosmetisch altijd operatief moet. Ze loog dat ze barst. Voorgevoel over deze kliniek was dus niet goed. Nader speurwerk leerde dat bij andere instellingen wel dermatologie om cosmetische redenen mogelijk is. Tarieven elders zijn ook veel lager. Hoewel je hier wel erg snel terecht kunt, blijf ik maar weg hier en raad ik dat anderen ook aan. Toon minder »
Jodocus Met z'n Ford Focus
18 november 2019 14:02
Vriendelijke ontvangst, persoonlijke aandacht. Het is een hele fijne locatie. Het was een erg professionele behandeling. Ik voelde me erg op mijn gemak tijdens de ingreep en ook de nazorg was top! Ik zou Bergman Zwolle bij iedereen die een ingreep operweegt aanraden.
Miny Uitslag
30 mei 2018 14:02
Ondanks dat wij een NEE-NEE-sticker hebben, ondanks dat wij een NEE-sticker hebben over colportage aan de deur, ondanks dat wij staan ingeschreven bij het Postfilter én ondanks dat wij een Pi-Hole gebruiken als adblocker op ons netwerk, presteren ze van Bey Clinics het tóch om reclame bij ons door de deur te duwen met daarop de naam van mijn vrouw. Terwijl z... Toon meer »
Ondanks dat wij een NEE-NEE-sticker hebben, ondanks dat wij een NEE-sticker hebben over colportage aan de deur, ondanks dat wij staan ingeschreven bij het Postfilter én ondanks dat wij een Pi-Hole gebruiken als adblocker op ons netwerk, presteren ze van Bey Clinics het tóch om reclame bij ons door de deur te duwen met daarop de naam van mijn vrouw. Terwijl zij nooit iets te maken heeft gehad met Bergman Clinics of Bey Clinics. Hoe ze aan onze gegevens zijn gekomen is ons dan ook een raadsel.

Bedrijven die zo agressief en opdringerig reclame maken verdienen wat mij betreft weinig sympathie. Toon minder »
John Zoet
27 januari 2018 13:01
Geen oordeel over het bedrijf. Maar het pand is prachtig om te zien.
Richard Nibourg
7 maart 2017 15:03
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Botox (1 zone)
V.a. €195 per zone
Drie (3) zones botulinetoxine
V.a. €450 per zone
Twee (2) zones botulinetoxine
V.a. €350 per zone
Fillers
Juvéderm
V.a. €350 per ml
Restylane
V.a. €500 per ml
Overige
Lipofilling gezicht
V.a. €2665 per per behandeling
Skinbooster
Juvéderm Volite
V.a. €500 per behandeling
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. €350 per behandeling
Restylane Skinboosters
V.a. €350 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo
Kliniek opgericht
1988
Adres
Eekwal 1A, Zwolle
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Jeannette Hessels

Drs. Jeannette Hessels

Jeannette Hessels Utrecht Bey Clinics Zwolle
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
19 jaar
Profiel bekijken
Joost Bertholet

Drs. Joost Bertholet

Bey Clinics Den Bosch Bey Clinics Zwolle Roots Clinic Arnhem
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Tandarts
Medisch specialist (overige)
Behandelingen per jaar
4000
Ervaring
5 jaar
Profiel bekijken