Drs. Samana Clinics Rotterdam - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Drs. Samana Clinics Rotterdam

Drs. Samana Clinics Rotterdam

Wij beginnen eerst bij onszelf door het bouwen van een professioneel team dat niet alleen goed oog heeft voor details, maar ook u als patiënt ten allen tijde centraal stelt.

Hierna is onze doel bij Drs. Samana Clinics het helpen van vrouwen en mannen bij hun zoektocht naar een ideaalbeeld, waarnaar zij altijd gestreefd hebben. Wij willen een natuurlijk resultaat bereiken met onze behandelingen, waarmee de essentiële nadruk wordt gelegd op jouw individuele schoonheid.

Wij geloven dat ieder persoon een goede portie natuurlijke aanlokkelijkheid in zich heeft. Het gaat vaak niet om de schoonheid die u denkt te hebben, maar om de schoonheid die u verlangt. Het meest unieke aan elke mens is het esthetisch aantrekkelijke denkbeeld dat zeer subjectief wordt vormgegeven. Het transformeren van bepaalde schoonheidselementen in het lichaam door een ingreep valt in het rijtje van die gedachtegang.

Zonder enige invloed van buitenaf, koestert ieder persoon haar unieke karakter. Onze missie is om personen te helpen om hun unieke karakter op een zo natuurlijke manier mogelijk verder te versterken. Op deze manier willen wij mensen helpen hun droombeeld over schoonheid te verwezenlijken.

Bij Drs. Samana Clinics werken wij altijd transparant. Een essentiële onderdeel van onze missie is de cliënten goed te informeren over de do’s en don’ts van cosmetische ingrepen. Als leidraad hebben wij het meest natuurlijke resultaat op het oog, dat past bij het betreffende individu.

Drs. Samana Clinics Rotterdam uit Rotterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Wij beginnen eerst bij onszelf door het bouwen van een professioneel team dat niet alleen goed oog heeft voor details, maar ook u als patiënt ten allen tijde centraal stelt.

Hierna is onze doel bij Drs. Samana Clinics het helpen van vrouwen en mannen bij hun zoektocht naar een ideaalbeeld, waarnaar zij altijd gestreefd hebben. Wij willen een natuurlijk resultaat bereiken met onze behandelingen, waarmee de essentiële nadruk wordt gelegd op jouw individuele schoonheid. Meer lezen »

Dé high-end kliniek voor huidtherapie/fillers en Botox

Tarieven
Botox
1 zone - onbekend merk botulinetoxine
V.a. € 120 per zone
1 zone botox (merk: Bocouture)
V.a. € 120 per zone
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 320 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 90 per behandeling
Consult
1e consult
V.a. € 40 per consult
Controle
Gratis
Second opinie
V.a. € 40 per consult
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. € 325 per ml
StylageStylage
V.a. € 225 per ml
Teosyal
V.a. € 425 per ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 225 per behandeling
Lanluma X (100 ML)
V.a. € 3.000 per behandeling
Overige
Haarfillers
V.a. € 200 per behandeling
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. € 225 per behandeling
PDO Draadlift
V.a. € 1.000 per behandeling
PRP
V.a. € 200 per behandeling
Skinbooster
Onbekend merk skinbooster
V.a. € 195 per behandeling
RRS Eyes
V.a. € 195 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
6000
Kliniek opgericht
2020
Adres
Weena-Zuid 152, Rotterdam
Drs. Samana Clinics Rotterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Samana Jamsheed
Drs. Samana Jamsheed
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken

Drs. Samana Clinics Rotterdam Reviews

4.3
281 reviews
Na vele jaren bij andere klinieken te zijn geweest, heb ik hier inmiddels een paar behandelingen ondergaan bij verschillende behandelaars. Ik ben zeer tevreden. Betrouwbare en professionele kliniek. Alle behandelaars zijn vakkundig, maar CELLICE springt er voor mij uit. Zij is echt een topper, die eerlijke adviezen geeft, haar ervaring en kunde in alle rust... Toon meer »
Na vele jaren bij andere klinieken te zijn geweest, heb ik hier inmiddels een paar behandelingen ondergaan bij verschillende behandelaars. Ik ben zeer tevreden. Betrouwbare en professionele kliniek. Alle behandelaars zijn vakkundig, maar CELLICE springt er voor mij uit. Zij is echt een topper, die eerlijke adviezen geeft, haar ervaring en kunde in alle rust toepast om het gewenste ultieme resultaat te realiseren. Sowieso vol overgave, maar zij is zeker ook gezegend mèt een gave. Ik kan haar zeker aanbevelen als je een behandeling met injectables overweegt. Toon minder »
Ruud van der Poel
8 maart 2024 19:07
Wat een review(s) allemaal; zijn we ineens gewend geraakt om onze vuile was op internet op te hangen? Kunnen jullie de onvrede niet intern oplossen? Ik kom al jaren bij Frozan en Samana en heb absoluut geen probleem ervaren met hun. Hard werkende mensen die altijd alles goed willen doen voor anderen. Natuurlijk kunnen zij ook fouten maken; het zijn nog steed... Toon meer »
Wat een review(s) allemaal; zijn we ineens gewend geraakt om onze vuile was op internet op te hangen? Kunnen jullie de onvrede niet intern oplossen? Ik kom al jaren bij Frozan en Samana en heb absoluut geen probleem ervaren met hun. Hard werkende mensen die altijd alles goed willen doen voor anderen. Natuurlijk kunnen zij ook fouten maken; het zijn nog steeds mensen :-) maar zij staan altijd open voor feedback en laten een klant nooit ontevreden te deur uitgaan. Ik kan niet anders bedenken dan dat deze negatieve reviews alleen uit een kwade hoek komen. Als je ontevreden bent mensen (wat kan gebeuren) bespreek het met Samana zodat jullie gezamenlijk tot een oplossing kunnen komen. Toon minder »
Natasha
6 maart 2024 14:02
Echt niet te vertrouwen, ik ging voor mijn jukbeenderen ik kreeg een dikke bubbel onder mijn oog omdat ze op verkeerd plek en te veel had gespoten. En toen wilde ik mijn geld terug en zijn ze niet op ingegaan en hebben ze mijn weggestuurd. Ik ga er nooit meer heen en ik zou voor niemand dit aanraden om met zijn gezicht door die amateur te laten injekteren.
Shima Talaie
26 februari 2024 12:12
Zeer ontevreden !
Twee keer geweest voor 3 zone botox omdat het niet heeft gewerkt nog steeds geen verschil geen resultaat!
Ik weet niet met wat ze werken maar investeer je geld niet hier.
Berna Unal
24 februari 2024 11:11
VER ONDER NUL ⭐!!!! NIET GAAN !!! Tenzij je op Quasimodo wilt Lijken!!!!! Deze "kliniek" mogen ze SLUITEN!! Samana IS GEEN DOKTER!!!! Zij maakt je hèèl onzeker door allerlei dingen op te noemen waar je niet voor komt !! Ik wilde alleen lipfillers met max 1.0ml maar heeft uit zichzelf zonder overleg! 4.0ml erin gespoten !!! Ik huilde waarom, haar antwoord om... Toon meer »
VER ONDER NUL ⭐!!!! NIET GAAN !!! Tenzij je op Quasimodo wilt Lijken!!!!! Deze "kliniek" mogen ze SLUITEN!! Samana IS GEEN DOKTER!!!! Zij maakt je hèèl onzeker door allerlei dingen op te noemen waar je niet voor komt !! Ik wilde alleen lipfillers met max 1.0ml maar heeft uit zichzelf zonder overleg! 4.0ml erin gespoten !!! Ik huilde waarom, haar antwoord omdat dat "mooier" vlgs haar was!!!!! Mijn lippen staan nu SCHEEF, BOBBELS EN HEB NU N DUCKFACE!!! Plus ik MOEST betalen voor die extra ml waar ik NIET om gevraagd had!! Er wordt NIET gereageerd op mijn klacht!!! Ik denk erover om aangifte te gaan doen !!! Toon minder »
Mysterie Lady
22 februari 2024 21:09
Samana is de slechtste arts bij wie ik ooit ben geweest! Ze heeft mij zo onzeker gemaakt tijdens het consult allemaal behandelingen aangepraat. Daarnaast luistert ze niet goed naar waar je om vraagt en doet wat zij denkt dat mooi is en niet waar jij om vraagt. Ze heeft de deskundigheid niet om elk individu apart te beoordelen op basis van zijn of haar gezich... Toon meer »
Samana is de slechtste arts bij wie ik ooit ben geweest! Ze heeft mij zo onzeker gemaakt tijdens het consult allemaal behandelingen aangepraat. Daarnaast luistert ze niet goed naar waar je om vraagt en doet wat zij denkt dat mooi is en niet waar jij om vraagt. Ze heeft de deskundigheid niet om elk individu apart te beoordelen op basis van zijn of haar gezicht wat daarbij past. Zij spuit gewoon standaard op de zelfde manier bij iedereen terwijl dat niet perse hoeft te staan bij elk type vorm van gezicht. Zij heeft letterlijk heel mijn gezicht verpest en nu moet ik zsm alles eruit laten halen bij een ander arts die haar amateur werk moet corrigeren. Ik ga hier zeker nog op terug komen met mijn advocaat aangezien de clinic niet eens reageert op je klacht als je een mail stuurt. Je wordt compleet genegeerd. Haar advies klopt ook voor geen meter. Zij adviseerde mij 4ML junkbeenderen op te vullen om een lift te creëeren omdat zij vond dat ik hangende hamster wangen heb terwijl ik daar niet eens voor kwam. De lift heb ik zeker niet gekregen. Ik ben naar een ander arts gegaan en daar werd mij verteld dat haar diagnose voor geen meter klopt en ik beter draadlift had moeten nemen in plaats van junkbeenderen op te vullen en dat je daarmee dat resultaat niet kan bereiken. Kortom pure geld afklopperij. Kaaklijn kan ze al helemaal niet zetten mijn gezicht heeft ze gewoon vierkante blok van gemaakt en mijn kin is zo scheef gedaan met allemaal bobbels echt verschrikkelijk. Ben gewoon onherkenbaar geworden. Ik adviseer iedereen die ontevreden is een klacht in te dienen tegen haar bij de medische tucht college. Ze geeft ook onvoldoende informatie vooraf gaand bij de behandeling. Zij kan niet eens werken met een canule als je voor een kaaklijn gaat. Haar werk ziet er zo nep uit je herkent het van kilometers afstand ik schrok ook echt toen ik andere klanten binnen zag de eerste keer in de kliniek. iedereen zag er zo nep uit. Toen ik daar een opmerking over maakte bij de balie assistente omdat ik best zenuwachtig was werd mij verteld dat de klanten daar zelf om vroegen en dat zelf willen. Ik had gewoon toen naar mijn onderbuik gevoel moeten luisteren door op te staan en weg zijn gegaan. Kliniek wilt ook niet mee werken aan een oplossing dus zal ik dit zeker via de juridische weg aanpakken! Wees gewaarschuwd! Toon minder »
Farh Ma
15 januari 2024 12:12
Samana is de slechtste arts bij wie ik ooit ben geweest! Ze heeft mij zo onzeker gemaakt tijdens het consult allemaal behandelingen aangepraat. Daarnaast luistert ze niet goed naar waar je om vraagt en doet wat zij denkt dat mooi is en niet waar jij om vraagt. Ze heeft de deskundigheid niet om elk individu apart te beoordelen op basis van zijn of haar gezich... Toon meer »
Samana is de slechtste arts bij wie ik ooit ben geweest! Ze heeft mij zo onzeker gemaakt tijdens het consult allemaal behandelingen aangepraat. Daarnaast luistert ze niet goed naar waar je om vraagt en doet wat zij denkt dat mooi is en niet waar jij om vraagt. Ze heeft de deskundigheid niet om elk individu apart te beoordelen op basis van zijn of haar gezicht wat daarbij past. Zij spuit gewoon standaard op de zelfde manier bij iedereen terwijl dat niet perse hoeft te staan bij elk type vorm van gezicht. Zij heeft letterlijk heel mijn gezicht verpest en nu moet ik zsm alles eruit laten halen bij een ander arts die haar amateur werk moet corrigeren. Ik ga hier zeker nog op terug komen met mijn advocaat aangezien de clinic niet eens reageert op je klacht als je een mail stuurt. Je wordt compleet genegeerd. Haar advies klopt ook voor geen meter. Zij adviseerde mij 4ML junkbeenderen op te vullen om een lift te creëeren omdat zij vond dat ik hangende hamster wangen heb terwijl ik daar niet eens voor kwam. De lift heb ik zeker niet gekregen. Ik ben naar een ander arts gegaan en daar werd mij verteld dat haar diagnose voor geen meter klopt en ik beter draadlift had moeten nemen in plaats van junkbeenderen op te vullen en dat je daarmee dat resultaat niet kan bereiken. Kortom pure geld afklopperij. Kaaklijn kan ze al helemaal niet zetten mijn gezicht heeft ze gewoon vierkante blok van gemaakt en mijn kin is zo scheef gedaan met allemaal bobbels echt verschrikkelijk. Ben gewoon onherkenbaar geworden. Ik adviseer iedereen die ontevreden is een klacht in te dienen tegen haar bij de medische tucht college. Ze geeft ook onvoldoende informatie vooraf gaand bij de behandeling. Zij kan niet eens werken met een canule als je voor een kaaklijn gaat. Haar werk ziet er zo nep uit je herkent het van kilometers afstand ik schrok ook echt toen ik andere klanten binnen zag de eerste keer in de kliniek. iedereen zag er zo nep uit. Toen ik daar een opmerking over maakte bij de balie assistente omdat ik best zenuwachtig was werd mij verteld dat de klanten daar zelf om vroegen en dat zelf willen. Ik had gewoon toen naar mijn onderbuik gevoel moeten luisteren door op te staan en weg zijn gegaan. Kliniek wilt ook niet mee werken aan een oplossing dus zal ik dit zeker via de juridische weg aanpakken! Wees gewaarschuwd! Toon minder »
Saar BA
15 januari 2024 12:12
Absolutely love this clinic! Mijn eerste keer hier en kreeg een hele fijne welkom met een heel relaxed atmosfeer. Alles werd goed en eerlijk uitgelegd door Samana zelf en voelde me eigenlijk al gelijk comfortabel bij haar. Nou heb ik ook een hydro facial en derma pen 4 gedaan met Maryam en wow wat een ervaring! Ik vond het best spannend maar ze was heel eerl... Toon meer »
Absolutely love this clinic! Mijn eerste keer hier en kreeg een hele fijne welkom met een heel relaxed atmosfeer. Alles werd goed en eerlijk uitgelegd door Samana zelf en voelde me eigenlijk al gelijk comfortabel bij haar.
Nou heb ik ook een hydro facial en derma pen 4 gedaan met Maryam en wow wat een ervaring! Ik vond het best spannend maar ze was heel eerlijk super lief en vroeg me vaak of het ging of even moest stoppen wat ik enorm fijn vond. Veel informatie gekregen over hoe ik mijn huid kan verbeteren met goede recommandaties. Ik kan niet wachten voor de tweede behandeling!
I promise you, you won’t regret getting your treatments done here, so just already get yourself booked in! The results are amazing.
I’ll be back that’s for sure! :) Toon minder »
Victoria R
4 januari 2024 13:01
Ik ben vandaag bij Drs. Samana Clinics geweest en ik ben geholpen door: Drs Niegiena. Wat een super lieve, eerlijke, proffesionele en behulpzame dokter. Ze geeft je duidelijk advies en is super professioneel, ze weet precies wat ze doet en is ook erg klantvriendelijk, neemt de tijd voor je en luistert naar je wensen. Ik ben er superrrrr tevreden over en blij... Toon meer »
Ik ben vandaag bij Drs. Samana Clinics geweest en ik ben geholpen door: Drs Niegiena. Wat een super lieve, eerlijke, proffesionele en behulpzame dokter. Ze geeft je duidelijk advies en is super professioneel, ze weet precies wat ze doet en is ook erg klantvriendelijk, neemt de tijd voor je en luistert naar je wensen. Ik ben er superrrrr tevreden over en blij met het eindresultaat en jullie hebben er een vaste klant bij! Heel erg bedankt voor het mooie eindresultaat en tot snel bij de volgende behandelingen! 🤗 Liefs Dajana Toon minder »
Dajana Draganovic
25 december 2023 13:01
Afrader, er werd niet naar me geluisterd, dr. Samana smeert je allerlei behandelingen aan vooral om geld te verdienen. Uiteindelijk moest ik voor een correctie bij betalen terwijl me gezicht scheef stond en het haar verantwoordelijkheid was het netjes te doen. Punt is dat haar werk gewoon niet goed is en zij alleen met naalden werkt en geen canule. Daarnaast... Toon meer »
Afrader, er werd niet naar me geluisterd, dr. Samana smeert je allerlei behandelingen aan vooral om geld te verdienen. Uiteindelijk moest ik voor een correctie bij betalen terwijl me gezicht scheef stond en het haar verantwoordelijkheid was het netjes te doen.
Punt is dat haar werk gewoon niet goed is en zij alleen met naalden werkt en geen canule. Daarnaast snap ik dat een gezicht asymmetrisch is maar zij maakt je letterlijk scheef en super onnatuurlijk lippen.
Het was mijn eigen schuld ik moest gewoon niet gaan, IK RAAD HET VOORAL AF MENSEN. Toon minder »
k ima
23 december 2023 15:03
Samana is de slechtste arts bij wie ik ooit ben geweest! Ze heeft mij zo onzeker gemaakt tijdens het consult allemaal behandelingen aangepraat. Daarnaast luistert ze niet goed naar waar je om vraagt en doet wat zij denkt dat mooi is en niet waar jij om vraagt. Ze heeft de deskundigheid niet om elk individu apart te beoordelen op basis van zijn of haar gezich... Toon meer »
Samana is de slechtste arts bij wie ik ooit ben geweest! Ze heeft mij zo onzeker gemaakt tijdens het consult allemaal behandelingen aangepraat. Daarnaast luistert ze niet goed naar waar je om vraagt en doet wat zij denkt dat mooi is en niet waar jij om vraagt. Ze heeft de deskundigheid niet om elk individu apart te beoordelen op basis van zijn of haar gezicht wat daarbij past. Zij spuit gewoon standaard op de zelfde manier bij iedereen terwijl dat niet perse hoeft te staan bij elk type vorm van gezicht. Zij heeft letterlijk heel mijn gezicht verpest en nu moet ik zsm alles eruit laten halen bij een ander arts die haar amateur werk moet corrigeren. Ik ga hier zeker nog op terug komen met mijn advocaat aangezien de clinic niet eens reageert op je klacht als je een mail stuurt. Je wordt compleet genegeerd. Haar advies klopt ook voor geen meter. Zij adviseerde mij 4ML junkbeenderen op te vullen om een lift te creëeren omdat zij vond dat ik hangende hamster wangen heb terwijl ik daar niet eens voor kwam. De lift heb ik zeker niet gekregen. Ik ben naar een ander arts gegaan en daar werd mij verteld dat haar diagnose voor geen meter klopt en ik beter draadlift had moeten nemen in plaats van junkbeenderen op te vullen en dat je daarmee dat resultaat niet kan bereiken. Kortom pure geld afklopperij. Kaaklijn kan ze al helemaal niet zetten mijn gezicht heeft ze gewoon vierkante blok van gemaakt en mijn kin is zo scheef gedaan met allemaal bobbels echt verschrikkelijk. Ben gewoon onherkenbaar geworden. Ik adviseer iedereen die ontevreden is een klacht in te dienen tegen haar bij de medische tucht college. Ze geeft ook onvoldoende informatie vooraf gaand bij de behandeling. Zij kan niet eens werken met een canule als je voor een kaaklijn gaat. Haar werk ziet er zo nep uit je herkent het van kilometers afstand ik schrok ook echt toen ik andere klanten binnen zag de eerste keer in de kliniek. iedereen zag er zo nep uit. Toen ik daar een opmerking over maakte bij de balie assistente omdat ik best zenuwachtig was werd mij verteld dat de klanten daar zelf om vroegen en dat zelf willen. Ik had gewoon toen naar mijn onderbuik gevoel moeten luisteren door op te staan en weg zijn gegaan. Kliniek wilt ook niet mee werken aan een oplossing dus zal ik dit zeker via de juridische weg aanpakken! Wees gewaarschuwd! Toon minder »
Saar BA
23 december 2023 14:02
Heel fijn vooraf een gesprek gehad over mijn wensen en wat ik wil als resultaat. Heel goed meegedacht van dokter Niegiena en dit is tot zover mijn favoriete dokter bij Samana clinic! See you in Utrecht Dr Niegiena en nogmaals dank voor je aandacht en fijne behandeling!

Sarah S
Sarah Sarah
21 december 2023 11:11
Ik ben vorige week weer bij Rosella geweest voor mijn lippen. Ik heb nog 1 ml erbij laten doen. Natuurlijk toch weer zenuwachtig ondanks dat het de vorige x totaal geen pijn deed. Ik ben lekker dik ingesmeerd met jullie Fantastische verdovings creme! Rosella heeft me weer heel lief en met geduld geholpen. Deze x voelde ik af en toe een klein prikje , maar he... Toon meer »
Ik ben vorige week weer bij Rosella geweest voor mijn lippen.
Ik heb nog 1 ml erbij laten doen.
Natuurlijk toch weer zenuwachtig ondanks dat het de vorige x totaal geen pijn deed.
Ik ben lekker dik ingesmeerd met jullie Fantastische verdovings creme!
Rosella heeft me weer heel lief en met geduld geholpen.
Deze x voelde ik af en toe een klein prikje , maar het stelde niet veel voor.
Ik ben super tevreden.
Vlgd week nog even terug voor een kleine touch up.
Ik geef Samana clinics en vooral Rosella 7*...😊 Toon minder »
Wendy Stassen
15 december 2023 12:12
Absolutely love this clinic! Mijn eerste keer hier en kreeg een hele fijne welkom met een heel relaxed atmosfeer. Alles werd goed en eerlijk uitgelegd door Samana zelf en voelde me eigenlijk al gelijk comfortabel bij haar. I promise you, you won’t regret getting your treatments done here, so just already get yourself booked in! The results are amazing. I’ll... Toon meer »
Absolutely love this clinic! Mijn eerste keer hier en kreeg een hele fijne welkom met een heel relaxed atmosfeer. Alles werd goed en eerlijk uitgelegd door Samana zelf en voelde me eigenlijk al gelijk comfortabel bij haar.
I promise you, you won’t regret getting your treatments done here, so just already get yourself booked in! The results are amazing.
I’ll be back that’s for sure! :) Toon minder »
Victoria R
10 december 2023 03:03
4 weken geleden mijn lipfiller laten oplossen omdat ik super erge migratie had. Vandaag in Utrecht weer mooi laten opvullen door Drs. Samana. Hele fijne meiden die er werken. Ze stelden mij heel erg op me gemak, en luisterde goed naar mijn wensen. Met hun juiste advies heb ik nu weer de mooiste lippen! Echt super bedankt nogmaals!
Lisa Kootkar
8 december 2023 14:02
Vandaag voor de 3de keer geweest bij drs Jilla voor botox in 4 weken tijd. Wat een mooie kliniek met super vriendelijk personeel. Ze legt alles heel goed uit en ik voel me eigen helemaal op mijn gemak bij haar. Ik blijf hier zeker komen en raad het iedereen aan om hier heen te gaan.
Jessica Van Zaltbommel
1 december 2023 19:07
Ik ben 4 dagen terug geweest in Utrecht en behandeld door Samana zelf. Ze was zeer vriendelijk en hulpzaam. Zo natuurlijk en mooi gedaan, ik kom hier zeker nog terug!
Esme Dagci
21 november 2023 14:02
Ik had last van acne in mijn gezicht, maar dankzij Maryam en de behandeling is dat haast niet meer te zien. Bedankt voor de mooie resultaten. Ook voelen de producten die ik op advies kreeg erg fijn en verfrissend aan op de huid.
Aziz Kurt
20 november 2023 13:01
Ik heb mijn lippen door Roselle laten. Ik ben super blij met het resultaat en zij heeft mij super goed geholpen. Zeker een aanrader als behandelaar!
Eda Adak
13 november 2023 09:09
Zeer tevreden met mijn behandeling bij dr. Samana zelf. Ze nam goed de tijd voor mij en ik kreeg precies de resultaat die ik wilde, personeel ook vriendelijk en clinic ziet er mooi en hygiënisch uit. Ik blijf zeker bij jullie terug komen 🤗

Zeer blij ook met jullie clinic in Utrecht!
Talen Takesyan
9 november 2023 21:09
Vandaag bij dr Niegiena geweest. Mijn eerste keer en voor mij nooit meer een andere arts!!!! Zo professioneel en lief echt top! Neemt de tijd om alles uit te leggen en geeft eerlijk advies. Het resultaat is nu al prachtig en zal alleen maar beter worden!
Mojda Attai
15 oktober 2023 17:05
Vandaag voor de 2e keer bij dr. Niegiena geweest, zij was erg fijn tijdens het uitleggen wat ze ging doen. Het resultaat was de vorige keer al erg mooi, dus dit zal ook weer mooi worden!
MAK AK
14 oktober 2023 12:12
Eerlijk gezegd is 1 ster al teveel. Zowel ik als mijn nicht, Helaas 2 keer moeten terugkomen. Ik voor ongelijke lippen en van haar on natuurlijk en de bekende bobbels die mijn nicht had, dit hoor ik achteraf steeds vaker dat men daar de derde a vierde keer voor terug moet keren, om tot gewenste en niet altijd gewenste resultaat te komen. Dit overkwam mij! H... Toon meer »
Eerlijk gezegd is 1 ster al teveel.
Zowel ik als mijn nicht, Helaas 2 keer moeten terugkomen.
Ik voor ongelijke lippen en van haar on natuurlijk en de bekende bobbels die mijn nicht had, dit hoor ik achteraf steeds vaker dat men daar de derde a vierde keer voor terug moet keren, om tot gewenste en niet altijd gewenste resultaat te komen. Dit overkwam mij! Het kan natuurlijk gebeuren het is en blijft mensen werk maar als ik al voor de derde keer terug moet en mijn nicht geen tegemoetkoming krijgt omdat oplossen noodzakelijk was, letterlijk omdat het werk zo slordig is gedaan, is het niet je geld waardig. Tot op heden is er nog steeds geen tegemoetkoming of andere behandeling voor haar geweest.
Samana je medewerksters verraden de 1 na de ander dat ze te diep prikken was voor mij al een eye opener.
Ik kwam hier jaren geleden, toen was het nog top, maar helaas de toppers vertrekken en gaan voor een ander beroep, kortom men komt en gaat volgens je medewerksters.
1 daarvan had zelfs met ons te doen omdat er te diep is geprikt en te slordig is gewerkt.
Voor alle mensen, Russen zijn in dit vak echt veel verder.
Influencers krijgen dit gratis aangeboden via via ken ik een influencer dame die achteraf ook niet tevreden is, alleen dit niet kan en mag niet kenbaar worden gemaakt of worden uiteraard door Samana zelf weer gratis geholpen.
Deze influencer heeft mij dan ook doorverwezen naar een Russische dame. Vergis je niet al komen daar influencers mooi weer spelen op scherm, ze zijn niet allemaal even happy en laat je vooral daardoor dan ook niet misleiden.
Mijn tip om deze leed voor anderen te voorkomen omdat ik dit simpelweg anderen niet gun, en het je geld waardig dient te zijn daarbij is service en kwaliteit een must!
Ik ga nu naar beauty rdam, bloedmooi en een natuurlijke dame die goed van techniek weet, en tevredenheid van de cliënt voor op staat! luisterd goed naar je wensen en laat die dan ook letterlijk uitkomen dit is niet om reclame te maken maar puur mijn ervaring! In Samana kliniek ben je slechts een nummertje althans dat voel je vooral als je meerdere malen terug moet komen, ook in deze wereld is het zo dat jullie je tijd inmiddels hebben gehad! Toon minder »
Mimi Jari
17 september 2023 07:07
De eerste keer dat ik filters heb genomen. Super lieve dame aan de balie. De arts ook een hele lieve dame die alles goed uitlegt. Erg wennen voor de eerste keer maar heel mooi resultaat. Dank jullie wel dames😊
Shehnas Kariman-Basnoe
16 september 2023 14:02
Een hele fijne ervaring!

Voor de behandeling werd netjes een verdoving aangebracht. Toen ik werd opgehaald voor de behandeling heb ik nette instructie gehad hoe fillers werkt en wat je allemaal kan verwachten. Een fijne ervaring met de medewerks! Ik ben tevreden :).
Nazzz 010
4 september 2023 11:11
Ik heb mijn lippen door Roselle laten opvullen. Wat heeft zij zachte handen zeg, ik heb nauwelijks pijn gevoeld!! ik ben zeer tevreden met het resultaat, ik wil alleen nog door jou geholpen worden, Bedankt Roselle!
C Hollemans
1 september 2023 11:11
Ik kom al vaker bij deze kliniek en vandaag ben ik geholpen door Roselle. Ze heeft me goed advies gegeven en ben super tevreden over hoe ze mijn lippen heeft gedaan! Ik kom zeker weer terug bij haar
Fiona ten Brink
24 augustus 2023 10:10
Vandaag voor het eerst mijn lipfillers behandeld bij de lieve Roselle. Ik kom al een jaar bij drs Samana Clinics en echter vond ik t toch spannend om bij een nieuwe arts mijn lipfillers te doen, omdat ik vrij nauwkeurig ben. Ik ben zo goed geholpen en professioneel advies gekregen. Het eindresultaat is precies hoe ik wilde, mooie bratz lips! Ik kom zeker vak... Toon meer »
Vandaag voor het eerst mijn lipfillers behandeld bij de lieve Roselle. Ik kom al een jaar bij drs Samana Clinics en echter vond ik t toch spannend om bij een nieuwe arts mijn lipfillers te doen, omdat ik vrij nauwkeurig ben. Ik ben zo goed geholpen en professioneel advies gekregen. Het eindresultaat is precies hoe ik wilde, mooie bratz lips! Ik kom zeker vaker terug Toon minder »
Sanna Naimsaidi
22 augustus 2023 09:09
Geholpen door Maryam voor een huidbehandeling. Oprecht de liefste en meest geduldige, professionele behandelaar. Ze legt alles goed en duidelijk uit en ze laat je op je gemak voelen. Daarnaast ziet de kliniek er mooi en verzorgd uit. Thanks again🤍🤍🤍
Salylène Belete
14 augustus 2023 17:05
Ik ben langs geweest voor 1ml. Mn lippen waren oneven gevuld. Daarnaast kreeg ik last van bobbels. Vervolgens twee keer laten corrigeren. Nu zijn mijn lippen overvol en ze zijn nog steeds ongelijk. En de bobbels kan ik nog steeds af en toe zien.
s a
23 juli 2023 15:03
Heel erg tevreden er word goed naar je geluisterd en gevraagd wat je precies wil. Roselle heeft mij behandeld top arts
Rabia Oz
10 juli 2023 10:10
Ik ben vandaag geholpen door roselle, en de vorige keren door dr samana. Beide mooie resultaten opgeleverd maar ik moet toch erbij vermelden dat ik vandaag met het resultaat van dr. Roselle nog meer tevreden ben dan voorheen. Ze heeft lichte handen en stelt je op je gemak. Top!
Sarah Karimpour
20 juni 2023 09:09
Ik ben super fijn geholpen door huidspecialist Maryam, zij heeft mij goed advies gegeven en was erg professioneel. Ik heb een uitstekende ervaring gehad echt top!
Elina Kazemi
19 juni 2023 21:09
Super fijn geholpen door dr. Jilla, een ontzettend aardige vrouw en heel erg kundig. Legt alles uit wat ze doet, is eerlijk en bekijkt samen je wensen. Zeker een aanrader, heel erg blij met het resultaat van mijn lippen.
Maxine van Bergen
3 juni 2023 09:09
Ik was best wel zenuwachtig en bang dat het niet mooi zou worden in het begin maar Dr Samana heeft mijn lippen zo mooi gemaakt, ik ben er echt super blij mee. Ik was eerst skeptisch over de instagram foto’s but she is the real deal.
Ik heb haar ervaren als een super vriendelijke vrouw die weet wat ze doet echt 10/10.
Simon Rieuwers
1 juni 2023 01:01
Ik ben vandaag voor de 2e keer bij doc Nadia geweest. Eerder voor lippen en vandaag voor het eerst traangoot bij haar gedaan. Doc Nadia is super kundig en eerlijk. Kijkt goed mee wat er bij je past. Ik ben heel fijn geholpen, de behandeling deed geen pijn en ze heeft haar tijd voor me genomen. 5 sterren doc!
Sarvenaz
29 mei 2023 16:04
Dr Nadia is echt amaaaaazing! Meerdere botox en filler behandelingen gedaan en veel minder pijnlijk als bij een andere klinieken. Fillers bijna pijnloos! Ik vond het erg spannend en had minder goed gegeten dus ik kreeg last van vlekken en ook daar heeft ze me echt op me gemak gesteld en me ook echt tijd gegeven. Such a sweet lady! Los van de fijne behandeli... Toon meer »
Dr Nadia is echt amaaaaazing! Meerdere botox en filler behandelingen gedaan en veel minder pijnlijk als bij een andere klinieken. Fillers bijna pijnloos! Ik vond het erg spannend en had minder goed gegeten dus ik kreeg last van vlekken en ook daar heeft ze me echt op me gemak gesteld en me ook echt tijd gegeven. Such a sweet lady!

Los van de fijne behandeling is het resultaat ook echt goed en is ze een arts die geen risico’s loopt en je erg goed informeert.

Zij is de enige die mijn gezicht nog mag aanraken! Toon minder »
Deliza van Zeeland
21 mei 2023 16:04
Ik ben super blij met de service die hier word geboden!! De medewerkers zijn erg vriendelijk en eerlijk over de resultaten van de behandelingen. Ik ben laatst geholpen door Dr. Nadia echt een topper super lief en gezellig, stelt je gerust en geeft ook eerlijk haar mening.
Naomi Snoei
20 april 2023 11:11
Ik ben voor dat ik bij Samana kwam naar een andere kliniek geweest en daar hebben ze het best wel verpest. Toen ben ik in december de eerste keer bij Nadia geweest en zij heeft mij meteen zoooo ontzettend goed geholpen. Ik had meteen de vorm die ik graag wilde. Afgelopen zondag, op tweede paasdag ben ik bij Samana zelf geweest. Mijn lippen nu... WAUW! Ik ben... Toon meer »
Ik ben voor dat ik bij Samana kwam naar een andere kliniek geweest en daar hebben ze het best wel verpest. Toen ben ik in december de eerste keer bij Nadia geweest en zij heeft mij meteen zoooo ontzettend goed geholpen. Ik had meteen de vorm die ik graag wilde. Afgelopen zondag, op tweede paasdag ben ik bij Samana zelf geweest. Mijn lippen nu... WAUW! Ik ben echt zo super tevreden. Echt helemaal blij. En wat een schat van een vrouw. Ik heb heel erge sterke lachspieren en een super brede lach, waardoor de hoekjes van mijn lip bij het lachen iets omhoog trekken. Samana zei eerlijk: ik ga heeeel erg mijn best doen, maar kan niet 100% beloven dat het echt weg gaat. Nou, het is echt al 10000000x beter dan voorheen. Ze luisterde supergoed, was super geïnteresseerd en heeft mij helemaal blij gemaakt. Ik ga nooit meer ergens anders naartoe. Het is waar wat ze zeggen, bij Drs. Samana zijn ze Queens of the Russian Volume lips! Dus mensen, wanneer je een negatieve review leest, is dit niet door iemand die hier is geweest. Dit is gewoon afgunst. Samana is the best!!!! Toon minder »
Lisa van Mourik
12 april 2023 08:08
Perfecte service , leggen alles goed uit voor het beginnen. Ik ben super blij met mij lip fillers . Ik woon in Bonaire en zag ze op instagram en ben helemaal naar Nederland gevlogen voor mij perfect lippen ! ❤️‍🔥
Shaina Offerman
28 maart 2023 10:10
Ik heb 4ml fillers laten doen bij hun, voor heeft zij geen enkele uitleg. Direct begonnen. En Samana zei je zie pas na 2wekken de verschil, maar ik heb geen enkel verschil gezien. Nadien heb ik contact opgenomen met hun, en zij zei “ bij iedereen is anders, je moet nog 2ml laten doen omdat xhakandhsbjanajawhhwhahwhw” Ik zal daar echt niet aanraden. En ook o... Toon meer »
Ik heb 4ml fillers laten doen bij hun, voor heeft zij geen enkele uitleg. Direct begonnen.
En Samana zei je zie pas na 2wekken de verschil, maar ik heb geen enkel verschil gezien.
Nadien heb ik contact opgenomen met hun, en zij zei “ bij iedereen is anders, je moet nog 2ml laten doen omdat xhakandhsbjanajawhhwhahwhw”
Ik zal daar echt niet aanraden.
En ook onbeleefde personeel van onthaal, sommige hebben ook geen ervaring, zeer droog,
Zij smeken om foto te laten trekken, en ik weiger dat zij blijven dat vragen.
Was echt geen goeie ervaring geweest. En veel betaald voor niks. Toon minder »
M-ry A
25 maart 2023 12:12
Ik kom hier nu voor de vijfde keer en ben zo ontzettend blij met de behandelingen en resultaten. Ik was best bang om fillers te nemen, maar ik kan me nu niks beters voorstellen. Ik zou iedereen aanraden om hun fillers en behandelingen te doen bij Drs. Samana.
Fabienne de Zwart
1 maart 2023 16:04
Ik ben door Dr. Samana behandeld. Ik werd heel vriendelijk ontvangen en goed geïnformeerd over alles voor de behandeling. Ik werd ook goed gerustgesteld waardoor ik ontspannen behandeld kon worden. Ik ben heel erg tevreden met mijn lippen. Precies zoals ik ze wilde!
Chams S
1 maart 2023 12:12
Topper! Vandaag langs geweest traangoot en jukbeenderen gedaan. Verder me lippen opgelost en me volgende afspraak staat alweer gepland ❤️
Sabrina Hisabia
15 februari 2023 17:05
superblij met Nadia ❤️❤️❤️een toppertje heeft mij supermooi gemaakt met pdo en fillers. Ik ga voortaan altijd bij haar!!
manal el youssfi
25 december 2022 17:05
Ik ben 2 keer hier geweest om me fillers op te laten lossen. 1e behandeling door dr samana was erg pijnlijk en was erna ook erg blauw terwijl ik dat anders nooit had. Na 2 weken opnieuw gegaan voor op te lossen en dr Nadia was meer voorzichtig waardoor het minder pijnlijk was. Uiteindelijk heb ik er voor gekozen om naar een andere kliniek te gaan om te vul... Toon meer »
Ik ben 2 keer hier geweest om me fillers op te laten lossen.

1e behandeling door dr samana was erg pijnlijk en was erna ook erg blauw terwijl ik dat anders nooit had. Na 2 weken opnieuw gegaan voor op te lossen en dr Nadia was meer voorzichtig waardoor het minder pijnlijk was.

Uiteindelijk heb ik er voor gekozen om naar een andere kliniek te gaan om te vullen. Reden hiervan was dat ik het bij dr samana niet persoonlijk vond en vrij snel erin eruit. Je verdoving krijg je bijvoorbeeld niet in een kamer op je lippen maar in de ontvangst hal. En daar zit je dan totdat je behandeld word. Vond ik erg vreemd.

Bij de andere kliniek werd aangegeven dat het oplossen niet secuur is gedaan en dat alleen vanuit boven de lip is opgelost maar dat bijvoorbeeld de fillers van binnen in de lip niet opgelost zijn.
Vind ik erg jammer want het oplossen was ook 2x 225€ en dan is dus blijkbaar alleen het zichtbare van buiten opgelost. Toon minder »
Marcella Leifeld
6 december 2022 19:07
Het was de moeite meer dan waard om vanuit Enschede deze kliniek te bezoeken. Ik ben door een superlieve en mooie arts geholpen en haar medewerkers! Zeker voor herhaling vatbaar voor andere behandelingen :) ze hebben me erg goed gerust gesteld. Tot de volgende x!
Zeyneb kefi
6 december 2022 12:12
Altijd lief ontvangen door assistent. Geholpen door de beste en liefste Dr Samana luistert goed en geeft deskundig advies en tovert werkelijk je gezicht om naar een mooi jonger resultaat! Precies de goede dingen aangepakt.
Maryam Nawabi
6 oktober 2022 14:02
Als je zulke lippen wil moet je er zeker heen. Het boeit hun helemaal niet of jij het mooi vindt, zolang zij maar hun €325 van je krijgen. En dan nog met je in discussie gaan als je zegt dat je het niet mooi vindt. UPDATE: ik heb contact met ze gehad en voor ze willen me €80 geven als ik de review verwijder 😂 mijn lippen zijn nu erger dan voorheen dus die 8... Toon meer »
Als je zulke lippen wil moet je er zeker heen. Het boeit hun helemaal niet of jij het mooi vindt, zolang zij maar hun €325 van je krijgen. En dan nog met je in discussie gaan als je zegt dat je het niet mooi vindt.
UPDATE: ik heb contact met ze gehad en voor ze willen me €80 geven als ik de review verwijder 😂 mijn lippen zijn nu erger dan voorheen dus die 8 donnies mogen jullie houden 😘 Toon minder »
T H
24 augustus 2022 09:09
Ik ben zondag voor het eerst bij deze clinic geweest. Ik werd bij binnen komst vriendelijk ontvangen . Ik werd tijdig geholpen door dr Nadia en erg gerust gesteld over wat ik wel en niet wilde en werd goed door genomen . Ook werd er erg reëel verteld over het uiteindelijke resultaat. Bijvoorbeeld dat er hoogstwaarschijnlijk meerdere behandelingen nodig zijn... Toon meer »
Ik ben zondag voor het eerst bij deze clinic geweest. Ik werd bij binnen komst vriendelijk ontvangen . Ik werd tijdig geholpen door dr Nadia en erg gerust gesteld over wat ik wel en niet wilde en werd goed door genomen . Ook werd er erg reëel verteld over het uiteindelijke resultaat. Bijvoorbeeld dat er hoogstwaarschijnlijk meerdere behandelingen nodig zijn om het maximale resultaat te behalen . Mijn nazorg had ik niet ontvangen door een foutje. Ik was in de clinic zelf gelukkig al goed geïnformeerd en na een appje aan de dames heb ik hem alsnog ontvangen. Raad deze clinic aan. Toon minder »
anchel koreman
11 augustus 2022 18:06
Ik ben bij Dr.Samana voor mijn lipfiller geweest, ik ben er erg blij mee!! Ze is zo lief en vriendelijk!! Beste keuze die ik ooit heb gemaakt. Ik voelde mij zeer welkom en op mijn gemak. Ik ben van te voren goed geadviseerd,Je voelt je rustig, op je gemak en je gaat met een glimlach de deur uit! Dat is wat iedereen wilt na een behandeling. Kortom, dit wordt... Toon meer »
Ik ben bij Dr.Samana voor mijn lipfiller geweest, ik ben er erg blij mee!! Ze is zo lief en vriendelijk!! Beste keuze die ik ooit heb gemaakt. Ik voelde mij zeer welkom en op mijn gemak. Ik ben van te voren goed geadviseerd,Je voelt je rustig, op je gemak en je gaat met een glimlach de deur uit! Dat is wat iedereen wilt na een behandeling.
Kortom, dit wordt mijn vaste kliniek❤️
Team Kristal Clinics bedankt voor alles!! Toon minder »
Dilara Kocyigit
1 augustus 2022 21:09
Ik ben geholpen door Nadia met het plaatsen van lip fillers. Mijn lippen stralen! Dankjewel Nadia🤗
Gul T
25 juli 2022 23:11
Ik ben vandaag geweest bij dr. Samana. Ik ben heel goed geholpen en ben super super tevreden!! Ik wil dr. Samana hiervoor ook heel erg bedanken. Zeker een aanrader!
Turkan Gulay
14 juli 2022 16:04
Vandaag een behandeling voor de hydrafacial + bbglow en fillers voor de jukbeenderen. De dames incl DR Samana en de lieve dame achter de receptie hebben mij met een warm welkom ontvangen en geholpen. Er wordt heel goed naar jouw wensen geluisterd. Ik kom zeker terug!
Ash D
14 juli 2022 15:03
Ik ben geholpen geweest door Demie. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat🥰❤️
Roukaya
30 april 2022 15:03
Ik heb zo net een afspraak gehad voor mijn lippen en werd geholpen door Dr. Demi.
Ik ben erg tevreden met mijn behandeling. Jullie hebben er een vaste klant bij! Super service!
Vajihe Moravej
29 april 2022 14:02
Voor t eerst geweest vandaag in de kliniek. Ontzettend leuke dames aanwezig en ik ben behandeld door dr Nadia. Superrr lieve dame en ze stelde mij gerust voor mijn behandeling. Mijn lippen stralen weer. Zeker aanrader dames. Tot sneeell🥰🥰
Suphfarmy Edwards
6 april 2022 15:03
heel erg leuk bedrijf ,bij binnenkomst word je al met warmte ontvangen , je word voor de behandeling gerust gesteld en worden je wensen door genomen ,ze gaat rustig aan het werk vraagt ook tussendoor of het goed gaat ,er word echt de tijd genomen voor je behandeling ,ik ben voor de 1ste x echt super tevreden en ik raad dit bedrijf echt aan ! ik kan niet wach... Toon meer »
heel erg leuk bedrijf ,bij binnenkomst word je al met warmte ontvangen , je word voor de behandeling gerust gesteld en worden je wensen door genomen ,ze gaat rustig aan het werk vraagt ook tussendoor of het goed gaat ,er word echt de tijd genomen voor je behandeling ,ik ben voor de 1ste x echt super tevreden en ik raad dit bedrijf echt aan ! ik kan niet wachten op me volgende behandeling ❤️moeder als dochter allebei fijne mensen om door behandeld te worden ❤️ Toon minder »
Wendy Visser
5 april 2022 14:02
Heb een aantal facials ondergaan en mijn huid word steeds mooier en egaler ook met de producten erbij die ze aanbieden. Er word ruim de tijd voor je genomen en super vriendelijk
lieke dingendb
14 maart 2022 14:02
Heel fijn geholpen bij Kristal Clinic door Nadia. Mijn afspraak vond precies op tijd plaats. ( iets wat bij veel klinieken een drama is en soms letterlijk uren uitloopt) Ze nam ruim de tijd om naar mij wensen te luisteren en gaf duidelijk aan wat ik kon verwachten. Ook tijdens de behandeling gaf ze aan wat ze aan't doen was. Resultaat direct na de behandeli... Toon meer »
Heel fijn geholpen bij Kristal Clinic door Nadia. Mijn afspraak vond precies op tijd plaats. ( iets wat bij veel klinieken een drama is en soms letterlijk uren uitloopt) Ze nam ruim de tijd om naar mij wensen te luisteren en gaf duidelijk aan wat ik kon verwachten. Ook tijdens de behandeling gaf ze aan wat ze aan't doen was. Resultaat direct na de behandeling is al erg mooi. Als de zwelling verdwenen is weet ik zeker dat het perfect is. Toon minder »
Tamara
16 februari 2022 09:09
Het personeel is ten eerste super vriendelijk.
Ik heb nu al een aantal keren een facial laten doen en zij weten precies wat je nodig hebt voor je huid.
Je huid word echt zo glad!
Ook doe ik mijn fillers en botox altijd daar want niemand doet dit beter dan Samana!
Esmee Ipema
15 februari 2022 19:07
Ik ben laatst bij kristal clinic geweest voor me lippen. Ik volgde ze al lange tijd op instagram. En was telkens verbaasd over de mooie werk die ze deden. Uiteindelijk heb ik toch besloten om een afspraak bij hun te maken. Bij binnenkomst werd ik opzicht vriendelijk ontvangen. Vervolgens liep mijn afspraak uit en moest ik bijna 40 min wachten. Wat dus echt n... Toon meer »
Ik ben laatst bij kristal clinic geweest voor me lippen. Ik volgde ze al lange tijd op instagram. En was telkens verbaasd over de mooie werk die ze deden.
Uiteindelijk heb ik toch besloten om een afspraak bij hun te maken.
Bij binnenkomst werd ik opzicht vriendelijk ontvangen. Vervolgens liep mijn afspraak uit en moest ik bijna 40 min wachten.
Wat dus echt niet kon, ik werd behandeld door drs.samana en jeejtje wat een arrogantie.
Maar goed ik liet dus zien wat ik wilde, en ze zij dat het helemaal goed komt. Nou na de behandeling zag ik me lippen. Totaaaal niet wat ik wou, me lippen waren heel normaal opgespoten, niet de gewenste model die ik zelf wou.
Dit heb ik ook aangeven meteen na de behandeling.
Vervolgens krijg ik een antwoord met. “ deze vorm past beter bij je gezicht “ terwijl ik duidelijk aangaf wat ik wou, en ze zij dat het helemaal goed kwam.
Ik ben dus echt ontevreden.

Nou dames beter doe je goed onderzoek. Ik ben er dus achter gekomen dat al die social media gedoe met die foto’s die ze plaatsen. allemaal heel heeeeeeel NEP is! Het is allemaal gefotoshopt, heel triest. Snap echt niet waarom iemand zoiets zou doen en dat allemaal voor geld.Want je betaald er ook niet weinig voor.
Voor mij mijn eerste en laatste keer! Toon minder »
Samar AlSha
10 februari 2022 07:07
Mvr.Samana, Hele hype maar oprecht ik snap er niks van. Dacht dat Faceland haar had ontslagen vanwegen de slechte kwaliteit die zij levert. Eindstand hoor ik dat zij een sensatie is. Ergens vorig jaar was ik een van haar laatste klanten bij Faceland en uiteindelijk wat een verschrikking! Ik heb nog steeds de naweeën van haar lelijke werk. Mijn hele vorm is w... Toon meer »
Mvr.Samana,
Hele hype maar oprecht ik snap er niks van.
Dacht dat Faceland haar had ontslagen vanwegen de slechte kwaliteit die zij levert.
Eindstand hoor ik dat zij een sensatie is.
Ergens vorig jaar was ik een van haar laatste klanten bij Faceland en uiteindelijk wat een verschrikking!
Ik heb nog steeds de naweeën van haar lelijke werk. Mijn hele vorm is weg gespoten en mijn bovenlip staat helemaal naar voren.(mijn lippen waren aardig ongetouchd) maanden ervoor een behandeling van 0,6 gehad en mvr.Samana deed voor het eerst 1ml.
Wil mensen op de hoogte stellen dat het niet zo mooi hoeft te worden als zij het doet laten lijken op social. Helaas heeft ze mijn lip echt verziekt dus staar je niet blind op alleen foto's en onderzoek! Toon minder »
S.Lavi
29 december 2021 16:04
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost een Botox behandeling bij Drs. Samana Clinics Rotterdam?

De prijs van één zone Botox bij Drs. Samana Clinics Rotterdam is € 120,00.

Wat zijn de kosten van fillers bij Drs. Samana Clinics Rotterdam?

Een fillerbehandeling bij Drs. Samana Clinics Rotterdam kost per 1 ML v.a. € 225,00. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult om de prijs voor jouw behandeling te bespreken.

Hoe zijn de reviews bij Drs. Samana Clinics Rotterdam?

Drs. Samana Clinics Rotterdam heeft op basis van 63 Google reviews 4.3 van de 5 sterren.

Waar is Drs. Samana Clinics Rotterdam gevestigd?

Drs. Samana Clinics Rotterdam is gevestigd op Weena-Zuid 152 in Rotterdam.